21. října 2013

Slovenský radar opět kroužkuje

Díky čtenáři za upozornění na dnešní aktivitu radaru Malý Javorník, to se musí zdokumentovat 
(:-)

Anonymní 21. října 2013 14:32... Ráno som sa pozeral na radar SHMU "Malý Javorník" a videl som tam zas tie celé kruhy.viď odkaz
http://orgo-net.blogspot.sk/2013/09/radar-maly-javornik-vyrabi-extremni.htmlA ešte stále tu krúžkuje... http://www.shmu.sk/sk/?page=977&cid=3Počítam,že stredu-štvrtok bude zmena počasia....... MS

Orgonet: 


Radar Malý Javorník dnes od 0:15 vysílal zvláštní frekvence. Do 3:45 vytvořil celkem 9 neuvěřitelných kruhových "vzorů", z nichž žádné dva nejsou stejné. Posuďte sami. Zdroj" web SHMÚ: http://www.shmu.sk/sk/?page=977&cid=3

Myslím, jak píše čtenář, že do 48 hodin můžeme v té oblasti očekávat extrémní počasí. Nechme se překvapit.

Slovenské kruhy v pohybu:

Jednotlivé vzory:










Video - animace:



P. S. A jak upozornil týž čtenář v komentáři, v animaci SHMÚ ráno chybějí snímky 21. 10. 2013 mezi 3:45 a 5:00, proč asi ??? 





14 komentářů:

  1. To ano, dnes rano okolo 8mej som sa bol previezt v lese a bol to takmer cisty chemtrail. Nad mestom to tak nebolo vidno. Cize najprv popraskuju a potom 'polarizuju'. A zajtra uz shmu predpoveda dazd. Asi v spojitosti s tym ziarenim radara. No je to zaujimave, pomaly si budem vediet urobit predpoved na den dopredu aj ja.

    OdpovědětVymazat
  2. To som ja autor octovania na Slovensku,toho príspevku. K tomuto :Slovenský radar opět kroužkuje!ano krúžkuje lebo octujem na slovensku posledne dva týždne 4 až 12 litrov denne. a rozpadá sa to .aj dnes 21.10.som im dal pár litrov do tých ich čiar .tzv štvorčiar ,čo robia tie najvačšie lietadlá ked ,je zle a nedarí sa im.

    OdpovědětVymazat
  3. AK bude na Slovensku PO 21.10.2013 extremne počasie tak to bude odpoved na moje posledne dvoj týždnove octovanie ...
    terez prestavam octovat PO 21.10.na týžden.

    OdpovědětVymazat
  4. a 21.10 2013 od 3:45 do 5:00 tam chybaju snimky...

    OdpovědětVymazat
  5. Na dnes celou noc "sypali" těmi čárami, které Orgonet považuje za přivolávače deště do 48 hodin, tak uvidíme jestli u nás na SV moravě začne pršet (předpověď to na dnešek nenaznačuje), tak bude asi jen chemodeka po celý den jako včera. Tak hezký den všem. Honza J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevíme, co klimateroristy zrovna napadne. Materiál (vodu v ovzduší) mají připravený, záleží na tom, jakými frekvencemi se ji rozhodnou "pošimrat", aby se spustil déšť nebo naopak aby se voda "rozešla" ... nelze to opravdu předvídat.
      Silné frekvence viditelné na radaru naznačují, že mají teď v plánu něco většího, ale to mohou kdykoli změnit, třeba i proto, že jsme si toho zrovna všimli ...

      Vymazat
    2. No kéžby to tak fungovalo Orgo ;) samozřejmě, že kdybychom se tady nemuseli kvůli těmto věcem scházet, bylo by to úplně nejlepší, protože by nic takového neexistovalo :) díky za Tvoji práci Orgo ;) a ať se daří Tobě i všem lidem bez rozdílu. Honza J.

      Vymazat
    3. Jojo, "Guinejský záliv" monitoruje Orgoneta téměř nepřetržitě ! Takže hnedka ví, čeho jsme si všimli. Třeba jsou takoví úchyláci, že si s námi tuto podivnou stupidní hru o nás bez nás hrají pro vlastní úchylné potěšení.

      Vymazat
  6. Dnešní chemodeka nad MS krajem!!!! Zveřejněte to, ať se už lidé konečně probudí!! Tohle není možné!!!! http://i.imgur.com/BU1O36B.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nádhera, mohu se zeptat odkud je toto foto pořízeno? Děkuji za odpověď. Honza J.

      Vymazat
    2. To ještě není chemodeka, nýbrž jen nástřik chemostop chemoplány. Chemodeka bude poněkud později nebo také ne, a bude naopak azúro s palčivým sluncem.

      Vymazat
    3. Foceno kousek od Frýdku-Místku, přes den se to rozplizlo na celou oblohu!!!

      Vymazat
  7. Ľudstvo je na pokraji svojho zániku, vlastnou vinou, vlastnou nepozornosťou, preto si tí zlí robia čo chcú, lebo vedia, že už sa im to končí. Tak ako bolo za Noeho, tak je aj dnes, ľudstvo nedbá, že čo sa okolo neho deje, tobôž v ňom samom, aj teraz sa smeje, tak ako vtedy Noemu, a potom ich smiech rýchlo prešiel, keď prišla veľká potopa, len Noe a jeho blízky sa zachránil...Rozmýšľajte, ale nie len rozumom, ale aj srdcom, aby ste dokázali pochopiť túto dobu, kde niet miesto pre spravodlivosť, Pravdu a BOHA, ale aj to sa už v krátkej dobe zmení, aj to!

    Jedno video na záver: http://www.youtube.com/watch?v=M40djeAMLak

    OdpovědětVymazat
  8. Radary kroužkujou a lidi budou zítra a v sobotu kroužkovat taky

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.