16. prosince 2011

SaLuSa: poselství 12. prosince 2011

http://galacticchannelings.com/slovensky/mike12-12-11.html

SaLuSa, December 12, 2011

Čakanie bolo dlhé a ukázalo mieru Vašej viery a schopnosti zamerať sa na všetko čo predstavuje Svetlo, pretože mnohokrát bola Vaša pozornosť odvádzaná, vrátane tých zdrojov, ktoré mali za úlohu zmiasť Vás. Avšak stali ste sa omnoho múdrejšími a schopnými rozlíšiť čo naozaj predstavuje Svetlo. V každom prípade existujú rôzne interpretácie udalostí, ktoré idú v slede aby Vás priviedli k Vzostupu. Dôležité je Vaše pochopenie, že nech sa stane čokoľvek, hlavným cieľom je Vzostup a spôsob akým ho dosiahnete nie je dôvodom na rozpory medzi Vami. Je vo Vašom záujme umožniť priestor na možné obmeny, pretože v ktoromkoľvek čase môžu byť plány a ich načasovanie upravené. Toto už veľmi dobre poznáte, ale pochopte, že zmeny sú niekedy potrebné na doladenie našich aktivít. Pretože Temní sú zahnaní na ústup, zanechávajú za sebou stopu neúspešných pokusov spôsobiť zmätok. Sme odhodlaní blokovať každý z takýchto pokusov a teraz máme božské schválenie použiť tvrdšie prostriedky. Napriek tomu dávame pozor, aby sa to nedotklo nevinných ľudí.

Ako si viete predstaviť, po tom čo vstúpite do roku 2012 vznikne veľa špekulácií a niekedy aj negatívnych komentárov o tom, čo tento rok prinesie. Májske proroctvá budú interpretované podľa presvedčení jednotlivcov a ako viete, veľa ľudí bude interpretovať konečné časy ako koniec sveta. Poslednú vec, ktorú chceme vidieť je aby sa táto myšlienka energizovala tak, že by spôsobila šírenie strachu medzi Vami. Niektorým to môže vyhovovať, pretože oni už veria v koniec ako trest od Boha za zlo spáchané na Zemi. Avšak chceme zdôrazniť, že nenastane žiadna obrovská deštrukcia ani straty na životoch vo veľkom meradle. Toto nie je plánom a keďže Boh je Láska je jasné, že Boh by sa nikdy nevzdal svojej Lásky za žiadnych okolností. Všetci ste božími iskrami a čokoľvek sa stane, vždy ostanete nesmrteľní.

S konečnými časmi príde „triedenie“, pretože duše sú nasmerované na cestu, ktorá im dovolí pokračovať vo vývoji na stupni vibrácií, na ktorom sa práve nachádzajú. Nemalo by zmysel ak by duše boli umiestnené do dimenzie, s ktorou nie sú kompatibilné vzhľadom na úroveň ich vedomia. Takže nebojte sa o druhé duše a nezabúdajte, že všetky nakoniec nájdu cestu, ktorá nebude obmedzovať ich slobodnú vôľu. Predtým ako ste sa inkarnovali ste poznali výsledok, na ktorom ste pracovali, takže nikto nebude sklamaný. Uvedomujeme si, že mnohí by radi pokračovali v pozemských putách a vzťahoch a aj keď spojenie Lásky zostane, treba brať do úvahy, že každá duša potrebuje úplnú slobodu voľby. Ľudia kladú veľký dôraz na manželský sľub, ktorý je interpretovaný ako túžba vlastniť, alebo ovládať druhú Bytosť.

Ľudia sa spájajú z dôvodu, že ich vzťahy zvyšujú skúsenosti, ktoré obom prospejú a v priebehu jednotlivých životov sa budú nutne meniť. Takže drahí, snažte sa byť vďační všetkým dušiam, ktoré s Vami cestovali dualitou a vedzte, že ste sa všetci poučili z Vašich skúseností. Taktiež nezabúdajte na to, že do určitej miery ste sami hrali úlohu Temných. Je omylom myslieť si, že ste boli svätejší ako druhí a dá sa povedať, že sa pohybujete po tenkom ľade keď odsudzujete druhú dušu. Nakoniec všetky duše nájdu svoje Svetlo a Lásku po tom, čo neostane žiadny karmický záväzok z predchádzajúcich životov. Na určitom stupni budú dokonca vymazané aj spomienky, keď už nebudú mať žiadny úžitok. Pamätajte, že vy ste chceli skúsiť dualitu a vrhli ste sa do nízkych vibrácií, do ktorých ste podľa predpovedí spadli. Po zavŕšení Vášho času nie je ďalej potrebné lipnúť na týchto skúsenostiach, pretože dokážete svoju schopnosť prekonať ich.

Vašim skutočným domovom je byť v celkovej harmónii vo vyšších dimenziách a viesť radostný a napĺňajúci život. Ilúzia nižších dimenzií je Vašim výtvorom a keď doslúži svojmu účelu zmizne znovu absorbovaním sa do prázdnoty. Vzostup je proces Vesmírnych rozmerov a objaví sa ako jediná udalosť. Bez vzostupu Zeme by proces nebol úplný, čo Vám napovedá aká je v tomto období Vaša civilizácia dôležitá. Vidíte teraz prečo je Vám poskytovanej tak veľa pomoci a prečo ste boli vybraní byť na Zemi v tomto čase? Vy ste tí vybraní, o ktorých sa vedelo, že dosiahnu úspech a akokoľvek ťažko sa to chápe – Temní sú tiež toho súčasťou.

Vo Vašej realite ste žili ilúziou, ale skúsenosti boli perfektne reálne a keď opona na záver spadne pochopíte každého úlohu v tejto ilúzii a posuniete sa ďalej. Takže odhalenie ostáva podstatným nástrojom, ktorý nás navzájom spojí a postaví ilúziu do takého svetla, v ktorom ju môžete pochopiť. Umožní Vám to vidieť akí náchylní ste boli voči nižším energiám, ako Vám Temní priamo spod nosov ukradli Vašu slobodu a ako to dosiahli. Tieto odhalenia budú nevyhnutné aby ste sa raz a navždy odpútali od týchto energií.

Mnohí z Vás už žijú svoje životy vo vyšších vibráciách a dokážete prechádzať mínovým poľom duality bez ujmy. Pretrhli ste putá, ktoré ste nazbierali počas mnohých životov, ktoré už pre Vás nemali žiaden význam. Sila vôle je samozrejme potrebná na vstup do nových vibrácií ako sme Vás často informovali a akonáhle je Vami tento zámer vyjadrený, dostane sa Vám množstvo pomoci. Časťou našej misie je zabezpečiť aby čo najviac duší prešlo vzostupom. Odhalenie pravdy o Vašich skúsenostiach je súčasťou lieku na Vašu stratu pamäti o Vašom skutočnom Ja. Buďte skromní a akceptujte, že akokoľvek ste inteligentní, boli ste podvedení ako všetci ostatní. Temní boli chytrí a extrémne prefíkaní a trpezlivo pracovali na Vašom ovládnutí a na ovládnutí Vášho sveta. Avšak nepočítali s vplyvom nás a Učiteľov, ktorí navštívili Zem a zasiali semená Svetla, ktoré Vám otvorili oči.

Som SaLuSa zo Síria a časť misie Galaktickej Federácie je takmer ukončená, ale naša služba Vám nikdy nekončí. Milujeme Vás a máme veľký obdiv k spôsobu akým ste znovu povstali.

Ďakujem SaLuSa,
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Preložili: Martin a Danica

12 komentářů:

  1. Takže výzva pro Salusu,jsem božská bytost a jsem silně pohoršena fatální nevědomostí všech bytostí,co rozsevají svinstvo na nebi a obsluhuje stroje na deformaci počasí.Proto vyzývám nejen Salusu,aby definitivně zasáhli a obnovili globálně božský přirodní řád...§§§

    OdpovědětVymazat
  2. SALUSA - ČESKY !

    http://www.novadoba.estranky.cz/clanky/ufo-a-vesmirni-lide/salusa--12.-prosinec--2011.html

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Peace people,

    nebojte sa o výsledok !

    Alcyone je myslím ? centrálne Slnko našej galaxie, to je zavazujúce prijať taký nick, svieť preto, ...


    bed, prajem krásne vianoce

    OdpovědětVymazat
  5. Michale, děkuji Ti za komentář.
    Stále si říkám, jak snadné je lidi rozdělit a jak snadno se lidé nechají strhnout ke zlobě. Jak snadno se udržuje nevědomost a jak snadno se obrací problémy k druhým.
    Těžko se lidem vysvětluje, že mi sami sobě jsme největším nepřítelem a sami sobě můžeme nejvíce ublížit.
    Celý život pozoruji, jak lidé stále čekají, že za ně někdo jich probémy vyřeší, že se cítí sami bezmocní a že si nejsou vědomí toho, že mohou začít u sebe a ovlivnit tak mnohem více, než sami tuší.
    Poselství Salusy, Mattewa si velmi cením a mělo by to pomoci naší vnitřní cestě. Je to podpora naší duše, ne nový "spravedlivější" nástroj světovlády. Cesta je tu pro nás a pro naši vůli a naše možnosti. Pokud se budeme držet vnotřního hlasu, skončí i věci, které nás štvou.
    Nejtěžší bude pro mnohé změnit myšlení a vnímání reality a opuštění starých schémat a připoutání k iluzi, která nás ovládala. Doufám, že nám k tomuto přeladění bude vesmír nápomocný.
    Ota

    OdpovědětVymazat
  6. Asi v očích mnoha spadnu do žumpy okolního světa, ale musím to říci. Tento článek a jemu podobní (Matthew ad.) se krásně čtou a člověk má vše potřebné k tomu, aby uvěřil. Tím potřebným myslím, pohodlnou židly u PC, voňavé kafe a kousek toho uheráčku. Vždyť dle toho nepotřebuje nic víc. Neustále mne něco v pozadí nabádalo k ostražitosti, něco mi tu "nevonělo". Dnes jsem zřejmě "NÁHODOU" narazil na článek, názor nebo chcete-li blábol, ale zcela beze zbytku mi zaplnil díru a konkrétními slovy vyjádřil, co jsem jenom pociťoval.
    Ještě než začnete s kritikou, přečtěte si prosím níže uvedený odkaz do konce.
    http://www.vedy.sk/sk/hladanie_pravdy.php#miesta_sily_temnych

    OdpovědětVymazat
  7. Sedí dva Mayové a tesají do tabulek kalendář a jeden říká : ty vole, já to mám nějaký malý, mě se to tam vejde jenom do 21.12.2012.
    a ten druhej povídá: no to bude prde.., až to jednou někdo najde...

    OdpovědětVymazat
  8. Michale -asi před měsícem jsem u jedné vesnice, kde je vyhlášený soukromý řezník a malá jatka, potkala traktor s krávou na valníku. Moje dítě volalo: Jéé, kravička jede na výlet.
    O půl hodiny později jsem slyšela zdáli hrozný řev. Brrr! V tom hlase bylo zoufalství, bezmoc, bolest, hrůza... Byl to řev bytosti plné emocí...řekla bych lidské bytosti, kdyby jsme předtím tu krávu 100m od jatek nepotkali. Trvalo to asi 20sekund-strašlivě dlouhatánská doba!
    Slyšela jsem to v hlavě další 3 týdny ( např. při otevření lednice s šunčičkou, nebo i při pohledu na některé lidi) a mráz mi běhal po zádech.
    Potřebovala jsem tuhle lekci:-( Furt jsem se ptala a přemýšlela, proč jsem ztratila spojení se Světlem. Podařilo se mi do něj totiž hupsnout v r. 93 v jednom sezení na odblokování ztráty. Pak jsem měla nádherné napojení nahoru asi 6let. Vůbec mi nedošlo, že 3 roky předtím rokem 93 jsem nejedla nic - vůbec nic - od masa a do r.1999 také ne. Pak jsem s novým partnerem maso začala jíst i z něj vařit. Sice jen bílé maso,šunku a ryby a pro mě jen malé množství. Ale spojení do Světla se přetrhlo a nepomohlo mi ani studium meditačních technik a podobné pomůcky.
    Tečka.
    Musíme každý začít měnit sebe, abychom se dočkali změny ve světě.
    P.M.

    OdpovědětVymazat
  9. HEHEHE :D Dobrý vtip :D
    Ale mayský kalendár je cyklický čiže nemá koniec.
    Súhlasím s Michalom , mne sa tiež vždy zdali články takéhoto tipu zvláštne.
    Zo začiatku som takto články hltala jedna radosť , ale cítila som potom veľký zmätok a zvláštny pocit.To sa ozývajo moje JA , ktoré mi hovorí aby som sa nevenovala takýmto doslova pochybným článkom ale aby som sa venovala sebe.Aby som počúvala moju intuiciu , srdce.Pretože nečakajte že vám nejaký článok dá odpoveď na vaše otázky alebo vás nasmeruje na správnu cestu.

    Keď sa budete riadiť svojim JA tak verte že dostanete odpoveď sa všetky vaše otázky.Vedzte že vtedy nebudete potrebovať čítať takéto blbosti , lebo sami budete vedieť čo máte robiť aby ste nespadli k temným.A budete vedieť čomu máte veriť a čomu nie !!!

    Ak nie tak dosť možné že vás jedného krásneho dňa Illumináti pekne zblbnú a uveríte ich rečiam že oni sú jediná spása.

    OdpovědětVymazat
  10. Díky za podporu. Přemýšlím o tom v podstatě nepřetržitě a pro mne je to už jasné. Když ptáčka chytají, pěkně mu zpívají.
    Proč jsme tady na Zemi a v tom svém konkrétním těle? Kdo nad tím přemýšlí, dospěje (a nebo se i dočte)zřejmě k názoru, že jsme tu, abychom se něco naučili, něco fyzicky zažili a měli vzpomínky z tohoto fyzického světa, které můžeme použít částech života, kdy nejsme hmotní.
    Určitě jsme se sem neinkarnovali jen proto, abychom tu teď seděli na zadku a blaženě se usmívali a čekali na to, až nás kdosi zachrání od Temných. My jsme vpodstatě ti, kdož nás mají zachránit. Jsme malé části jednoho nekonenčého celku (JÁ). Jako nehmotné nekonečné JÁ nemáme možnost fyzicky prožít pocity jako je teplo, mráz, bolest, pohlazení, polibek, štípnutí od mravence, plavat ve vodě, být ovíván větrem, opalovat se, plachtit v oblacích aj. I proto jsme tu buď jako lidé, nebo jako zvířata nebo rostliny. A proč zapomenutí při narození? Nevím, ale snad proto, abychom mohli prožívat to naprosté fascinující veškeré poznání všeho po smrti fyzického těla. Je to jako ochutnat vynikající čokoládu jen jednou za rok a dlouhou dobu se naní těšit, místo toho, abychom se jí živili každý den, kdy bychom ani neocenili její chuť.
    Život tady je jako cesta, na kterou se vydal Honza, aby poznal i něco jiného než teplo za pecí a chuť buchet od mámy. On nestál o to, aby mu přinesli buchty z jiných zemí a krajů. On chtěl poznat lidi, kteří je pečou a jak je pečou. Chtěl poznat jiné zvyky, jiné povídačky, zkrátka to, co doma nelze.
    Nač bychom tu byli, když by stačilo jen sedět a čekat na záchranu? Každý z nás je ten Honza, co může zabít draka a dostat celé království a půl princezny :-). Ale určitě k tomu nedojde doma za pecí s buchtou v ruce.
    Co by udělal drak, vědouc že na něj jde nebojácný Honza s mečem drakobijcem? Snažil by se mu nakukat, že je vše jinak. Že draci jsou vesměs býložravci a ti, co papaj princezny, mají na mušce už jinčí kabrňáci, než je on. Že může vlastně sedět doma, protože nějakou princeznu mu tam pošle a na záda jí nabalí těžký plný pytel zlata.

    Trošku jsem to zlehčil, ale zamyslete, co stačí Temným, aby vyhráli? Naši pasivita. A hlavně pasivita nás, co se probouzí. A není nic jednoduššího, než zabrnkat na naší strunu lenosti a pohodlnosti a dát nám pocit snadného vítězství beze strát a potu.

    OdpovědětVymazat
  11. 19. prosince 2011 14:59 BRAVO!

    Guess

    Psal jsem tady něco podobného, ale byl jsem vymazán. No, jo - cenzura je holt všude...

    OdpovědětVymazat
  12. Krapet se stydím za pravopisné kopance. Ale měl jsem strach, že klávesnice nebude stačit myšlenkám. Stejně jak koukám, tam není přesně to, co jsem zamýšlel. :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.