10. května 2012

Informace je světlo, ignorance je temnota

Díky čtenáři  ZHERUHMYZ za odkaz na následující článek.

Informace je světlo, ignorance je temnota, 
aneb tutovka 21. 12. 2012

http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/informace-sv-tlo-ignorance-temnota


(1)

Kdyby člověk nevěděl, že se housenka jednou zakuklí a vylíhne se z ní motýl, nikdy by nevěřil, že je něco takového možné. Jakmile má ale tuto informaci v hlavě, vnímá onu zázračnou proměnu jako samozřejmost. KDE JE ALE PSÁNO, ŽE SE TAKTO NEMŮŽE PROMĚNIT CELÝ VESMÍR? Housenka a motýl jsou stále jeden a týž živočich - pouze jeho úroveň se radikálně změnila. Plazící se nízký tvor je nyní překrásný, a létá...

Nebo například voda: dosáhne-li její teplota dané kritické spodní nebo vrchní hranice, dojde spontánně ke změně skupenství. Voda, pára, led - je to pořád ta stejná věc. TO, ŽE TO POKLÁDÁME ZA NORMÁLNÍ, URČUJÍ POUZE INFORMACE V NAŠÍ HLAVĚ, NIC JINÉHO. Někteří lidé na Zemi dodnes nevědí, že existuje sníh. Kdybyste jim vyprávěli o sněhových vločkách, nevěřili by.

Ukažte "zaostalým divochům" obrázky zasněžených plání a padajících sněhových vloček, ukažte jim další a další, přečtěte jim příběhy z různých koutů světa; jakmile si uvědomí, že všechny obrázky a všechny příběhy tvrdí svorně TOTÉŽ, byli by to opravdu blázni, kdyby čekali, až sníh sami na vlastní oči uvidí.

(2)

Pouze člověk velice naivní může věřit, že náš "nepřítel" ("temná protistrana") je fiktivní. Zlo jsou skuteční, živí lidé. Neexistují žádní tajemní "Oni". Jedná se o zcela konkrétní skupiny a jedince. Viz například článek Důvody, proč současný ekonomický systém likviduje nejen jednotlivce....

Totéž samozřejmě platí i o silách Světla: nemůže to být a ani to není nic NEOSOBNÍHO, žádné "prázdné pole" zázrak neudělá. Jedině konkrétní bytost.
Takovouto bytostí můžete být nejlépe VY SAMI a pokud nejste zrovna andělem nebo někým z vyšší dimenze, vřele doporučujeme návštěvu stránek Moji andělé nebo rozhovor s Ilonou "Féwou" Pálušovou: Pohled kontaktérky na následující období transformace. S touto krásnou bytostí existuje i video:


Féwa je inkarnovanou Plejáďankou (naše sluneční soustava je součástí Plejádského hvězdného systému) a pomáhá pozemskému lidstvu v přechodu do vyšší úrovně Reality - sjednocené páté dimenze. V tomto frekvenčním pásmu již neexistuje dualita; "protipóly" jsou zde součástí jednoho a téhož existenciálního spektra. Lze to přirovnat k pobytu ve vícerozměrném kresleném filmu, kde je možné prakticky cokoliv (existují zde však jistá posvátná pravidla: Zákon Jednoty).
Tvorbu a texty Ilony Pálušové naleznete v současnosti zde: Anjelská.sk, její videa zde: YouTube a její transformační světelné kódy zde: Google+.

* * *


(3)

V centru každé galaxie se nachází supermasivní černá díra/hvězda, odkud vyzařují vysoko-energetické kosmické paprsky, jež mají potenciál měnit naši DNA a vědomí. Tato super-energie se zpravidla nachází mimo možnosti našeho vnímání, galaktický a zemský mikrokosmos však leží přímo ve zmíněném "ústředí" a každý z nás je jeho individualizovaným projevem. Centrální Zdroj využívá hvězdy jako čočky, skrz které posílá energii planetám: hlavním transformátorem energie z Mléčné dráhy pro naši Zemi je Slunce.
Nejpozději 21. 12. 2012 11:11 (GMT) se nebeská tělesa zesynchronizují a dostaneme přímý zásah - hmota (a tedy i naše tělo) transmutuje ze stávající báze na bázi světelných krystalů, dojde k upgradu naší DNA a ve spojení s plným využíváním mozkové kapacity k obnovení našich "nadpřirozených" mentálních schopností.

S příslušným datem úzce souvisí teorie Time Wave Zero.

(4)

Závěrem: k bližšímu pochopení níže uvedeného "Fraktálního trojúhelníku" si přečtěte článek Kvantová fyzika a zázraky aneb Plastická realita, na téma "třech božských sedmiček" článek 21. 12. 2012 11:11 pochází přímo ze Zdroje a s trojúhelníkem pozoruhodně souvisí i SEDM BAREV DUHY.

Vše nezadržitelně míří k času (bodu) NULA - kvantovému skoku do nesrovnatelně vyšší úrovně Existence.

Poslal: ZHERUHMYZ

22 komentářů:

  1. Díky za krásný a zajimavý článek:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Venus transit 2012,4th Dimension portals open: http://www.youtube.com/watch?v=6e3tNxaRflQ&feature=related. Prstencový zatmění Slunce 20./21. května a Tranzit Venuše 5./6. června něco přinese..................

    OdpovědětVymazat
  3. Ja jen chci napsat takovou vec, ze 21.12.2012 skutecne pozname kdo vymyslel vselijaka klamna proroctvi k tomuto datu a pak se snad vsichni lidi, kteri tomu verili - pouci, protoze rika se, ze chybama se clovek uci a priste necemu takovemu verit uz nikdy v budoucnu nebude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chcem tomu veriť, že bude zmena, veď keď jeden vidí všetko to dianie vôkol...
      Povedzme si však pravdu, koľko tu už bolo v minulosti takýchto zaručených proroctiev!
      Ja riešim posledný týždeň radikálnu vec týkajúcu sa zmeny môjho osobného života práve aj v súvislosti s nadchádzajúcim dátumom, ale rozhodné stanovisko zaujať nedokážem. Zatiaľ. Nie že by som sa bál, že skončím v očiach skeptikov ako blbec, to mi je fuk, skôr aby som sa potom ja sám tak nevidel.
      Pýtam sa teda, prečo nedostávajú odpovede a rady aj "obyčajní" ľudia bez nejakých mystických skúseností?
      Podotýkam, že za ovcu s vymytým mozgom sa nepokladám, ani biorobota.
      Je mi potom z toho smutno, že Univerzálna Láska tiež selektuje a vytvára kastu nových vyvolených, ktorí údajne "vidia" a vedia viac a lepšie ako tí druhí...

      Vymazat
    2. Inak pani na videu pôsobí presvedčivo, na rozdiel od mnohých iných, v ktorých cítim pretvárku a faloš.

      Vymazat
    3. Ony ty rozdíly můžou přijít postupně, nemusí to být ze dne na den;) Jen si vem, kolik lidí se konečně začína probouzet. I když je jich ještě málo..A z mých pozorování mohu říct, že hodně lidí se neponaučí z chyby, kterou udělali a udělají jí znova. Já se řídím heslem : Moudří lidé se učí z chyb těch druhých, zato hlupáci se kolikrát neponaučí ani ze svých vlastních..Kolikrát řeknu lidem nedělej to..bohužel oni to musí zkrátka zažít i když tím ublíží lidem kolem sebe a neberou za to následky..Jenže spousta lidí se hold drží data 21.12.2012 a věří že se opravdu něco stane. Ti kteří slabě věřili znovu třeba poklesnou tam kde byli, protože se nic nestalo a už nevidí důvod, proč nadále tomuto datu věřit a nadále věřit nějakým předpovědím, které napsali staří a moudří lidé. Já věřím že se už tak stalo a může se toho stát ještě hodně. I když změny nebudou viditelné a na obzoru ne a ne vyjít druhé slunce ;)

      Vymazat
    4. Možná, že po 21.12.2012 už nikdy nebude - možná !

      Vymazat
  4. Féwa je mi od začátku velice sympatická a já ji věřím.Lidi těšme se a nenechme si to ničím a nikým znechutit.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  5. Je milá, hlas má ako dievča.
    Ďakujem p. Ilonke za sprostredkovanie, prajem výdrž a trpezlivosť s nami ...:-)
    Bed

    OdpovědětVymazat
  6. Chtěl jsem jenom varovat. I když některé kresby vypadají pěkně, objevují se tam opakovaně tyto motivy: Oči (šedivák), pavoučí síť, hadi, iluminátské měřítko, destruktivní kombinace barev.
    I když se určitě jedná o spiritualni zdroj, tak je to na zvážení...
    jm

    OdpovědětVymazat
  7. rozhodně souhlasím. s Jarmilou. Ještě chci podotknout, že se zde nejedná něčemu věřit, nebo nevěřit. Nejde o víru, ale o pravdu, která je rozhodně zřejmá a doložena mnoha důkazy. Kdo chce, tak se dozví . . . ivana

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě k tomu "zázračnýmu" datu 21. 12. 2012 11:11 (GMT). Je to skutečně na minutu přesně letošní zimní slunovrat, viz např. http://www.aldebaran.cz/bulletin/2012_01_obs.php (skoro až dole), u nás to je 12 hodin 11 minut. Je to tzv. galaktickej nulovej čas (bod), ale co je taky hodně důležitý: koreluje s naším vědomím, naším ♥srdcem♥, je to vlastně čas uvnitř času, prostor uvnitř prostoru - není to nic "statickýho". Takže čím víc lidí se probouzí, tím bližší je "probuzení Zdroje" a k přímýmu zásahu světlem z galaktickýho Centra může dojít i "kalendářně" mnohem dřív.

    OdpovědětVymazat
  9. Hmm... To je omyl. 21. 12. 2012 si nevšimneme žiadnu zmenu. Zmena totiž prebieha už desiatky rokov a bude prebiehať ešte desiatky rokov po 2012-om. Takže žiadna zmena v nanosekunde. Je to postupný, dlhotrvajúci proces.

    OdpovědětVymazat
  10. tiež si myslím že nič nenastane čo by niekto pocítil. keby som sa mýlil, tak nevadí... ale ak sa nemýlim tak som zvedaví čo mi potom poviete za výmisli zasa.

    OdpovědětVymazat
  11. moje žena má 21.12.12 narozeniny.....užijeme si to,jako každý rok a jsme jako voda z kytek...

    OdpovědětVymazat
  12. A co Timewave Zero? To mame tiez ignorovat? Ved toto je uz pozorovatelne davno.

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem Iluminát, pracuji pro vládní organizace a mám přístup k informacím, kterým se skeptici Sisyfosu jen smějí, a já vám říkám 21.12.2012 se nic zásadního z duchovního hlediska nestane, žádný posun, žádný vzestup do vyšších dimenzí nic takového. Proč to vlastně říkám, protože mám přístup k věcem, kterému se běžnému smrtelníkovi ani nezdají. Mám přístup do archívu státních složek zabývající se paranormálními jevy, které jsou indexovány, pak mám přístup do takových vládních sekcí, které se zabývají Mayjským kalendářem. Pokud lidé mohou něco dramatického očekávat, stane se to jindy a za jiných okolností. Víc vám říci nemohu. Jsem co se týče České republiky ve srovnání s USA velmi malý Iluminát a nemám přístup všude, jsem omezen na určité úrovni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Nějak se nezorazuje můj koment! Kdyby jsi byl Iluminát a že asi nejsi, tak by si to sem nepsal :) Pokud víš víc, tak to napiš, pokud ne tak se příště nechlub co všechno jsi a nejsi...jestli jsi co říkáš, tak snad ať Tě klepne pepka, protože pro takový tu místo není.

      Vymazat
  14. Vazeny pan ill , ti na vyssich postoch vedia, ze vasa organizacia v tomto roku, v tejto casovej lenii a v tomto vesmire skonci.

    OdpovědětVymazat
  15. Príchody nových časov boli vždy sprevádzané zázrakmi, ktorými sa patriční bohovia manifestovali aby bolo každému jasné, že preberajú svoju úlohu vo svojom čase.
    Teraz tu nie sú žiadne manifestácie, žiadne zázraky. Okrem istých "znamení doby", ktoré však podľa všetkého robia Temní bastardi pomocou Haarpu a iných technológií.
    Takže tieto znamenia okrem toho, že nám to tu kuevsky zavaria, nesvedčia o ničom.

    A Fenomén 100. Opice funguje v každej dobe, ale ako môže každý jeden vidieť na našich spoluobčanoch, musel by to skôr byť Fenomej Desiatej Opice, a požadovaná kritická masa by musela byť drasticky znížená aby sa dosiahol očakávaný efekt náhleho osvietena ľudstva.

    SomTenKtorySom.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.