15. prosince 2011

Haarpová trhlina v mraku

Zdravím Orgoneta,
Posielam zaujímavý úkaz, ktorý sme včera, t. j. 14.12.2011, odfotili s kolegom nad Bratislavou.
Zákon schválnosti však chcel, aby sa nám nepodarilo zdokumentovať celý priebeh udalosti, ale podarilo sa nám odfotiť do mobilného telefónu aspoň záver akcie.
Priebeh bol nasledovný:
Dlhodobo sledujeme vypúšťanie chemtrailsových čiar nad Bratislavou, ale včera som uvidel oblak upravený HAARP-om (vlnovkový mrak v ľavej časti priložených fotografií), čo v dnešnej dobe nie je neobvyklý úkaz. Ten mrak bol však rozdelený na dve časti neuveriteľne presnou trhlinou, ktorá bola modrá. Ďalšia skutočnosť, ktorú som v zápätí zbadal, bolo lietadlo (letelo sprava doľava), ktoré sa snažilo celú trhlinu prekryť „chemákom“. Hneď som to chcel vyfotiť a zdokumentovať celý priebeh vypĺňania trhliny, avšak zákon schválnosti, vybili sa mi batérie vo fotoaparáte. Keďže som túto akciu spozoroval v okne na chodbe a nemohol som si nechať takú udalosť ujsť, hneď som sa rozbehol do svojej kancelárie zavolať kolegu, aby si vzal mobil a utekali sme to vyfotiť. Prišli sme však už neskoro, keď bola celá trhlina zakrytá. Chemtrailsová čiara od lietadla takmer úplne zakryla trhlinu, ale ak sa človek dobre prizrie, je vidno, že lietadlu sa nepodarilo tú trhlinu prekryť úplne presne.
Hranu tej neprekrytej trhliny som označil červenými šípkami. Vynára sa mi viacero otázok: Môže sa prirodzene vytvoriť taká neuveriteľne presná trhlina na mraku? Bola to náhoda, že to lietadlo letelo presne v tej trhline? Ak to náhoda nebola, je vôbec možné, aby pilot z kokpitu odsledoval takýto úkaz a lietadlo nasmeroval presne do trhliny?
Ak ťa môžem poprosiť, zaves prosím ťa tie fotky na tvoj blok, možno to privedie skupinu ľudí, ktorí tvrdia, že tie nespočetné dôkazy, fotografie, videá, filmy a pod.  sú iba konšpiračná teória, k zamysleniu sa nad tým, čo sa vo svete v skutočnosti deje.
Inak v hornej časti fotografií je už roztiahnutý chemtrailsový pás po staršom prelete.

Zdravím a želám veľa úspechov v ďalšej práci.

Malý rOrO z Bratislavy




16 komentářů:

  1. to neni trhlina ale stin od toho chemtrailu

    OdpovědětVymazat
  2. mozem potvrdit! hlasenie zo senca!

    utorok http://farm8.staticflickr.com/7165/6515762953_d54f1d4262_b.jpg
    zacali zrana od bratilavy zacalo fukat asi 50 velmi hrubych ciar za hodinu horizontalne juh-sever ale aj rozne ine lietadla urcite su odklanane ze kadia maju chodit

    streda http://farm8.staticflickr.com/7160/6515764107_bdfe6b079c_b.jpg
    haarpove oblaky boli uplne vsade po cely den - valili sa od bratislavy a doprevadzane boli chemociarami ktore tiez naberali na intenzite taktiez to bolo podivne lebo zvlnene haarpove mraky co vyzerali jak radiator isli jednym smerom a vietor fukal chemtrails inym smerom asi ina vyska ale ajtak a popri tom zopar kopcovitych oblakov do uplne inej strany....

    stvrtok bolo presne to iste aj dneska rano vo stvrtok inverzia a cez to vsetko bolo jedno menej biele miesta a isla cez neho tlsta ciara teraz je tu silna inverzia a prsalo

    snad som niekomu pomohol

    L.V.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta trhlina může znamenat pokus zalepení myší díry. Jak všichni víme, od určitého data se naše Země nachází v holografické 3D realitě bránící nám vzestoupit do 5.dimenze. Mimozemské entity chtějí abychom vzestoupili proto se ChemTrails rozhodlo tyto aktivity blokovat a chtějí nás lidstvo udržet v domnění 3D Matrice

    OdpovědětVymazat
  4. Ad Anonym 15:15 :
    Hele, nech si ty provokačky pro nějaké blbce, co ti je budou žrát !!! V článku je jasně napsáno, že trhlina byla nejdřív, a chemostopa až pak po přeletu letadla. Tak jaképak stíny !!! Opravdu jste přízemní a neschopní ubožáci, vy co rádi nebo povinně provokujete. Ani ty své hovadiny neumíte podávat s patřičnou logikou... :P:P:P

    OdpovědětVymazat
  5. To již víme, že nás ti satanisté z NWO nechtějí propustit jinam. Kdo by jim pak dělal otroky, a kdo by na ně dělal ???!!! Byla by to nádhera, kdyby tu zůstali jen ONI sami, a požrali se mezi sebou navzájem !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Navíc pronikla mezi lidi na Zem informace ze Stvořitelova okruhu, že bude jakýmkoli entitám znemožněno zabránit probíhající transformaci, která se děje z Jeho vůle. Globalisté alias satanisté se nás proto budou snažit zničit v co největším počtu. Už se něco proslýchá o chystané plošné genocidě po celé Zemi, kterou přežijí jen opravdu zdatní a zdraví jedinci. Což je velmi, velmi malý počet...uvidíme, zda to bude dopuštěno, a v jak velkém rozsahu. Má to být poslední zkouška pro lidstvo před dokončením transformace. Proto nemějte strach ze smrti ani bolesti, pokud jimi budete muset projít, protože je to jen změna stavu. My lidé budeme žít věčně, protože máme nesmrtelného ducha. Ať jako duchové nebo bytosti s novým tělem přizpůsobeným na podmínky nového prostředí. A v tom máme neotřesitelnou jistotu !!!
    Nyní jde jen o to, nebát se zla, nespolupracovat a neztotožňovat se se zlem, nepoddávat se zlu, neotročit zlu !!! Hledejte pravou svobodu a ne demokracii, hledejte Pravdu a Lásku, a ne bezedný kotel rozporuplných informací a závislost na moci druhých, kteří pro své zvrhlosti a zlé smýšlení nemohou být našimi vzory natož vůdci !!!

    OdpovědětVymazat
  7. Nemohol to byť tieň od chemtrailsu, lebo ten chemtrails sa tam objavil až dodatočne, po prelete lietadla cez trhlinu.

    Maly rOrO

    OdpovědětVymazat
  8. Jej ja tu mam kamarata zo Senca som šťasný že nie som sam zo Senca čo chodí na túto stránku.Možem potvrdiť zas to bolo poriadne zasračkované ale zaujimavé na tom bola ta rýchlosť zatiahnutia oblohy behom 15min zase šero.

    OdpovědětVymazat
  9. presne jak rika prvni komentator, neni to trhlina ale jeho vlastni stin.. pokud letadlo leti a sprejuje jiz NAD nejakou tou vrstvou chemky (muze byt i pod a slunce treba zrovna zapada pod urovni vrstvy..), tak jeho vlastni chemtrail vytvari stin pred nim (sunce sviti za nim)..
    nechapu nekdy podobne bludy co se tu objevuji pritom jsou to naprosto jednoduse vysvetlitelne a jasne veci :D

    OdpovědětVymazat
  10. vyhodit do povetria radar,mali javornik

    OdpovědětVymazat
  11. to už jsem pozoroval tady v Praze dvakrát jednou tam nebyly chemtrails, prostě letadlo na čistém nebi letělo přímo v tom jak to nazvat asi tunel a poněvadž tady je vždycky víc letadel najednou tak jsem pozoroval i ostatní a ty žádný neměly.

    OdpovědětVymazat
  12. Priatelia!
    Spolu s mojim kolegom sme autormi predmetných fotografií a článku. Ďakujem anonymu z 15:12:2011 22:22 za podporu. Nemám za potreby niekoho presviedčať o tom, či sú tie fotografie autentické, alebo nie a či tá trhlina tam bola ešte predtým, ako tam vletelo to lietadlo a zaplnilo ju chemtrailsom. Každopádne som nesmierne unesený Vašimi komentármi a informáciami z nich. O satanistoch, Illuminátoch, Bilderbergu, NWO, chemtrailsoch, HAARP, mimozemských entitách, špinavej politike, farmácii a očkovaní a pod. síce už niečo viem (o farmaceutickom priemysle a očkovaní si dovolím tvrdiť, že veľmi veľa), ale stále sa považujem viacmenej za začiatočníka. Každopádne niektoré vysvetlenia trhliny, ktorú sa mi žiaľ nepodarilo vyfotiť skôr ako tam vletelo to lietadlo, sú pre mňa neuveriteľné. Moc Vám ďakujem a všetkým Vám želám veľa úspechov a silu v nedchádzajúcom, nik presne nevie čo prinášajúcom roku 2012.
    PS: Pozdravujem priateľov zo Senca.

    Malý rOrO z Bratislavy

    OdpovědětVymazat
  13. 16. prosince 2011 19:35 : preesne taak!

    16. prosince 2011 3:24 : napis, kamarat zo senca :) potesim sa lubos.valco@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ad 10:59 :
    Jen další provokatér, nic míň !!!

    OdpovědětVymazat
  15. Ad Anonym 21:38 :
    Přesně !!! Viděl jsem to již několikrát, a dokonce několik takových "tunelů" současně nad jednou oblastí. Vždycky v tom "tunelu" "operuje" nějaké letadlo.

    OdpovědětVymazat
  16. PŘÁTELÉ FOŤTE - A CO NEJVÍCE!!!

    Více jak celý článek vypoví jedna zdařilá fotografie. Je třeba příslušná místa zasypat fakty a požadovat náležitá vysvětlení...
    Proto zdokumentujte každý neobvyklý jev na NAŠÍ!!! obloze...
    Je to jedna z cest, jak uspokojit pana Setváka a jeho kolegy z meteo-ústavu, kteří za NAŠE PENÍZE!!! také "strádají nedostatkem důkazů" a proto "nejsou schopni" - nebo spíše ochotni podat relevantní vysvětlení...

    ...a nenechte si kazit svátky - všem hezký den Boban

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.