12. května 2012

Pilot mluví o modifikaci počasí

Zorgan mi poslal následující video s prosbou o překlad. Asi se k tomu nedostanu, takže kdyby to někdo z vás chtěl přeložit, dejte vědět ...
O co jde?
Jeden zvědavec navštívil firmu Weather Modification Inc. ve Fargo, Severní Dakota, a tajně nahrál svůj rozhovor s pilotem o tom, co vypouštějí ve vzduchu. Je to firma, která nabízí modifikace počasí na webu, stránky http://www.weathermodification.com/ (už jsme tu o ní psali před 4 lety, že hledá zaměstnance (:-))) - právě mají volné misto, neváhejte ..). Používají klasiku, jodid stříbrný na zasévání mraků a tak.

Myslím, že podobné firmy nemusí nutně patřit do systému globálního klimaterorismu, jak ho zde sledujeme. Ovlivňují na zakázku počasí v  lokálním měřítku. Podobných modifikací je v USA spousta, jsou veřejné a zveřejňované na netu (i zde už byly), jen to v USA ani jinde nikoho nezajímá .... musím se kouknout po aktuálním přehledu, určitě bude u Rosalind Petersonové.
Toto snad poslouží popíračům technického počasí jako důkaz, že ovlivňování počasí je nejen možné, ale dokonce si ho můžete objednat (:-)))


http://youtu.be/wshBhDlI1dY

14 komentářů:

  1. dobře placené popíračské vši jsou na všech webech,kde v diskuzích mají pré.Klídek,to jsou všechno vruby do jejich karmické pažby.

    OdpovědětVymazat
  2. Pekne, tak vlastne taka pohoda, hladaju standardne zamestnancov... hm, kariera ako vysita...

    OdpovědětVymazat
  3. Bilderberg podporuje Chemtrails a nedávno se dohodli, že od května do července chtějí Evropu sužovat extremními výkyvy teplot. Na červen dokonce plánují pomocí Haarpu až nevídané mrazy, to znamená, že v noci mají být teploty kolem mínus 10 stupňů Celsia a přes den kolem 5 stupňů Celsia.

    http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=22&t=324&start=1035

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už se nedivím, když se nedávno provalilo, že klimouši "stlačují" horní studené vrstvy atmosféry k zemi, aby vyvolali studené nebo až mrazivé počasí ! Nebo zase naopak "transportují" obrovské masy horkého vzduchu od rovníkových pásem do mírných, kde způsobují tropické šoky ! Tyto mrazivé nebo horké šoky pak mají dopad na faunu i floru velice nagativní. Zvláště se to bude týkat úrody ovoce a zeleniny, a také výnosů zemědělských komodit. Stále více se tyto a podobné události jeví jako klimateroristický plán způsobit na severní zemědělsky nejvyspělejší polokouli zničení úrody a vyvolat tím hladomor. Pokud by se jim to vydařilo, řada evropských států bude TOTÁLNĚ závislá na dovozu potravin. A odtud je jen malý krůček poslouchat Brusel na slovo, jinak nedostaneme "nažrat" !!! Totalitní vojensko-policejní režim nám znovu klepe na dveře, vážení !!! Kdo si jej prožil (nacismus, komunismus), ví co má dělat, aby se sem znovu nevrátil. Ti ostatní, pokud proti němu nepomohou, zažijí na vlastní kůži, co jsou to persekuce, zatýkání, deportace, otrocké věznění, nucené práce, tajné politické vraždy apod. !!!

      Vymazat
  4. Cinnost te firmy by se dala nazvat i "vypalnictvim" v lokalnim meritku - velke veci sestavaji z malych veci. Uz davno neplati Amerika nas vzor. Cim vice se odkryvaji veci, tim je podnikani v Americe na vratkych nohou, kvuli penezum vsechno. Nikdo nema pravo michat se Bohu do jeho zalezitosti, byt by to bylo "v zajmu farmaru". Clovek se snazi usadit a potlacit prirodu na ukor "podnikani"./pro penize je vsechno svate/. Ma to jeden nazev CHAMTIVOST /nenazranost/ jeden z hlavnich hrichu.

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.stream.cz/vtipky-srandicky/481040-zdenek-izer-parodie-predpovedi-pocasi

    OdpovědětVymazat
  6. http://wertyzreport.com/category/modifikace-pocasi/

    Dobrý den, toho, co se kolem mne děje už mám opravdu dost. Přikládám odkaz na opravdu dobrý film, který má povoleno šíření a připojuji svou prosbu. Sbírejme informace a použijme jich. Když začnete octem jako my, vykročli jste. Díky Naďa

    OdpovědětVymazat
  7. Tenkrát tady byl celej seznam těhle firem v USA na objednvku modifikace počasí. myslím že to bylo v přehledném článku důkazy o manipulaci s počasím pro nevěřící Tomáše.

    OdpovědětVymazat
  8. 20 g jodidu strieborného obsahuje 10°12 častíc. Posýpa sa z 5500 m. najbližšia firma k SK je pri Piešťanoch, potom Nitra a Graz v Rakúsku.

    Hujerisko

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chce nějakýho alkajdistu aby jim ty továrny a sklady vyházel do povětří nebo alespoň vypálil

      Vymazat
    2. Takže v tom ty kur.y jedou úplně všichni ! Strana nestrana, EU neEU, VŠICHNI ! Tak na jakou demokracii si tu ti parchanti před námi hrajou, když v zákulisí tahají za společný provaz proti nám - občanům ?!

      Vymazat
  9. Tam to video mi nejde spistit ale nasel jsem to to,normalni letadlo natocilo to "praskovaci" :)
    HAARP Chemtrail Whistleblower Pilot Exposes Video Truth Evidence
    http://www.youtube.com/watch?v=syvQkviPdDE&feature=related

    OdpovědětVymazat
  10. taky si myslím, že tyto firmy nemají mnoho společné s chemtrails celosvětových geoniženýringem

    toto jsou jen firmy, které pomocí malých letadel a pomocí jodidu vyvolávají srážky, převážně za účelem naplnění přírodních rezervoárů pro města, případně jako podpora pro zemědělství

    globální chemtrails patrně není o jodidu, i když mohlo to tak být v začátcích

    četl jsem nějaký patent o směsích pro chemtrails a většinou to byly docela složité směsi obsahující okolo 10 látek
    ono pokud se to dělá v celosvětovém měřítku, tak to musí být vymakané za tu dobua aurčitě hodně peněz padne na vývoj

    nejspíš se využívají i různé odpadní kapaliny, kvůli snížení ceny

    OdpovědětVymazat
  11. Chemie nafocená z vesmíru:

    http://www.sdilej.eu/pics/99c113f65bacb140600dbbcbebb0b2c4.jpg

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.