19. prosince 2011

HAARP a manipulace mysli. Analýza a souvislosti z celosvětového měřítka.

Zdravim Orgoneta.
Posílám bližší analýzu o účincích HAARPových zařízení a souvislosti s jeho působení na obyvatele kdekoliv na Zemi, vývoj a účinky tzv. zbraní na manipulaci s mysli, dlouhotrvající válečné ohrožení všech lidí na kterémkoliv kontinentě, kdy si vůbec neuvědomují, že kdykoliv může dojít k totálnímu vyhlazení maximalního počtu nejen lidstva, ale též k zničení fauny a flóry na obrovských plochách naší planety.  



Takzvaný Chemtrails je jen vedlejší zástupný problém.

Pokud zvážíš po přečtení tuto analýzu (14 stran) vyvěsit na svém blogu, bude mnoho lidí seznámeno se souvislostmi, které probíhají za našimi zády  bez jakéhokoliv (zakázaného!) zájmu médií a jiných  tkzv.humanitárních organizací.

S pozdravem   Tuareg.



Orgonet: Výborný článek, můžete si ho stáhnout zde: http://www.uloz.to/11878392/haarp-a-manipulace-mysli-pdf


Upoutávka:

12 komentářů:

  1. http://www.uloz.to/11878392/haarp-a-manipulace-mysli-pdf

    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  2. to je dobrý, zrovna včera jsem to četl na www.proctcamelot.org
    ostatně jsou tam i jiné zajímavé informace....i se dá odvodit zvýšená radioaktivita nejen nad Evropou...Orgo, poslal jsem ti odkázek i s nákresem...

    OdpovědětVymazat
  3. to je dobrý, zrovna včera jsem to četl na www.proctcamelot.org
    ostatně jsou tam i jiné zajímavé informace....i se dá odvodit zvýšená radioaktivita nejen nad Evropou...Orgo, poslal jsem ti odkázek i s nákresem...

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. PROPAGANDA ONLINE
    http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/podivne-mraky-nad-plzni-meteorologove-dobre-znaji.html

    OdpovědětVymazat
  6. Tuaregu, to jsi vypracoval ty nebo to má i anglickou podobu? Z toho všeho, co mám na toto téma prostudováno, se donívám, že již byla docílena změna kvality ionosféry a stratosfery pro tyto účely, tedy její elektrická vodivost. Máš pravdu, chemické contrails jsou jen částí. Když jsem o tom mluvila našemu zastupitelstvu v CB, koukali na mne, jako kdybych byla z jiné planety. A navýšení vodivosti člověka různými kovy také stále probíhá úspěšně. Hlavně hliník v mozku. Teď je to prostě na nás, co s tím uděláme, kde je ta hranice, kde už řekneme dost, pokud nám ještě zbyde svobodné rozhodování. Touto mikrovlnou zbraní byla zabita žena Nikolaje Levašova, Světlana Levašov, psala knihu o skutečné historii této planety. Kamala

    OdpovědětVymazat
  7. solidní práce, díky:)m.

    OdpovědětVymazat
  8. Neviem, ale toto tu už bolo?

    Ex-zamestnanec vlády rozpráva o chemtrails:
    http://www.youtube.com/watch?v=aPVOC1-09tg

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Orgonet,
    na slovenskom portály je uverejnený článok

    Pesticídy ničia vodu už aj v zime

    Slovensko a okolité krajiny majú vážny problém s kvalitou vody, ktorá sa podľa najnovších výskumov zhoršuje čím ďalej, tým viac. Rieky, podzemné vody či studne ničí aj neochota farmárov prejsť z chemických postrekov na prírodné spôsoby ochrany rastlín.

    Negatívny vplyv poľnohospodárstva na kvalitu vody potvrdil aj posledný výskum na Dunaji, ktorý robili slovenskí a maďarskí environmentalisti. Zistili v ňom okrem iného atrazín. Zakázaná a nebezpečná látka, ktorá môže viesť k rakovine a poškodzuje hormonálny systém, sa našla vo vzorkách vody z Komárna, z Hainburgu aj priamo v pitnej vode v Budapešti.

    Zvyšky pesticídov sa vo vode našli aj v zime, teda v čase, keď sa postreky už nerobia. "Je to dôkaz toho, že pesticídy sa z pôdy postupne uvoľňujú. Je tam veľká zotrvačnosť," upozorňuje Daniel Lešinský, predseda občianskeho združenia CEPTA.

    Kvalita vody by sa dala podľa ochranárov zlepšiť, ak by farmári namiesto chémie využívali prírodné postupy. Napríklad plesne by nemuseli likvidovať pesticídmi, ale práškom do pečiva. Proti múčnatke je dobrý pomarančový či kokosový olej. Ochranu pred chorobami vedia zabezpečiť aj výťažky z morských rias.

    Oslovení farmári a agronómovia tvrdia, že najväčšou prekážkou, ktorá im bráni vo využívaní bioochrany, je cena. "Bioprípravky nepoužívame, sú drahšie. Asi by to bolo menej škodlivé, no cena je pre nás rozhodujúca," hovorí agronóm z družstva vo Volkovciach Pavol Bahor



    Poľnohospodári navyše využívajú tie produkty, na ktoré ich upozornia obchodníci. Namiesto nezávislých fór navštevujú rôzne semináre organizované výrobcami. Podľa ochranárov preto treba rozbehnúť špeciálny poradenský systém pre biologickú ochranu. Peniaze na to sú v eurofondoch, len sa podľa Lešinského na Slovensku nečerpajú. Ministerstvo pôdohospodárstva ich zatiaľ ani neplánuje využiť, poradenský systém v najbližšej budúcnosti nechystá. "Informácie o biologickej ochrane ako náhrade klasických chemických prípravkov sú dostupné zo seminárov organizovaných držiteľmi autorizácií prípravkov," zdôvodnil postoj rezortu pôdohospodárstva jeho hovorca Juraj Kadáš.

    Peniaze by mohol štát nájsť aj u samotných výrobcov chemikálií. Podľa Lešinského by mali byť výrobné podniky zaťažené príspevkom, z ktorého by sa financovalo skvalitnenie monitoringu alebo čistenie vôd od pesticídov, na ktoré dávajú štáty Európy ročne milióny eur. "Miesto výrobcov chémie to však zaplatia daňoví poplatníci," dodal Lešinský.

    Pesticídy ohrozujú zdravie človeka. Okrem rakoviny, zhoršenej imunity môžu ovplyvňovať aj inteligenciu. Také zistenia priniesli americkí vedci pri skúmaní detí, ktoré žili v prostredím bohatom na výskyt pesticídov. Mali priemerne nižšie IQ. Vplyv týchto látok na prírodu takisto nie je zanedbateľný - ochranári hovoria o kolapse včelstiev. V posledných rokoch sa tento problém viackrát vyskytol v Slovinsku, Nemecku či Anglicku.


    http://spravy.pravda.sk/pesticidy-nicia-vodu-uz-aj-v-zime-d4j-/sk_regiony.asp?c=A111219_194603_sk_regiony_p12

    Nie som odborník na chemické postreky v poľnohospodárstve, ale zarazilo ma, konštatovanie neochota farmárov prejsť z chemických postrekov na prírodné spôsoby ochrany rastlín.
    Tu už sa dá jednoznačne povedať, že samotný štát nemá záujem cestou svojho rezortu podnikať akékoľvek kroky, či už v sprísnení používania pesticíd v poľnohospodárstve. Ako píšem nie som odborník, myslím si, že tak rapídne zhoršovanie sa kvality vôd v riekach pesticídami je v oveľa väčšom merítku práve chemtrails.

    OdpovědětVymazat
  10. Kamala 19. prosince 2011 22:50
    Potěšilo mě,že jsi zmínila Svetlanu de Rohan-Levašov,
    úžasnou to ženu,která byla zavražděna pro svůj boj proti temným silám zla(nemyšleno peklo...sic.) které se snaží nás ovládat a manipulovat se světem a bytím jako takovým.Odstranili ji,protože viděla(vize)věci,co obyčejný člověk ani nepostřehne.Vše sepsala ve svých knihách,žel tu poslední již nestihla.Veškeré její poznatky a činnost zde na stránkách Nicolaie Levashova.
    Doporučuji.
    http://www.levashov.info/English/svetlana-eng.html

    Více zde česky:
    http://leva-net.webnode.cz/svetlana-levasov/
    http://leva-net.webnode.cz/products/svetlana-levasov-odhaleni-35-isidora/

    Článek viz výše je soupis všech možných poznatků o tomto problému,kdy je třeba číst "mezi řádky" v oficiálních světových médiích a tkzv.-uznávaných-vědců.Tak jako se skládá těžce laikovi Rubikova kostka...aby byl v "obraze",tak "ONI" tu kostku skládají pomalu ale jistě k dokonalosti barev,které mají za cíl.A o tom ten článek je.Mnoho odkazů ke studiu zde:
    http://web.iol.cz/mhzzrz/

    Další navazující souvislosti,proč to vše musíme trpět pod záminkou fráze -Demokracie- jsem uložil pro všechny zde:
    http://www.ulozto.cz/11912110/dokazeme-uhajit-demokracii-pdf

    Slunce v duši všem...

    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  11. Skutečný důvod pro přechod z analogového na digitální. Digital TV, H.A.A.R.P., GWEN Towers,
    Silent Sound & Mind Control
    Technologies . http://dl.dropbox.com/u/3980046/Digital-TV_-HAARP_-GWEN_-Silent-Sound-_-M.pdf

    OdpovědětVymazat
  12. Digitální televize, HAARP, sice tomu nerozumím ale někdo třeba umí anglicky když né já. http://www.youtube.com/watch?v=Z-JC6fMjEfw&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.