6. října 2013

Rumunsko, zemětřesení a HAARPové kruhy

Rumunsko bylo dnes ráno zasaženo silným zemětřesením, viz např. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/315289-rumunsko-zasahlo-silne-zemetreseni.html

Předevčírem (4. 10. 2013), jak si tak občas náhodně klikám na různá satelitní a radarová zobrazení, kliknu i na evropský meteorologický radar, a koukám, že v Rumunsku se zobrazují takové ty zrnící nepravidelné kruhy kolem radarů, zvané "falešné srážky", přesně stejné, jako jsou v Americe kolem radarů systému NEXRAD na tvorbu počasí. V Americe jsou vidět pořád, modré či zelené podle funkce, protože Dopplerovy radary jsou tam stále v provozu, ale v Evropě se toto zatím, pokud vím, nikdy ještě neobjevilo! Zdá se, že v Rumunsku klimateroristé upgradovali svá zařízení a hned je vyzkoušeli?

Zrnící kruhy - "falešné srážky" kolem radarů nad Rumunskem:



Stejné zrnící kruhy - "falešné srážky" kolem radarů Nexrad v USA (modré a zelené mají různou funkci, někdy to popíšu): 



Takže si to nahraju, než to stáhnou ... a hele, přesně dle teorie o haarpových kruzích, v jejichž oblasti do 48 hodin vzniká extrémní počasí či zemětřesení, dnes tam bylo silné zemětřesení!

Zde je animace ze 4. 10. ukazující zrnící kruhy nad Rumunskem, zdroj http://www.radareu.cz/
http://youtu.be/xyUtbEqTWKI



Na státním rumunském radaru nebylo právě v tu chvíli vidět nic zvláštního, ale když tam kouknu teď, tak v 15.30 tam vystřelí haarpový kruh jako vyšitý! To znamená, že na to území HAARP pořád pere radiace ...
Epicentrum zemětřesení bylo údajně severovýchodně od Bukurešti, což je přesně v tom kruhu ...



Týž haarpový kruh na animaci: blikne v 15:30, v 15:40 už nic ...
http://youtu.be/YM6B7GymMYo



Takže, další umělé zemětřesení ...


5 komentářů:

  1. Údajně to mají být pulzy, které rozkmitají seismicky nestabilní oblast, díky čemuž dojde k uměle vyvolanému zemětřesení. Ta pulzní rezonance se chová asi tak, jako když budeme kladivem rychle bušit do zvonu, díky čemuž na těle pocítíme něco jako tlakové vlnění. Ten zvon prostě rozkmitá svoje okolí. Zemětřesení se prý dá vyvolat také zrychleným přílivem nebo vlnami tsunami na pobřeží. Náhle zvýšený mořský tlak na pevninské desky tak umí vyvolat sopečnou činnost nebo zemětřesení. A ten tlak že prý není zapotřebí nějak zvlášť velký, aby se ty jevy daly do pohybu ! Proto klimoušům stačí i menší nebo slabší zářiče, kmitače, aby dosáhli kýženého (ničivého) výsledku ! Pak se ještě zkoušejí stroje podobné bucharům, kde těžké kladivo(ingot) dopadá asi z 10 m pravidelně na asi 2x2 m ocelovou desku, která ty bušící pulzy přenáší do hloubky země. Těch bucharů se ale musí instalovat větší množství pro aktivovanou oblast, aby vytvořily jakousi síť, jinak to prý nefunguje. Něco podobného máme možnost shlédnout ve sci-fi filmu Duna !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrozumiteľné a dobre napísané. Dík. B

      Vymazat
  2. Sledujem "predpoveď počasia" na TV stanici JOJ. Zdalo sa mi, že tá tuším 5-dňová predpoveď z minulého týždňa bola úplne iná, ako to čo prezentovali včera (v nedeľu). V archivovanej relácii z 3.10. je však táto dlhodobejšia predpoveď vystrihnutá. Asi zmenili pôvodnú stratégiu a príliš to bilo do očí.

    OdpovědětVymazat
  3. A já si říkal, že v tom Rumunsku je to nějaké divné poslední dobou. První ty silné sněhové bouře, které jsou i tam na začátku října dost neobvyklé - extrémní počasí a teď zemětřesení, nu a je tu vysvětlení - "zkouška rozhlasu" tedy zkouška upgradu radarů..

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den,
    Omlouvám se, že spamuji, ale tento nový článek o chemtrails byste si měli přečíst: http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=791891#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=B&utm_term=position-2
    Je vidět, že i když na jedné straně se lidé probouzí a začínají přemýšlet o světě kolem sebe, na straně druhé překrucují, nerozumí a zesměšňují. Upřímně řečeno, taky jsem se nasmála při výrocích jako je "víra v chemtrails" nebo interview s psychiatrem (je vidět, co si o nás myslí). Zmínka dvou internetových portálů, jako je (tento) Orgonet nebo NWOO (New World Order Oposition), ukazuje, jakou dobrou práci autoři těchto stránek odvedli - přestože autor článku na Aktuálně.cz a (bohužel) řada dalších lidí problematice neporozuměli a vybírají z ní pouze některé myšlenky.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.