31. srpna 2012

Film na víkend: Tajemství

Děkuji čtenářce z Beranova za odkaz na pěkný film.

9 komentářů:

  1. nic v zlom ale tento film zavana new age

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento film je bíla magie-práce s myšlenkou.To nemá nic s duchovní práci společného-napojení se na vnitřní hlas,intuici,duši...viz.např.E.Tolle

      Vymazat
    2. Souhlasím, že duchovnost je něco jiného než práce s myšlenkou. Ale tento film měl kupodivu moc oslovit lidi z mého okolí, o nichž by člověk nikdy nevěřil, že si takové věci vůbec poslechnou. A hle, soustře%ďují se na pozitivní myšlení, zákon přitažlivosti, makají na sobě ... myslím, že pro ně je to důležitý krok ke zvýšení vibrací a duchovnosti. Tak proto si myslím, že tu ten film má své místo. Každý potřebujeme ke svému pokroku něco jiného ...

      Vymazat
    3. Orgonetku,OK:-)souhlasím,každý je na své cestě hledání jinak daleko..Přesto,pokud budeš souhlasit,si dovolím pro zájemce,kteří by chtěli pozitivní myšlení přehodnotit a poslechnout si,co je to pravá duchovnost,nástrahy pozitivního myšlení,atd. kontakt na www.ranka.cz,kde z přednášek natočených na CD mají tuto možnost.

      Vymazat
  2. všechno přichází ve správnou dobu.dík za film.

    OdpovědětVymazat
  3. Ale uz mam toho skutocne DOST! Toto je New Age, tamto nie je New Age.. Ja som viac Duchovna bytost, ty nie.. KAZDY JE DUCHOVNY.. KAZDY JE DOKONALY.. A KAZDY JE JEDINECNY.. Kazdemu pomaha na jeho ceste nieco ine.. Tak preco nie? Tieto Filmy zavanaju len tym, co sme MY ako bytosti ZABUDLI... ZE SME SILNI TVORCOVIA SVOJHO ZIVOTA.. Davat tomu rozne nalekpy znamena, davat nalepky sebe a obmedzovat sa. V tom filme sa hovori nepriamo o UNIVERZALNYCH ZAKONOCH.. UNIVERZALNYCH este raz napisem...Su to pribehy ludi, ktori vlastnou silou v SEBE dokazali, ze ked clovek chce DA SA! To nie je o tom vecne ukazovat na druhych, davat vsetkemu len nalepku.. Je to aj VOLBA zacat vzdy od SEBA a opytat sa: CO CHCEM? CO JE MOJIM ZMYSLOM?
    JA PRAJEM KAZDEMU, NECH NAJDE SVOJ SMER.. A KED UZ NAJDE SVOJ SMER, MA VYHRATE.. VTEDY SA PLNIA SNY A TUZBY.. VTEDY JE CLOVEK SAM SEBOU.. IDE PRIKLADOM SEBE A AJ OSTATNYM.

    LOVE

    OdpovědětVymazat
  4. Illuminati sa činili a zarábajú ...

    OdpovědětVymazat
  5. Pokud si lidé budou hrát jen na vlastním písečku tj." chci lepší auto,dům,víc peněz "atd.Tak se neustále bude motat v začarovaném kruhu svých vlastních sobeckých záměrů a bludů.Ano,jsme malá "loga" Boha a Bůh stvořil člověka k obrazu svému,my jsme malí "stvořitelé" a každý z nás je majitelem čistoskvoucí perly ve svém jádru"srdcích"která je u někoho více či méně obalená blátem.Čím více bláta,tím více sobeckých přání a záměrů pro sebe.Čistá perla si nežádá nic pro sebe(jen září),ale pro všechny!!
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  6. Tajemství je fajn a funguje. Ale nezmínili zde jednu důležitou věc - člověk to musí chtít od srdce, jinak si s tím může také přitáhnout pěknou smůlu třba v jiných oblastech. A taky nemůžeme mít všechno. Každá duše má ve svém osudu věci, které nezmění, které si má prožít a zvolila si určité zkoušky, než vstoupila do těla, což Vvy tady určitě víte. Jen chudáci ti, kteří se moc o duchovno nezajímají, uvidí film a propadnou tomu.
    Je třeba ponořit se do sebe a říct si, jestli to, po čem toužím, opravdu potřebuji.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.