7. srpna 2012

Little Grandmother byla v Praze


V neděli (5. 7. 2012) jsme si nemohli nechat ujít přednášku Little Grandmother, moje srdeční záležitost (:-))). (Little Grandmother, Eckhart Tolle, Matthew a možná i SaLuSa jsou moje nejcennější duchovní zdroje, kterým nejlépe rozumím ...)

Na sluncem rozpáleném nádvoři Lichtenštejnského paláce se sešla spousta diváků, počet si netroufám odhadnout, možná 500, spíš víc? Přes velké horko jsme dychtivě sáli slova Malé Babičky od dvou odpoledne až do osmi hodin. Byla prostá, pokorná, moudrá, přirozeně spojená s vesmírnou inteligencí Matky Země.

Spoustu věci, které říkala, znám už z jejích videí a z knihy, takže si tu sepíšu bez ladu a skladu pár věcí, které byly pro mě nové nebo ke mně obzvláště zblízka promlouvaly.

Nejde o doslovné citace, ale o stručné převyprávění některých částí přednášky. Byl pořizován oficiální videozáznam, který jistě bude brzo v prodeji.

Velký dík pořadatelům a překladatelce, která byla skvělá.

O čem hovořila Little Grandmother v Praze?

My jsme ti, na které se čekalo, nejsilnější ze silných, a sami jsme si zvolili být tu proto, abychom provedli změnu. Teď máme jedinečnou šanci zvýšit své vibrace a povznést se s Matkou Zemí do vyšších vibračních plánů. Vesmírné okno pro průchod do vyšších dimenzí je otevřeno, podle Mayů se uzavře v prosinci, přesné datum není známo. Do té doby máme čas svou energii přenést z mysli do srdce, zvýšit se do vibrace lásky. Čím více nás bude, tím lépe. Ti dosud neprobuzení, což jsou většinou dobří lidé, vibrují někde uprostřed, a tím, jak na planetu proudí mocné vibrace a jak se řada lidí vibračně posouvá, při konečném posunu vzestoupí také. Jenom ti, kteří mají opravdu temné vibrace, vrazi atd., nesnesou novou vysokou vibraci a jejich těla zemřou. 

LG přijela do Prahy z Tel Avivu, řekla, že je to město, kde se cítila fyzicky velmi zle, až dokonce chtěla poprvé v životě zrušit seminář, protože je tam spousta špatných vibrací z násilí, všichni mladí lidé - maturanti - jsou povinni sloužit v armádě, nosí zbraně a jsou velmi bojechtiví. Ale její seminář je důkazem, že i tam přibývá světla. Takže vše dobře dopadlo.

O krystalech: Matka Země jí řekla, že v této době jí máme vracet své krystaly. Krystal je jako počítač, je možno do něj vložit tolik informací, kolik chceme. Veškerá přání a modlitby, které do něho vložíme, si udrží, a pokud ho dáme do živé vody, tyto informace se velmi rychle rozšíří po celé planetě. Také máme nosit na krku krystal, který představuje vibrační spojení s Matkou Zemí. Matka Země a člověk mají původně stejnou vibraci.

Bylo jí strážci moudrosti svěřeno 7 posvátných krystalů, pocházejících z pradávné Atlantidy, aby je postupně uložila na energetické siločáry Matky Země. Atlantida existovala v době předchozího posunu pólů, ale její obyvatelé šli vibračně níže, mnoho z nich zemřelo a někteří přepluli do jižní Ameriky, a vznikl z nich rod Mayů, který udržoval prastarou moudrost. Jejich stařešinové vzali s sebou mocné krystaly - dodavatele energie, vypnuli je a uschovali je, a po celé generace byly opatrovány, až nyní přišel čas vzestupu, kdy dojde k jejich opětné aktivaci a obnovení zemských  energetických siločár.

LG vyprávěla o 6 rituálech, kdy ukládala krystaly do Země tak, jak jí bylo řečeno vyšší silou. Předchozí krystal byl uložen v Holandsku, a obřadu se účastnilo několik tisíc tamních lidí, a po internetu se k němu připojilo modlitbou 100 000 lidí. Nyní zbývá ještě poslední krystal, o němž jí ještě nebylo sděleno, kam přijde.

Jeden z krystalů byl obřadně uložen do egyptské pyramidy v Gíze. Zde podala LG velice zajímavé informace o pyramidách. Tyto informace nám mocní tají, a znamenají zvrat v našem chápání historie. Jsou to stavby, které současní lidé s veškerou známou technologií nejsou schopni zopakovat. Jejich stavbu provedla asi před 15 tisíci lety vyspělá civilizace ( to jest tehdy, kdy podle učebnic dějepisu žil na Zemi člověk neandrtálský.) Tyto pyramidy nebyly hrobkami králů, jak se nám říká, ale byly to přístroje na výrobu volné energie. Udala zajímavá čísla o poměrech různých rozměrů pyramid, které dávají známe konstanty jako třeba rychlost světla nebo číslo pí. Tohle vše je známo, ale lidem to není sděleno. 

Příhoda z ukládání krystalu v pyramidě: LG a skupině stařešinů se podařilo zajistit, že měli hlavní pyramidu v Gíze i se sfingou k nerušené dispozici. Mohli prozkoumat veškeré prostory. Zjistili, že chodby na dně pyramidy sloužily k vedení vody skrze vápenec, čímž vznikají záporné ionty, a šachty na vrcholu pyramidy vedly dovnitř slunce, které vytvářelo kladné ionty, při jejichž setkání v těle pyramidy vznikala energie. 

Dostali božský pokyn k uložení posvátného krystalu v Královské komnatě ve špici pyramidy, a když ho položili na zem, krystal se začal otáčet a vydávat zvláštní zvuk, a také zvláštní duhové světlo. Když skupina vyšla ven z pyramidy, egyptští vojáci, kteří tam stojí jako stráž, byli celí zkoprnělí, co se to v pyramidě dělo, slyšeli totiž také onen zvuk a pyramida zvenku svítíla! Vidělo to mnoho lidí, LG to i vyfotografovala. V dalších dnech se rozsvěcovaly i další pyramidy. Došlo k jejich energetické aktivaci. Bylo zjištěno, že podobné pyramidy jsou v celém světě, a tvoří pás kolem celé zeměkoule, a v současné době se postupně aktivují jedna od druhé. 

Otázka: Přijdou mimozemšťané a pomohou nám? 
Odpověď: Nerada používám to slovo, pro mě jsou to naši vesmírní bratří a sestry. Jsou mezi námi i všude kolem nás, milují nás a jsou ochotni nám pomoci. Ale většina lidí se jich bojí. Na naše setkání stařešinů chodí jeden vesmírný bratr, je velmi vysoký, velmi veselý a zábavný. Ptali jsme se ho, zda přijdou, a on velice zesmutněl, až plakal, a řekl, že vesmířané milují pozemské lidi stotisickrát tolik jako pozemská matka miluje své dítě, ale že si máme představit, že bychom jako matka přišli do pokoje svého milovaného dítěte a ono by od nás s hrůzou utíkalo a třeba po nás střílelo ... LG si myslí, že vesmířané nic neudělají za nás, vzestup musíme zvládnout sami. Je to jako kdyby milující  matka všechno dělala za své dítě - to by se nic nenaučilo. Oni jsou ochotni přijít a pomoci nám svými technologiemi, ale musíme nejprve vzestoupit do vibrace lásky ...

Otázka: Jak to bude při závěrečné fázi vzestupu, budou tři dny tmy? Jak to mám udělat, abych byla doma se svou matkou, jak nám radíš, stihnu pro ni dojet? Co máme v té době dělat?
Odpověď: Tři dny tmy přepovídají Mayové, a všechna jejich proroctví se zatím naplnila. Myslím, že by se mohlo naplnit i toto. Mohly by být tři dny tmy, při nichž dojde k výpadku energie a slunce nevyjde, vzhledem k obrovským proudícím energiím a postavení planet. Bude to závěrečná fáze nejsilnějšího přílivu energie. Mám taky ten problém, zda budu se svými dětmi, protože v poslední době pořád cestuji. Ale když se na to budete dívat pozitivně, jako že všechno bude dobré, bude to tak, jak si představujete, určitě to vyjde. Já už jsem s dětmi domluvená, že si připravíme svíčky a baterky a budeme si hrát, stolní hry a na schovávanou a tak. Není třeba sedět doma ve strachu, naopak strach sníží vaše vibrace, takže přechod bude těžší. Užijte si to, těšte se na to, co přijde, bavte se. 

(Pokračování.)






22 komentářů:

  1. orgonete, vrátil ses včas,dík za zprávu

    OdpovědětVymazat
  2. super článek, škoda, že jsem tam nebyl....díky orgonete

    OdpovědětVymazat
  3. zaujimave, suhlasi to docela so slovano-arijskymi védami teda zo stranky ktora o nich pise www.vedy.sk

    nasi predkovia su ta odpoved premna :) konecne nieco konkretnejsie ako plejadania a im podobne svetle veci

    L.

    OdpovědětVymazat
  4. Nějak si nedokáži představit,že bychom začali střílet na svoje vesmírné bratry...To myslí LG vážně?Ta hrstka mocných,které by dokázali lehce zneškodnit?To si jako stoupnem před ně a budem házet kameny?A kdo?Silně přes devadesát procent lidí zvedne kámen proti druhému pouze,když se brání nebo je zmanipulován nějakou debilní vírou...
    Duchovně vyspělá bytost nebude vykládat takové věci...
    Já takové "zábavné a zářící" vesmírné bratry nechci za bratry a z mého pohledu ať se drží pěkně daleko od Země...Jinak si ten kámen asi začnu hledat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proč by měli někoho zneškodňovat? vždyť je to totálně negativní, všude se mluví o tom, že nebudou zasahovat, že chtějí zůstat neutrální, popřípadě nás jen ochránit...

      Vymazat
    2. To si asi nějak špatně vykládáš ten odstavec, nebo je to snad napsáno nějak nejasně? Nebo nevíš vůbec nic o Plejáďanech apod. Samozřejmě že téma číslo jedna pro všechny pracovníky světla je Odhalení, že nejsme ve vesmíru sami, a kdyby to lidé pochopili, na naší Zemičce by to změnilo naprosto vše ...
      Galaktická federace vesmířanů ochraňuje planetu a lidi při katastrofách, které jim působí mocní (třeba neutralizují radiaci z Fukušimy), ale mocní dělají vše pro to, aby učinili v myslích lidí obraz vesmířanů jako nepřátelských bytostí, a 99%lidí jim tu lež věří. Jsou i nepřátelští vesmířané, ale ti jsou pod kontrolou Galaktické federace.
      Little Grandmother o tom všem mluvila již mnohokrát, ale do těch pár odstavců se mi to nemůže vejít, přečti si její knihu nebo si poslechni videa.

      Vymazat
    3. máš pocit, že jiná civilizace by snad "měla" řešit problémy za lidstvo? :-)tj přiletět a "zneškodňovat" různé hrstky? :-) A proč? :-)

      Osobně v tomto případě cítím, že "Kdo s čím zachází, tím také schází :-)"

      Víra jako taková za nic nemůže..záleží vždy jen na člověku, zda se (ne)nechá zmanipulovat :-)

      krásný den
      sv.

      Vymazat
    4. Lecos jsem přečetla a ze začátku,na doporučení jiných, tomu i věřila...

      Plejáďani maximálně spolupracují s vládnoucí klikou na Zemi a tak"opíjí rohlíkem"ty,kteří se ptají, přemýšlejí a hledají...(pravda je, že patří k lepší sortě ničitelů a vměšovatelů zde na Zemi pouze na návštěvě)

      Párkrát se tvářili jako svatí a snažili se mi vloudit do přízně-když budete co nejčastěji tuto "zářící"bytost oslovovat a ona se vám bude zjevovat, po určitém čase nebude schopna tuto"záři",veskrze balamutící a umělou", generovat a pohasne do temnoty. O zjeveních "Svatých" právě pomocí techniky se už taky lecos napsalo. (viz: představení, které mělo být na OH-falešné přistání mimozemšťanů). Prostě je jim náramně vhod,když nás mohou držet v područí satanistických církví a sekt, které se tváří jako to nejlepší na světě a ještě jsou ochotni "dělat zázraky"-laserové show.

      Jsou ovšem i jiné mimozemské bytosti, které to s námi myslí skutečně dobře,ale ti nemají důvod vymývat nám mozky různými chanelingy"zářících"bytostí, archandělů a pod. Prostě se skutečně nevměšují a zasahují tam kde je třeba, bez toho, aby to tady někdo poznal...pomáhají a nemají té pomoci akorát tak plnou pusu... Možná,že právě u té Fukušimy, ti,co skutečně pomáhají, o sobě nedávají vědět, ale jejich práci si halasně přivlastňují jiní... No když těm křiklounům chcete věřit...

      Pro toho výše-zneškodnit jsem nemyslela jim jakkoliv ublížit-prostě je na chvíli "znehybnit",či jejich zbraně, poskoky...(prostředky na to určitě mají) Když oni mohou po tisíce let zotročovat lidstvo,tak mohou na chvíli ztratit vládu nad sebou, zvlášť když by se jim tak bránilo v mnohem větším zločinu... Tak nějak nevím, oč vám jde? Jestli domýšlíte za mě, je to vaše konstrukce...

      Vymazat
    5. Ano, mluvíš mi ze srdce. Nedostatek vlastních informací vždycky vytváří paradigma tomu odpovídající.
      Jedeme směrem vzhůru a basta! :)
      Alfa

      Vymazat
  5. som volaaký zmetěný moji bratia,tak nevím jestli sou to všechno bludy ,nebo se už konečně něco bude dít???????????????????

    OdpovědětVymazat
  6. tak, tak ,také si myslím, že ta řeč o našich vesmírných bratrech je nějak "ujetá" nesedí mi to k osobnosti jako je LG
    jen ,aby nebylo vše opačně t.z.n. že nás pozemšťamy "někdo" nechtěl vyhánět
    myslím tím na jiné planety či vesmíry , to bych asi také začal hledat kámen...

    OdpovědětVymazat
  7. Hmm, v Tel Avivu temné vibrace. A přitom se o území Izraele, hlavně Jeruzalema hovoří jako o půdě, která je tak svatá, že ďábel tam chodí po hlavách lidí, aby se té půdy nedotknul.
    Asi proto jsou tak bojechtiví. Ostatně celý starý zákon se jen hemží pokyny Jahveho k dobývání okolních kmenů a jejich povraždění.
    A pak se diví, že nikde na světě nejsou oblíbeni.

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji Orgonetovi ..byla jsem tam také..přes veškerou snahu žádný stručný popis nemůže vyjádřit, co tam celé hodiny probíhalo - bylo to úžasné, předčilo to má očekávání, LG je velmi přirozená a vyzažuje z ní pravdivost, radost, čistota a naděje každým slovem..dobrá zpráva pro ty, koho LG a její pražské poselství zajímá je, že organizátor http://veletrhy.feliciusmedia.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=22&Itemid=47 který jediný měl dovoleno natáčet hodlá prý její vystoupení zveřejnit zdarma asi během 3 týdnů..
    Jitka H.

    OdpovědětVymazat
  9. Chtěl bych se zeptat jak se lidé staví k její předpovědi záměny polů a násldených katastrof ? její učení je celkem sympatické ,ale tato předpověd to všechno znehodnocuje.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj všem :-)

    milý Orgonetku je moc dobře žes podovolenkoval, nabral sílu :-) Nejen prací živ je člověk:-) Děkuji za zajímavé články, za Tvůj čas a nasazení.
    Přeju Ti ze srdce maximální úspěch v každém okamžiku :-)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  11. LG říkala zhruba to, že posun pólů už probíhá a že je předpovězeno, že závěrečná největší fáze posunu pólů bude provázena většími či menšími otřesy, záplavami a jinými přírodními dramaty v některých oblastech..ona se toho však nebojí a radí zůstávat v srdci a těšit se na nový svět, který přijde jako po bouři přichází duha..s tím, že svým postojem, myšlením, tím, zda jsme více v pozici strachu nebo více v pozici lásky ovlivňujeme průběh těchto změn i to jak jimi projdeme my jako konkrétní jedinci..nevidím v tom nic, co by nebylo v souladu se zbytkem jejího poselství a nevzbuzuje to u mne žádné obavy.. Jitka H.

    OdpovědětVymazat
  12. LG vlastně potvrdila zprávu,která na tomto videu,takže jsme tady všichni uklidněni,že to NENÍ jubilejní desátá pátá výzva k evakuaci,které jsme zažili od 1989 dosud právě tolik,že jsme byli za BLBCE....http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t19ZRCzglaI

    OdpovědětVymazat
  13. Nedokážeme se tady na Zemi domluvit sami mezi sebou.Jak
    se chceme domluvit s mimozemskými civilizacemi?Zdenka S.

    OdpovědětVymazat
  14. jako podle mne to nevmesovani se nema nic spolecnyho se skutkama lidi,vrazdama atd.proste nekdo dostal v zivote takovy informace,ze mu neprijde blby nekoho zabit,treba.hraje svoji predem sam sebou naplanovanou a shora schvalenou roli.diky nemu nekdo neco pochopi,prozije,pociti,pouci se. treba.vse jede podle planu,jinak bysme tu uz to vmesovani videli.furt se pracuje na tom,aby to vsechno probehlo co nehladceji a to na urovnich ktery zatim nevnimame.vy znate svuj osobni pribeh,vite co mate prozit a co podstoupit,vite co jste si naplanovali do tohoto zivota?ja ne,ale verim tomu,ze tady v ty velky hre jde o hodne a ze to je na kazdym z nas,co se sebou dela,verme si pratele.. zdravim jirik

    OdpovědětVymazat
  15. Trochu mimo téma když už, byla v tom Izraeli napadlo mě se hodit tohle.
    http://youtu.be/1-LTkFrqblM
    a pak taky tohle z loňska
    http://youtu.be/JpWl4NyZzcA

    OdpovědětVymazat
  16. Pro objasnění a vysvětlení nejasností, neustálých pochybností (ega). (starší vzkaz LG o přelomovém roce 2012)
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t19ZRCzglaI

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.