23. prosince 2011

Přeju hezké vánoce

Opět se musím omlouvat za náhlý výpadek, způsobený předvánočním návalem práce ...

Bylo toho mezitím dost, co by se sem hodilo napsat, třeba o orgonitové dílně v Českých Budějovicích, ale odjíždím na dovolenou a už se na to nedostanu, ani na i vaše mailové příspěvky. Takže až po vánocích.

Místo vánočního pohledu přijměte tento obrázek orgonitového vánočního přívěsku se sněhovými vločkami (z orgoniseafrica).

8 komentářů:

  1. Prajem Vám príjemné sviatky.

    Práve som dopozeral video ktoré je zakázané v Rusku a mám dojem že ho zakážu aj u Nás. Keď ste si na vianoce ako a ja kúpili PET flaše tak vás určite prejde chuť od tej vody alebo piva a limonád.
    Neviem či ste to tu už mali pre mňa je to novinka.
    U nás sa to deje tiež napr.Donovaly keď začnú plniť tak voda ktorá je volne dostupná len kvapká naplnenie 1 flaše trvá aj 30min niektorým prameňom už sa ani dostať nedá ako niekedy.

    http://www.stream.cz/uservideo/606358-www-zlo-cz-vodovoda

    OdpovědětVymazat
  2. milý Orgonete,přehnala se bouře pokryteckého skučení a vytí,jehož náklady odhaduji na jednu miliardu...kdybych byl UVĚDOMĚLÝ duchodce,tak prosadím u prosrancu tři měsíce nevyplácet duchody a privilegium pro nás duchodce...chodit na červenou...na zahojení těch nákladu..Jinak TI přeji a všem ostatním,co tady mají hlavu nejen na čepici příjemný Štedrý den,příjemné uterý v březnu,čtvrtek v červenci a nejpříjemnější sobotu v květnu.

    OdpovědětVymazat
  3. I tobě Orgonete přeji pěkně prožité volné dny - a zbrzdi ! :))) Naber síly pro vytváření tohoto informačního gejzíru :)))

    OdpovědětVymazat
  4. velmi zajímavý článek na Novinky.cz - že by se tím vážně zabývaly?
    http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/254483-rok-2011-prinesl-extremni-vykyvy-pocasi-vysvetleni-chybi.html

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/254483-rok-2011-prinesl-extremni-vykyvy-pocasi-vysvetleni-chybi.html?ref=zpravy-dne

    „Změnili jsme značně atmosféru - a to víme bez stínu pochybností,“ řekl klimatolog Benjamin D. Santer. „Nemůžete se zapojit do tohoto ohromného celoplanetárního experimentu, kdy ohříváte povrch i atmosféru a dodáváte do atmosféry vlhkost, aniž byste se dočkali dopadu v podobě častých a dlouhodobých extrémních jevů.“

    menší veřejné přiznání :)

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.slovensky-kras.eu/svk/videofilmy/?p=84

    Pekná práca ďakujeme vašim jaskyniarom za pekný dokumentárny film.

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.voxvictims.com/2011/12/23/obama-podpisal-zakon-o-stannom-prave-hr1540/

    Vianočný darček od FEMA

    OdpovědětVymazat
  8. http://hisz.rsoe.hu/alertmap/site/?pageid=event_update_read&edis_id=BH-20111013-32661-MLC&uid=12008

    Plasty+únik rádioaktívnych látok v mori ktovie ako zmutovali ten film čo som dal o PET fliaš kde chudák tuleň ju rozhrýza.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.