14. ledna 2014

Chcete generátor volné energie NEO?

Protože negativní zprávy už mi taky lezou krkem, tak něco vyloženě pozitivního. Děkuji čtenáři za nový tip na důležitou věc: generátor volné energie.

dobrý večer Orgonete - narazil jsem na tento web - znáte ho ? že by se blýskalo na lepší časy ?

www.neo.sx



Určitě se blýská na lepší časy. Už je to tu, dá se to pořídit, je to jen otázka času ...

Před nedávnem jsme zde rozumovali o kvalitách generátorů nabízených v Moskvě, ale bohužel zatím se tam asi zatím nikdo nevypravil, aby to zjistil na vlastní oči, takže pořád nevíme. (Jestli někdo má nějakou zkušenost, doufám, že se ozve.)

Společnost NEO, se sídlem v Dominikánské republice, nabízí k prodeji generátory volné energie. Vypadají líp a tedy důvěryhodněji než ty ruské, s různými výkony pro domácí i profesionální použití, ceny nijak astronomické (nejmenší za 1950 USD). Mají distributory i v Evropě (zatím Španělsko, Ukrajina) a hledají nové. Třeba je to příležitost pro někoho, kdo se učil španělsky (:-)))

Jelikož překladač vám na jejich stránkách moc nepomůže (mají to v obrázcích), takže pár základních údajů z popisu: vypadá to ideálně!
  • generátory nevyžadují žádný zdroj energie, baterii ani světlo
  • nevyžadují žádnou zvláštní instalaci
  • připojují se na domovní/bytový vstup elektrické sítě (nutno zrušit smlouvu s dosavadním dodavatelem energie), není třeba nic adaptovat
  • mohou pracovat nepřetržitě 24 hodin denně, 
  • nevytvářejí žádné znečištění
  • jsou bezhlučné, bez vibrací
  • jsou zabezpečeny proti zkratům a spálení
  • výslovně řečeno, že nejsou naprogramovány na předčasné opotřebení, takže vydrží až 40 let. 
  • 15 dní zkušební doba, 5 let záruka, v případě poruchy výměna za nový.
  • vyřízení objednávky za 5-6 pracovních dní.
  • princip fungování bohužel není ani naznačen

Printscreeny z webu: domácí a profesionální generátory.





Související článek: Myslíte, že strážci tohoto systému připustí přístup k volné energii? http://orgo-net.blogspot.cz/2014/01/mocni-sveta-nam-taji-volnou-energii.html


126 komentářů:

  1. Honem si to všichni kupte! Další pitomost.

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vaše negace je neuvěřitelná :-(. S takovou ji budete mít opravdu hojně i v dalších letech. Dobře Vám tak.

      Vymazat
    2. tak až si to koupíte, dejte vědět co to dělá :D

      Vymazat
    3. Jaká negace? Ještě mám mozek a nesežeru všechno i s navijákem. Přání otcem myšlenky, vidťe?

      Guess

      Vymazat
    4. "Vaše negace je neuvěřitelná :-(. S takovou ji budete mít opravdu hojně i v dalších letech. Dobře Vám tak."..............................no podle Vaší reakce, Vy také, protože přát někomu špatné, to se obrátí na Vás:)

      Vymazat
    5. Ahoj....podvod nad podvod. Objednal jsem si 400W za 257dolaru. Cile komunikovali...nez jsem poslal penize. ze najednou tyto gen.nelze zasilat do Evropy. Ale ze mi daji slevu na 3.5kW. Jen za 1200 euro. Kdyz jsem trval na svem testovnim 400W, tak ze to proste nejde. Mam zname skoro vsude po svete tak jsem jim napsal, at to poslou a Anglie, Ruska...atd. Najednou to take neslo. Pak si asi mysleli, ze me dostanou, tak ze do Australie ze to jde. Rikam ok, mam v Sydney kamose. Dal jsem jim jeho adresu a cekal....prisel email, ze Austroska ma clo 96dolaru. Rikam si, to me uz nevytrhne. Tak jsem to poslal. A od te doby ani carka. Pisu jim 5x denne a nic. Jesteze jsem neposlal tech 1200ecek. Zridil jsem si nemecky email a psal si s nima jako novy zakaznik. A to najednou to do evropy zase slo a odepisovali do 10 min. Jsou to hajzli a bacha na ne. Tyto moje zkusennosti jsou volne publikovane a i vas o to zadam. Riste toto, at uz neokradou ani jednoho z nas.

      Vymazat
    6. A ty jsi roura, která má hlavu na čepicu.

      Vymazat
    7. Dakujeme velmi pekne za podelenie sa o Vasu skusenost aj ked bohuzial negativnu.

      Vymazat
    8. generátory podobných typů jsou velmi realná věc a taky stará, uz stari egiptane tyto jevy vyuzivali, nikola tesla postavil funkcni generator, princip proc to funguje je slozitejsi na pochopeni ... vlastne jediny duvod proc tuto energii jeste nevyuzivame je ze by se zhroutila ekonomika státu a podobne zavrzenych technologii je spoustu

      Vymazat
    9. Dobry den, nasel jste nekdo prosim nejaky overeny zdroj kde by se dal podobny generator poridit....pripadne postavit...mel bych vazny zajem. Kontakt : park1@volny.cz. dekuji za jakekoliv info ...kontakt. Zeman

      Vymazat
  2. Toto sa mi páči najviac, keď niekto povie, že už má negatívnych informácií dosť. Tak sa im nevenujte, ale venujte svoju pozornosť pozitívnym veciam. To, čomu venujete pozornosť si aj do svojho života priťahujete, to je predsa dávno známa vec. Keď sa človek dobrovolne venuje negatívnym veciam a potom sa čuduje, že sa okolo neho to negatívne rozširuje, tak to mi príde fakt zvláštne. A argumentovať tým, že sa tomu musíte venovať, pretože tým pomáhate ostatným ľuďom je tiež nezmysel. Ak sa totiž tomu nebude nikto venovať, tak to ani nebude :). Ostatným ľuďom okolo seba treba pomáhať tak, že im budem poskytovať toľko pozitivity, koľko je len možné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takmer absolútne nikto sa nevenoval odkrývnaiu illuminátskych aktivít dajme tomu do roku 1960 ? ............. A odkedy illuminátske aktivity existujú ??? TISÍCROČIA........ Takže ?? .... A existujú DOTERAZ.

      Marek @ Marek G.

      Vymazat
    2. Například HIV pozitivitu? ;-)

      Vymazat
    3. Že zrovna ty tuplovaný Marku tolik zastáváš pozitivitu? Ať se sem napíše cokoli, vždy to zkritizuješ, vždycky to víš/umíš/děláš líp, nic/nikdo ti neni dost dobrý. To je pozitivita?

      Vymazat
    4. :))) Ja som sem napisal asi tak po 3 mesiacoch, tak si si ma asi s niekym zmylil. Ale hlavne, preco si hned taky negativny? :)))

      Vymazat
  3. Jde buď o zázrak nebo podvod. Dokud si to nekoupíš a nevyzkoušíš osobně, nezjistíš o tom nic...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já aníž bych si to koupil vím, že je to tahání prachů z důvěřivých ldií :-)

      Vymazat
    2. Ahoj....podvod nad podvod. Objednal jsem si 400W za 257dolaru. Cile komunikovali...nez jsem poslal penize. ze najednou tyto gen.nelze zasilat do Evropy. Ale ze mi daji slevu na 3.5kW. Jen za 1200 euro. Kdyz jsem trval na svem testovnim 400W, tak ze to proste nejde. Mam zname skoro vsude po svete tak jsem jim napsal, at to poslou a Anglie, Ruska...atd. Najednou to take neslo. Pak si asi mysleli, ze me dostanou, tak ze do Australie ze to jde. Rikam ok, mam v Sydney kamose. Dal jsem jim jeho adresu a cekal....prisel email, ze Austroska ma clo 96dolaru. Rikam si, to me uz nevytrhne. Tak jsem to poslal. A od te doby ani carka. Pisu jim 5x denne a nic. Jesteze jsem neposlal tech 1200ecek. Zridil jsem si nemecky email a psal si s nima jako novy zakaznik. A to najednou to do evropy zase slo a odepisovali do 10 min. Jsou to hajzli a bacha na ne. Tyto moje zkusennosti jsou volne publikovane a i vas o to zadam. Riste toto, at uz neokradou ani jednoho z nas.

      Vymazat
    3. Je svkělé, že to tu píšete - opravdu není možné kupovat všechno "skvělé", co se nabízí, jen proto, abych si ověřil, že to FAKT NEFUNGUJE :)

      Vymazat
  4. A myslíte, že jim na to někdo skočí a zaplatí několik tisíc dolarů jen tak za nějakou černou bedýnku vyfocenou na webu?

    OdpovědětVymazat
  5. Nemůžu se zbavit dojmu "tohle vypadá moc dobře na to, aby to byla pravda". Ale jestli se skutečně potvrdí, že nejde o podvod, někdo to vyzkouší a bude to fungovat, tak budu mezi prvními, co si to koupí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja tam jedu v únoru takže to okouknu určitě !

      Vymazat
  6. Pracuje na bázi permanentních magnetů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to víte?

      Vymazat
    2. Na bázi permanentních magnetů nemůže pracovat žádný zdroj energie.Energie není "zadarmo".Energie obsažená v permanentním magnetu je ta, která byla vynaložena k jeho zmagnetování,(laicky řečeno). Jejím "odebráním" vznikne "kus železa".

      Vymazat
    3. tak to ani omylem

      Vymazat
    4. Tak si to vyzkoušej

      Vymazat
    5. Na zmagnetování neodimového magnetu stačí několik Wh a tento magnet unese několik let kilogram proti zemské gravitaci... to je mnohem vice energie... Moc bych si přál aby zařízení fungovalo. Generátor poptáváme, zatím nic, ale jestli to neni podvod ani fejk, tak se zázraky začínají dít a to je skvělé...

      Vymazat
    6. energie a síla jsou dvě rozdílné veličiny

      Vymazat
  7. Jeden čas se tomu věnoval můj kamarád a měl zájem zastupovat u nás tuto firmu. Pátral a pátral a našel na jedné debatě v Anglii jak někdo měl zkušenost s touto firmou. Podvod a nic víc.
    Jinak komunikace byla velice krátká. Tady je naše číslo účtu a zaplať. Pokud budou cítit z Vaší strany váhání, tak Vám pošlou email že za týden budou zdražovat. Na otázku kde je možné vidět přístroj v chodu např. v Evropě reakce byla ,, naše číslo účtu je to a to. Já tomu sám nevěřím, tak pokud je tu někdo kdo má chuť investovat, rád si poslechnu něco jiného.
    Petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Po tom, co jsme požadovali zaslání obchodního vzorku nejmenšího Neo generátoru, se po nich slehla zem. A to jsme navrhovali, že si ho vypůjčíme přímo u nich v Dominikánské republice při naší dovolené. Kdyby to fungovalo, neměli by žádný důvod se takto chovat. Zas jen jeden podvodník, který takto volnou energii diskredituje.

      Vymazat
    2. To není otázka víry, ale naivity, stejně jako ALADIN, nebo MEG.

      Vymazat
  8. ahojte :-)
    offtopic -> kanály tj myšleno chanelingy jsou sice krásná věc :-))) ae možná by chtělo se zajímat i o to, co se děje kolem nás, a o čem media mlčí :-) Ne nečekám pochvalu za tento koment :-)
    Co Fuk-ušima - je vše v pořádku? Čteme si tu nějaké "Kanálie" tj chanelingy ať od tého či tamtého člověka (ano člověka, a vždy to tak bude=pořád v tom je vždy mozek chanelera) a osobně mám pocit že to tu tak trochu "usíná" při takovýchto směrech...

    http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=cs&u=http%3A%2F%2Finfo.kopp-verlag.de%2Findex.html%3Bjsessionid%3DAE4F1F0A0375C15E6CF3AFF9E3175076&sandbox=1

    co třeba fakt, že si USA objednává(objednalo na unor 2014) 14 milionů tablet jodu :-)

    Nic proti chanelingům, mám dojem že posl dobou tu na orgonetu zabírají místo důležitějším datům.. :-)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. USA si sice objednává jód, ale my na druhé straně víme, že mimozemci mají Fukušimu pod kontrolou a nenechají to dojít ke katastrofě, ke které by bez nich už bylo dávno došlo. Takže proč plašit ...

      Vymazat
    2. katastrofa je slabé slovo pro to, jak vypadá moře, fauna flora kolem Japonska.. Japoncům teče krev z uší i nosu.. jsou hrdí a stateční, aspoň tedy tak to oni prý cítí a nikde o tom nemluví.. Masssmedia samozř mlčí, anebo mlží ... stejně jako při Černobylu ... tj klasika:-)
      Mam takový pocit že den "D" této milé planety se čím dál více blíží, a i když chápu Orgonetíkovu "pozitivitu" tj mými slovy snahu o konstruktivní jednání čímž směřuje jistým směrem, tak přesto osobně cítím že "SAMO SE TO NENAPRAVÍ" :-)

      Pokud budou lidi stále jen spoléhat na to, že "někdo" jim pomuže, či to "NĚKDO" udělá/opraví/zpraví/předělá za ně, .... tož naivitě zdar! :-)))
      Ale pak ty následky :-)))

      s láskou
      sv.

      Vymazat
    3. Svetloleji , a nemajú tí Japonci a my všetci zmluvu s dušou ? - ako si ma kedysi učil. Hi.

      Vymazat
    4. Orgonet - vy VÍTE že mají mimozemstané pod kontrolou fukušimu - aha. a co když tyto channelingy vymysleli mocnáři aby vás uchlácholili a krmili báchorkama? nějaké poselství v channelingu vymyslí každý průměrný člověk který není analfabet

      Vymazat
    5. Lidi stav světa je na NÁS. stoprocentně souhlasím s diskutujícím SV. od narození krista až dosud věřící v církev doted čekají že NĚKDO přijde a ZACHRÁNÍ JE. nový trend je hodit odpovědnost za ochranu a budoucnost stavu Matky Země na MIMOZEMŠTANY - NĚKDO přiletí a ZACHRÁNÍ nás. my jsme původcem stavu planety a my to ZÁMĚRNĚ ignorujeme, sedíme na prdeli, ruce v kapsách - at se kolem nás děje cokoli - NĚKDO JINÝ - Z VYŠŠÍCH SFÉR, VYŠŠÍ INTELIENCE - to za nás napraví. NEREAKCE JE TAKY REAKCE - TO SI PAMATUJTE!

      Vymazat
    6. Celkem mi přide že channeliny mají rozptýlit pozornost lidí od světového dění....pořád čteme nějaké světlaplné poselství, jak nás někdo zachrání, myslíme sluníčkově atd atd...masmédia nic neřeknou, pokud narazíme na něco na internetu tak to IGNORUJEME protože přece musíme myslet POZITIVNE a nevšímat si toho...planeta naříká, zvířata trpí, mocnáři nás pomalu vraždí, vlády a jejich testosteroni zbrojí jadernými zbraněmi, systém založený na patriarchátu vede k destrukci a navíc tito stínoví i nestínoví muže nemají pořád dost - nemají dost peněz, nemají dost moci, nemají dost zabíjení. Takže naše jediná reakce = vymysleme si, že nás zachrání mimozemská entita. Jenže oni nebudou zasahovat do evolučního procesu - oni nás jen pozorují - náprava se očekává od nás - pokud zasáhnou, tak jen aby zachránili Matku Zemi, abychom nezničili úplně vše..nejsem si jistá, jestli stačí myslet jen sluníčkově..ano, myslet pozitivně (s tímto zákonem souhlasím), ale to přece neznamená ignorovat stav světa a dělat slepého k bezpráví...nebo ano...? E.

      Vymazat
    7. Jsme potomci Keltů. Kultury, která uctívala Matku Zemi a žila s ní v souladu. Pokud chceme být vyspělou civilizací a postoupit někam na vyšší úroven - přece si nemyslíte že to za nás udělají spřátelené mimozemské entity - je to náš vývoj, naše cesta a náš osud. Jste potomky Keltů, budte na to hrdí a ochranujme to nejcennější co máme - planetu a vše živé na ní. K čemu je nám inteligence, když se vyvíjíme směrem k ignoraci a když přehlížíme bezpráví? Myslete pozitivně, meditujte, afirmujte, ale také fyzicky pomáhejte kde můžete, netolerujte bezpráví - ale budte činnorodí - TVOŘTE ten svět - udělejte ho takovým jakým chcete aby byl. Už ale nečekejte, že to udělá někdo jiný....to by náš vlastní život neměl smysl.

      Vymazat
    8. Nejen Keltové jsou naši předkové. Niterný a hluboký vztak k Zemi živitelce měli odedávna i Slované, jejichž jsme z genetického hlediska základní potomci. Energie je volně k dispozici dost, ale to nesmí atrofovat schopnost vnímání života kolem jako forem energetických toků, k nimž se lze připojit. Brethariáni vědí své. Technologické uchopení volné (volně proudící a využitelné i bez konverze v teplo) energie je mnohem problematičtější, když biofrekvence jsou současnými detektory nezachytitelné. Bezpráví nelze tolerovat jako důsledek neznalosti prevence. Každé zlo má v člověku svého šiřitele a je jen na nás, zda se jím dobrovolně staneme. S pohodlností je cesta do otroctví rychlejší.

      Vymazat
  9. Rád bych napsal. Orgo ty jsi musel být extrémně vděčný vesmíru, že ti takovou informaci poskytl.
    Jenže stále ještě nemám tolik informací, které by tuto zajímavou a velmi optimistickou zprávu potvrdily. Teď jsem teprve do toho nahlédl. Určitě budu pátrat.
    Ve zprávě se píše, že se jedná o generátor z elektromagnetů a cívek, který nepotřebuje žádný vstupní zdroj. Nejedná se o fotovoltaický typ. Vyžaduje jen pravidelnou údržbu a je schopen nepřetržitě pracovat po dobu 50-ti let. Podle informací je generátor bezhlučný a může být použit kdekoliv a je schopen vyrábět dostatek elektrické energie pro celý dům.
    Zní to hezky, ale bude to vyžadovat více informací.

    OdpovědětVymazat
  10. Trošku divné ty jejich stránky, firma produkující takový "zázrak" bude určitě právem hrdá na své dílo, a už vůbec, je li vlastně první na trhu kdo to dal volně k prodeji širokým masám... Strach ze systému, že je najde? Najdou je tak jako tak, když budou chtít...Na stránkách se firma vůbec neprezentuje, kontakt jakási golfová alej kdesi v Punta Cana, žádné odkazy na servis, logistické zázemí, techniky ( ne všichni, jako u nás zruční kutilové si to dokáží připojit na stávající rozvod energetické sítě ve své domácnosti ), nemluvě alespoň o zevrubné prezentaci výrobků...
    Nechci malovat čerta na zeď, kéž bych se mýlil...
    Marcel

    OdpovědětVymazat
  11. Umím španělsky, tak jsem se neo.sx podíval trochu na zoubek. Pod článkem http://blogs.lainformacion.com/futuretech/2013/05/24/energia-libre-ultima-patrana/ je celkem rušná diskuse a zdá se jisté, že je to podvod. Je zde pouze jedna osoba, která tvrdí, že si generátor koupilo už spoustu lidí a že funguje, ostatní to vyvrací. Pravděpodobně je uvnitř jen baterka. Někdo píše, že doména je zaregistrovaná na stejného člověka, který na youtube propagoval videa o tom jak si generátor koupil a skvěle funguje.
    Michal B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potvrzuji vlastním výzkumem. Ono co je v hezkém obalu nebývá uvnitř k ničemu.

      Vymazat
  12. ok, kupuju, jakmile vyzkoušim, dám vědět, jestli to neni fake

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konecne nekdo, kdo ma koule a ne hubu plnou priposranejch kecu. Dej pak vedet..ja taky jeden beru..s dalsima 5ti znamyma. Jen co dozenu kamaradku, co umi spanelsky.

      Vymazat
    2. Angelo Angelopulos23. ledna 2014 v 6:02

      předem díky za info, kéž by to nebyl fake :)

      Vymazat
  13. sídlo Dominikánská republika už to mi stačí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Angelo Angelopulos24. ledna 2014 v 6:16

      tak to mě by nestačilo, ty seš asi hrozně skromnej čéče

      Vymazat
  14. Nějak takhle to bude jednou vypadat. Jsem si jistý, že nějaké armády už něco podobnýho mají. Volná energie existuje, a určitě na to nebude potřebovat postavit další temelín. Všichni řeší Rossiho e-cat ale něco na jiném principu taky bude existovat. Je otázka zda to vlády povolí. Dnes určitě ne, ale jestli chceme zachránit civilizaci tak nakonec budeme muset.
    jm

    OdpovědětVymazat
  15. No a jak je to s projektem E-CAT od Andrease Rossiho? Např. tento článek ve mně vzbuzuje více nadějí a zájmu, než nějaká pofidérní fotka jakési černé krabice odkudsi z banánové republiky: http://leva-net.webnode.cz/products/rossi-e-cat-jde-do-komercni-produkce/ nebo toto: http://www.forbes.com/sites/markgibbs/2013/05/20/finally-independent-testing-of-rossis-e-cat-cold-fusion-device-maybe-the-world-will-change-after-all/
    nebo toto http://en.wikipedia.org/wiki/Energy_Catalyzer
    Orgonete, udělal bys lépe dát sem toto!

    OdpovědětVymazat
  16. Umím si docela dobře představit, že to je tak, jak např. píše Petr. Ale taky si vzpomínám, jak to bylo s přístrojem Zapper nebo Oberon. Bylo to i v televizi, že to nefunguje a pracují s tím podvodníci ! Jenomže to vymyslel MUDr. a fungovalo to. Ovšem zájmy jisté skupiny lidí byly jiné, než humánní a proto se jim to podařilo před veřejností znevěrohodnit. Ovšem já to mám ozkoušené a vím, že to funguje. Dovedu si taky představit, že když si to koupíte, tak za vámi přijdou dva pánové v obleku a vysvětlí vám, že když už jste si to koupili, tak budiž, ale jestli se o tom budete šířit, tak ohrožujete ekonomiku státu. Protože kdyby si to pořídil každý, tak státní podnik ČEZ, všechny elektrárny, včetně těch atomových, všichni co opravují vedení proudu, všechny peníze vybrané do státního rozpočtu za elektřinu - to vše bude v řiti. Statisíce lidí bez práce! Propad státního rozpočtu! Prostě obrovský ekonomický průser. Takže bude doporučena jediná možnost, jak si přístroje užít - napsat na masmédia článek o nefunčnosti zařízení nebo rovnou podvot e-shopu. A pro jistotu ať vás ani nenapadne se odhlašovat od dodavatele elektřiny! Kdybyste tomu nechtěli rozumět, může se přihodit cokoliv. Vloupání do domu, požár domu způsobený neodbornou manipulací s elektroinstalací, dopravní nehoda, sebevražda, likvidace nemovitosti kvůli pochybnému dluhu v exekuci, .... . CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v montérkách ne v obleku.

      T

      Vymazat
    2. co fungovalo?

      Vymazat
    3. já vám řeknu co by se stalo když by to fungovalo, ČEZ by to začal prodávat.... :-)

      Vymazat
    4. A proč si to teda nepořídí ČEZ a nenainstaluje do všech elektráren.? Nic by se nezměnilo, elektřinu by dále prodávali za stejné ceny, náklady by jim klesly na 0 a o to by se zvětšil zisk. Když mají vše pod kontrolou, tak v čem je problém? :)

      Vymazat
    5. přesně tak, proč to si ČEZ teda v tichosti nekoupí pro svoje potřeby a monopol může jet dál.. Kapitál na to má.. No kdyby to byly pravda a něco takového fungovalo, ČEZ nebo ti co za ním stojí by byli ještě víc bohatí a mocní a je zcela logické, že by chtěli expandovat po světě.. S nulovými vstupy.. To by se to podnikalo, že? :)) Já nejsem skeptik, ale tyhle řeči o negativní energii, iluminátech, atp.. jako universální argument proti zdravě uvažující mysli?? to už je trochu moc ne?.. Je tragikomické jak někteří bláhoví samověřiči neustále omílají Kesheho a černé NEO skřínky.. Sami to jistě nezkoušeli, ale strašně moc by si přáli, aby to fungovalo :) To je tak naivní a legrační přístup..Těmto "typům" bych doporučil dát se k jehovistům, oni vás vyléčí :)) BTW vsadím se, že Mr. Orgo tohle nezveřejní..

      Vymazat
  17. Je podivné,že bedýnka je na čtyřicet let a záruka jen na pět a při poruše okamžitá výměna. A já, mylně se domníval, že volná energie je ZDARMA!!! Tak ať dají plánek a bude to o něčem jiné. Lidi si poradí a nemusí být zrovna vědci z NASA. Ještě si dlouho počkáme.

    OdpovědětVymazat
  18. Tepelné čerpadlo vzduch vzduch za cca 12tisíc, nebo fotovoiltaický panel s mikroinvetorem to skutečně funguje, tyhle předražené podvodné nesmysly si nezaslouží ani zabírat místo na webu

    OdpovědětVymazat
  19. Proč se Orgo-net chytá na zjevné udičky? Sráží to kredibilitu.. achjo
    L.

    OdpovědětVymazat
  20. Jediná důvěryhodná duše, která by mohla potvrdit jednání zde popisované firmy " NEO" je orgonet, nebo jemu známá osoba. Tyto stránky jsou ostře sledované, proto není problém pro Černé Petry , takhle odrazovat lidi, aby se o tyto věci přestali zajímat. Neříkám, že nemůže mít pravdu, spíše bych řekla, že má, ale upozorňování na další, jako podvodné jednání, může být manévr, protože je tu opravdu možná už někdo kdo je schopen vyrábět a prodávat tyto věcičky. Takže je to dobrý způsob, jak mu celou situaci ztížit a nikdo jim už pak nevěnoval po tolika zklamáních pozornost. Taky se mi něco nezdá na tom jak to tady popisuje pan Petr, co by to bylo za firmu, když říká " zaplať a pak uvidíš"? Přeci žádný rozumný člověk nepřistoupí na takové jednání, je to zcela nelogické ( postrádalo by to i tu nejzákladnější logiku obchodu ), trošku mi to zavání názorovou manipulací, nemohu si pomoci.
    Dneska se na novinkách.cz objevuje shodou náhod přední titulek " CENY ELEKTŘINY KONEČNĚ KLESLY, ÚSPORY MOHOU JÍT DO TISÍCŮ" , taková zvláštní shoda náhod , viďte :-))))) Vím, mluvili o tom již dříve , ale věci se stále hýbou a jdou kupředu ve všech směrech i v aktivitách lidí , kteří chtějí, aby se tyto volné energie dostaly k lidem se nedají se už nijak zastavit. Takže je jen na nás, jak jsme pozorní ,čemu věříme a chceme věřit. Věřím však , že tato naše společná touha vytvářející přání, působí také změnu reality, každou vteřinkou, ač to nemusí být na první pohled tak patrné. Vše je to jen o tom teď , teď, teď , tak se pokusme to vnímat , učit se a cvičit vědomí přítomného okamžiku v požadovaném obraze, jedině tak pohleme energetickým polem tvořící realitu.
    Přeji všem odvahu a vzájemnou láskyplnou podporu na naší cestě.
    Mějte se jen krásně. L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vy jste ještě víc paranoidní než můj křeček...

      Vymazat
  21. Nejspíš podobné, jako před časem filtr na odstínění "atomové" elektřiny.

    OdpovědětVymazat
  22. ´Ha,Ha-Dominikánská republika....

    OdpovědětVymazat
  23. Na permanentní magnety je to moc lehké.Musel by tam být magnetický motor a alternátor a nějaká regulace, když není odběr. Krabice je divná, jako tvrdý papír a cvočky, žádné konektory pro připojení k síti a výkon je při těch rozměrech neskutečný. Možná to pracuje na jiném principu a nebo je to podvod.

    OdpovědětVymazat
  24. Do té velikosti se magnety nevlezou, pokud to není fake tak to musí bít plazmový generátor, teoreticky to je možné, hledejte za tím Keshe....

    OdpovědětVymazat
  25. Vsechno co je pravdive, je transparetni. Tudiz si myslim, ze pokud by slo o skutecne volnou energii, ktera by zcela urcite vyvolala ve svete energeticky prevrat, melo by byt i jednani firmy hodne transparentni. Nerikam, ze by meli prozrazovat princip sve technologie na pockani, nicmene bez praktickych ukazek, videi a zkusenosti zakazniku, v neposledni rade bez korektniho a seriozniho jednani firmy to nelze povazovat za seriozni vec. Mozna se ale mylim...... kez by.....Mira

    OdpovědětVymazat
  26. Volné energie blbost nejsou, ale tomuhle se mi moc věřit nechce. Již brzo pošlu návod i s ukázkou jak se energeticky osamostatnit a to v ceně cca 10 000 Kč. Vše je již vymyšleno a uděláno jen to video nějak nezvládám.
    Robert

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsme zvědaví s čím příjdeš, myslím tím, těším se na to Roberte.

      Vymazat
    2. vítam tvoju aktivitu a držím palce, . . . rád si ho zadovážim.

      Vymazat
    3. Video zvládnout je ten nejmenší problém.Myslíš-li to vážně a funguje-li ti to, dej vědět a rozjedem to ve velkém. Je sice již pět minut po dvanácté, ale třeba se na chvíli zastaví čas. Ahoj.

      Vymazat
    4. čas neexistuje ... a pohyb nezastavíš :D

      Vymazat
  27. Uznávám, že to bude pravděpodobně podvod, protože ani já na Internetu nenacházím žádné reference, kromě té, že jde o podvod.
    Což samozřejmě mohou psát i odpůrci této energie na objednávku. Ale kdyby to fungovalo, lidi by to určitě na internet taky napsali ... jenže to zas může někdo mazat ... pozitivní reference můžou psát i "výrobci" ... to je těžký.
    Něco jako dopisy, co občas chodí, že máte někomu zaplatit 200 euro a pak si dojet do Švýcarska pro výhru ...
    Leda kdyby to někdo z nás zkusil, ale já to nebudu (:-))
    A i když to zřejmě není pravda, pokládám to za poučné (:-)))

    OdpovědětVymazat

  28. Buď tedy je to drsný podvod, anebo je to tak, jak píše velmi výstižně čtenář 14. 1. 19:38. Mé konspiračně paranoidní povaze se lépe líbí to druhé.

    Když už tady takovou dobu sledujeme, co všechno jsou mocní světa schopni lidem udělat, aby si udrželi svou moc, pak lze připustit, že založit hanlivé fórum na vynález, který ohrožuje jejich moc ve své podstatě (absolutní kontrola nad energiemi) by bylo pro ně to nejmenší, a mazat všechny pozitivní zmínky na internetu taky.


    OdpovědětVymazat
  29. Ještě jedno malé myšlenkové cvičení :-) Zkuste si představit, že si to koupím, nechám si to poslat, zapojit a ejhle! Ono to funguje! Tak to napíšu na všechny mnou známá fóra a všem svým kamarádům, co je mám v e-mailu. Co se stane pak? KAŽDÝ kdo na to má prachy a umí trochu počítat (a spočítá si, že se mu to za 2-3 roky vrátí) si to koupí taky. To způsobí doslova VLNU "tsunami" dalších nezávislých na ČEZu. Navíc z ČR odteče nenávratně do zahraničí spoustu peněz a česká ekonomika z toho nebude mít ani korunu. A za pár měsíců či let to budou mít všichni. Co potom s těma elektrárnama? Co s lidma v nich? Co s těmi, co vyráběli dráty, co je opravovali, co s tou technikou na jejich údržbu? Zakonzervování nepotřebné jaderné elektrárny je dražší, nežli jeji provoz. Z čeho - resp. za jaké peníze se to provede? A co status ČR v energetickém systému, kdy ČR vůči ostatním státům působí jako vyrovnávač spotřeby. Co ti "burziáni", co se živí tím, že nakupují a prodávají energii podle její momentální ceny (mimochodem která se mění každou hodinu)? To by samozřejmě mělo dopad i mimo ČR!! Myslíte si, že to skutečně Strážci Stávajícího Systému připustí? Pokud se objeví JEDEN JEDINÝ fungující vzorek na veřejnosti, tak je to konec stávajícího systému. CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pockaj, takze pretoze ide zase o peniaze, tak by sme to mali nechat tak a zit dalej tak, ako zijeme? Alebo som to nepochopil spravne? Ved peniaze su zo svojej podstaty jednou z hlavnych pricin preco zijeme tak, ako zijeme. Myslis, ze ked nebudu peniaze, tak vsetko, co potrebujeme z tejto planety zmizne?

      Vymazat
    2. Tak tady nepředvádějte paranoidní myšlenkové cvičení a ten přístroj (nebo nějaký jiný na free energy) si skutečně kupte. Vyzkoušejte a podělte se s námi o zážitky. Proč ještě nikdo v ČR nebo jinde na světě nepotvrdil, že by takový přístroj fungoval? A nedělejte si iluze o tom, že kdyby něco takového skutečně fungovalo, tak se to mezi lidmi nerozšíří. I kdyby "ti mocní" zablokovali celý internet a podplatili média, tak se to za pár dní rozšíří třeba ústním podáním po celém světě. Problém bude spíše v tom, že takový přístroj ještě nikdo nesestrojil. A věřte tomu, že za 10-20-50 let to bude stejné, a tihle "vynálezci" různých zázračných zařízení budou nadále pěkně platit ČEZu nebo jiným dodavatelům energií.

      Vymazat
    3. Rád bych si ten přístroj koupil, ale zrovna nemám na účtu potřebnou částku :-( Hovořil jsem s lidmi, kteří pracovali ve výzkumných ústavech a těmito problémy se zabývali. Všichni jsou vázáni smlouvou o mlčenlivosti. Ovšem podle toho co mohli říci, jsem pochopil, že když už se něco chýlilo ke zdárnému konci, tak byl projekt ukončen a "archivován". Bez urážky - Vy nemáte představu o tom, co všechno je možné. Možná časem nasbíráte dost informací, ovšem dnes to hodnotíte "dětským" pohledem. Dnes večer jsem se koukal na ČT-2. Dávali tam cestopis o Dubaji. To je země, která se topí v luxusu jenom proto, že v podzemí jsou zásoby ropy. Tam už nevědí, co by si nechali pozlatit, nebo vyrobit ze zlata. Topí se v luxusu, ale neradi se o něj dělí. Odsolují mořskou vodu a 90 % té odsolené vody používají na závlahu. Za mrzký peníz tam pracují lidé z "chudých" zemí. Umíte si představit, že ti lidé (a jsou jich miliony) budou jenom tak nečinně přihlížet, jak jim někdo "vypálí" rybník s celou slavnou ropou a jejich životním stylem, když místo klasického motoru si do auta strčí kufřík a jezdí zadarmo? Znám lidi, co umřeli jenom proto, že odmítli vydat několi stokorun. Tady to by přepsalo dějiny světa a překreslilo mapu životní úrovně!
      Domníváte se, že obrovské podzemní vojenské komplexy jsou napájeny elektřinou, která je tam přivedena drátem? Domníváte se, že např. zařízení HAARP je skutečně napájeno nedalekou elektrárnou, která zpracovává místní naleziště plynu? Viděl jste na Google maps nějaké elektrické vedení, nebo nějaké komíny nebo páru z komínů při spalování toho plynu? To zařízení vyzařuje jednorázově giga či tera waty a na to už je třeba pořádná elektrárna. Víte o tom, že Nikola Tesla měl auto, které jezdilo na "volnou" energii? Už si nevybavuju co to bylo za typ, ale navenek se to nijak nelišilo od jiných vozů. Rozdíl byl jenom v tom, že jezdilo zcela potichu, na střeše mělo 4 metrovou antenu a do provozu se uvádělo jakýmsi zařízením, které vypadalo jako dutý skleněný hřeben, v němž byla "neznámá tekutina". Toto zařízení si Tesla stále nosil s sebou a při příchodu do auta to někam zasunul a auto bylo funkční. Když odcházel, bral si tento díl s sebou a auto bylo zase bez energie. Jinak ještě na závěr - netvrdím, že zrovna tento zdroj musí být seriózní. Domnívám se však, že takováto zařízení již jsou sestrojené a funkční. Podle informací jde o zařízení o velikosti sudu piva. Není v něm jedíná pohyblivá součástka a nepotřebuje žádnou anténu.
      Na závěr už jen osobní dotaz - nejsem si jistý, zda výraz "paranoidní" znamená to, co si myslím, že znamená. Mohl byste to pojmenovat nějakým českým výrazem? Domnívám se, že čeština určitě má nějaké vhodné slovo. Protože kdyby to bylo to, co si myslím, tak si o mně myslíte, že jsem psychicky nemocný? Nebo alespoň v "psychické nerovnováze"?
      CZK

      Vymazat
    4. mohl bych vědět, ze kterého zdroje jste četl něco o "hřebenu" ? dlouho se tímto eletromobilem zaobírám - a hledám všechny dostupné informace - o 4m anténě slyším poprvé - uvádí se kolem 2m - někde to mám přesněji v palcích . Myslím si , že už vím
      jak byla udělána regulace otáček tohoto motoru, právě přes 12 elektronek.

      Vymazat
  30. Také souhlasím se čtenářem 14.1. 19:38 je to přesné a výstižné i o tom jaká byla neskutečná diskuze o tom odstíněném přístroji elektřiny ...na to mohu poukázat jednoduchým příkladem který jsem zaregistrovala protože ho používám a vím že funguje .....máme elektrický bojler na ohřívání vody dřív když se zaplo ohřívání tak to byl hukot jak tam na plno tekla elektřina a po použití tohoto přístroje to jen mírně šumí a skoro vůbec nezapíná a vodu máme stejně teplou....takže si myslím že veškerá diskuze o tom že je to podvod byla uměle vytvářená no a český člověk se nechá odradit ....a to nejsem žádný pracovník který rozumí elektro....jen mám vnímavější pozorování věcí dřívějších a stávajících ...protože také mám vypozorováno už rok a půl že energetické společnosti dříve to bylo každý týden dnes je to jednou za čtrnáct až tři týdny pouštějí do sítě větší množství energie ...před tím rokem a půl nám bez příčiny začala hořet televize satelit radio během dne aniž byly tyto spotřebiče zapnutý a po zkoušení elektrikářem zkoušečkou proudila elektřina i když byla vypnuta a naměřili jsme ji i ve zdi...bylo to hodně nepříjemné .... a pro info zkoušečkou to napřed ukazovalo 400 Wa po asi 3hod jen 120W pak se to ustálilo na těch předpisových? 230W .....a ještě pro upřesnění veškerou elektroinstalaci rozvody máme zcela nové a to samé i elektrospotřebiče

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nové neznamená kvalitní. S elektrickými rozvody se dneska strašně podvádí, protože většina zákazníků o tom nemá ani páru a nedokáže si to ohlídat. Nikdy bych si nenechal dělat rozvod, abych elektrikáři celou dobu nekoukal přes rameno. Ale mám na to zkoušky, laik na tu spleť drátů bude akorát vyjeveně koukat. Sousedovi zapojili v novostavbě vysloveně životu nebezpečný rozvod (odborníci, no). 400 Voltů v rozvodu klidně být může, pokud je tam chyba a kvůli tomu mohou vyhořet spotřebiče. Už jsem takové šikuly zažil a s tím, co se posílá z elektrárny to nemá nic společného. Kdyby to bylo víc (respektice víc než 440), už bych se divil. Doporučil bych objednat si domů zkušeného a zodpovědného revizního technika. Bohužel si účtují horentní sumy a kvalitu jejich práce si laik opět těžko ohlídá.

      Vymazat
  31. Jasnej podvod, o tom žádná. Nic takového jako volná energie neexistuje, to jsou prostá a nepopiratelná fakta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano kolego, tak jak říkáte ;)

      Vymazat
    2. ..samozřejmě hochu, země je taky stále placatá. Mobil v době kouřových signálů taky neexistoval.....
      ach jo, tihle anonicové, to je sorta k nezaplacení...

      Vymazat
  32. Klasický tzv. Nigérijský podvod ako sa robi aj s autami, zial, vzdy sa niekto chytí

    OdpovědětVymazat
  33. HIHI to je ale krása. Dobře jsem se pobavil. :-)))

    OdpovědětVymazat
  34. Me se libi vsichni, co automaticky tvrdi, ze to nemuze fungovat proto a proto..ze podle platnych fyz. Zakonu, zakonu o zachovani energie atd. Co kdyz existuji nejake jine fyz.zakony, ktere jeste lidstvo neobjevilo a podle nich to mozne je??? To je to same, jako kdybyste Praotci Cechovi rikali o mobilech, druzicich a letech do vesmiru. Taky to podle jim tehdy znamych fyz.zakonu nebylo mozne. A ejhle....mozne to je..

    OdpovědětVymazat
  35. Zdravím Mám nápad ... jak to zjistit cena nějakých 40 000,- za nejmenší jednotku pokud jste ochotni dát 10 kč já bych klidně
    "utratím 10,- ale muselo by se najít více lidí co oželí jednu tatranku musí se najít 4000 lidí) (vytvořit transparentní účet)
    zajet tam že jste vážný zájemce chcete to vidět jak to funguje.. musíte tam jet jako skupina třeba 5 nebo 10 lidí pro jistotu..člověk nikdy neví
    koupit pouze pokud to funguje,.. pokud ne musí vám vrátit peníze.. nahrávka.. video.. dokumentace musí dostat každý z 4000 lidí.. kteří platí. dokumenty videa a soubory se nahrají na různé servery.. pod různými účty a random jmény.. lidé si to pořesílají jestli to je funkční pojede to jako lavina..a nebude cesty zpět..
    takto bych postupoval u každého "zázračného přístroje" ať už existuje či nikoliv..
    jinak to nezjistíme.. tlaky z vrchu budou pravděpodobné obrovské.. změnilo by to svět neskutečně.. nastala by Revoluce
    viz pan Tesla..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Angelo Angelopulos23. ledna 2014 v 6:00

      pošlu ti klidně dvě kila, dej to do kupy :)

      Vymazat
  36. - klobúk dole ak to bude fungovať ...

    OdpovědětVymazat
  37. Hmm..tak ja ti tech 10kc poslu..takze ti zbyva zmotivovat uz jen 3999lidi. Lepsi by bylo 20po 2 litrech. To nikoho nevytrhne a driv se to sezene. Ted jeste vyresit, ci to bude, kdyz to bude makat.. :)

    OdpovědětVymazat
  38. tak sakra koupil to někdo nebo všichni jen plkáte?

    OdpovědětVymazat
  39. Zatiaľ asi nikto... nekúpil ani nevidel na vlastné bulvy či a ako to funguje :-( Škoda, či... ?

    OdpovědětVymazat
  40. Je to Yetti. Všichni o něm mluví, ale nikdo ho neviděl... :-(

    OdpovědětVymazat
  41. Raději se spolehnu na vítr....
    https://www.youtube.com/watch?v=kHONvsZAW0s&feature=youtube_gdata_player

    OdpovědětVymazat
  42. Po měsíci korespondování jsme se odhodlali jednat. Již brzy , cca za týden ukončíme zkoušky. Generátor jsme umístili do kufru našeho P106 a byl k vidění v Brně na AMPERu. Je opravdu lehký a nezabere ani moc místa. S generátorem v kufru jsme dojeli do Brna a ani zpáteční cesta nebyla s nějakými problémy. Připravujeme článek i s fotografiemi. Tam se dozvíte více.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kde najdu článek? Aktuálni fotky? Videa? Kontakt? Skype facebook icq?

      Vymazat
    2. Luxusní článek na Apríla :) http://www.elektromobily-os.cz/blog/2014/04/01/neo-generadores-v-praxi/

      Vymazat
    3. Ano, jednalo se o aprílový článek. Cílem bylo pobavit, upozornit na podvodnou fy NEO, která pružně komunikuje, dokud nepošlete peníze. Pak už nepošle ani zrcátko. Těch, kteří smysl pro humor postrádají je nám líto. Těm, kteří doufají nebereme iluze, ale podle mého názoru se tho nedočkají ani má vnoučata, která ještě nejsou ani na cestě.

      Vymazat
  43. pokud zarizeni stalo 3tis USD tak se investeice do nej vrati velmi zhruba po ujeti 40-60tis km...
    Nicmene je to skutecne zajimave, pokud by se dalo zarizeni jednoduse prendavat z auta do baraku resp. napojit si na nej i barak (obracena zasuvka do auta :-) tak by navratnost byla zavratne rychlejsi pokud bude zarizeni jeste fungovat...
    Snad by to mohl Jaromir tak vyzkouset aby se nemuselo cekat nez ujede 40-60tis km?? :-))

    OdpovědětVymazat
  44. Luxusní článek, škoda že vyšel 1. dubna :D
    http://www.elektromobily-os.cz/blog/2014/04/01/neo-generadores-v-praxi/

    OdpovědětVymazat
  45. Generátor na volnou energii je u nás již v provozu.
    NEO GENERADORES v praxi
    http://www.elektromobily-os.cz/blog/2014/04/01/neo-generadores-v-praxi/

    OdpovědětVymazat
  46. Nadace Keshe, bádající dlouhodobě na poli alternativních technologií a vynálezů, kde by mimo jiné měly být například auto na vodu, akumulátory volné energie do každé domácnosti, nebo třeba dokonce létající talíř, zveřejnila všechny své náčrty a plány na webu. Z důvodu toho, že se americké zpravodajské složky chystaly několik předáků zavraždit. Vzhledem k tomu, že však soubory začínají z webu mizet, doporučujeme jejich okamžité stahnutí k vám do počítače. Celý soubor můžete o velikosti několika giga
    http://ulozto.net/xrW5g7Ph/keshe-org-complete-released-patents-2014-rar

    Naše poslání je dokončeno!!! Budeme vás učit prostřednictvím našich seminářů všem těmto metodám výroby a použití našich systémů. Program péče o zdraví Nadace, která vlastní patenty, které nikdy předtím nebyly zveřejněny, prostřednictvím zveřejnění tohoto USB disku Tajwanskou vládou , stává se nyní intelektuálním vlastnictvím světové populace. Děkujeme tajwanské vládě a poctivosti týmu KF této země za sdílení nabytých informací s celým lidstvem.Tento link byl poskytnut Tajwanskou skupinou Keshe Foundation pro stažení celého obsahu USB disku. Tento odkaz ne-mocní již blokují: https://onedrive.live.com/?cid=bf45c..

    Nadace Keshe: Americká vláda nás chtěla zničit, zde jsou všechny naše vynálezy
    http://afinabul.blog.cz/1403/nadace-keshe-americka-vlada-nas-chtela-znicit-zde-jsou-vsechny-nase-vynalezy#komentar111138759

    OdpovědětVymazat
  47. * Zatajované technologie které zachrání svět budou snad již velice brzy zpřístupněny
    http://www.inner-light.ning.com/forum/topics/zatajovane-technologie-ktere-zachrani-svet-budou-snad-jiz-velice

    Ve výše uvedeném článku naleznete odkazy i na tyto související, níže uvedené články:
    Generátor na volnou energii je konečně v provozu již i u nás. Podrobnosti v článku s názvem: NEO GENERADORES v praxi Uvedeno ZDE.
    Úzce související články:
    * Chcete generátor volné energie NEO? Uvedeno ZDE.
    * Proč ve světě dojde vbrzku k obrovským změnám, aneb co se bude velice brzo dít a z jakých důvodů. Uvedeno ZDE.
    * Velice jednoduchý a efektivní způsob jak z dnešního plno automatizovaného světa odstranit nezaměstnanost, aneb co znamená opravdová demokracie. Uvedeno ZDE.
    * Krásné a levné bydlení, které lze dle přání umístit třeba někde v krásné přírodě mimo civilizaci. Uvedeno ZDE.

    OdpovědětVymazat
  48. koukejte tady https://www.youtube.com/watch?v=bjHv20VKVb8

    OdpovědětVymazat
  49. Už dlho tu nikto k tomuto nič nepísal. Pán Petr Záruba 14. ledna 2014 18:22, uviedol že si to ide kúpiť. Zatiaľ sa nevyjadril či to kúpil a či to funguje. Ale to čo píšu Elektromobily o.s. je len prvo-aprílový žart. Telefonoval som s pánom Vegrom, ktorý je autorom článku a ten mi to potvrdil. Naviac, ak si pozorne pozriete aj priložené foto v článku (po zväčšení) uvidíte, že je to podvrh. Čo podvrhom nie je je fakt, že je možné vyrábať elektrickú energiu pomocou permanentných magnetov.
    Čo sa týka NEO, tak to vyzerá na dobrý podvod. Začal som s nimi komunikovať a je tam veľmi veľa nejasností:
    - tvrdia že sídlo TeslaNergy je v Texase - hľadal som cez rôzne zoznamy evidovaných firiem v Texase a nikde TeslaNergy nie je uvedená, ani nikde inde sa neuvádza okrem ich stránky neo.sx
    - ich stránka je neúplná, na väčšine sekcií sa pracuje
    - nikde nie je uvedená žiadna adresa, len na jednom katalógu je spomínaná firma Strigma Group so sídlom v Bávaro - Punta Cana, čo ako už niekto spomínal je to v Dominikánskej republike, rekreačné stredisko s hotelmi a golfovými ihriskami, ak si to pozriete cez mapy
    - na web stránke uvádzajú distribútorov v Španielsku a na Ukrajine, ale kontakt tam nie je žiaden, a keď som si od nich pýtal na niektorého z nich kontakt, tak mi odpísali, že na Slovensko si musím objednať priamo od nich
    - písal som im, že sú o nich zlé správy na nete a že ich prezentujú ako podvodníkov, tak mi odpísali, že mi pošlú generátor na skúšku, ale najprv musím zložiť zálohu 700 USD, túto sumu mám poslať na adresu na ženské meno v Guatemale, nie bankovým prevodom
    - keď som ich požiadal o kontakt na niektorého zo slovenských, alebo českých zákazníkov, lebo tvrdili, že si aj z našej krajiny už veľa ľudí objednalo, tak to zabalili do ochrany osobných údajov a preto mi žiaden kontakt nemôžu poskytnúť
    - písal som im veľa o tom, že sú prezentovaní ako podvodníci, no ničím sa to nesnažili vyvrátiť, odpísali, že majú veľa vážnych a spokojných zákazníkov a že s takými ako som ja sa nebudú zaoberať
    - taktiež sa nikde nedajú vygooglovať mená najvyššieho manažmentu, ktorý uvádzajú

    Ak má niekto zvyšných 700 USD, tak môžeme vyskúšať či by niečo vôbec došlo.
    Ináč popis zariadenia je realistický a s permanentnými magnetmi by to mohlo takto pracovať. Máme vynález, ktorý to potvrdzuje. Už pol roka hľadáme dobrého investora na rozbeh vynálezu do života, ale stále sme ťahaní za nos. Taktiež máme informácie, že uvedenie tohto vynálezu nebude z politického a mocenského hľadiska možné.
    Ing. Vetrecin
    Galaxian Group s.r.o.

    OdpovědětVymazat
  50. http://beforeitsnews.com/alternative/2013/12/brazilian-firm-goes-to-market-with-free-energy-generator-capable-of-powering-two-average-size-houses-videos-2842950.html

    OdpovědětVymazat
  51. http://neo.sx/indentidadcorporativa.html - úspešne použili odkaz na 1.aprílový článok

    OdpovědětVymazat
  52. Predmetný generátor už vyskúšal p. Mgr. Jaromír Vegr a napísal o tom tento prvoaprílový článok: http://www.elektromobily-os.cz/blog/2014/04/01/neo-generadores-v-praxi/. Bohužiaľ je na svete asi viac podvodníkov, ako skutočných inovátorov, ktorí to tým skutočným a pracovitým robia ťažšie a ťažšie.

    OdpovědětVymazat
  53. Predmetné zariadenie už vyskúšal Mgr. Jaromír Vegr a napísal o svojej skúsenosti tento http://www.elektromobily-os.cz/blog/2014/04/01/neo-generadores-v-praxi/ prvoaprílovo ladený článok.
    Vďaka takýmto tiež podnikateľom ako sú majitelia firmy NEO sme my ostaní, ktorý sa snažíme o uvedenie našich reálnych a na Úrade priemyselného vlastníctva registrovaných zariadení, podceňovaní či ignorovaní čo je na škodu celej planéty.

    OdpovědětVymazat
  54. Petr
    čtu vše o volné energiji a podobných nápadecch.
    Všiměte si že jen málo informací existuje o permanentní bateriji, nikdo neexperimentuje nikdo nepublikuje proč asi, já to vím byly dosaženy výsledky které jsou ůmyslně zatajovány.

    OdpovědětVymazat
  55. Niektori tu spomenuli N.Teslu.. pred par mesiacmi som nahodou nasla tento navod na kvantovy generator. Ma 35 stran, je to v anglictine. Po anglicky sice viem, ale technike sa houby rozumiem. Cela ta myslienka a zariadenie ako take ma vsak velmi nadchlo, zial nenasla som nikoho, kto by sa tym chcel hlbsie zaoberat. Vedel by sa k tomu niekto z vas vyjadrit? Da sa to postavit a mohlo by to fungovat? Vdaka.
    http://hopegirl2012.files.wordpress.com/2014/03/qeg-user-manual-3-25-14.pdf

    OdpovědětVymazat
  56. Nevím co to je, ale firma která to u nás chtěla prodávat to prohlásila za aprýl. Vypadá to, že dostali přes prsty. A tak si myslím, že to funguje.

    OdpovědětVymazat
  57. Jak to tady tak čtu, tak koukám, že blbců, který jsou ochotný zaplatit prachy za totální hovadinu běhá po světě celkem dost! Lidi proberte se, to jste vážně tak dementní, že tomu věříte? :-)

    OdpovědětVymazat
  58. Před cca 50 lety, kdyby někdo vykládal o mobilním telefonu taky by jsi nevěřil a ti, co by tomu věřili byli také blbci?? Nyní máš jistě mobilní telefon také, ale
    to nejsi blbec ? Vývoj NEZASTAVÍŠ !!! - pokud si to ale myslíš- tak jsi blbec TY!!

    OdpovědětVymazat
  59. Možná podle některých není energie zadarmo, ale např. normální běžný elektrolytický kondenzátor o větší kapacitě, se sám od sebe pomalu nabíjí a vždy na něm nějaké napětí naměříte. Také je běžné, že výrobní závody dodávají vývody větších kondenzátorů zkratované, aby se nemohly časem nabít. U velkých kapacit je velké nebezpečí úrazu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty co nicomu neveri zamyslite sa nad tym ako sa otaca nasa zem a nepotrebuje vstup energie staci jej vlastny magnetizmus

      Vymazat
  60. Dobrý den, co takhle vyvinout vlastní zařízení na Volnou energii? Právě na internetu otevíráme zcela nové zázemí pro společné diskutování a společné bádání (nejen) na toto téma. Viz http://www.omforum.cz/index.php?s=3

    OdpovědětVymazat
  61. ahoj..ja si osobne myslim ze to je velice dobre a uzitecne :)

    OdpovědětVymazat
  62. To si pište ze to funguje.Před spoustou let to vymyslel chlapík z Anglie a když to chtěl uvést na trh,....co myslíte?No ano šlo mu o život a tak skončil v džungli v chajde.Přečtěte si fakta v knize ruce pryč od této knihy.

    OdpovědětVymazat
  63. Hups, a video nefunguje, že by vyhrůžky?

    OdpovědětVymazat
  64. Ako vidím tá ich stránka už nefunguje. Bohužiaľ ani generátor nefunguje je to reálna atrapa!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.