12. května 2012

Olympijská paranoia je zaměřena na protestující


UK si bere příklad z Hitlera, hodlá před Olympijskými hrami uvěznit předpokládané kriminálníky. 
Londýn 2012 je o politice a strachu.

Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
Friday, May 11, 2012
Překlad: OrgoNet

Ve šlépějích Adolfa Hitlera, který nechal nežádané lidi a politické nepřítele zatknout a uvěznit ještě před Olympijskými hrami v Berlíně r. 1936, hrozí britská vláda uvězněním prostestujících, kteří poruší zákazy vstupu do blízkosti olympijských míst činu.






„Britská vláda hodlá zatýkat protestující před letními olympijskými hrami, a prvním soudním příkazem je zákaz vstupu na olympijské události aktivistovi z Occupy. Bezprecedentní bezpečnostní opatření před hrami se dají označit jako nadmíru vysoká“, říká RT. http://rt.com/news/olympics-security-increase-fears-974/

Jeden z takových zákazů byl vydán 29letému Moricu Moorovi, který spáchal významný čin tím, že protestoval proti tréninkovému basketbalovému kurtu stavěnému blízko Olympijského parku ve Východním Londýně. Hrozí mu 5leté vězení, pokud vstoupi „blíže než 100 yardů k olympijským sportovištím, ubytovnám účastníků, organizátorů či diváků a na cesu olympijské pochodně.“

„Myslím, že je to šílené. Myslím, že to ukazuje převažující stav vědomí v naší vládě a ve světě, a to je stav strachu – strachu a ovládání,“ řekl Moore televizi RT.

Při zatýkání potenciálních potížistů před hrami se britská vláda inspirovala u nikoho menšího než u samotného nacistického vůdce Adolfa Hitlera.

Ve snaze „vyčistit“ Berlín před olympiádou v r. 1936 německé ministerstvo vnitra oprávnilo šéfa berlínské policie, aby zatkl všechny nežádoucí – zejména cikány – před hrami a dal je do detenčních táb orů. http://www.ushmm.org/museum/exhibit/online/olympics/detail.php?content=facade_hospitality_more& V táborech byli uvěznění i političtí nepřátelé.

Hitler také využil události k instalaci rané formy kamerového systému, ale nic se nevyrovná smrtícímu sevření Velkého Bratra, které bude uvedeno v činnost, aby vysledovalo zamýšlené zločiny ještě předtím, než k nim dojde.

Navíc, jak poznamenává Tom Chivers, průvod s olympijskou pochodní byl ve skutečnosti vynalezen nacisty a nemá nic společného se starým Řeckem. http://blogs.telegraph.co.uk/news/tomchiversscience/100157346/the-ancient-traditions-of-the-olympic-games-bloody-silly-dances-and-nazi-propaganda/ Známý olympijský symbol pěti kruhů byl také vytvořen nacisty. http://leaksource.wordpress.com/2011/03/06/olympic-symbols-originated-from-hitlers-nazi-propaganda/

Stejně jako v roce 1936, kdy se průvod olympijské pochodně setkával s protesty, „které byly s tradiční brutalitou potírány místními bezpečnostními službami“,  s každým, kdo se pokusí využít průvodu r. 2012 k upoutání pozornosti na svoji kauzu, bude naloženo podobně.

Olympijské hry představují o trochu více než příležitost pro vládu, aby vystavila svůj arsenál drakonické technologie a potlačujícíh bezpečnostních opatření, která jsou ospravedlněna hrozbou terorismu, a přesto jsou ve skutečnosti určena k vytváření poddanosti a pokročilého policejního státu.

Už je vidět povrch vzdušných raket,  instalovaných na střechu bytového domu, aby odstrašily imaginární letecké síly Al – Kajdy, a na místa olympijských události jsou instalovány scannery „nahého těla“ vydávající radiaci. http://www.prisonplanet.com/body-scanners-to-be-used-at-events-during-olympics.html

Londýn 2012 nemá skoro nic společného se sportem, ale téměř vše společné s politikou strachu – takže není překvapením, že bezpečnostní přípravy kolem události jsou vypůjčeny z nacistického vzoru.


Dodatek:
V Londýně bude instalována i sonická (zvuková) nesmrtící zbraň k rozptylování davů: http://www.prisonplanet.com/olympics-britain-to-deploy-sonic-gun-at-olympics.html

11 komentářů:

  1. jj, nesmrtící zvuková zbraň, tou som bola pp zasiahnutá 3 roky tomu, práve v UK. Následok - tinnitus.

    OdpovědětVymazat
  2. Bydlim sice v Britanii,ale nikdy bych na tu jejich akci nesel,tohle uz nema nic spolecneho se sportem.

    OdpovědětVymazat
  3. Tady Kraakar člen Reptiliánské sekce. Musím vám říci, že jsem rád, že Londýn v zájmu Olympijády šíří negativní energii strachu protože tím nám umožňuje potravu pro naše fyzická těla a zejména pro zachování Reptiliánské DNA.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavý, jak tu ještě dlouho budeš psát příspěvky (:-)))

      Vymazat
    2. a co na to tvuj lekař ? všechno O.K. ? :)

      Vymazat
  4. dost husty a proto tam nepojedu a ani seš na to nebudu koukat v tv, a ani nepodporim nase sportovce kteri vubec nevi co podporuji.hnus. komo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ns vojnu sú potrebné peníze, peniaze, peňeži... /z Tisícročná včela/

      Vymazat
  5. a kde je svoboda projevu? ustavou daná všem obyvatelum EU?

    OdpovědětVymazat
  6. Je to svinstvo, HAARP, Chemtrails, Stanne právo, Bohemian Grove, Bilderberg a ešte veľa ďalšieho...
    Bojovať sa proti tomu nedá, azda iba vedieť pravdu a vyvarovať sa tomu.
    OH už niesu olmypíjske "Hry" ale olympíjske šírenie ďalšieho strachu (OSĎŠ)do ľudí. A horšie je, že niektorí Američania sú natoľko blbí, že im nevadí čo dýchajú zo vzduvhu, že pijú fluorizovanú vodu, že im pichajú vakcíny spôsobujúce neplodnosť a že nad nimi rozhoduje 120 ľudí.
    Je to smutné kam sme sa dostali, a ešte smutnejšie bude asi pokračovanie tohoto všetkého.
    Uvidíme ako dopadne OŠĎS a celý tento svet.

    Peace :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je krásně vidět, kde se skrývalo největší množství zla a temných ... vzhledem k probouzejícímu se vědomí lidí, se temnota rozdělila a její kousky jsou jasně vidět, kde bylo jejich sídlo.

    OdpovědětVymazat
  8. Uvidíte, že olympiáda letos v Londýně bude jen dalším megarituálem NWO (před ním to bylo 11/9 neboli "jedenácté září"- útok na dvojčata WTC) v nacistickém duchu uctívaného Molocha - temného boha destrukce, ničení a zmaru (viz globalistické rituály v Bohemian Grove). Z toho všeho, co se dosud stalo, a co je plánováno, vyplývá, že vyhlášení NWO je velmi blízko !!! I kdyby jenom pro satanistickou G5 - USA, UK, Francie, Německo a Itálie (u těch třech posledních potažmo celá EU) !!! Uvidíme, zda nám společenství BRICS, jako protiváha Atlantické aliance, pomůže svrhnout všechny tyto zvrhlé a bezcitné západní vládce, nebo zda nás nechají na pospas propuknuvšímu teroru NWO !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.