29. října 2013

Umělá bouře v západní Evropě zabila 13 lidí

Plánovaná bouře se klimateroristům vydařila, viz např. článek na aktuálně:
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=793894

Bohužel nebylo pro mě možno sledovat bouři na obvyklých radarech a satelitech, neb nejsem doma a nemám přístup k obvyklému internetovému spojení a svému kopírovacího softwaru, takže nemůžu snímat animace atd., můžu dělat jen nějaké minimum.

Od počátku bylo vidět, že bouře plánovaná pro Velkou Británii jim šla o něco jižněji, takže zasáhla jih Anglie, a hlavně Francii, Belgii a spol.¨

Haarpové (radiační, mikrovlnné) ovlivnění oné oblasti bylo patrné, viz čtverce ...













30 komentářů:

  1. V Rusku otvorene hovoria o klimatických zbraniach. Takže to nieje žiadna utópia, ako sa to niekto snaží nazvať, ani konšpirácia!

    http://www.chelemendik.sk/Klimaticke_zbrane_vyuzivaju_hlavne_Americania_Zirinovskij_obvini_614336081.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žirinovský nie je seriózny zdroj. Netreba hneď skočiť na všetko čo povie nejaký Rus... Tiež sú tam hlásne trúby NWO... pozor na takých....

      Vymazat
    2. Jak už Kalous alias Netopýr v bývalé sněmovně řekl - všichni v tom jedou, ani poledne nedrží !
      Je tedy jedno, zda útoky NWO přijdou z východu, západu, jihu či severu. Totalita je všude stejná !

      Vymazat
    3. To už víme, že nejeden Rus utrousí místo slov trus.

      Vymazat
  2. Taková "maličkost" - objevují se hlasy, že je to odveta Británii za zlasování o útoku na Sýrii. Co mě v tom ale nejvíce utvrdilo, je:
    1) Kdy k bouři došlo
    2) Jak byla následně a dodatečně přejmenována. Jak se ještě včera psalo:" Bouře St. Jude si v Anglii vyžádala zatím čtyři mrtvé, zkolabovala doprava" I ve zdejším odkazu na článek na aktuálně cz. je věta:" Bouře získala přízvisko svatojudská (St. Jude) podle svátku Svatého Judy, který se v Británii slavil právě v pondělí." Včera ovšem byla bouře přejmenována na Kristián!!! Takže ne Jude je zlo, zlo je Krist (ián)! Podotýkám, že mocní milují symboly! Korunu, tentokrát pozitivní, tomu nasadil Borek v čt, který dopoledne hostu čt24 - meteoroloogovi, položil v závěru otázku, která dle mého už vůbec nemusela padnout a za tu ode mě má Borek palec nahoru: "Mimochodem, jak se vlastně bouře jmenuje?" - "Kristián", odpověděl meteorolog. Podle mě - "maličkost", která hovoří za vše....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedalo mi to a našla jsem to: cca 8 minutový rozhovor a v jeho závěru přijde ta otázka i odpověď, čas 52.30 zde:
      http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10101491767-studio-ct24/213411058061029/

      Vymazat
    2. Máte naprostou pravdu ! Fukušima v Japonsku byl také americký trest na Japonce, protože japonská vláda odmítla poslechnout kabbalu. Podobně se to nyní děje i Britům, když kabbale odmítli sloužit jako zločinci proti lidskosti na Blízkém Východě. Zapamatujte si, že kdo se vzepře diktátu kabbaly, bude od ní exemplárně potrestán různými druhy pustošení a ničení. To kabbalisti umí skvěle, ovšem nic jiného !!!

      Vymazat
  3. Opět !! není umělá ale přirozená..i když se snaží do toho "lidé" zasahovat...,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nesnažte se tady pravdoláskařit, a před použitím své hlavy s ní několikrát napřed zatřepte.

      Vymazat
    2. i ty jednou prohlédneš..a budeš se stydět Anonymní30. října 2013 8:45

      Vymazat
    3. Prohlédám ta svinstva "těch za oponou" čím dál tím více, a mohu vám říci, že jejich temné aktivity nad těmi přírodními vrchovatě převyšují ! "Oponáři" totiž těžce fechtují do Boží kuchyně, a chtějí se postavit na Jeho místo, jako to kdysi chtěl udělat satan. Jak dopadl víme. Stejné čeká všechny temnáře, kabbalisty, oponáře a další lidi zlé vůle.

      Vymazat
    4. asi si nikdy neslyšel nic o živlech Země , o tom že myšlení lidí ovlivňuje nejen počasí a klima ale i třeba to kde je a bude zemětřesení či další pohromy atd atd . Tzn. že negativní myšlenky vyvolají bouř ad.

      Vymazat
    5. Těmi řečmi jenom kalíte vodu. Živly tu jsou, o tom není sporu. Ale někdo "za oponou" je neskutečně technologicky a černomagicky dráždí, proto se projevují tak zběsile a ničivě. Je to jen reakce živlů na útoky proti jejich podstatě. A klimateroristi to vědí, proto to cíleně dělají ! Já bych se např.rád dočetl ve zprávách, že tyto živly zničily třeba HAARP na Aljašce nebo další podobné zařízení na Portoriku. Ale zatím vyhrávají klimouši a kabbalisti. Všeho do času. Až přijde den D, bude s nimi zúčtováno po celé planetě najednou.

      Vymazat
  4. Naléhavá zpráva ohledně manipulace voleb 2013 :

    SKUTEČNÉ A PRAVDIVÉ VÝSLEDKY VÍKENDOVÝCH PARLAMENTNÍCH VOLEB V ČR
    http://petrabostlova.wordpress.com/2013/10/27/skutecne-a-pravdive-vysledky-vikendovych-parlamentnich-voleb-v-cr/

    To, co vám teď napíšu, mě stálo v Praze dnešní noční brutální fyzické napadení (po němž jsem skončila v nemocnici. Železnou tyčí a pěstmi. Do hlavy a zad. Od metrákového, dvoumetrového chlapa.)
    Co myslíte: proč asi? Snad proto, že by to snad byla “pomluva”?!
    (Z ověřených, interních zdrojů, od pramene:)
    Pravdivé výsledky včerejších parlamentních voleb (tak, jak jste skutečně ve volbách hlasovali, vážení voliči):

    ČSSD – 30%

    SPOZ – 10%

    KDU-ČSL – 2,5%

    ANO 2011 – 11%

    ÚSVIT PŘÍMÉ DEMOKRACIE – 1%

    A teď si tyto počty zkontrolujte s oficiálními volebními výsledky…Kterými nás (vylhaně) krmí. Na jejichž základě už jedou povolební vyjednávání na plný plyn…
    (Zednářská) Pražská malešická spalovna makala v noci z pátku na sobotu na plný plyn….
    To jak se do ní navážely ty stohy vašich vyplněných volebních lístků…Vás, kteří jste přišli volit během pátku.
    V noci z pátku na sobotu po celé naší zemi byly rozpečtěny volební urny a ve velkém množství se měnily předem vyplněné volební lístky. Za vaše, ty pravé, vámi vyplněné. (Které skončily v peci spaloven.)
    To aby byl “volební výsledek” takový, jaký znáte.
    Petra Bostlová

    A jaké počty satanisti předem připravili? Takové: http://petrabostlova.wordpress.com/2013/10/28/a-jeste-jednou-satanisty-zednari-upravene-volebni-vysledky/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro Bostlová, myslím, že máte velké psychické problémy. Osobně znám několik lidí, o kterých píšete na různých místech na Vašich stránkách a jsou to nehorázné lži...

      Vymazat
    2. Já myslím, že se tu jen snažíte stupidně odvrátit pozornost čtenářů jinam, aby rejdy a ohavnosti vašich temných chlebodárců zůstaly před veřejností i nadále utajeny. Máte smůlu, začíná absolutní konec Temného impéria otce lži a vraha lidských duší. Všechny zlořády budou postupně odhalovány, odsouzeny a potrestány. Temnáři jsou přesvědčení, že k tomu nikdy nedojde, že mají již takovou moc, kterou jim už nikdo nikdy z rukou nevyrve.

      Vymazat
    3. nevadí vám že ten váš nepřítel č.1 sídlí ve Vatikánu ?

      Vymazat
    4. jeden detail ... proc je KDU-ČSL – 2,5% pred ANO 2011 – 11%

      Vymazat
    5. To víte, že vadí, vím o tom. Ale sám s tím moc nesvedu. Proto dělám proti tomu alespoň to, na co stačím a informuji lidi ve svém okolí. Jak s tím naloží, jaký postoj k romu zaujmou, je už pak jejich věc. Rozhodovat můžeme totiž jen každý sám za sebe !

      Vymazat
  5. nic proti vasmu prispevku, ale kde vam zmizlo skoro 50% hlasov?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nič proti tvojej hlúpej otázke, ale do volieb šlo 23 politických strán, mimochodom, takže tých 50% je určite tam....

      Vymazat
    2. pokud si ty stránky trochu pročtete, ona ta okultní partička je napříč politickým spektrem, justicí, policií a žádný movitější tam nechybí. Jestli vznikne ta švejnarova strana s obsazením, jak píše zde http://petrabostlova.wordpress.com/2013/10/28/nabidka-pro-bostlovou/, pochopíte i emigrace :-)

      Vymazat
    3. Hádej hádej háádej hadači, teda na musí být intelekt °!° Můžeš i třikrát. A pro luštiče záhad mčsk, nebo i fakt.

      Vymazat
    4. Jestli jste si náhodou nevšiml, tak v komentáři nejsou prezentovány úplně všichni kandidáti voleb, tak tu zase nemlžte na straně temných.

      Vymazat
    5. Navíc při vědomí, že si ČR antikrist vyvolil jako své sídlo a základnu pro další uchvacování světa, se tomu ani nelze divit. Počkejte si na události, které brzy ohromí i zaryté skeptiky. Jenže to už bude na jakékoli nápravy pozdě. Když si spojíte režimy fašistický a komunistický, které tu už byly, dá vám to vizi příštího režimu v této zemi.

      Vymazat
    6. Anonymní31. října 2013 14:16

      divit se budeš ty až tě to smete milý skeptiku ..za to že šíříš zlo a nepravdy

      Vymazat
    7. Smete to jen hlupáky, ignoranty a všechny další nepřipravené lidi. Ti, co ví, se předem připraví, aby v těch událostech obstáli a měli šanci na záchranu. Ostatní to pohltí a smete. Budou jich miliony během okamžiků. Však se dočkáte. Jako ti, co v roce 1963 dráždili pyšně živly, až v italských horách v přehradní nádrži vyvolali 200 m vysokou tsunami, a pohřbili skoro 3000 lidí během 90-ti vteřin !!!

      Vymazat
  6. A ty "skutečné-pravdivé" výsledky jste vzala kde :o)) ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna takovému posměváčkovi to budou říkat - až naprší a uschne !

      Vymazat
  7. Dle Idnes je to s pojmenováním takto: Ve Spojeném království se tak nynější bouři dostalo označení "St. Jude" podle světce, jehož svátek připadl na pondělí. Ve Švédsku ji příslušné místní úřady pojmenovaly "Simone", Evropská unie "Cristian" a centrální evropské středisko sdružující národní meteorologická pracoviště pro změnu "Carmen".

    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/mohutna-boure-dal-suzuje-evropu-da4-/zahranicni.aspx?c=A131029_125301_zahranicni_im

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.