2. května 2012

Vyzmizíkované chemtrails

Zdravím tě OrgoNete,
chtěl bych ti poděkovat za tvůj výborný superblog.
Dneska jsem zpozoroval něco neobvyklého na obloze. Letadlo práškovalo a prolétalo už celkem hustou dekou. A v tom koukám jestli nemám nějaký mžitky. Před tím letadlem byla nalajnovaná čára kterou následně letadlo prolítalo. Jako kdyby to někdo před nim vyzmizíkoval do tý chemo deky. Mám fotky, tak doufám že to tam bude dobře vidět. Jináč mě tak napadlo,když tvůj blog navštěvuje tolik lidí, proč neudělat nějakou poklidno protestní akci proti chemoteroristům. Kdyby bylo hodně lidí, třeba by jsme vzbudili zájem nevědomé veřejnosti. A navíc by mě docela zajímali tihle lidé, páč jsem obklopen samejma slepcema co nic nahoře nevidí. Ještě jsem ti chtěl poděkovat za Eckharta Tolle, moc mi pomohl.Toť asi vše.

 Čest tvojí práci

              Z.Urban  




P. S. Orgonet: To už jsme tady měli víckrát, nové čtenáře to jistě bude zajímat, nikdo se nevrací ke starým článkům (:-)))
Že by to byl stín, to se mi moc nezdá ... spíš mi připadá, že opravdu nastříkali jakýsi "zmizík", který udělal "rouru" v chemické mlze. 
Viz taky článek http://orgo-net.blogspot.com/2012/02/cerne-chemtrails.html


37 komentářů:

  1. Mám pocit,že nic neděláme.Chtělo by to nějakou akci

    OdpovědětVymazat
  2. muzu potvrdit taky sem videl :)

    OdpovědětVymazat
  3. tohle jasnej stin chemtrailsu

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj orgonete. sam jsem premyslel, ze napisu vyzvu na usporadani nejake axe. jsem z CK, ale rad bych klidne zajel do CB a pridal se k davu, jenz by do okolivdaval vedet o tom, co nam to nad hlavami leta a na hlavy pada. co na to rikame?

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký den,v pátek jsem volala na životní prostředí našeho městského úřadu(kvůli pálení pneu) a pak říkám,že nme taky zajímá,co na nás tady ty letadla sypou za bordel(pardon,ale jiné označení pro to nemám),nejdřív zkoušel kondenzační páry,pak se chvílu kroutil,ale řekl,že už o tom taky slyšel,ale že se zatím neprokázalo,že je to škodlivé.Pak jsem volala policajty,proč nám "stojí" 1,5m přímo nad silnicí černý vrtulník bez označení a lítají nám nad zahradou!Jsem zvědavá,ale budu je otravovat pořád a pořád,dokud nepadnu na ústa.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten černý vrtulník bych chtěl někdy vidět naživo,,nebyl by někdo ochotný zadokumentovat svoji činost Cloudbuster octování HD camerou? Já mám mobil co zvládá Full HD video, určitě více z nás má též. Kdyby mi někdo pujčil pár orgonetů nebo CB a objevil by se nad mým domem černý vrtulník. tak jsem ochoten od něj vše odkoupit, pač bych věděl že to funguje :) Díky za vše.

      Vymazat
    2. No, keby sme takto začali vyvolávať všetci, po určitú dobu a dookola sa dožadovali vysvetlenia, ten čas kedy by museli oficiálne reagovať by sa skrátil.. Keby takých ľudí bolo veľa, bola by to menšia "protestná akcia" aj keď dožadovať sa pravdy, prešetrenia situácie, oficiálne spraviť výskum škodlivosti, by som protestom nenazvala.. Spravili by službu verejnosti, sebe a svojim rodinám.. Možno im nič iné neostáva len čakať kým k tomu budú dotlačený verejnosťou, ktorá sa s hoc akým vysvetlením neuspokojí...
      Asi by stálo za to skúsiť to... Ale podľa mňa, najlepšie každý sám za seba.. Mohli by si zasadnúť na Orgonet a zakázať mu publikovať a to by bolo najhoršie....

      Vymazat
    3. Černý vrtulník je hnusný,ale musíme vědět,že je hnusný proto,aby nás postrašil a tak se na just bát nebudeme.Máme plný rybníček orgonitů(nějak mi došlo,že voda to ráda a účinek se násobí).Lepší si ho vyrobit sám,my používáme kalafunu(smůla) na odstranování štětin při zabíjačce(a to nejíme maso,to je vždy halo co s tim budem dělat).Volat tam budu pořád,přesně z toho důvodu,že nám mají pomáhat a jsou tady pro nás.A tu černou potvoru natočím nebo vyfotím hned jak to přiletí,slibuju.T.

      Vymazat
    4. Jj černý vrtulník bez označení je také často u nás nad barákem, netuším proč, když jsem si šel pro dalekohled a foťák, abych si je pěkně natočil, tak to zapakovali a frnkli rychle pryč. Nevím o co komu jde.

      Vymazat
  6. Také jsem něco podobného sledoval:

    http://1.bp.blogspot.com/-MpeSiydlJHQ/T6EzZmnDDeI/AAAAAAAAAFA/yOj1z-mgMXY/s1600/chemo.jpg

    Jiné vysvětlení než hologram mě nenapadá. A také je rozdíl v tom, že tohle letadlo letělo jako cca polovina "letadel" naprosto tiše, kdežto druhá polovina letadel dělá docela rachot. Všimli jste si toho?

    OdpovědětVymazat
  7. Taková drobnost ale vysvětlit to půjde těžce :-O

    OdpovědětVymazat
  8. Kritika mně nepřísluší, ale souhlasím s tím, že těch "slepců" je kolem nás stále mnoho. V poslední době došlo k velkému "sprejování" oblohy. Všichni, kdo se zajímá, o tom ví.Byla to doslova hrůza, ale na druhou stranu to mělo pozitivní vliv na tu skutečnost, že lidé, kteří to nikdy "neviděli", sami procitli a už chápou, o co jde. Totiž to už nebylo možné přehlédnout :-). Ten sraz, to není špatná myšlenka. Pěkný každý den. Lada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje kolegyně v práci bohužel neprocitla a její "logické" vysvětlení, že "Trénují letadla" jí plně uspokojilo.
      Přidávám se k myšlence srazu, jsem z ČB.... co vy ostatní na to? AM

      Vymazat
  9. Tipl bych si, že to bude stín od chemie.

    OdpovědětVymazat
  10. nazdar, to iste si vsimam uz dost dlhu domu. Som studentom v Edinbrughu a musim sa priznam, ze niesom sam komu sa paci mesto, "chemtrials" si ho taktiez oblubil.
    Otazna je poloha slnka a tak isto polohu pri nafoteni tohto snimku. Tym chcem povedat, ze tato zmes chemikalii je na tolko husta, co moze byt dovodom, ktory zapricinuje tento ukaza. Cize v tomto pripado by sa mohlo jednat o tien, ktory vrha ten vyfoteny chemtrial. Tolko z mojho laickeho hladiska.
    dik...za krasne foto...

    OdpovědětVymazat
  11. Chemtrails podle mě taky hážou stíny jako všechno hmotné na zemi. Myslím já. Cmerda

    OdpovědětVymazat
  12. Ano Jedno z 20 chemtralsou tuto ciaru akoby pred sebou vytvara sam tomu nerozumiem co to je je cierna aj ked ide lietadlo po cistej oblohe ...co na to orgonet?

    OdpovědětVymazat
  13. Ach jooo... to už tady bylo mockrát. Prostě je to stín od sledu z téhož letadla. Na hliníkové dece je stín dobře vidět. Pokud je slunce na horizontu za letadlem, stín je kus před letadlem. Je to nejjednodušší a nejlogičtější vysvětlení.

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co ty tmavé stopy jakoby "trubicovitě skleněné" na jasné modré čisté obloze ? Vypadají jako stín, ale bez objektu, který by jej vytvářel ! A v této stopě vídám létat chemoplány, za nimiž zůstává bílá chemostopa, která ten "stín" takto překryje. Měl jasem takový pocit, že ten "stín" je něco jako navigační stopa pro ten chemoplán. Zda to mohl být nějaký energetický kanál(protože ten "stín" byl průsvitný jakoby tam byla nějaká skleněná nebo plastová roura)je otázka...

      Vymazat
  14. žádné zmizíkování, to šedé je prostě jenom stín "chemtrailsu" , který se tvoří za tím letadlem..
    ten stín je samozřejmě na tom cirru ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, toto jsem jiz take pozoroval a zdalko se me, jako kdyby dokonce ta cara pred letadlem vypzdala jako cerna. A nakonec jsem si vsiml, ze to asi dela stin, myslim si. Mozna je to jinak.
    Dnes jsem rosekal bourku, parada...2xWCB,5xWTW, 8l octa, vsude cerno a nade mnou modra dira cca 5km v prumeru, to je hukot, to je preletu. Fuj.
    Pekny den,
    Sysel

    OdpovědětVymazat
  16. Tohle uz jsem taky pozoroval, ale je to jenom stin od slunce. Taky jsem si myslel, ze to je nejak druh zamerovani. Jde o to, ze kdyz slunce je ve spravnem uhlu, nejlepe pod letadlem a letadlo vypousti caru, tak se ten stin z cary jakoby promita na jiz vytvorenou umelou oblacnost a nechava takovouto caru pred letadlem. Pak to vypada jako nejaky druh zamerovani pred letadlem. na techto fotkach je slunce na 99% napravo a celkem nizko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správný postřeh : nějaký druh zaměřování !

      Vymazat
  17. Zdravím přítomné, nechci nijak zlehčovat chemtrails, koukám na ně poměrně často a vím že je to realita poslední pár(desítek) let. Tyto temné čáry jsem už také několikrát pozoroval a zjistil jsem že je to pouhý stín, když se slunce ocitne za letadlem v určitém úhlu tak letadlo a jím vypouštěné splodiny(chemtrails) vrhají stín, někdy je stín vidět i na zemi a pokud je v atmosféře v tu dobu dostatek látek clonících sluneční paprsky tak je stín vidět i jakoby ve vzduchu.
    Přeji příjemný den bez mráčku na obloze.

    OdpovědětVymazat
  18. to Sysel
    vzhledem k tomu ze bydlim kousek od tebe tak moc dobre vim ze trochu vice mystifikujes zas tak dramaticky cista obloha nebyla spiz nahoda nez wcb nebo tw, sam toho mam na zahrade hafec a jedinej efekt da ocet ale toho musi byt kvanta chystam se vyzkouset ten rozprasovac o kterem se tu psalo...tak uvidime

    OdpovědětVymazat
  19. Zdravím též přítomné,nesouhlasím s posledním komentáře že je to odraz.Je to naváděcí systém sleduji chemtrails už několik let a je to nejrozumnější vysvětlení těchto čar které se objevují před letadly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co ty "tmavé kanály" před letadly způsobuje ?
      Přece si chemoplány nedělají "trasírku" samy ? To by bylo zcela kontraproduktivní. Musí to způsobovat něco jiného. Buď ze země, ze vzduchu nebo až z orbity Země !

      Jak je to s těmi izraelskými létajícími velíny nad ČR ? Co mají údajně navádět,monitorovat a korigovat chemodrony (bezpilotní chemoplány) !

      Vymazat
  20. Je to stin, takove stiny jsem videl uz kdyz jsem byl maly - nic neobvykleho. staci se pak podivat na vysokou a nizkou oblacnost- ta haze take stiny

    OdpovědětVymazat
  21. Přesně to samé jako na fotce (letadlo prolíta už předjetou lajnou) mám to vyfocený v Olomouci.

    OdpovědětVymazat
  22. Taky jsem to párkrát sledovala a jako stín mi to nepřijde, ale nevim...

    OdpovědětVymazat
  23. Zaujimavé...:

    Dohovor o zákaze vojenského alebo akéhokoľvek nepriateľského využívania techník modifikácie / počasia/ je medzinárodná zmluva , ktorou sa zakazuje vojenské či iné nepriateľské používanie techník modifikácie. Podpisaná dňa 18. mája 1977 v Ženeve a nadobudla platnosť dňa 5. októbra 1978.

    Zoznam strán Dohovoru modifikácií prostredie

    http://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&hl=sk&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.sk&sl=en&tl=sk&u=http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_parties_to_the_Environmental_Modification_Convention&usg=ALkJrhhGV7cDjB8txusU9m-wc_N49I64DA

    Viac tu: http://counterpsyops.com/2012/04/27/dont-think-weaponized-weather-modification-is-real-the-united-nations-does/

    http://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&hl=sk&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.sk&sl=en&tl=sk&u=http://powerpointparadise.com/blog/2010/07/chem-trails-video-proof/&usg=ALkJrhha6FHThp5VKjhsbnbWHp9gwIuylw

    OdpovědětVymazat
  24. Ale prdek, žádný stín, již jsem taky viděla!!!... na vlastní oči, takže mě už nikdo nepřesvědčí:)
    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude to nejspíš nějaký typ energetického (radarového ?) zaměřování, a letadlo se pak "drží" tohoto energ.kanálu. Zajímá mě půdvod toho jevu. Zvláštní je, že je vidět pouhým okem. To by znamenalo, že vlnové délky má obdobné jako sluneční světlo! Že by něco na způsob laserů ?!

      Vymazat
  25. dobrý to nápad, i mě napadlo něco podobného, co v určený den a v určitou hodinu, jsme vylili cca 1/2l octu? Myslím si kdyby se to podařilo ve velkém měřítku, byla by to paráda...však to čtu tady i cizinci :-D a kdyby se i oni zapojili...to by chemici koukali

    OdpovědětVymazat
  26. zdravim vsetkych vidomich.sice som z vetsi dalky,ale jestli dojde k nejake slezine,muzete semnou pocitat.mel bych prosbycku.jak a na jakem principu pracuje to octovani.prsim o laicky prezent+navod.predem vsem dekuji.Kokshaman

    OdpovědětVymazat
  27. A kdo umí lít esence imaginárně do aury, může to vzít s octem globálně na c elou atmosféru. Taky to funguje.
    PC.

    OdpovědětVymazat
  28. Dobrý den, pokud chcete protestovat proti chemtrails, stací udělat nějaké transparenty, a jít na nejbližší demonstraci na Václavské náměstí. Například, 24.05.2012
    http://www.sk-de.cz/ nebo na nějakou jinou, v Praze je toho v poslední době hodně.
    Přeji příjemný zbytek dne, Pavel.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.