31. října 2013

Zem & Vek

Ahoj Orgo-net
Už dávnejšie si na svojom blogu uverejnil článok o relácií mlčanie na rádiu Viva. Posielam ti odkaz na ďalšie "dietko" z dielne Tibora Eliota Rostasa a to časopis Zem a Vek. Ako autor avizuje v upútavkách jedná sa skutočne o 120 strán bez reklamy.Okrem tabuizovaných tém a zamlčiavaných faktov ponúka aj zaujímavé články z riešeniami súčasnej situácie.
Takže pre všetkých vnímavých občanov:
   
http://www.zemavek.sk/



S pozdravom Palo

5 komentářů:

  1. Mohu jen potvrdit, super časopis ;)
    Honza J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Honzo, bylo by pro Tebe (nebo jakéhokoliv odběratele:) možné poslat scan několika zajímavých článků? Přemýšlím o předplatném, ale na stránkách jsem nenašel nějakou solidní ukázku.. Cena do ČR za kus je tedy 5,3€ ? Titluní stránky vypadají tedy jako by je vydávala nějaká temná organizace ..;) samé hororové motivy..
      kdyby to pro Tebe bylo tedy možné: aspirant.vs@gmail.com

      Vymazat
  2. To bylo správně na konci řečeno - pre všetkých vnímavých občanov - a bohužel ne pro ovčanov.

    OdpovědětVymazat
  3. Chtěla jsem tam nechat odkaz pod článkem Náboženskí manipulátori - a nepovedlo se mi to ani via Facebook - asi tam to přihlašování mají nějak složitější... Tak to, co jsem chtěla napsat tam, dám sem - třeba si to své posluchače najde, nebo to přihodí někdo i tam, kdo tam už zalogovaný je:

    Moc hezky na téma náboženství, křesťanství, Ježíš a Bůh mluví Petr Chobot (člověk, který většinu času tráví mezi amazonskými indiány a šamany, a který má velmi zdravý pohled na toto téma (sice se to asi nebude líbit tzv. pravověrným, ale je to jejich volba). Celé to povídání je 4 dílné
    1.díl: https://www.youtube.com/watch?v=0YeqEg9mHKc
    2.díl: https://www.youtube.com/watch?v=brr1HZY2DQU
    3.díl: https://www.youtube.com/watch?v=nhhzphKBYNU
    4.díl: https://www.youtube.com/watch?v=432u-gOIdgI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínejte, že i P.Chobot je kandidátem na náboženského manipulátora. A nemusí si to uvědomovat. Ona někdy fascinace a fanatismus udělají své i za něho.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.