13. prosince 2011

Daniel Estulin na ČT: Bilderberg a světová vláda

7 komentářů:

  1. nehysterčete z EU, je to uskupení s alespoň jakousi slušnou civilizací, jejíž úroveň češi sami zatím nedokázali dosáhnout bez extenzivního rozvoje ekonomiky = růstu pro růst.
    to je jak u blbejch na dvorečku ta naše medyjální scéna.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  2. Trocha historického vzdělání orgonetímu lidu nezaškodí. Klídek, co přijde, to přijde...

    Ruská revoluce: O muži, který financoval Lenina
    Radek Mokrý
    Bylo to tenkrát 7. listopadu 1917 prosté. Nejdřív rána kanónem do vzduchu, pak proud vojáků a dělníků dobyl ústav šlechtičen alias Zimní palác. Revoluce vyhrála a socialismus byl na světě. Nejdřív v Rusku, pak se nastěhoval i k nám do střední Evropy a bylo mu tady moc fajn. Tolik oficiální zlidovělá historie. Ale kdo vlastně tenkrát uprostřed první světové války tiskl noviny a platil miliony letáků, aby "proletáři věděli již dnes, co mají dělat zítra?" Kdo vymyslel jak získat takovou hromadu peněz? Byl to Izrael Lazarevič Helphand, stranickým jménem Parvus. Muž, který financoval Lenina.
    http://blisty.cz/art/12015.html
    Tu knížku prodává Kosmas.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  3. http://ekonomickareforma.cz/pdf/reforma.pdf

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný povídání :o))
    Tak nějak jsem si Bilderberg skupinu představoval. Pěkně tam také mluví okolo 5. minuty ohledně toho co je konspirace a co ne... To by si měla šeci přečíst!!!! :oD Aby nenazývali pravdivé články z malých zdrojů za konspirace... hlupáci!

    OdpovědětVymazat
  5. Naozaj je potrebné vidieť, ale zrak skoro všetkých je zaslepený pozlátkom. Vytriezvenie bude pre mnohých sklamaním a bude poriadne trpké. Ľudia, otvorte oči! (Pre tých čo nechápu: rozmýšľajte, cíťte hlavou a aj srdcom!)

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.dreamlife.cz/van-andel-devos-hodnoty-praveho-uspechu/article.html?id=1030

    OdpovědětVymazat
  7. ... mě by fakt zajímalo, zda se tento rozhovor skutečně vysílal na ČT. Skvělá práce reportéra, že měl odvahu uskutečnit toto setkání, ale dali mu prostor v celostátním vysílání?

    Beata

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.