20. prosince 2011

Aolian: Slunovratové pozdravení

Aolian sice výslovně nenapsal, že následující je určeno ke zveřejnění, ale já se podělím, mnohé to bude jistě zajímat ...

Ahojky, moc děkuju za rychlé zveřejnění mého příspěvku a za trefný doplněk o tu fotku hydromeťáku.

Teďka dám asi na nějakou dobu pauzu, musím si ujasnit spoustu věcí. Hlavně kvůli Venuši... Už to začínám vidět, má to tady stejný vývoj jako tenkrát tam. Napřed kvanta žabomyších válečných konfliktů, přes které se rozladily vibrace vesmírného orchestru, potom technokratická zástavba a manipulace počasí. Spousta z nás tam byla a nechali jsme se nachytat na "zlaté pozlátko". Když došlo ke zhroucení ekosystémů nadbytkem vodní páry v atmosféře, všem nám přemazali paměť.

Ale teďka se mi postupně začíná ta paměť vracet a začíná se mi ukazovat, co klíčového jsme tam přehlídli a z kterých časových smyček je potřeba vybřednout, aby došlo k odkotvení celé té uměle oživované holografické temnářské Matrix.

Užij si v pohodě zbytek roku a ještě jednou díky
A.

8 komentářů:

  1. napis potom co najskor na co si prisiel dobre sa to cita :)

    OdpovědětVymazat
  2. Aolianovi:Drobný omyl-na Venuši je značný nadbytek CO2,voda tam skoro není.A "prší" tam kyselina sírová.A je tam "teplíčko".

    OdpovědětVymazat
  3. Dnes je v Bratislave cely den (doteraz) dokonale ciste nebo. Take nieco si tento rok nepamatam. Je to neuveritene. Neviete co sa stalo? Maju dnes chemici dovolenku?

    OdpovědětVymazat
  4. to Anonym 20. prosince 2011 15:48

    nie, spravil som si pekný den k rannímu kafíčku v okolí Tn, postupne sa étherom nadopovaná atmosféra dostala aj nad BA.. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Na Venuši naše sondy zaznamenaly inteligentní projevy i činnost. Byly na jejím povrchu zaměřeny obrovské objekty a vesmírné dobývací/důlní transportní lodě, podobně jako tomu bylo na Marsu...

    OdpovědětVymazat
  6. saimoneusovi
    tak v tom pokračuj, aj v nových zámkoch sme mali pekne po dlhom čase

    OdpovědětVymazat
  7. To Saimoneus
    tak dakujem za dopovanie etherom :). Tiez sa snazim. Pred polnocou uz lietadla prasili a rano bolo uz zamracne. Skus si dat este jednu kavu ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky, myslýš Venuši na květen.... Tak ta se hodně hlásí.....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.