26. října 2013

Klimateroristé tvoří silnou bouři nad Atlantikem


V Atlantiku se tvoří silná bouře, Británie se obává pohromy

Velkou Británii může v neděli podle meteorologů zasáhnout nejsilnější bouře od roku 1987, kterou budou provázet větry o rychlosti až 145 kilometrů za hodinu a silné deště. Bouře se zatím neutvořila, britský meteorologický úřad přesto vydal varování, napsal list Independent.

25. 10. 2013 - Londýn

Meteorologové uvedli, že nad Atlantikem se vyvíjí mohutný tlakový systém, který by mohl ostrovy zasáhnout v neděli nebo v pondělí a přinést nejhorší počasí od dob Velké bouře z roku 1987.

Rostou obavy, že se v oceánu spojí dva mohutné proudy, jeden postupující z oblasti Velkých jezer v USA a druhý z Karibiku.

Podle předpovědi by se měla bouře tvořit jihozápadně od Británie a její jižní pobřeží zasáhnout v neděli večer. Vítr by měl dosáhnout v nárazech rychlosti až 145 kilometrů za hodinu. Napršet by mělo 30 milimetrů srážek, a proto britský autoklub RAC vyzval řidiče, aby nevyjížděli, pokud to není naprosto nutné. Veřejnost byla varována před možnými výpadky dodávek elektřiny i dopravy a před pády stromů.

Zasažen ale nebude jen jih, ale také Londýn, východní Anglie a Bristol.

Bouře bude mimořádně silná, protože se utvoří až poblížBritánie, a ne až hlouběji v Atlantiku, jak bývá obvyklé, takže už nestačí zeslábnout.
Vzpomínky na Velkou bouři

Pamětníci s hrůzou vzpomínají na Velkou bouři, která Spojené království zasáhla v říjnu 1987. Vyžádala si 18 lidských životů a napáchala škody za 1,5 miliardy liber. Odhaduje se, že vítr vyvrátil na 15 miliónů stromů.

Právě při vzpomínce na tuto katastrofu jsou britští meteorologové velmi obezřetní, protože tehdy ještě den před úderem ničivé bouře uklidňovali, že sice bude větrno, ale žádné extrémy se konat nebudou.

Komentář Orgonet:

Jak vědí meteorologové tak přesně parametry oné přicházející bouře, která se ani ještě nevytvořila? Ukázaly jim to počítačové modely? Pravda je asi jiná: klimateroristé je informovali, že právě pracují na vytvoření silné meteorologické události v Atlantiku.
Vytvářejí to tak, že vyšlou silný mikrovlnný puls do určitého místa oceánu (ze satelitu? z podmořského zářiče?), a na tom místě se potom vytvoří extrémně hluboká tlaková níže, kolem níž se vytvoří rotace systému oblačnosti.
Tutéž technologii používají v touto období i k vytváření tajfunů v Tichém oceánu. 
Vše je popsáno v článku Tajfuny a radiační pulsy v Pacifiku http://orgo-net.blogspot.cz/2013/10/tajfuny-radiacni-pulsy-v-pacifiku.html

Myslím, že jedním z klíčových radiačních pulsů pro vytvoření oné obrovské rotace v Atlantiku byl i puls z 24. 10. , který jsme zachytili v rovníkové oblasti Afriky (hnédý polokruh).
Bohužel teď právě nejsem doma, takže mám ztížený přístup k internetu, všechno je velice pomalé, takže nemůžu dohledat další důkazy, které určitě existují, ale ony zůstanou v archívu (:)))

Zdroj: http://tropic.ssec.wisc.edu/real-time/mimic-tpw/global/main.html

Puls na animaci: 



20 komentářů:

  1. Ano, špekulujú parametre, keď to vyjde budú heroes, keď nevyjde povedia, že buďte radi.... Ach Orgoneti, to je zblbnutý svet ? Hi

    OdpovědětVymazat
  2. Podobný puls, ale menší, jsem zaznamenala vzápětí po tom zmíněném ještě mezi Madagaskarem a Afrikou (na zde zveřejněné animaci je to dobře vidět).

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to bude asi to, co tam už dva dny vehementně sprejují, dnes na klatovsku totální mříž na nebi celé dopoledne. Myslel jsem, že je to kvůli volbám, ale asi chtějí vychřičku na pokácení dalších krásných lesů. Elektromagnetismus stromů se totiž klimoušům nehodí do krámu. V knize Stromy je to krásně popsáno, jak les vytváří geomagnetické pole země. To jedno hlavní je právě na Aljašce, kde je umístěn hlavní HAARP. Proč asi.
    N.

    OdpovědětVymazat
  4. cítím ony tlaky vedoucí ke změně počasí taky... a je to hodně silný...
    veronika

    OdpovědětVymazat
  5. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/aktivace-port-lu-aion-23-listopadu-cobra

    přidáte se nebo podpoříte temnotu , jak to tu děláte ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Počujte, 0,29 to ako ste prihodili je správne ????

      Vymazat
    2. Nepřidám, toto jsou aktivity nelidí na upevnění iluze proti přirozenému životu.

      Vymazat
    3. Já tušil, že v tom jedou nějací parch.nti, a že ze Země nepocházejí ! Vždyť si trochu očíhněte, co se všechno motá kolem Země za objekty v různých vzdálenostech. Některé patří lidem, ale většina vetřelcům !

      Vymazat
    4. Já se také nepřidám, aniž bych podporoval temnotu. V tom článku (http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/aktivace-port-lu-aion-23-listopadu-cobra) je jedna velmi podezřelá věta ( Je třeba, aby se zapojilo mnoho lidí, aby bylo dosaženo kritického počtu lidí, kteří se zúčastní.), jejíž obsah jakoby kopíroval nedávnou invokaci samotného satana v pražském templu. Pro jeho zhmotnění (tehdy nazývané též jako Událost !!!) bylo zapotřebí sehnat 666 lidí do vnitřního kruhu, a 3000 lidí do vnějšího kruhu, když byl satanisty v extázi vyvoláván z hlubin ohně a dýmu, z ohnivé jámy. Proto kdykoli někde slyším nebo čtu, že je třeba zajistit na nějakou Událost nebo nějaký rituál kritický počet lidí (vpodstatě oběti !!!), vždy zpozorním, co za tím skutečně vězí. A že to není nic dobrého pro lidi, jsem už stihl pochopit !

      Vymazat
  6. To by mě zajímalo, co to mají za "ladičku". To asi jen tak řadový haarp nebude.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten vír někdo pořádně rozhharpoval. Nebude nic.

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím si, že všechno nedělá jen technika,může jít také o očistné procesy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdá se, že "někdo" klimoušům do jejich teroristického úsilí silně fechtuje, ale nevíme, jestli ze Země nebo z orbity Země, nebo popř.úplně odjinud.

      Vymazat
  9. Všechno je dobré. Lidstvo je přelidněné a příroda Země se musí přebytečných - přelidněných lidí zbavit. Bohužel. Kdyby existoval zákon, že na jenom kilometru čtverečním nesmí pobývat více jak 12 osob tak naše planeta by nejen zvládla energie ale lidstvo by se nemuselo mačkat v mrakodrapech, jak sardinky. Dále kdyby ruku v ruce s tímto zákonem existovala kontrolovaná porodnost to jest. max, 2 děti do každé rodiny, svět by byl mnohem lepší. Spousta lidí vytváří hutnou a těžkou energii.
    Kdyby na planetě nebylo tolik lidí ale optimálně 2 mld tak by celosvětové firmy nemusely přistupovat k výrobě umělých potravin protože klasické přírodní zásoby potravin už jsou téměř vyčerpané a pokud lidstvo v tom bude pokračovat tak bude smeteno z povrchu zemského a samozřejmě lidé budou muset jíst umělé geneticky vyrobené potraviny.
    Ing. René Sxoup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jdi příkladem a spáchej sebevraždu.

      Vymazat
    2. To byl zase návod jak od dilinky

      Vymazat
  10. V televizi jsem zaslechl při přepínání programů, že západní Evropu postihla prudká bouře a jsou oběti na životech. Čas a přesný počet si momentálně nevybavím, ale bylo to tam.

    Kaštan

    OdpovědětVymazat
  11. A jak jsem dnes viděla ve zprávách, co chystali, to taky do Británie přišlo... :-(

    OdpovědětVymazat
  12. Víš René, kdyby se místo řepky a kukuřice do spaloven pěstovaly potraviny bylo by vše v pohodě.

    OdpovědětVymazat
  13. Jo mluvíš jak ti pomatení brethariáni co radí i Obamovi. Taky ho častují nápadem o depopulaci planety stejně jako Zbygniew Brzezinsky, poradce 4 nebo 5ti posledních amerických prezidentů, notorických válečných štváčů a genocidníků.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.