13. prosince 2011

David Icke, okupace Wall Street a potřeba tisknout bezparazitní peníze

Díky Zbyňkovi za překlad důležitého videa.
David Icke, okupace Wall Street a potřeba všech států vytisknout si své bezparazitní peníze.
Přeji hezký den. Posílá odkaz na velice důležitý a klíčový dokument, který jsem umítil na youtube i s odkazy ke stažení. Týká se to skutečně každého člověka na této planetě a každý by měl tyto informace znát.David Icke skutečně dobře ví o čem mluví a jsou to věci které musíme vzít v úvahu, pokud chceme na této planetě něco změnit. Hezký den přeje: Zbyněk.

To video je umístěno zde: http://www.youtube.com/watch?v=hIOwRysjaUk


Je to skutečně neuvěřitelné a těžko pochopitelné. Téměř každý stát si nechá na zakázku tisknout peníze od soukromé firmy. Tato firma potom peníze státu půjčí a stát ji za to platí úroky. Chápete jak je vůbec něco takového možné? To je proti přírodě i logice. Copak je stát nesvéprávný, nebo mu vládnou hlupáci, kteří to nevidí? Jde přeci jen o maličkost. Na svých vlastních strojích si vytisknout své vlastní peníze, nezatížené úrokem. Zde je příčina naší chudoby a úpadku. Firma co tiskne peníze, rozhoduje kolik jich bude na trhu a rozhoduje o tom, jestli bude vzestup, nebo úpadek. Peníze jsou prostředkem výměny a nahrazují přímé vyměňování zboží. To je jejich poslání. Proto jich vždy musí být na trhu tolik, aby umožňovaly všechny ekonomické aktivity. Pokud je na trhu málo peněz, nastane krize a chudoba. Co uděláte, když se na vás přisaje pijavice nebo budete mít tasemnici? Asi se budete snažit se podobného parazita zbavit. Je to celkem logické, protože vám nic dobrého nepřináší, ale jen z vás odebírá. Tento problém už trvá velice dlouho a v minulosti byly snahy se tohoto parazita zbavit. Abrahám Lincoln nechal vytisknout bezparazitní peníze a nedlouho na to byl zastřelen a tyto peníze byly staženy s oběhu. To samé udělal i John Fitzerald Kennedy a také byl proto zastřelen a peníze byly také staženy z oběhu. Parazit se brání jak může a vidíte že, jakýkoliv prostředek je pro něj dost dobrý a nezastaví se ani před vraždou.
Myslím, že nastala doba, kdy se to vše musí změnit. Zkušenost ukazuje, že jeden člověk s tím nic neudělá a že je třeba, aby to samé chtěl každý. Všichni musíme chtít svoji bezparazitní měnu. Česká republika musí mít svoji skutečnou měnu, nezatíženou úrokem. Naše země byla v minulém století dvakrát okupována. Jednou Německem a potom zase Ruskem. Nyní nás okupuje Evropská unie. Myslím, že tato okupace je ze všech nejhorší, protože za sebou nechává o hodně větší zkázu než válka. Okupanti zničili celou naší ekonomiku a přivedli nás do naprosté chudoby. To ty dva před tím nedokázali. Nyní jsou stahovány peníze s oběhu a určitě to každý z vás už pocítil. Veškeré věci denní potřeby jsou stále dražší včetně energií a paliva, takže se stále propadáme hlouběji do bahna. To samé se dělo i před druhou světovou válkou. Uměle udělaný krach na burze a následná krize a stažení peněz s oběhu.
Většinou každý hledá viníka, proto na adresu politiků jdou nelichotivá slova. Jenže oni nejsou viníky. Jsou to jen dobře placení komparsisté. A ani jako jednotlivci nemají možnost s tím nic udělat i když budou mít ty nejlepší myšlenky a budou upřímní. Skutečným viníkem je parazit v pozadí. Ten nás přivádí do chudoby a úpadku. Politici nemají žádnou moc. Moc má ten kdo vlastní sdělovací prostředky a banky. Ten určuje chod státu. Je to většinou smutný příběh zapnout televizi a vidět tu manipulaci a lži. Připadá mě to, jako když člověk zvedne poklop od suchého záchodu za letního dne a do obličeje vám vlítne stovka much, která se na těch dobrotách přiživuje. Asi si to dokážete představit. Chtělo by to skutečně už vyčistit od těch páchnoucích výkalů, nebo si do toho jednou sedneme. Davida Icka jsem měl možnost poznat osobně a je to skutečně člověk, který má velice hluboké znalosti a nejen o věcech o kterých je nyní řeč. Pozorně poslouchejte jeho slova, protože má pravdu. A tuto skutečnost chci maximálně zdůraznit. Pozor na lidi, kteří budou nastrčeni parazity, aby odvedli protesty špatným směrem. Směrem k jednotné světové vládě. Toto se určitě stane a je třeba tyto lidi někam poslat. Asi víte kam a nemusím ani to slovo použít. Toto je velice klíčové. V podstatě potřebujeme jen pár věcí a velice dobře si je zapamatujte. Skutečně velice dobře!!!
1)        Evropská unie nás okupuje a bylo by dobré, aby to tak nebylo a měli jsme opět svůj krásný stát zpět, sami pro sebe.
2)       Bylo by dobré mít svoji vlastní měnu nezatíženou parazitním úrokem. To by od základu změnilo naší ekonomiku k blahobytu.
3)        Bylo by dobré, kdyby už sdělovací prostředky neměly cenzuru a nemuseli jsme se koukat na ty lži a hovna.
4)        Bylo by dobré, kdyby vládu tvořili vždy odborníci na danou oblast. To by šla ekonomika prudce nahoru.
Nyní se podívejte co nám cenzurované a sračkami naplněné sdělovací prostředky tají o Islandu a co se jim vůbec nehodí do krámu, abychom to věděli, protože by to mohlo dát návod ostatním. Ale vidíte, že je to vcelku snadno možné a reálné a je to inspirací pro každý stát a národ, aby to udělal také tak.
1)        V roce 2008 byla znárodněna největší banka. Země zkrachovala a měna se zhroutila a trh pozastavil svojí činnost.
2)        V roce 2009 jsou obrovské protesty před parlamentem, které donutili odstoupit vládu.
3)        Politici chtějí splácet dluh vůči Británii a Nizozemsku ve výši 3 500 milionů liber. Mělo se to zaplatit do 15 let a s úrokem 5,5%  (to by naprosto zničilo ekonomiku státu a uvrhlo by ho to do obrovské chudoby a to samé se děje i u nás).
4)        V roce 2010 jdou lidé znovu do ulic a je přijat zákon o lidovém hlasování. Prezident odmítl zákon schválit, a že to bude konzultovat s EU. Lidé jdou znovu do ulic a v březnu se koná lidové hlasování a 93% lidí odmítlo platit dluh Británii a Holandsku. Není divu. Byl to parazitní dluh a nikdo informovaný to nemůže schválit.
5)        Vláda je donucena zahájit vyšetřování, která má zjistit viníky způsobené krize. Dojde k zatčení vedoucích bankéřů a manažerů. Interpol vydává rozkaz a všichni zúčastnění bankéři opouštějí zemi.
6)        Lidé dávají dohromady novou ústavu, která je ale úplně jiná než ta současná.
7)        Ústavodárné shromáždění sestavené z lidí volených přímo lidmi, zahájilo svojí činnost v únoru 2011. Začala nová kapitola Islandu.
Takže tady máte stručnou historii islandské revoluce. Odstoupení vlády, znárodnění bank, všelidové hlasování, dopadení a uvěznění viníků a přepsání ústavy přímo občany. Toto se musí zákonitě stát po celém světě, pokud nechceme skončit v celosvětovém otroctví, které vede pár psychopatů, kteří nemají žádné morální zábrany a nezastaví se před ničím. Delší dobu už to na mě dělá takový dojem, že to nejsou lidé. Připadají mě, že jsou sem nastrčeni z jiné planety, protože nemají lidské vlastnosti a ani se jako lidé nechovají. Když to budete dlouho studovat, tak se vám zatají dech, jaká zvěrstva ta skupina kriminálníků a zbytečných jedlíků na této planetě napáchala.
Jak vidíte je to jen pár detailů, které musíme změnit. Nechcete určitě žít už v protektorátu a chudobě. Ani vy, ani vaše děti. Také chcete žít v míru a na zdravé planetě. To chce přeci každý slušný člověk. Tak jako říká David Icke. Tak pojďme a něco s tím uděláme. Ale musíte jít všichni, protože se to týká každého z nás a nikdo to za nás neudělá. A nechci slyšet, že někdo nemohl. Nic vás neomlouvá. Omluvenku nenoste. A to samé platí pro lidi na celém světě. Je to vše ve jménu jasných informací a nenásilí. Jen je třeba, aby o tom každý věděl a všichni drželi pohromadě. Proto tyto věci říkejte každému. Informovanost je klíčový prvek. A myšlenka je náš hlavní zdroj energie. Víte, jakou sílu mají společné myšlenky miliónů lidí. To je těžko představitelná energie. Myšlenková energie musí dosáhnout určité hranice a potom přijde změna. A je to jediná cesta k úspěchu. Určitě to zvládneme, protože v celém vesmíru nyní probíhají veliké a naprosto zásadní změny a asi je dobře že žijeme v této zvláštní době. Gangsteři v pozadí chtějí rozpoutat třetí světovou válku, chtějí použít omezeně jaderné zbraně a následně bakteriologické. Chtějí zinscenovat napadení mimozemšťany a chtějí také vyhubit většinu populace. Klimaticko-tektonické zbraně, které jsou používané zákeřně a ve smyslu politických zájmů, už za ta léta napáchaly nedozírné škody a připravili o životy desetitisíce lidí. Každý den nám na hlavu padají bakteriologické zbraně rozprašované z letadel. Chtějí nastolit celosvětový protektorát a absolutní kontrolu, která nemá v dějinách obdoby, včetně koncentračních táborů, které už na některých místech stojí. Proti tomu stojí síla našich myšlenek a jednota. Pokud budou naše myšlenky naplněny mírem jednotou a láskou, tak se jim nic z toho nepodaří. Že to není špatné mít takovou moc? Myslím, že nás čeká krásná budoucnost, protože to vše společně zvládneme. O osudu této planety rozhodujeme my všichni a to teď a tady.

Zde je možné stáhnout film i s titulky:

Film v avi
Titulky k filmu



7 komentářů:

  1. Hm, D, Ickemu verím.
    Island - ten si vybrala asi pred 4 rokmi pre život
    Yoko Ono, vedela ?
    bed

    OdpovědětVymazat
  2. Orgonetíku, je tam nové poselství od Mathewa :-)
    Těšíme se na zveřejnění na nejlepším blogu.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelé video, ktoré v tridsiatich minútach zhrňuje všetko podstatné. Šírim ďalej. ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. tady pobíhá banda dvorních šašku a kejklířu,udivující je např.pan Šinágl.....http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011121101 bud je to sorta dobře placených LIDÍ V PLÍSNI,co mají v popisu praci DEZINFORMACI,nebo jim již chybí takzvaný selský rozum...pak je někdo takový,muzou potrefený složí oslavný song na USA....takže nečekat od matrixem,hypotékou,leasingem,egem a ješitností potrefených nějaký posun k lepšímu.Pan Václav Havel raději umře,než by zveřejnil pravdu o Listopadu,jak to kdysi slíbil. To komunista,jeho předchudce Gustáv Husák,to byl pašák,nechal si přes smrtí pozvat kněze ke zpovědi..Copak Havel našeptal Dalajlámovi???????

    OdpovědětVymazat
  5. Síce hrané, ale optimizmom sršiace video. A kruh sa uzatvára.

    Life Vest Inside - Kindness Boomerang:
    http://www.youtube.com/watch?v=nwAYpLVyeFU

    Orgonetík, prosím, prosím, prosím o uverejnenie. Takto by to malo medzi nami ľuďmi vyzerať. No a na kom to záleží? ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. v roce 1969 jsem měl pohovor s osobou,pracující ve Státní tiskárně cenin,Ružová ul,Praha,kde se tehdy tiskly US Dolary a Západoněmecké marky...kšefty jely,i když se na západní hranici občas někdo sejmul samopalem...Družstvo tělesně vadných,známé za soudruhu jako DRUTĚVA...šilo na zakázku US uniformy pro vietnamskou válku a boj proti komunismu...Na desetikoruně,kde byli chudé děti s pionýským šátkem bylo natištěno česky a slovensky...Bankovky jsou kryté zlatem Státní banky československé...

    OdpovědětVymazat
  7. to 13:19

    Záleží na každém z nás.:-) Prima video. Díky za odkaz.
    N.B.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.