30. května 2012

Hra na Boha

Zdravím Orgonet,

posielam Vám video, ktoré ma utvrdilo v tom, že súčasná veda môže vytvoriť všetky "konšpiračné teórie" od vytvárania nových zvieracích druhov, cez vírusy zameraných na určitý druh ľudí (rasa, vek, pohlavie..),  nano-technológiu, až po ovládanie ľudských mozgov. 
A najviac zarážajúce je, že tento dokument ukazuje iba vývoj oficiálnej vedy, v akých sférach potom prebieha tá neoficiálna...
P.S. Goscha TV na Vimeo a youtube má ďalšie zaujímavé videá.

Hra na Boha
http://vimeo.com/42603962

22 komentářů:

  1. Nejvíce mě zděsil konec 8-O

    OdpovědětVymazat
  2. Je to humáč, horšie sú už len dokumenty z veľkovýkrmov zvierat!
    Tí hajzli neurobia nič aby pomohli ľuďom a uľahčili životy, ale stále budú vymýšľať spôsoby ako to ešte viac skomplikovať. Mám chuť nadávať až by hory zčerneli kua.
    Preč s nimi!

    SomTenKtorySom

    OdpovědětVymazat
  3. Je to jedním slovem strašné, čeho jsme se dožili. A všichni ti lidi co tam vystupují jsou značně nedůvěryhodní, černoocí a jistě patřící mezi "vyvolené". A jejich hlavním cílem je kontrolovat všechno a všechny a hrát si doslova na bohy. Ale všeho do času, skutečná vesmírná síla je strašlivě potrestá, o tom jsem pevně přesvědčena- budou sami díky svým nelidským pokusům vyhubeni. A musím říct, že jim to ze srdce přeji, šmejdům. Něco se jim vymkne z rukou a budou zírat jak puci, kreténi jedni samovyvolení.
    Jarmila K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až se jim to vymkne z rukou, odskáčeme to všichni. A nepřejte nikomu nic zlého, jinak se to vrátí vám - přesně podle starého přísloví: Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá.

      Vymazat
    2. To je mi naprosto jasné, že bysme to odskákali všichni. Ale přála bych si, aby to odskákali především oni, kteří to způsobili. Aby jim nijak nepomohly jejich dokonale vybavené podzemní úkryty, ale naopak aby se tam pěkně dlouho trápili, než zdechnou. Možná Vám to připadá kruté, že se takto vyjadřuji, jenže já nejsem pověrčivý a praštěný katolík, který nastaví druhou tvář, když mu někdo dá pro nic za nic facku. Ale naopak jsem zastáncem toho Vašeho hesla: Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá.
      Jarmila K.

      Vymazat
  4. kulturní uderka pro pamětníky,aneb znělka radio Luxembourg http://www.youtube.com/watch?v=xHfFESFr5qA

    OdpovědětVymazat
  5. Mě to nijak nepřekvapilo, takových věcí BBC natočilo jistě kvanta.iva

    OdpovědětVymazat
  6. Tento dokument dokazuje, že temní ilumináti a BBC jsou jedna ruka. Průser - co k tomu dodat. Místami z tohoto reportéra jsem měl až děsivý pocit, z jeho šílenosti a omezenosti vědomí. Vědci dostanou roboty, počítače a můžou si hrát s pocitem, že něco dělají pro lidstvo - přitom svém zaslepení, si neuvědomují komu opravdu slouží a jaká energie z nich proudí.
    Je smutné, že spousty lidí budou z tohoto reklamního dokumentu ještě nadšeni. Otázka je ! co je tam za podprahované vjemi ... prozkoumejte to někdo prosím. Ten reportér je pěknej S.ÁĆ , jeho arogantní slova viz.: možná se vám to zdá prazvláští, nebo nemožné, ale na tom nezáleží ! to je jen začátek. Nebo : zde vidíte jak peníze, mohou vytvořit moc vědy. atd. Bylo mi špatně už po prvních 10 min.
    Tímto u mě BBC skončilo - mezi námi zlaté History Channel ... BBC je jen nástrojem ovládání lidské mysli, ke zneužití a získání důvěry obyvatelstva nad těmi největšími průsery naší vědy.
    Za prvé ukázali jen to pěkné, zabalené tak, aby člověk dostal pocit, že bez genetické modifikace se neobejde civilizace ... fuj, hnůj. ...
    Měli tam zveřejnit, jak poslali humanitární pomoc do Afriky a zaslali jim semena obilovin, z kterých se nedalo už další rok nic pěstovat - protože tihle vědeční genetičtí ingenýří, vypli gen reprodukce .... Další rok zmateným Afričanům řekli, jo holt si musíte koupit licence a dostanete nové semena ...
    Střežme se před těmihle šílenci ! Akorát podporují závyslost naší společnosti na korporacích a těch co lidstvo zužují hladem a nemocemi vytvořených v laboratořích.
    Nechci nic takového na tomhle světě ... ať si to daj k sobě do pokojíčku.
    Zorgan

    OdpovědětVymazat
  7. No, celé mě to přece jen trochu děsí... :o/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neboj se nic, svět patří nám . . . nic se nám nestane. Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá, kdo s čím zachází, tím také schází atd. V telce je Nesmrtelná teta. Jiřinka Bohdalová nám předá jako vždy v pohádce poselství, radost a tak to má být. AHOOOJ IVA

      Vymazat
  8. To co na nás práškují,nemůže to souviset nějak se syntetickou biologií?

    OdpovědětVymazat
  9. vsem doporucuji zhlednout film God Bless America.Je to sice trosku tvrdsi komedie,ale nekomu kdo zacina byt frustrovan z deni kolem nas by se mohlo alespon ulevit :) ... www.csfd.cz/film/302005-god-bless-america/

    MB

    OdpovědětVymazat
  10. chápu že vás tyhle věci hrozně štvou, ale tím, že bude vytvářet další negativní energi, přáním aby byli vyhubeni, tak jim jenom posíláte další sílu a prostředku. asi zním jako hipík, ale tohle plakaní nikomu nepomůže. vědci mají tuto moc a měli ji vždy. tyhle promodokumenty jsou tak 20-30 let staré oproti tomu, co se odehrává v tajných základnách..takže si myslím, že je toho mnohem mnohem více.. pokusy na lidech apod..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokusy ?! Hlavně na lidech !!! Už se jich ve světě za posledních 20 let ztratilo beze stopy příliš mnoho (více jak 100 milionů jedinců !!!) ! Ale co je 100 milionů v počtu 7,5 miliardy, že ?! Jenom takové "šplouchnutí" na hladině rybníka... hlídejte si své děti, své rodiny, příbuzné a přátele. Nikdy nevíte, kdy a kde kabbalistická gerilla znovu zaútočí, a kdy zmizí další lidé !!! Dnes je nejnebezpečnější doba v lidských dějinách !!!

      Vymazat
  11. Vo všeobecnosti ľudia milujú také dielka, ktoré im dávajú možnosť nadávať, nariekať, vykecať sa atd. Strávia pri nich hodiny a hodiny, a výsledok nulový, čím čím a čomu prospeli ? Máloktorý je aktívny a čosi zmení vo svojom živote. Mávne rukou a zanadáva. Fajn.... a čo ďalej ?

    OdpovědětVymazat
  12. Přestaňte žít z mysli a z EGA a začněte žít se srdce. Poukazováním na nespravedlivé věci, které se ve světě dějí jenom přitahujete na sebe negativní energii a více se zapojujete do Matrixu. Přestaňte tyto věci řešit, existuje jenom Láska, a vše ostatní je jen iluze.

    OdpovědětVymazat
  13. Musím se smát1. června 2012 v 6:00

    I kdyby se Ti vědci rozkrájeli, nikdo mi nezabrání být šťastný :)) Štěstí totiž existuje nezávisle na materiálu. Spíš bych nechtěl nikdy být v roli toho rádoby prospěšného vědce. Je to totiž podobně naplňující, jako chodit do posilovny a prohlížet se tam v zrcadle :))) Ten pravý skvost ve Vás nikdo žádnou chemií ani vědou nezničí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto je nejlepší příspěvěk, zdravím, Jitka.

      Vymazat
    2. Pripájam sa k Jitke, Bed

      Vymazat
  14. Vsechn sofistikovane technologie POSUNEM ve vedomi NEPROJDOU zustanou v teto realite. Tedy HLEDEJME NEJPRVE KRALOVSTVI BOZI a vsechno ostatni nam bude PRIDANO.

    OdpovědětVymazat
  15. Ještě štěstí, že pořad BBC končil u pokusů s mozkem myši !! Nechci si ani představit, co se děje v takových zhovadilých institutech s lidmi,s dětmi..!Je mi z toho zle..Začínám rozumět slovům z Bible stále více..

    OdpovědětVymazat
  16. Buďme rádi za tento dokument, bez něj by jsme byli jako ty nevědoucí kozy na začátku. Pokud ho natočili ilumináti aby přesvědcili lidi o prospěchu, nemůže se jim to přece povést u všech. Těm kdož tyto dokumenty sledují s neutrálním pohledem to bez obav zapadá do současné situace... (chemtrails, nový řád, ozáření, atd). Napadá mě symbol Jing - Jang. Nyní jsme v černém období s bílou tečkou avšak brzy se přehoupneme do opačné polarity. Beru to jako informace. Netřeba krmit mysl obavami, strachem a už vůbec ne posílat takovým larvám energii. Přesně jak tu někdo další napsal síla je v tom zůstat šťastným a žít svůj život co nejlépe. Pozor na posly falešných slibů a jejich dary, věřte že tam venku je dobro, kanál se uzavírá.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.