22. října 2013

Tajné tunely pod Prahou?

Čtenář právě zaslal do komentářů zajímavý příspěvek k "nejcenzurovanějšímu tématu českého internetu", škoda aby to zapadlo. 
Já nic o tom zatím nic nevím, ale možná někdo z vás ví víc? 


Tady na Orgo někdo před čase taky tvrdil, že k ruzyňskému letišti vede železniční vlečka, a že tam viděl přepravovat vagony s jakoby bílým práškem či co to bylo snad jako ten tolik diskutovaný produkt chemtrails.



  • Nyní tam už vedou dvě "vlečky" - ta novější je podzemní a je to prodloužení nového úseku trasy A metra(t.č. ve výstavbě).
    Pro doplnění souvislostí jde o přímé podzemní propojení ruzyňského letiště s "nejtajnějším" a nejhlídanějším pražským vládním bunkrem v prokopském údolí, jehož podzemní kolejové propojení s trasou metra B vyšlo mj.nešťastnou náhodou najevo při ražbě tunelu mrázovka(btw.je celá razicí směna, která zde objevila podzemní nádraží o 17ti kolejích dodnes nezvěstná a stavba mrázovky se okamžitě protahla o několik měsíců).
    S ohledem na sledovanost a perzekuci asi nejcenzurovanějšího tématu na českém internetu (tzn.více sem z bezp.důvodů nepřispěji) ještě pro zvídavé doplním, že jde o strategické podzemní propojení gen.štábu, hradu, vládních institucí a vybraných malostranských ambasád se sídly voj. i civilní rozvědky na praze 5 a letmý pohled na mapu a polohu těchto objektů a metra jistě nenechá pozorné na pochybách o podobných souvislostech náhlého ukončení plzeňské dálnice nebo např. nedávného 'záhadného' prodloužení metra C o poslední, 'nejnesmyslnější' a nejméně zatížený úsek kamsi doprostřed polí v letňanech, na dohled druhého technicky nejvyspělejšího letiště v ČR...


    P. S. Orgonet: 
    Pro začátek nacházím informace o vojenském prostoru Prokopské údolí třeba zde:
    http://prokopak.wbs.cz/
    http://burle.blog.cz/0910/supertajna-vojenska-zakladna

    Že by toto téma na internetu bylo zcela cenzurováno, to ani nevypadá, viz třeba video
    http://youtu.be/vx477NKNRIo, vojenská tajemství se ovšem nedovíme ...

  • 22 komentářů:

    1. Vím o jednom pražském podzemí, které je vůbec nejtajnější za všech. Pod celým areálem pražské psychiatrické léčebny je několik pater s obří nemocnicí a dobře vybaveným úkrytem. Dlouhou dobu část tohoto areálu byla obsazena armádou, cca do roku 1991. Asi zpravodajská služba. Na střeše byly obří antény. V roce 1980 jsem občas prošel místem u nynějších tenisových kurtů v blázinci a v břehu zela obrovská díra zavřená mříží. Z hloubky se občas ozvalo zapískání důlní lokomotivy a dovnitř vjížděly nákladní auta. Asi v rocee 1984 byla díra velmi šikovně zamaskována umělou skálou.
      http://imgup.cz/images/2013/10/22/DGl3.jpg

      Ale práce pokračovaly zhruba do roku 1987. U budovy prádelny byly šachty nad kterými byly postaveny dřevěné věžičky a tudy se vytahovala odtěžená zemina. Kolem v trávě se válely ocelové oblouky velmi podobné těm z metra.
      Ještě ji pamatuju, že na místě kde je dnes trojská vinice žádná vinice v roce 1980 nebyla, ale z břehu zela obrovská roura a betobový příklop. Teď je místo zamaskováno vinicí. Tady je prý jeden ze vstupů do krytu. Rozlehlost tohoto podzemního objektu musí být obrovská, uvážíme-li, že začíná někde u skleníku Fata morgána a končí (snad) u statku léčebny. To odhaduji tak na 3 kilometry. Pátrám po tom hodně dlouho a nikdo nic neví. Ticho jak v hrobě. Nedávno jsem mluvil s jedním člověkem který mi tohle potvrdil. A dokonce snad tam vede rychlo dráha přímo z hradu.. Prý mu něco prozradil jeho otec který tam jako vězeň pracoval. Jenže se z vězení nevrátil. Obávám se, že stupeň utajení je tak přísný, že nepřežil nikdo.

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Tajnou nacistickou továrnu v Arnoštově na Šumavě (kde se vyráběly motory do V-1, V-2(balistické střely) a Haunebu-1(první sériová řada bojových létajících talířů)) nepřežil také žádný z vězňů. Koncentráky tam tehdy dodávaly vězně na práci, ale nikdo z okolí neviděl, že by nějací "opotřebovaní" vězni byli vráceni, nebo že by je někdo pohřbíval. Zřejmě zůstali všichni v podzemí i s nacistickým tajemstvím 2.sv.války. Odhaduje se, že těch vězňů tam může být 100-150 tisíc ! Takže ty uměle budované podzemní komplexy nikdy nebyly jenom nějaké malé slojky, ale naopak obrovské přímo titánské nepředstavitelně rozsáhlé prostory ! A pod Prahou se v tom pokračuje !

        Vymazat
    2. Právě si z vás někdo udělal slušnou legraci a jelikož nemáte ani minimum kritického myšlení vůči podobným věcem, tak mu to slušně baštíte..

      OdpovědětVymazat
    3. Sice to sem nepatří, ale protože je to aktuální ba přímo čerstvé, musím to sem pro Orgoneta dát :

      Od včerejška (pondělí) probíhá na českokrumlovské policejní střelnici za městem obrovské cvičení, jaké jsem tu ještě za 23 let neviděl ! Kromě pistolí policajti společně s nějakou elitní vojenskou jednotkou (nezjistil jsem, co jsou zač !) střílí z pěchotních zbraní, hážou granáty, střílí z věží obrněných transportérů a provádějí taktická cvičení na loukách a svazích okolo střelnice a v blízkém lesíku. Nad nimi krouží menší dopravní letadlo, a dnes z něho vyskočili dokonce paragáni. Docela mě to znepokojilo, poněvadž podobná cvičení dosud probíhala v nedalekém vojenském prostoru Boletice, a ne na dohled od města v civilním sektoru. Že by nějaká příprava na nepokoje po volbách ?

      OdpovědětVymazat
    4. Ahoj všem, podobnou záhadu mame i v Pardubicích, na střední škole nas jeden kamarád, vzal na kunětickou horu ( hrad na jediném kopci v Pce) aby nám ukázal co našel, jednalo se o nouzový vchod do podzemního bunkru ( spíše podzemního města). Stala se z toho naše jediná víkendová aktivita prohledávat toto podzemí, našlo se spoustu místností skladů, ubytovacích prostor atd. Jednou se šlo cca 3.5 Km dlouhým tunelem, po cestě se našel další nouzový vchod, konec cesty byl bohužel zavalen ( zdálo se že úmyslně). Vo je ale divne, že hrad po čase prošel rekonstrukcí, včetně archeologických výkopu a nikdo nic nenašel, a co víc oba vchody někdo zavezl zeminou a udělat na nich betonovou vrstvu. Jednou jsem našel odhodlání a zeptal se hradního kastelán co vi o podzemních bungrech pod hradem, odpověděl že mam bujnou fantazii, a že se jedná o vodojem, ano na kunětické hoře vodojem je, dokonce vypadá jako objekt těžkého opevnění, ten podzemní bungr obsahoval postele, židle, elektro rozvodny, telefony atd. Poslední otazks byla, co si si myslí o pozorovacím objektu na úpatí hory, neodpověděl a debatu ukončil že bohužel nemá čas. Odkaz na pozorovatelnu http://www.fortifikace.net/pov_poz_kuneticka_hora.html
      Jednou jsem na toto téma mluvil s otcem, a ten si pamatoval ze za dob komunismu, jezfilo na kunětickou horu dost nákladních automobilů, údajně šlo o opravu hroutici se skály. Podle meho dobra kamufláž, ale proč nam dnes nikdo o tomto podzemí nikdo nic neřekne ?. Jednou jsem mluvil s jedním hisorikem, a ten tvrdil že tunel co byl zavalen, vedl do Pardubic, kde je podobné podzemní město, a v hradbach Pardubického zamku je dokonce i nemocnice. Třeba se někomu podaří tuto zahadu jednou rozluštit a odtajnit.
      Bude to jen důkaz, že lidem se neustále lže, a lhat bude. Lada.

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. ...v hradbách pardubického zámku je nemocnice... Až na to, že zámek je postavený těsně nad úrovní podzemní vody, takže pod zemí těžko něco vybudujete. K "podzemnímu městu" vám povím jen tolik: zajeďte se podívat na tvrz Hanička, zjistěte si, jak dlouho se stavěla, kolik stálo vybavení a kolik stál v roce 1991 zkušební provoz na jeden měsíc.
        Kutat pod zemí je drahé, drahé, drahé!

        Vymazat
      2. Omluvam se za špatné formulovaní, v vakech a pod zámkem Pce.
        Nutit Vás věřit tomu co jsem na kunětické Hoře viděl nebudu a ani nechci.
        Jen k té tvrzi Hanička, LO a TO. na našem pohraničí mam prolezlé důkladně, nebojím se říct ze většinu objektů v orl.horach, tvrz hanička se stavěla od roku 36 do 38 a nejednalo se jen o podzemní prostory ale i o nadzemní bungry včetně dalších objektů obrany, 2 toky to není moc a co více tvrz bouda byla postavena během jednoho roku. Nenechte se zmast dnešní podobou tvrze Hanička, úprava je dílem komunistickeho režimu, a o tom se také dlouho jen šuškalo u piva, ještě doporučuji tvrz Adam, stále využívanou naší armádou. Ano kopání do země je drahé, ale moci páni maji prostředků dost nebojte. LÁĎA

        Vymazat
      3. Jen pro doplnění že na tvrzi adam to stále žije
        -http://www.najdivz.cz/verejne-zakazky/oprava-oploceni-kolem-svz-ii-etapa-tvrz-adam-mladkov-09-13-4888/
        LÁĎA

        Vymazat
      4. http://www.kudyznudy.cz/Aktivity-a-akce/Aktivity/Protiletecky-kryt-na-pardubickem-zamku.aspx
        Na každém šprochu pravdy trochu.

        Vymazat
      5. Nenabádejte tu lidi k blbostem, sám netušíte, co všechno je pod zemí na našem území. Pokud se to někdy lidé doví, budou v ještě větším šoku, než kdyby začala válka. Tak závažné a proto vysoce utajované jsou to "věci" ! Vondra a Kubice na rozdíl od nás jistě ví dost !

        Vymazat
      6. Musím souhlasit, v tom bunkru na KH jsem byl také... dnes polohu vstupu značí jen malé navrsi na levé straně a kámen s křížkem...

        Vymazat
    5. Dopručuji http://forum.fortifikace.net
      http://forum.fortifikace.net/viewtopic.php?f=34&t=547&hilit=chati%C4%8Dky&start=660
      Je tam spousta zajímavejch informací ohledně prokopáku atd.Nutná registrace.

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Tam, kde mě nutí k registraci, odmítám vstup.

        Vymazat
    6. Vidno, že si papaláši za komouše nechali postavit pěknou schovávačku pro případ, že by se na povrchu nedalo tak snadno přežít, a že dnešní papaláši si ji nechali, dokonce stejně nebo ještě více utajenou. Ovšem pokud její výstavba stála lidské životy, tak ani ten, kdo ji třeba jednou využije, aby si zachránil svůj zbytečný život, z toho prospěch mít nebude a štěstí mu to nepřinese...

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Proroctví říkají, že ani ten, kdo se zabezpečí pod zemí nebo na dně moří proti katastrofám na povrchu Země, nebude ušetřen bolesti a smrti. Takže ať staví, ať budují, ať křečkují zásoby, stejně jim to nebude nic platné. Nebudou vyňati z bolesti a utrpení těch na povrchu ! Jsou lidé, a proto musejí chtě nechtě sdílet společný osud lidstva. Na to ale přijdou, až se ty události budou dít !

        Vymazat
    7. A pokračování jednoho aktuálního megatunelu (2): Šiřte dále – to jim přece zase nemůže projít !

      Novinář Josef Klíma - Restituce Josef Klíma

      Ale teď k nejdůležitější části, která se týká mé
      malé "konspiračky" v předchozím článku .... provalilo se totiž to, že velké developerské firmy... česky řečeno "překupníci s pozemky“... už teď vyjednávají s církvemi o výměnách a odkupu lukrativních pozemků, které mají církve dostat. Takovou výměnu musí schválit Pozemkový fond a světe div se ....

      O potvrzení směny žádaly stát také dvě pražské firmy Duplicatus a Real 24, v nichž působí ekonom pražské arcidiecéze a zároveň vedoucí správy majetku na Arcibiskupství pražském Karel Štícha, jako předseda dozorčí rady. Duplicatus si vyjednal směnu pozemků s římskokatolickou farností v pražských Stodůlkách a Real 24 se dohodl s
      farností v Uhříněvsi.

      Jak vidíte ... samotní církevní funkcionáři a lidé napojení na církev se velmi angažují v tom, jak na předpokládaném darování majetku církvím pořádně vydělat. Jde o miliardy, za něž lze developerským společnostem lukrativní pozemky rozprodat.
      Vzhledem k tomu, jaké čachry se dějí neustále s územními plány v Praze a dalších městech v ČR, jde spíše o desítky miliard.
      A jsem si jistý, že politici jako Kalousek, "kníže Schvarzenberg" a další velmi angažovaní
      v přípravě tohoto megatunelu, to vše velmi dobře vědí a hodlají si taky pořádně "zazosat" ze státního majetku ve svůj prospěch.

      Braňme se občané !!! Zabraňme darování majetku a stovek miliard církvím!!! Zabraňme největšímu tunelu od dob velké privatizace!!! Zabraňme darovaní nemovitostí a pozemků, které jsou zatím ještě majetkem našeho státu, cizí mocnosti – Vatikánu.

      Nenechme „vlastizradu“ našich státníků a politiků, prezidenta Klause nevyjímaje, nepotrestanou!!! Tato ohavná zrada, i s úmyslem promyšleného jejich sebeobohacení, jim
      nesmí projít!!! Za zradu a zneužití svého postavení a pochybení při správě veřejného majetku, musejí být potrestáni!!!
      Jde o krádež a vytunelování státního majetku ve prospěch soukromého nečeského subjektu!
      Češi, občané, voliči, musíme se postarat o jejich potrestání, nesmí jim tato zrada a jednání proti zájmu nás všech, projít!!!

      Stop církevním restitucím! Volte ty, co jim dávají stop !

      OdpovědětVymazat
    8. Ano, nechají si provrtat tunel do tajného nádraží. Třeba potřebovali vrtnou soupravu. Nebo její obsluhu na pokusy. Případně z ní udělají raketu jako v hradu v Karpatech. Ale to, co by si člověk mohl ověřit, nikde nenajdeme, protože vtipálek se to "bojí" říci.

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Nezapomínejte, co na jedné neveřejné tiskovce kdysi řekl samotný Rothschild : čím absurdnější plán vymyslíte, čím absurdnější akci provedete, tím více lidi tomu budou odmítat věřit, že je to vůbec možné. A přesně podle tohoto modelu globalisté proti nám jedou !

        Vymazat
    9. A copak je asi pod Hagiborem? Sklepy domova duchodců? Sklepy rádia?

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Pro České země je obvzláště typické, že má své podzemí uměle provrtané jak ementál. Ta tradice se tu drží už víc jak 1000 let, ale za posledních 200 let se ta činnost z-iksnásobila, a pokračuje se v ní vesele i dnes dále. Napadá mě v této souvislosti otázka, zda stále se zvyšující schodek státního rozpočtu může mít alespoň z části tuto příčinu - tajné podzemní stavby, jejich vybavení, zařízení apod. A pohybují se v nich jen občané ČR ?!

        Vymazat
      2. Hagibor (hebrejský výraz pro hrdinu)
        je oblast v Praze, v městské části a obvodu Praha 10, převážně ve Strašnicích a západním cípem též na Žižkově. Nese pojmenování po někdejším židovském sportovním klubu ŽSK Hagibor, který zde měl působiště. Ve statistickém územním členění je Hagibor vymezen základními sídelními jednotkami U Hagiboru A (většina) a U Hagiboru B (malá část spadající na Žižkov). Na jižní straně je oblast ohraničena Vinohradskou ulicí, na západní straně ulicí Pod Židovskými hřbitovy, na severní straně ulicí Izraelskou a Nad vodovodem a židovským hřbitovem, na východní straně ulicí Na palouku. Oblast Hagiboru protíná ulice Počernická, které směřuje z Vinohradské ulice jako hlavní dopravní spojení do Malešic.
        Vede tudy metro...ale skutečně jenom metro ?!

        Vymazat
      3. Pod radiem fakt nic není.

        Vymazat

    Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
    Komentáře moderuji podle svých časových možností.