18. října 2013

Hrátky na pražské obloze 2013

Díky čtenáři za krásnou dokumentaci umělého řízení počasí!

Dobrý den,
posílám zajímavý příspěvek se 13 fotografiemi o tom, co se dělo v roce 2013 nad pražskou oblohou. Určitě si toho všiml i někdo jiný nejen v Praze.
I.
-----------
Nad Prahou jsme v roce 2013 mohli vidět zajímavé věci. Někdo se možná už pozastavil nad tím, co se to nad našimi hlavami děje.  Podíváme se na to postupně. 
Zima pomalu končí a brzy přijde astronomické jaro. Jednoho takového dne 14. 3. 2013 v 18:51 si někdo hrál nad pražskou oblohou při západu slunce (obr. č. 01).

Další zajímavý den byl 22.3.2013. Odpoledne přijíždí tramvaj linky č. 22 do zastávky Vršovické náměstí ve směru Nádraží Hostivař. Na tom není nic zvláštního. Jenže někdo si zase hrál nad pražskou oblohou (obr. 02).



Jaro je již v plném proudu a při jedné pražské jarní bouřce 7.5.2013 v 18:44 zase někdo vytvořil zajímavé malířské dílo nad pražskou oblohou (obr. 03).


Začalo léto. 23.6.2013 si někdo usmyslel, že si bude nad Prahou hrát a ve 20:24 z toho vzniklo další malířské dílo.  Jasných barev bylo již dost, což takhle vytvořit něco tmavšího. Povedlo se to


29.7.2013 v 19:17 nad pražskými Vršovicemi (obr. 05).



Pak přišel pěkný šupec. Můj HHG pracoval na jedničku, tak to nebylo tak nejhorší a v 19:30 vzniklo další umělecké dílo (obr. 06).


Začátek srpna byl tropický. Jednoho slunečného tropického večera 4.8.2013 ve 20:59 se někdo rozhodl vytvořit na Prahou další umělecký výtvor (obr. 07).



Za dva dny na to (6. 8. 2013 ve 22:23) byla nad Prahou pěkná bouřka. Musím pochválit  můj HHG. Jel na plný výkon a odvedl svou práci dobře. O kus dál byl vytvořen další malířský kousek (obr. 08).


Dne 8.8.2013 bylo hezky, ale večer bylo možno nad Prahou pozorovat zajímavý západ slunce. Možná je tam vidět Nibiru (obr. 09).



Další tropický krásný den 11. 8. 2013 se někomu v  19:20 nad Prahou povedlo další umělecké dílo (obr. 10).


V září si také někdo hrál. Je 4.9.2013 18:57 a další umělecký výtvor na obloze nad Prahou je dokončen (obr. 11).



15. 9.2013 v 18:07 byl zase pěkný slejvák nad pražskými Vinohrady a Žižkovem (obr.12).  Můj HHG opět musím pochválit.


Léto je pryč a podzim je již v plném proudu. Jedno páteční odpoledne 11.10.2013 byl nad Prahou pěkný slejvák. Najednou se v dáli objevila trhlina a někdo si zase hrál (obr. 13).


Můžete v komentářích uvést další pozorování nejen v Praze. 

10 komentářů:

  1. Jo,zde v Praze v březnu nebylo blaze. Vrátila se zcela nečekaně zima, zřejmě díky ředitelům počasí. Dokonce měz té zimy onemocněl pes .Neměli jsme žádné oblečky,takže nastydl a měli jsme zánět....

    Nyní sleduju ihned po ránu a za svírání na východě oblaka .Často vypadají na té obloze jako když z pole vyjede na silnici naprosto neočištění stroj a zanechá za sebou blátivou stopu.Je to rovný a jsou to sračky...Měl by to někdo čistit....

    OdpovědětVymazat
  2. Tyto jevy jsou pozorovatelné kdekoliv. Letos v létě brzy při svítání byly tyto výtvory chemtrails a HAARPování naprosto k nepochopení, přesné kruhové díry v oblačnosti nevyjímaje. Tak jak píše an 23:01 ....měl by to někdo čistit........Čistíme to odpařováním octa. ČHMÚ sice nad tím nevěřícně kroutí hlavou, ale my máme dokázáno, že to často funguje. Honza.

    OdpovědětVymazat
  3. Může mi někdo jako technickému antitalentovi vysvětlit co je to HHG? Díky.:-)

    OdpovědětVymazat
  4. HHG - Holy Hand Granade - svatý ruční granát - větší kus orgonitu většinou pyramidového nebo kuželového tvaru, o váze kolem 30 dkg, obsahující 5 jednohrotých krystalů. Určen pro větší cíle, nebo domácí použití. Působí do vzdálenosti 5 - 20 km, podle velikosti.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den pěkný příspěvek a zajímavé fotky. HHG je pecka mezi orgonity má mega dosah a jeho síla jde vidět i na blízském počasí. Inak rád bych se osobně setkal s Autorem článku a pokecal mno nejvíce mě zajímají orgonity.. nějáké zkušenosti mám ale těch není nikdy dost proto bych se rád viděl s dalšími příznivci orgonitu z PRAHY prosím pište na Asanti@email.cz Mahalo:)

    OdpovědětVymazat
  6. HHG je zkratka pro typ orgonitu a znamená to Holy Hand Granate (svatý ruční granát).
    Více o typech orgonitu zde: http://orgo-net.blogspot.cz/p/orgon-orgonit-zakladni-pojmy.html. A má to rozsah 5-20 km. Mění to negativní energiji za pozitivní a chrání to před elektromagnetickým smogem. Umí i ovlivnit počasí a v práci zmírnit napětí v kanceláři s více kolegy/kolegyněmi různých povah. Od té doby, co mám menší kousek orgonitu v práci je tam o něco menší napětí a lepší nálada a občas si i zazpíváme. To dříve nebylo. Teď tam máme jednu kolegyni s kterou máme starosti a orgonit mi pomá to lépe snést. Doporučuji si pořídit a harmonozovat sebe a své okolí. Můžu také potvrdit, že jak byly ty ošklivé letní bouřky o kterých v článku píšu, tak orgonit zafungoval tak, že se to mé oblasti vyhlo. Šlo to buď nalevo či napravo. Nademnou to nebylo tak strašné a ze strašného přívalového slejváku byl pouze pěkný liják. A když už byl přívalový liják, tak jen krátce.
    I.

    OdpovědětVymazat
  7. Možná paranoia, možná ne. Několik dní mají nad náma dělat monitorování vlastně cizí letadla, údajně rusové. Nyní je bouřka, která není podle meteorologů normální v říjnu. U nás ještě nění,ale co píšou přátelé na netu tak je opravdu silná a zvláštní a nepamatují takovou v říjnu. Co když ty nad náma tady létají za jiným účelem , ale monitoring to není, ale zkouší něco zase s počasím. A ta bouřka je toho výsledkem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkouší všichni, a jak by dodal Kalousek "ani poledne nedrží" :-)

      Vymazat
  8. Ne, že bych byl proti nasazení HHG, ale když u nás (Morava)po 4 měsicích letošních veder a katastrofálního sucha, se konečně objevily nejaké deštivé mraky, tak popršelo jenom symbolicky. Myslím že s HHG je třeba zacházet opatrně, hlavně v případě potřeby nejaké vody z nebe, vůbec.Stínit kovovou polokouli (dnem vzhůru) uzemněnou drátem do země.

    OdpovědětVymazat
  9. a to doted se najdou lidi, kt. tvrdej, ze je to normalni :-o je velice smutne

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.