28. ledna 2014

Merlain k 6., 12. a 23. 1. 2014

Připomínám opět Merlaina a jeho rodinu, jejichž informace jsou na tomto blogu (vedle Ivanky) jedny z nejdůležitějších. Pro mě tedy určitě ano.
Předchozí články od Merlaina:
Přebírám z jejich webu dodatek k 6. 1. a nová sdělení k 12. a 23. 1., a doporučuji návštěvy, neboť stále tam přibývají nové nádherné příspěvky. Viz http://www.dobresdeleni.estranky.cz/clanky/doplneni-k-6.1.2014.html
=Orgonet=

DOPLNĚNÍ K 6. 1. 2014
Merlain

Energie se na planetu Zemi dostala již dříve, ale pro vysvětlení jenom pouze kapala. Tu a tam trochu zesílila do malinkého proudu. Proto když si vzpomenete, mnoho z vás ještě před datem 6. ledna 2014 pociťovalo různé změny, a to změny nálad, bušení srdce, pískání v uších, bolesti hlavy, kloubů, bříška, třesení těla, v noci jste se probudili a nemohli spát, pálení žáhy a mnoho jiných příznaků. To byl začátek a mělo to člověka připravit na pořádný příliv. Tento příliv se stal právě 6. ledna 2014, kdy se i z astrologického hlediska k tomu přizpůsobily i jiné vlivy. Jak to vlastně vypadá? Pro představu uvedu příklad Konve a nádoby. Před šestým lednem se energie dejme tomu v podobě konve začala po malém naklonění této konve po malých kapkách vylívat na planetu Zemi, aby si citliví lidé začali zvykat na tento přísun. Pak se konev začala více naklánět a její úplné naklopení, kdy energie z ní doslova lila, bylo právě již zmíněné datum 6.1.2014. Ten, kdo tuto možnost využil, jako za vděk a spokojenost se svým životem propojil a naladil na vysoké vibrace. Tato energie neztrácí na své síle, jenom už si ti citliví lidé na ni zvykli, takže můžou mít pocit, že ten proud ustává, přesto se cítí fajn a spokojeně. Když si představíte člověka v nádobě a lijete do nádoby energii (ta nádoba je Země), tak nejvíce budete cítit energii v začátcích a pak při kulminaci. Když jste energií zaplaveni třeba pod bradu, pak jste už zvyklí a proto můžete cítit, že energie ustává. Energie neustává a i když jsou mnozí z nás již do ni ponoření, stále v ní plaveme.


Další příklad uvedu při plavání. Jdete-li si zaplavat, pak co nejvíce pocítíte je, než do té studené vody vlezete celí . Takže pocítíte začátek. Pak když už plavete, tak vlastně už tolik tu studenou vodu nevnímáte, protože jste ji přijali a tak si na ni v momentě zvykli. Přesto jste stále ve vodě (v energii).

V tomto čase jsou lidé již zaplaveni nad hlavu a to stoupá dál až do jiných sfér. Někteří to přijmuli, jiní ze strachu, že přijdou o svá přání, se tomu bránili. Ti lidé, kteří se báli o svá přání a nepřijmuli tuto energii, vysílali vesmíru pouze strach, že se jim nesplní sny. Jak jsem již řekl, vesmír je zrcadlo, co vyšleš, to ti vrátí. Byl-li vyslán strach, že se přání nesplní, vrátí se zase strach o nesplněném přání, místo aby se vrátilo přání splněné. Ti lidé, kteří začali sami od sebe zažívat vděčnost a spokojenost, pak vysílají vesmíru zase vděčnost a spokojenost, čímž se více propojují se zdrojem a tak mají nyní větší sílu materializace svých přání než kdy jindy. Proto jim vesmír jejich přání splní 

Dostal jsem od 7. ledna k dnešnímu dni 14.ledna do 14:48 hodin 121 emailů s otázkami a stále dostávám další. Na všechny emaily, které obsahovaly otázky, jsem odpověděl. Dostal jsem celkem dva negativní ohlasy, které mě drží při zemi abych nezpychnul . Děkuji i za ně. Ostatní emaily jsou plné nadšení a poděkování za tuto informaci. Tímto vzkazuji, že já jsem tuto informaci na tuto planetu pouze zmaterializoval a na vaše otázky jsem odpovídal již přímo já ze svého rozšířeného vědomí. Informaci o 6. lednu sdělil náš syn Alexej Darius Kubík, který má postižení označené jako Downův syndrom. Jsou mu čtyři roky. Neumí mluvit a zatím se umí sám posadit. Informaci nám předal z vyšších sfér, z 12 úrovně a předal své mamince Krystalce, která od roku 2000 komunikuje s vyššími bytostmi. Zprávu mi má manželka sdělila a já ji pak v rozšířeném vědomí celou doplnil a napsal.

Tím chci říci, že mnoho lidí děkuje pouze mně, ale na této informaci se podílelo více bytostí – Krystalka a Darísek  A VY VŠICHNI . Lidé, kteří správu rozeslali a nebo ji dali na svoje weby, jsou stejní zvěstovatelé jako my. Tím dáváte šanci ostatním lidem a to je krásné a naplňující. Takže tímto vám velmi děkujeme, že jste nám pomohli vaší aktivitou, vaší sounáležitostí článek přeposlat či umístit na weby. Kdo jste neviděl video, pak se můžete podívat zde.

http://www.youtube.com/watch?v=jua-UEg1znU

Alespoň uvidíte, jak vlastně vypadáme – obyčejně  Video, ve kterém je vzkaz od našeho syna, můžete šířit jak je libo  Dále zakládáme nový web týkající se života Daríska, kde budou sekce, v kterých se budou moci vyjádřit všichni rodičové dětí s různými postiženími. Mohou zde uvést své zkušenosti a rady :-) http://www.jinedeti.estranky.cz/

Informací o 6. lednu to však nekončí. Darísek má ještě pro nás i vás mnoho informací a pokaždé, když bude správná vhodná doba, ji sdělíme. Momentálně sděluje, že okolo prvního jarního dne a na svátek naší matky Země máme očekávat velké děje, které budou měnit svět. Již teď pomalu kape další následující vlna energií, které budou ještě silnější, proto se budou tvořit v lidech s nižší vibrací emocionální výkyv v podobě vzteku a agrese což povede ke stávkám, demonstracím a různým nepokojům. I naše české televize konečně začnou pouštět do zpráv (sice ještě malinko ale přece jenom) nezkreslené, pravdivé události a tyto události překvapí velmi mnoho lidí pokud je v tom malém množství zaregistrují.

Ještě jednou děkujeme že jste a pomáhejme si, diskutujme a sdílejme.

S úctou k vám Merlain, Krystalka a Darísek.


Sdělení k 12. 1. 2014 a 23. 1. 2014
Merlain
http://www.dobresdeleni.estranky.cz/clanky/nova-sdeleni.html

12. ledna se započalo čištění zemské sféry. To znamená, že díky vyčištěnému prostoru ve sférách mezi galaktickým sluncem a planetou Zemí je nyní vhodné vyčistit za několik tisíc let zemský prostor a to až k zemskému Slunci (zemské jádro). Pokud se galaktické Slunce propojí se zemským Sluncem (jádrem), dojde k největší duchovní události, kterou pocítí všichni lidé na této planetě, nehledě na to, zda jsou tvrdí materialisté nebo ne. Má to takovou sílu, že lidé začnou po celém světě měnit svá vědomí. Nyní v tomto čase 23. ledna 2014, je již vyčištěno od starých struktur, vzorců a myšlenkových zkamenělin cca 40 cm povrchu celé naší planety. Těch několik centimetrů má největší význam, protože se jednalo o tu nejtěžší práci.

Na tomto čištění se podílí mnoho bytostí z různých sfér, vyšších Já. Jsou jich tisíce, a věřte, že vy, kteří jste pochopili článek o 6. 1. 2014, jste jedni z nich. Dokonce se přidaly i některé myšlenkové formy, které chtějí postoupit. Pokud chcete ještě více pomoci, pak stačí jenom na to vědomě pomyslet a hned jste největším účastníkem tohoto čištění a to plně stačí. Víc nemusíte dělat.

Pokud se tak vědomě rozhodnete, můžete pocítit různé mírné bolesti, únavu a jiné podobné symptomy. Možná, že je už mnoho z vás pociťuje. Proto se nebojte, nemá to dlouhé trvání a brzy tyto pocity odejdou. Je to jako byste tvrdě pracovali a ono to tak opravdu je. Pokud se připojí hodně lidí, pak je možné (není to však přesně dané), že dojde k propojení mezi galaktickým Sluncem a naším zemským vnitřním Sluncem – jádrem 20. března 2014, tedy na první jarní den. Když to nevyjde na první jarní den, je vhodná konstelace na Den Matky Země. Proč, to se nedá přesně specifikovat, ale velmi to záleží na lidech této planety, na jejich smýšlení, na jejich činech, na tom, zda žijí v přítomnosti, zdali stále vysílají svá egoistická přání a tím tvoří ve sférách překážky, atd.

Zkuste procítit tu radost, že se konečně čistí i naše nádhrná planeta Země a stává se tak vyšší bytostí.

Další událost, která proběhla dnes 23. 1. 2014, je vyčištění ženské energie na celém světě. Čistily se staré myšlenkové vzorce, různé druhy fyzických nemocí, bolesti týkající se ženských orgánů a vše s nimi spojené. Také se dnes 23. 1. 2014 doslova spustila pomoc rodičkám, kterým hrozilo jakékoliv nebezpečí při porodu. Dnes se zachránilo mnoho maminek na celém světě, které měly mít velké nesnáze vedoucí až k smrti. Je možné, že budou v médiích ukazovat zvláštní případy uzdravení či jiných fenoménů.

Další událost, která se také stala dnes 23. 1. 2014, je, že se převáděla nízká vědomí z nižších sfér do vyšších.

S úctou k Vám, miláčkové zlatí, plný lásky a míru Merlain

O Darískovi: http://www.jinedeti.estranky.cz/

19 komentářů:

  1. P.S. Orgonet:
    Toto i předchozí sdělení mi vysvětluje, proč mi v předchozích dnech náhle některé vásany, které mě nechtěly dlouho a dlouho opustit, najednou odešly samy ... necítím nic ... a proč mě bolí v kříži jako po velké námaze ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Minulý týden jsem měla velkou bolest dolních zad...přičítala jsem to čištění čaker, neboť jsem dost intenzívně poslouchala Ivanku...tento týden je to pryč...tak nevím...mám teď takový hluchý pocit...taky to tam někde Ivanka popisuje...jako apatii a že to prý přejde...K.

      Vymazat
  2. Orgo, nejen tebe :-) Ufff. hodně lidí je infikováno... nic pozitivního to není, co přišlo 6.1.2014 z gs, ale je pravdou, že nás to zkouší, třídí v naší odolnosti, víře v dobré. Kdo dokáže pozitivně myslet v presu,udrží si energii v cajku.. My ostatní, co občas se nedaří být v ašrámu 24 hodin, musíme makat o to více. Vědomě. Postihuje ta energie jenom "hodné", neřádům nedělá nic :-))) Bolest v kříži otupěla vasány:-) Já tomu říkám zastření psyché.
    Prosím ostatní, nechte se vést jen svojí intuicí=duší. Tento rok bude velmi náročný na děje a energie pro všechny. Velmi důležité bude zachovat klid, udržet lásku v srdci, kterou je třeba čistit sebe i okolí, Zemi posilovat.
    Číst informace opatrně,jak tu někdo již psal-roztrhl se nimi (info) pytel :-) A v tom pytlu je spousty dezinformací :-)
    PS: co píše Merlain, je jeho pohled na věc, můj je malinko jiný, váš bude také malinko jiný-poslouchejte intuici, prvkem lásky rozkódujete i neznámé.
    Pohodové dny všem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by zajímalo konkrétně, co pokládáte za desinformace, a proč. Všeobecné varování k opatrnosti nemá smysl, neboť to, co píšete, je notoricky všem známo. Všichni zde vědí, že si mají dávat pozor na informace a nechat se vést intuicí.
      Je běžnou sebeposilovací taktikou ega, že chce, aby ostatní uvěřili, že jedině ono má jedinečné a správné informace a ostatní ne (:-)))
      Tak napište radši vy z božské podstaty, nenechte si ego to toho kecat!

      Vymazat
    2. orgo to platí i pro tebe...

      Vymazat
    3. pro Orgonet28. ledna 2014 12:40
      ta energie 6.1.2014 co sem vstoupila, astrálně je jako šedá trubka, z negativního, nějakého zdroje v sg.
      Neinfikuje tato energie negativní lidi-nemaj problém, infikuje pozitivní, celou bytost.Lidi na cestě. Vše je pro i proti► tak ona sice jakoby škodí lidem-je všude kolem, dělá na ně tlak,pres, infikuje.Její jádro projevu je agrese (všeho druhu)-tj rozhazuje lidi, ovlivňuje psyché. V tu chvíli,pokud je člověk napaden a nemá sílu při těch trablech které pocituje, prožívá, pozitivně myslet a očistit se od toho vlivu, stahuje jej to energeticky dolů. Pak ten člověk je jakoby prázdný, unavený, později se to projeví i fyzicky někde něco bolí.
      Tato energie jakoby třídí slabé a silné. Na druhou stranu ► Pokud máme tuto informaci a přes své napadení posilujeme sebe,druhé,okolí láskou-vědomě,láskou ze srdce, pak nemá šanci oslabovat dál. Bude tu působit cca tento rok.(ne déle)
      PS: ego není příčinou se nerozepsat, ale obava, aby moje informace nepoškozovala druhé, nevědomé...ne každý je schopen rozumět,nebo sám dekodovat. Pak info je zavádějící, poškozuje,staví i když je myšleno s láskou a je správné...také po písmenkách nejde vše vypsat,aby bylo srozumitelné pro všechny-omlouvám se.
      Dezinformace v článku je,obecně psáno- že tato energie je Světlo,láska,pozitivní, vyslaná na pomoc všem lidem,Zemi.
      Informace opravená je, více konat,myslet láskou na sebe, druhé,planetu.Jak píše Merlain-proti ní bojovat ne, je tu a my jí vědomě láskou vymizíkujeme ...až do zdroje :-)





      Vymazat
    4. Mě bolí SI skloubení už 3/4 roku... No, jak to náhle přišlo, tak to snad zase odejde. Neřeším to, to bych se jinak musela zbláznit, a to se mi fakt nechce. :-))))

      Vymazat
  3. Môžem povedať len toľko, že v novembri som mal šialený buchot srdca (myslel som, že posledný...), v januári taký "miernejší" (Vyšetrenie srdca bolo v poriadku). Skoro celý november som sám vstával o 04 - 05 hodine....bez budíku, a naštvane, lebo som mohol spať oveľa dlhšie, no zaspať už nešlo... V novembri a decembri som mal občasne pocit zovretia oblasti od žalúdka po akoby stredné ucho (niečo v strede hlavy, pocitovo akoby trochu nad podnebím) - nebola to vôbec bolesť, ale bol to tlak, ktorý spôsoboval u mňa PANIKU.... Od novembra do konca decembra som dva krát zažil zimnicu doma, v novembri VEĽKÚ, v decembri menšiu.
    Tieto veci sa mi predtým nikdy nestali.
    Otázka : Môže to byť reakciou na to, že som si určitými cvikmi a zvukovými frekvenciami začal v tom období (asi od konca októbra) "liečiť" čakry ? ...
    Ďakujem za odpoveď.

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marek & Marek G.

      Môže to byť čokoľvek... Myslím, že to na čo si zameraný tak to je ono... Keby som ja mala také symptómy tak by som si ich vysvetlila tak, že proste Zem teraz prechádza zmenou, menia sa jej póly a ona sa snaží vyrovnať tie energie čo tu prichádzajú , aby sme to prežili. Všetky tie zmeny počasia, rôzne energie majú na nás vplyv a aj keď je to niekedy náročné, je to pozitívna zmena, lebo takto vidíme že sa nám stelie na lepšie časy... alebo by som si mohla myslieť, či strachovať či sa nezvýšila rádioaktivita a či to nezaťažuje štítnu žľazu a preto to búšenie srdca...

      Vymazat
    2. Zapomeňte na čakry a soustřeďte se do duchovního Srdce na pravé strane hrudi a nezapomeňte nejsem tělo ale to vědomí kolem něho takže se uvědomuji nad hlavou a spojím to se Srdcem. Je to krásné a Jsem.

      Vymazat
    3. Ach, bóóóže, Marek & Marek Govnov, ty si tu vypisuješ tak ako vietor zafúka. Buchot srdca budeš mať, ked budeš mať aspoň 55rokov, ako ja. V mode je aj Haarp, prečo nenapíšeš že večer, ked ma najvyššiu intenzitu, tak ti pripeká predný aj zadný mozog, a ten nedostatok lásky, ktorým trpíš, sa odzkaľuje práve na tvojom podnebí, žalúdku, a tiež že vibrácie Zeme ti aktivujú stredné ucho, a nad ránom preto počuješ zvuky zo záhrobia a vreskot mrtvých....

      Vymazat
  4. Myslím, že ohánět se intuicí je zcela mimo mísu, vůbec netušíme co to je, všichni máme (duchovní) ega tak nabubřelý, že všichni všechno vědí a nalézt vyšší já nedokáže nikdo (skoro). Už vůbec ne mágové s "kryštálmi" a ezoterici s energiemi. Eduard Tomáš říkal to samé co Ivanka už před lety ona k tomu dodala tu spokojenost, což je fajn a dimenze a ezoterickou diagnostiku, což je šílenost a v podstatě také manipulace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) ano všichni máme duchovní ega-duchovní ego je náš Duch tj.Já. Ten není nikdy nabubřelý :-) Nabobtnané je jen naše lidské ego- motor života a záleží na nás jak ho řídíme a upřednostňujeme. Intuice je naše duše, u někoho spojením s duchem -motor naší duchovní bytosti. Musíme se zklidnit,ztišit,abychom zachytili hlas intuice-chodí vždy jako první,tiše...vzápětí je přehlušen logikou-mozkem-egem lidským...Mnohdy logika přehluší informaci intuice. Ale..intuice nás NIKDY nezradí....narozdíl od naší, mnohdy nemotorné logice. Zkuste si ten rozdíl v drobnosti svého rozhodnutí :-) Uvidíte sám/a výsledek. Chce to, si vyzkoušet hrou :-) /pro vaši orientaci...co radí intuice- první nápověda,je mnohdy logicky neakceptovatelné, proto sáhneme při rozhodování po logice...později si ale klepeme na čelo...šiš,ale já to věděl/a !..ale neposlech :-) /

      Vymazat
    2. a kdo manipuluje s tebou ?

      Vymazat
    3. Anonym 18:45 - s tou intuíciou mám presne také skúsenosti, ako popisuješ. Je to ako v Popoluške s tými tromi orieškami - brnkne ti to "do nosa" a keď začneš premýšľať, čo je to za "dar" a zavrhneš to, môžeš prísť o "zázrak". IvH

      Vymazat
    4. Anonymní29. ledna 2014 21:29,vystizne a strucne napsany.:-)

      Vymazat
  5. "očekávat velké děje, které budou měnit svět" - To sem dáváte jako duchovní zkoušku, žejo? Ego se snaží uniknout do budoucnosti? Eckhart? Eh, tak zas nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale Eckhart Tolle neříká, že neexistují cíle, říká jen, že budoucí cíle se naplňují v přítomnosti... Takže žádný únik nikam, to si s prominutím špatně vykládáte:-) a to slovíčko "očekávat" nevybízí k tomu, abychom si dali ruce do klína a čekali:-)

      Vymazat
    2. pochopil si něco ? asi ne

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.