2. prosince 2011

Aolian: Opět na nás rozprášili radioaktivní odpad

Je úterý 29.11.2011, něco kolem šesté hodiny večer. Náš kraj je celý zahalený do sychravé mlhy, je několik stupňů pod nulou a fičí ostrý jihovýchodní vítr. Během celého dne jsme byli svědky občasného až intenzivnějšího sprejování chemtrails a nyní se chystáme zdetekovat pomocí automatické kresby a kyvadla, co nám to zas dneska rozprášili nad našimi hlavami. Za malý moment se nám ukazuje, že tentokrát máme co do činění s rozprášením chemtrailsů obsahujících radioaktivní látky. Snažíme se zjistit podrobnější detaily. Cítím silné spojení se svým astrálním vedením, které mi napovídá, že zdrojem této nebezpečné toxikace je odpad z průmyslové výroby pocházející z velké průmyslové zóny na jihu Evropy, konkrétně z oblasti Kosova. Dále se mi ukazuje, že zamoření radioaktivitou je na nízkém stupni, rozhodně však není vhodné pobývat venku a větrat své příbytky. Beru si před sebe Mendělejevovu periodickou soustavu prvků a zkouším přes automatickou kresbu zdetekovat, o které radioaktivní látky se konkrétně jedná. Jelikož dělám tyto detekce teprve krátkou dobu, neberte prosím mé výsledky jako závazné, nejsem si ohledně tohoto bádání ještě jist v kramflecích. Zdetekoval jsem tyto prvky: rutherfordium, radium, polonium, radioaktivní olovo a dále neradioaktivní cer a antimon. Dále také sloučeniny niklu, železa a mědi. Vypadá to, že do chemtrails, které nám včera rozprášili do ovzduší, byly přimíchány odpadní látky z nějaké kovovýroby a z výroby, při které jsou používány radioaktivní látky. Asi se dneska vypravím do lékárny pro řepnou šťávu na detoxikaci. Pokud byste měli nějaké zajímavé info o zamořování ovzduší radioaktivními látkami přes chemtrails, dejte mi o něm vědět, intenzivně sbírám údaje pro zkvalitnění své práce. Předem velké díky!
  

17 komentářů:

  1. A co zkusit ještě měřák radioaktivity, co ukáže

    OdpovědětVymazat
  2. Ale vždyť tam (v Kosově) mají američani přeci největší leteckou základnu v Evropě !!! Tak odtud ti bastardi většinou zřejmě vzlétají. Byl to svého času výměnný obchod : nezávislost Kosova za azyl americké vojenské základně na jihu Evropy. Jsou dislokovaní na ideálním místě : směr Blízký Východ, Severní Afrika a Evropa !!! Mají to ty bestie spočítané zatraceně dobře !!!

    Takže radiokativní spady se dějí především nad hustě obydlenými oblastmi a nad zemědělskými oblastmi. Cílem je tedy zamořit lidi, zvířata a rostliny, které jsou jim za potravu. Paráda !!! Takže nám ti hajzlové z nwo prostě nedají nejmenší šanci na přežití. Opravdu skvělá budoucnost !!!

    V této souvislosti doporučuji tento článek :
    http://www.osud.cz/2012-cestovani-v-case-filadelfsky-experiment-cas-se-zastavuje

    Již dříve jsem na podobnou záležitost někde na netu narazil. Týkalo se to jasnovidců a dálkových pozorovatelů (nezávisle na sobě v různých časech a v různých částech světa), kteří narazili při svém "nadpozemském" putování do budoucnosti na zlatou neproniknutelnou stěnu, která se vyskytla k datu 21.3.2013 (což je den jarní rovnodennosti !). Když se ji těmto "cestovatelům" později podařilo "obejít", zjistili, že za tou "stěnou" NIC nepokračuje !!!!!!

    Výše odkázaný článek naznačuje, že bychom (nejdále k onomu datu 21.3.2013) měli plynule projít jako planeta, a vše co je na ní, transformací do prostředí 4D, díky čemuž nemůže pokračovat budoucnost Země, a všeho co je na ní, ve starém a nám dobře známém prostředí 3D. Proto za tou zlatou stěnou NIC nepokračuje. Protože pro žádné NIC neexistuje budoucnost !!!

    To je zřejmě hlavní důvod globalistů, proč zvyšují tempo k dosažení jeho vyhlášení a implementaci do historie Země dřív, než nastane "přepojení" do 4D. Všechnu tu špínu, co v současnosti globalisté páchají včetně chemtrails, má zabraňovat postupu této transformace. A mám takový pocit, že se snaží "propašovat" s námi do 4D se všemi nejhnusnějšími atributy 3D s vidinou, že přenesou svou vládu teroru, strachu a smrti s sebou. ONI nás tam prostě nechtějí pustit !!! A pokud mají zdechnout (prostě zmizet) na úrovni 3D ONI, tak nás chtějí vzít s sebou. Hrají vabank o nás bez nás. Jak nyní ve 3D tak pro existenci ve 4D !!! A to jim nesmíme za žádnou cenu dovolit !!! Chtěli do pekel ? Ať jedou !!! Ale bez nás !!!

    OdpovědětVymazat
  3. jednou při větrání ráno jsem zavětřil smrad a první cestou do Michle jsem sobě zakoupil náhubek,ala tokijský policajt a tímto MAULKORB jsem jako JEDINÝ v tramvaji tropil skoro pohoršení.Večer v tv utrousili mimoděk,že hořela fabrika na pneu a ve vzduchu bylo nebezpečné svinstvo..takže praktikuji instiktivní větrání,venčení figury do lesoparku a kupodivu vždy intuice vítězí nad láskou a nenávistí.

    OdpovědětVymazat
  4. Aolian - Thorium!

    Řepná šťáva bezva, ale dělá mi poslední dobou zle. Může i jiným lidem. Chce to opatrně, váže na sebe hodně jedů. Výborná je i šťáva z celeru!
    Ještě vás chci všechny pozvat a vyzvat - zejména je-li pod mrakem a mlhou chemickou - palte svíčky! Já k tomu světlu přidávám ještě paprsky ze srdce směrem ke knotu! :))Když není možné zapálit reálnou svíčku, tak aspoň imaginární. Má naprosto stejný účinek!
    Děkuji všem !!! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. na OPERA mi stepují čtyři dny a devatenáct hodin.Copak šprýmaři chystají? http://illuminati.org/

    OdpovědětVymazat
  6. Když se psalo o prvním radioaktivním zamoření, tak jsem hned po vyjití ven měl zvláštní pocit na rukách. Těžko se to popisuje, asi jako kdybych si dal na ruce pudr a ruce se mi ale vůbec nepotily.
    Preventivně si občas koupím bílinskou jaterní kyselku s výtažkem ostropestřece mariánského, kterou doporučují při chemoterapii. Také jsem si koupil kombinaci řas chlorella+spinula, které prý pomáhají chránit buňky před radioaktivitou.

    OdpovědětVymazat
  7. V úterý jsem byla unavená tak, že jsem usínala v 6-7 večer, podobné dneska ačkoli v Praze bylo celkem pěkně.
    Na dnešek v noci mezi 1 a 3 lítali jak zběsilý..
    Jinak mi celkem dobře fungují "radary" a pocit že je něco ve vzduchu jsem měla už v létě, moje tělo ačkoli některé dny svítilo sluníčko a bylo pěkně... vůbec nechtělo ven. Dokonce se bránilo i pobytu blízko oken. Jako by říkalo: Fuj tam nelez !
    Vrátila jsem se po 2 letech pobytu ze zahraničí, pobyt na ostrovech a čerstvý vzduch od moře, sluníčko co i v lednu opaluje.. tak jsem to připisovala částečně tomu.. ale i tak byl pocit že venku není bezpečno a že to není jenom smogem, velmi silný.

    OdpovědětVymazat
  8. A co na to doktor?

    Guess

    OdpovědětVymazat
  9. Zmínky o použití sloučenin Ceru v chemtrails jsem na netu našel. Klimateroristům se možná hodí prvky celé hlavní skupiny ve které se Cer nalézá. Každý sloupec v Mendělejevovi znamená jednu hlavní skupinu prvků s podobnými vlastnostmi.
    Víc už si nepamatuju ))))
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  10. Ad r.m. 9:41 :
    Nedávno se tu rozebíral účinek zvuku příp. rezonance. Může mít výběr prvků z Mendělejeva pro chemtrails směsi nějakou souvislost právě s tou rezonancí ve vazbě např.na vlnění Haarpů příp. i jiných technologií umístěných na satelitech ?

    OdpovědětVymazat
  11. Ad anonymní 19:04 :
    Také mám tyto pocity, kdy je venku krásně, a něco mi jakoby říká "nelez tam" !!! Tak poslechnu vnitřní hlas, a nikam nejdu. V ty dny ani nevětrám, zapínám jen filtr a ionizátor. Tělo je náhodou dokonalý biostroj a bioindikátor (pokud ho nehuntujeme obžerstvím, alkoholem, cigarama a drogama), pozná každou malou svininu v sobě i kolem sebe !!!

    OdpovědětVymazat
  12. Ad alcyon12,18:12 :
    Mám takové podezření, aby nedošlo k 7.12.11 ve 14:00 hod.(nebo kolem této hodiny) k vyhlášení rozpadu EU, a tím podprahově k vyhlášení nastupující doby CHAOSu, který je součástí konečné fáze nastolení NWO !!!

    OdpovědětVymazat
  13. Na téma CER, a dalších prvků nebo látek s ním souvisejících, jsem našel několik zajímavých informací :

    Cer je kov šedé barvy. Cer vzhledově připomíná železo, je to šedavě bílý přechodný kov, který je však značně měkký a snadno tvárný. Chemicky je cer značně reaktivním prvkem, po europiu nejreaktivnějším lanthanoidem. Za mírně zvýšené teploty (kolem 80 °C) reaguje se vzdušným kyslíkem (hoří) za vzniku velmi stabilního oxidu ceričitého CeO2. S vodou reaguje cer za vzniku plynného vodíku, snadno se rozpouští v běžných minerálních kyselinách.

    Cer ochotně a energicky reaguje s celou řadou nekovů. Tvoří velké množství podvojných a komplexních sloučenin. Sloučeniny ceričité jsou nestálé a rychle se redukují na sloučeniny cerité. Další chemické vlastnosti ceru se velmi podobají chemickým vlastnostem lanthanu. A chemické vlastnosti trojmocných sloučenin ceru se podobají vlastnostem trojmocných sloučenin hliníku.

    Cer jako jediný z lanthanoidů tvoří i stabilní sloučeniny s valencí Ce+4. Soli Ce+3 jsou obvykle bílé, sloučeniny čtyřmocného ceru mají barvu žlutou až oranžovou. Přídavek ceru do slitin na bázi hořčíku a hliníku zlepšuje jejich odolnost proti teplotním změnám usnadňuje odlévání složitějších výrobků.
    Soli čtyřmocného ceru jsou silná oxidační činidla a především síran ceričitý Ce(SO4)2 je často používán v analytické chemii pro oxidaci analyzované látky v redox titracích. Stejně tak nalézá uplatnění v preparativní chemii při oxidační syntéze látek.

    Sloučeniny ceru, zejména sulfidy ceru, slouží k obarvováni skla, porcelánu, smaltů a polymerů na červenou nebo oranžovou barvu. Významné uplatnění nalézají i další sloučeniny ceru, především oxid ceričitý CeO2 ve sklářském průmyslu. Jejich přídavek do skloviny slouží hlavně k odbarvování vyrobeného skla a snižuje jeho propustnost pro ultrafialové záření.
    V přírodě se cer vyskytuje vzácně pouze ve formě svých sloučenin, vždy v doprovodu lanthanu a dalších lantahoidů.

    OdpovědětVymazat
  14. Na téma Lanthanoidy (viz Cer), a dalších prvků nebo látek s ním souvisejících, jsem našel také několik zajímavých informací :

    Lanthanoidy jsou nejčastěji kovy stříbrobílé barvy, čisté jsou měkké až plastické. Na vzduchu se obvykle pokrývají barevnou vrstvou oxidu nebo hydroxidu, ale některé jsou na vzduchu stálé. Všechny lanthanoidy jsou dobře rozpustné v běžných minerálních kyselinách a reagují s vodou za vzniku vodíku. Trojmocné sloučeniny lanthanoidů se svými vlastnostmi nejčastěji podobají sloučeninám hliníku. Většina lanthanoidů tvoří podvojné nebo komplexní sloučeniny. V přírodě se lanthanoidy vyskytují vzácně, vždy společně v monazitu, některých fosfátech a uranových rudách, nejčastěji jako směs stabilních oxidů M2O3, fosforečnanů nebo flourouhličitanů, často ještě v doprovodu skandia, yttria a t h o r i a.
    Lanthanoidy nacházejí uplatnění při výrobě luminoforů do barevných obrazovek, permanetních magnetů, krystalů infračervených a optických laserů, moderátorů jaderných
    reaktorů a také při výzkumu a vývoji supravodivých materiálů. Za zvýšené teploty také přímo reagují s běžnými nekovovými prvky jako dusíkem, borem, křemíkem, fosforem, sírou a halogeny.
    Chemické vlastnosti solí lanthanoidů jsou značně podobné sloučeninám hliníku. Všechny tvoří například vysoce stabilní oxidy, které nereagují s vodou a jen velmi obtížně se redukují.
    Netypické vlastnosti, vybočující z obvyklého chování lanthanoidů vykazuje gadolinium, které jako jediné z této skupiny má ferromagnetické vlastnosti a podobá se tím prvkům jako je železo nebo nikl. Odlišností promethia je fakt, že se tento prvek v přírodě prakticky nevyskytuje, protože žádný z jeho izotopů není stabilní a všechny se radioaktivně rozpadají.
    Přestože jsou lanthanoidy také označovány jako prvky vzácných zemin, není jejich výskyt na Zemi nijak řídký. Nejčastěji zastoupený cer je celkově 26. prvkem v pořadí elementárního složení zemské kůry a i nejméně běžné lutecium vykazuje 200 x vyšší obsah než zlato.
    V přírodě se lanthanoidy vyskytují pouze ve formě sloučenin. Neexistují však ani minerály, v nichž by se některé lanthanoidy (prvky vzácných zemin) vyskytovaly samostatně, ale vždy se jedná o minerály směsné, které obsahují prakticky všechny prvky této skupiny. Navíc jsou v těchto minerálech téměř vždy přítomny prvky jako yttrium nebo radioaktivní thorium
    Velká ložiska těchto rud se nalézají ve Skandinávii, USA, Číně a Vietnamu. Významným zdrojem jsou i fosfátové suroviny - apatity z poloostrova Kola v Rusku.
    Praktické využití lanthanoidů výrazně stoupá v posledních přibližně 50 letech, silně stoupla poptávka po relativně nízce zastoupených prvcích jako je europium a terbium, které jsou spolu s yttriem nezbytné pro výrobu barevných televizních obrazovek.
    V jaderné energetice nacházejí uplatnění především těžší lanthanoidy, které vykazují velmi vysoký účinný průřez pro záchyt neutronů a slouží proto jako součást slitin pro výrobu moderátorových tyčí pro regulaci provozu jaderných reaktorů. Velmi významný je podíl různých lanthanoidů v materiálech pro výrobu laserů.

    Nakonec je tu ještě jedna zajímavá informace o vápníku :
    Vápník se dá také ve velmi vysoké čistotě připravit reakcí chloridu vápenatého s hliníkem, při které vzniká chlorid hlinitý, který těká, a kovový vápník.

    Jak je z informací o Ceru,Lanthanoidech, Vápníku, a zřejmě o mnoha dalších prvcích nebo sloučeninách, patrné, nevyskytují se v chemostopách a chemodekách náhodně !!! Jejich chemické, fyzikální, magnetické a elektromagnetické vlastnosti je předurčují pro vojenské a geofyzikální účely zcela jednoznačně. Pokud tedy víme, co se z chemoplánů do oblak sype, pak ještě zbývá dopátrat, k čemu to má sloužit. Co můžeme pozitivního nebo negativního od jejich přítomnosti v ovzduší případně ionosféře nebo magnetosféře Země očekávat. Pak zbývá zaujmout stanovisko a provést nutná opatření pro zmírnění nebo odvrácení možná nevratných škod, postupných devastací a cílených ničení.

    OdpovědětVymazat
  15. jednou za čtrnáct dní odnesu figuru,do chemodrogy,pardon Schleckeru a zakoupím dva balíky svíček....žena totiž již dva roky svítí po bytě solnými svícemi,kvuli pohodě...a pohoda to je.

    OdpovědětVymazat
  16. A co je to za soli v těch svíčkách ? Některé soli určitě pomáhají třeba i uvolňováním iontů apod. Jiné mohou neutralizovat nebo zmírňovat účinky nebezpečných látek v ovzduší v místnotech, ve kterých často pobýváme nebo spíme.
    To ovšem pro život nestačí. Uvědomme si, pokud klimateroristé zcela zamoří veškerou použitelnou půdu k zemědělství a pastevectví, bude to i náš konec. Zničení potravního řetězce lidé ne Zemi nemohou dlouhodobě přežít !!! Braňme se, jak to jde, dokud není pozdě !!!

    OdpovědětVymazat
  17. dávám do placu toto: http://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/nad-evropou-se-vznasi-radioaktivni-jod-nevi-se-odkud-je
    - všiměte si též datumu

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.