8. října 2013

Webové kamery ČHMÚ poskytují nepřetržitý přehled o chemtrails nad ČR

Webové kamery ČHMÚ poskytují nepřetržitou službu sledování oblohy, čili nepřetržitý přehled o chemtrails. Zkuste nakouknout, vždycky něco najdete. Viz http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/
Dnes ráno třeba toto:


Animace zde:
http://youtu.be/0T80nDxAnBw

10 komentářů:

  1. Dneska jim to opravdu sype, ještě u nás na třinecku a ostravsku zase zvýšené limity prachu. Jen si to všechno tak moc nebrat a pokud je možnost, tak jít na sluníčko a zahřát duši i tělo :) Honza J.

    OdpovědětVymazat
  2. Moniturujú, sledujú a predávajú informácie to Big brothers. Koľko za to subjekt dostane ?
    A ešte ľudia platia tie dane a platia ... B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. B - to bylo myšleno jako sarkasmus ... samozřejmě ČHMÚ nemonitoruje chemtrails, ale nechtěně nám "konspirátorům" dává možnost je parádně sledovat na jejich skvělých satelitních, radarových a kamerových snímcích. Je třeba říci, že tak perfektní necenzurované snímky jako z NOAA a JSMSG, jako máme u nás, nemají nikde jinde na světě. I to Rumunsko má kamuflující zobrazení (:-)))
      To mají za ten včerejší článek (:-))) spousta lidí se tam na ty kamery koukne (:-)))

      Vymazat
    2. Že nemonitorujú ? Hi

      Vymazat
    3. Sarkasmus a orgasmus mají něco společného - uhodnete co ?

      Vymazat
  3. problémek je v zazdění myšlenkových funkcí v nějaké minulosti...jeden písničkář z Moravy..66let porušil tajné volby s tím,že bude volit exoty,jako je KŘESTAN Daniel Herman...Po přijetí emailu,kde profesor Daniel Solis rozebírá odborně nejen ctěného Hermana,došla od milého J.H. zpráva,že to je IDIOTSKÝ BLÁBOL...Shrnuto,česká OVČÍ část musí uplně padnout na hubu,aby prozřela...čili.dnes,i kdyby padaly z nebe extrementy,tak je to NORMÁLNÍ...

    OdpovědětVymazat
  4. .. a spousta lidí se naštve , že platí dane :-DD B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že platí daně ani tolik ne, jako že platí na NĚ ! A stále víc a víc !

      Vymazat
  5. http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=791891 nevím zda už jste na to někdo narazil "O úzkostech lidí z čar na nebi vypovídá experiment jednoho z meteorologů. Zkusmo se naboural na jeden z webů šířících teorii chemtrails - OrgoNet - a doporučil lidem jako spolehlivou ochranu před psychotropním spadem octové antidotum."
    Někdo si z příznivců orgonetu udělal blázny. Ještě, že jsem nikdy neoctovala i přes to věřím v modifikace počasí, ale nic s tím nenaděláme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná, že ten vtipálek ve své ubohosti ani netušil, že propagoval něco, o čem nevěděl, že skutečně funguje. A nyní, když JIM konspirace nevyšla, ji chtějí provést v obráceném gardu, tedy vše popřít. Vždyť přeci víme, že temnáři nic jiného neumí,než převracet kabáty, strany a fakta !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.