2. května 2012

Jak je to s leteckým provozem u nás

(Snímek vpravo: Obloha v Praze 26. 4. 2012)

Zdravím OrgoNete, chci objasnit několik faktů ohledně výroby chemtrails.

1) Civilní letecká (osobní a nákladní) přeprava pracuje z důvodu bezpečnosti formou přeletech v letových koridorech. Tj. asi 10-15 km širokých pás podél celé republiky vstup ze SRN Cheb - Praha - Brno - Bratislava. Příčně z Polska Liberec (myslím) - Praha - České Budějovice do Rakouska.

2) Vojenský letecký provoz
 používá zbytek území ČR. mimo místa bezletového provozu např. jaderné elektrárny, státní budovy...  Výzbroj AČR je 14 stíhaček Jas-39 Gripen, několik starých MIG 21. 

Když uvážeme včerejší (26. 4. 2012) extrémně silný letový provoz nad ČR - nešlo o civilní, ale ani vojenský letecký provoz.

Zasílám snímky (plné velikosti) chemtrailsových letadel. U většího typu "letadla" upozorňuji na neobvyklé výstupky na zadní straně křídel (asi trysky). U menšího typu "letadla" na jeho neobvyklý tvar - jakoby třetí křídlo. (nutno přiblížit)

Nevím o co jde, ale vnímám to jako útok na lidstvo. Odvozuji tedy"ne-lidmi".

    Světlo v srdci        Standa





19 komentářů:

  1. Přesně toto teď s údivem pozoruji na Vysočině. Lítají jeden za druhým a najednou vidím šedou čáru a ...nic....až kdesi vpředu zase ano, tedy, uklízela jsem honem zahradní věci, nějak se mi to nelíbilo, foťák jsem neměla, jen jsem tak koukla nahoru, ale bylo tu totéž! Pelhřimovsko.

    OdpovědětVymazat
  2. Vždyť to tu už pěkný čásek říkám, že ty chemospreje mám v podezření, že nejsou zcela lidským dílem !!!
    Část chemů sice "vyrábějí" pozemská letadla, ale to je zřejmě jen falešný zastíňující manévr vlád světových mocností před daleko závažnější skutečností spočívající v mimozemských masivních chemoútocích. A v možné ničivé manipulaci klimatu, kterou se zřejmě tyto mocnosti snaží eliminovat, odvrátit nebo alespoň zmírnit. Zneužívají přitom těchto událostí k uplatnění své moci v různých částech světa stejně ničivými klima- a geo- zbraněmi, které se však jistě mimozemským nevyrovnají.

    Díky tomu lze chápat projekt amerických hvězdných válek (SDI)z poslední 1/4 20.stol. v jeho půdvodním znění. A to, že jeho zbraňové systémy se vyvíjejí a instalují proti nepříteli "tam zvenku/vesmíru", a nikoli proti možnému nepříteli na Zemi (Rusko,Čína).

    Dokladem toho je nedávný záznam na orbitě Země z nějaké družice nebo stanice ISS, kde k vrchním obalům Země z vesmíru přilétající světelný objekt je "zahnán" laserovou,plazmovou či jinou střelou. Střela byla identifikována jako projektil z vojenského australského zařízení v Alice Springs, kde jsou instalovány Radomy, EISCATy i HAARP !!!

    Je přinejmenším podivné, že zařízení typu Haarp, EISCAT, Radom, X a XB radary, Teslovy houfnice a další vysoce sofistikované technologie jsou stavěny po celém světě, bez ohledu na geopolitické vztahy. A též finanční a technologické možnosti některých méně vyspělých zemí tato zařízení stavět a provozovat!!! Vnuká se proto stále vtíravěji otázka, zda je tato SÍŤ globální, a zda může být řízena ze společného centra.

    Autor výše uvedených snímků si SPRÁVNĚ VŠÍMÁ, že CHEMOPLÁNY na nich VYPADAJÍ VELMI PODEZŘELE, a že MNOHO Z NICH VYPADÁ ODLIŠNĚ OD BĚŽNÝCH POZEMSKÝCH LETADEL !!!
    Chemoútoky nad Zemí se rapidně zvýšily a zhoustly od doby pozorování "druhého měsíce" v poslední čtvrtině roku 2011. Ten "objekt" byl nedávno viděn na obloze zas, a Měsíc to nebyl. Z toho vyplývá, že na orbitu Země se může nalézat cizí (možná umělé)kosmické těleso jako invazní základna (společně s Měsícem)pro útoky proti Zemi a především proti jejím obyvatelům - člověku.

    OdpovědětVymazat
  3. Wow..najma ta prva photografia zo sidliska...Takyto masaker som este nidky v mojom zivote nevidel. A to som uz videl hodne vela chemtrials...
    Takato fotografia by mala vysiet vsade tam kde je citit skepticizmus a hlavne nevedomost...

    Dakujem pekne autorovi za "krasne" foto.

    OdpovědětVymazat
  4. všechno je VÝTEČNÉ,jak mi kostrbatě servíruje překladač....ALLES GUTE..http://www.andromedacouncil.com/ JAWOHL http://www.youtube.com/watch?v=1GsfQwBbK0o

    OdpovědětVymazat
  5. Tady uvidíte dopravní letadla, letící třeba nad Vaším domem. Když kliknete na letadélko, vlevo se ukáží podrobnosti. Hezkou zábavu. Ty ostatní hnusy vidět nejsou. Všem hodně Lásky a dobré nálady.

    OdpovědětVymazat
  6. V roce 2007 byla mezi EU a USA uzavřena dohoda o „otevřeném nebi“.
    http://circa.europa.eu/irc/opoce/fact_sheets/info/data/policies/transport/article_7266_cs.htm

    OdpovědětVymazat
  7. Ta letadla na fotkách...100% nejsou civilní a typnul bych, že patří US ARM.. Díval jsem se na ně dalekohledem a mají takovou sněhově bílou barvu.. Bohužel, podepsali jsme dohodu o "otevřeném nebi", takže si mohou dělat u nás co chtějí...P.S. odkud asi startují...kde má NATO nejbližší základny s vojenským letištěm ?

    OdpovědětVymazat
  8. Standovi:Světlo v duši ,tobě i ostatním.Ty fotky jsou dost mizerný,přesto je vidět,že ty chemtrails vznikají až desítky mertů za příslušnými motory.Co za svinstvo lijí do nádrží ,to bohužel nevím.Nemyslím,že je to úmyslné,vidím to spíš na to "otevřené nebe".A to zasírání oblohy mně vadí,i kdyby to byly "jen"contrails.

    OdpovědětVymazat
  9. Europske zakladne (USAF-E)- Nemecko, Anglicko, Taliansko, Turecko, Portugalsko...

    OdpovědětVymazat
  10. Článek od Standy se nezakládá na pravdě...
    1) Česká republika je vzhledem ke své strategické poloze uprostřed Evropy plná letových koridorů. Pohled na mapu horního vzdušného prostoru mluví celkem jasně: http://lis.rlp.cz/ais_data/aip/data/valid/e6-1-3.pdf . Kromě toho, pokud to jen provozní situace a bezpečnost umožní, aplikují se na letadla různé zkratky za účelem minimalizování možného zpoždění, takže letadla vůbec nemusejí letět v původně plánovaném koridoru.
    2) Není pravda, že zbytek území využívá vojenské letectvo. Ti mají naopak několik přísně vymezených oblastí, kde se mohou pohybovat, aby nenarušili bezpečnost civilního provozu.
    3) Ve výjimečných situacích může armáda převzít dočasně souhrnné řízení nad ČR, ale to jen v situacích, kdy nějaké civilní letadlo přestane komunikovat se službou řízení letového provozu a je třeba zjistit, co se děje. K takovému letadlu startuje onen JAS 39, aby ho doprovodil a pokusil se navázat komunikaci.
    4) Co je pro vás extrémně silný letový provoz? Kapacita našeho vzdušného prostoru se pohybuje okolo 150 letů za hodinu ve špičce... Na letišti v Praze v létě přiletí a odletí za den přes 500 letadel... Podívejte se na www.flightradar24.com a uvidíte, kolik toho nad námi létá. A to tam není zdaleka vše. Záleží na vybavení letadel, což je popsané zde: http://www.flightradar24.com/about.php
    5) Neexistuje, aby se v našem vzdušném prostoru pohybovalo letadlo, aniž by o tom nevěděla služba ŘLP. Radaru unikne leda letadlo vybavené technologií stealth a tou letadla o tvarech dopravních letadel opravdu neoplývají.
    6) Na fotkách toho opravdu moc vidět není... Běžte se podívat k letišti, kde si všechna letadla můžete prohlédnout z lepší vzdálenosti. Stejně tak činí desítky spotterů každý den, kterým by neunikla žádná podivnost na jejich miláčcích :-)

    S pozdravem,
    Jenda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jendo, oni tohle slyšet nechtějí. Dost možná se ani nepodívají na tu mapu tras nad čr ( mimochodem je to hustotka.-) . Inu, kdo chce kam...
      prokos

      Vymazat
    2. Jendo, co to tu žvatláš za kydy ? Dle bodu 2) jak mi vysvětlíš velmi nízké přelety dvojice stíhaček vždy ve čtvrtek kolem 11.hodiny dopoledne nebo krátce po poledni asi jen 50 m nad panelákovým sídlištěm v Č.Krumlově ?! Viděl jsem je už několikrát, a letěly tak "pomalu", že jsem si je díky tomu "prohlédl" velmi dobře. Grippeny to určitě nebyly, zato se nápadně podobaly MIG-27 !!!

      Vymazat
    3. Jendo, co to tu demagogizuješ za ptákoviny ?!
      Před 25. a 26.4.12 byl letový provoz (včetně chemtrails) nad ČR v určitém normálu. Ale 25. a 26.4.12 to byl naprosto VYJÍMEČNÝ STAV, co se hustoty leteckého provozu (a vyjímečné chemosítě nad ČR !) týče !!!! A pak 27. a 28. během dopoledne nebe modré čisté azůro BEZ JEDINÉHO CHEMOLETADLA !!!! Jen několik letadel za celý půlden s CONTRAILY !!!! Nenech se vysmát se svými přihlouplými a již neudržitelnými tezemi, že vše, co se dějě na obloze nad námi je zcela normální. Pak nejsi normální ty, a běž se rychle léčit !!!

      Vymazat
    4. Copak? Docházejí argumenty, tak se začíná útočit a posílat na léčení a tak :-) ?
      Jestli jsou u vás fakta pokládána za demagogii a ptákoviny, tak jste tu zralí na léčení vy ;-).
      Až začnete věcně argumentovat, tak se můžeme bavit dál, jinak to nemá vážně smysl.

      BTW Migy 27 už naše letectvo nemá v aktivní službě fakt hodně dlouho :-)). Pokud ovšem Váš příspěvek nespadá do doby před revolucí, kdy bylo vojenské letiště v ČB a dost možná tam tyhle stroje létaly. Ale to byla jiná doba. Tehdy si vojenské letectvo mohlo dovolit daleko víc než dnes.

      Jenda

      Vymazat
    5. Jendo,asi budete jeden z těch "potřebných optimistů".Letecký provoz na radaru občas sleduji,ne všechna letedla tam jsou.Na přímý dotaz na jednoho z dispečerů,jestli vidí všechna letadla řekl,že ano.Na dotaz,co říká na OST se zeptal.To myslíš vojáky? No tam je to tak 50 na 50.Do toho kecat nemůžem.Když myslíte poměrně stálý letový provoz,průměrově Vám to vychází.Akorát někdy mi nad hlavou proletí 80 letadel za den,někdy za hodinu.8 kousků za sebou je taky normální,že jo(maximum 14)? To asi některá éra táhnou a některá tlačí nesmírně těžký náklad uprostřed.Jak je možné,že po velmi,ale opravdu velmi nízkém průletu začne někdy pršet do 2 minut? A jak je možné,že tyto "stroje" nemají žádný identifikační znak a letí tak nízko,že je "téměř vidět na knipl"?Jako např.20.4. ve 13.40(13.42 sprška) a 2.5. ve 13.10 ? Byl to takový rachot,že to babička přirovnala k náletům za války.Prý se jednalo o voj.pilota,který se loučil se službou a odcházel do důchodu.Tohle se může???? A nebylo také náhodou v plánu v r. 89 na shromážděních používat vzniklou tlakovou vlnu ze stíhaček k masakru na lidech? A proč se stíhačky honí dvě za sebou (event vedle sebe) pořád dokola cca 5 minut? Pokud jste takový odborník,určitě mi na alespoň nějakou otázku budete umět odpovědět.Mimochodem,některé stíhačky se mi podařilo vyfotit,při mém "dokonalém" stylu bude problém je v těch kvantech fotek najít.
      V.

      Vymazat
  11. Také jsem to pozoroval.Říkal jsem si Chemický útok to nás asi chtějí otrávit.
    To snad ani není možný že tomu lidi nevěnujou žádnou pozornost.

    OdpovědětVymazat
  12. Je zajímavé, že přesně ty samé letadla (jako na posledním snímku v článku nahoře)jsou vidět na vojenské letecké základně Diego García na atolu v Indickém oceánu !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta samá letadla jsou vidět na každém civilním letišti. Sám jsem s nimi několikrát letěl. Nepřipadá mi na tom nic divného... :-)

      Vymazat
  13. neví někdo kde najdu lety nad ČR?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.