17. ledna 2014

Pavel Roško: Je čas praktikování

Pavel Roško mi zaslal reakci na zveřejnění jeho rozhovoru Vítejte na vesmírné lodi, který měl značný ohlas. Velký dík!

Dobrý večer pane z Orgonetu.
Jen pro vaši informaci. Já nejsem doopravdy ten typ, který by celé dny vysedával pouze u počítače a reagoval na názory lidí o mé osobě. Snažím se u toho trávit co nejméně. Někdo si řekne, že "proč se zveřejňuje, když potom nereaguje na diskuze". Tak to není a nenechám se do ničeho manipulovat. Chci jen ty lidičky stimulovat k diskuzím mezi sebou. Ale všude, ne jen na internetu. Takových povídalů a pisálků je už všude dost! Je čas praktikování. Doufám, že mi rozumíte. Budu pouze zasílat hromadnou odpověď na vše, o čem  lidi budou diskutovat. Něco podobného, co Vám zasílám v příloze.
Doufám, že to lidičky tak vezmou. Pokud ne, tak to je chyba, ale ne moje. Pokud vy sám byste měl zájem, tak bych mohl občas něco napsat a proložit fotografiemi atd. Pokud máte zájem, tak mi odpovězte a já Vám zašlu jeden připravený  článek s mnoha fotografiemi, které jsou unikátní a zatím ještě nebyly zveřejněny. Zveřejňoval jsem zatím pouze na Exopolitice.cz .  Zase to Olomoucko …. jaro. Tentokrát by to bylo léto a podzim 2013.
Děkuji a zdravím
Pavel Roško


Ahoj lidičky,

nemohu a nechci odpovídat jednotlivému tazateli, ale pouze těm kteří mají srdce otevřené, ale zároveň s nadějí, že to pochopí i ti, jenž jsou zatím v pozici strachu a útočení. Mluvím hlavně k nim proto, aby už konečně vstoupili na cestu rozvoje sebepoznávání. I přes to, že sami ještě spolupracují se systémem OVLÁDÁNÍ. Vesmír s nimi do budoucna počítá !!!


Byl jsem několik dnů v terénu, na internet nebylo jak se připojit. Po několika málo dnech běžného životního provozu je má aura na cucky a pak se není jak bránit. Zásadně se snažím nezaplést do diskuzí, kde si mě lidé špatně zařazují (do jakékoli kategorie), tam se nehlásím.

Nejsem guru ani prorok, před takovými já sám prchám pryč a to jako první ze všech. Kdo mě zná, tak to může potvrdit. Já jsem pouze ten, který se natolik nezaneřádil kdejakým myšlenkovým odpadem, který produkují systémy ovládání lidstva (komunismus, kapitalismus a jiné), snažím se být vždy tím, kterým jsem. Pomáhat je mé poslání. A budu to dělat, dokud na to budu mít síly. Až budete chtít, tak pomůžu i Vám. Stále ještě potřebujeme někoho hmatatelného, koho si lze osahat, abyste uvěřili. Včera to byl třeba E. Tomáš, dnes to jsem já, a zítra to může být kdokoli z Vás. Ale o to tady přeci nejde.

Až budete lidičky připraveni, tak se i Vám rozhrne závoj nevědomosti a prázdnota v mysli, která tím vznikne, udělá místo pro nový pohled na sebe, svou rodinu, její skutečné začlenění do lidstva nového vyššího stupně – Lidé Světla, nebo třeba jinak, to není však podstatné. Důležité je pokoušet se o posun dopředu, ale ne po račím, jsme lidé - dokonalé bytosti na vzestupné vývojové fázi, měli bychom UŽ vědět, co skutečně potřebujeme MY a ne co ONI, jenž se snaží neustále s námi manipulovat, včetně náboženství a církví.

Je potřeba na sobě pracovat, neschovávat se, a když se Vám něco nebo někdo nezdá (jako třeba já), tak před tím neutíkejte, postavte se tomu čelem a poslechněte si to, i když to nejsou informace pro Vás, ale zkuste o tom zapřemýšlet alespoň maličko. Pokud se s tím nemůžete naprosto ztotožnit, tak to raději nechte jiným a nestarejte se o to, není to zřejmě cesta pro Vás. Možná už zítra najdete tu svou. Žij a nechej žít. Nepřidělávejte si další karmu. Nevíte, jestli Stvořitel nesleduje TEĎ zrovna právě Vás. Doufám, že už Vám také přestanou stačit pouze reklamy, slevové akce, oficiální zprávy a TV s importovanou kulturou válek a hororů ze zámoří, udržující lidi ve strachu a bázni před jakýmkoli vybočením z průměrnosti spotřebitele.

,,Cesty k sobě jsou otevřeny. Otevřete svá srdce a vstupte prosím.“

Tak nyní k diskuzi:

Víte, já jsem jen malá první vlaštovka, kterou stvořitel poslal do vichru zimy, jako posla časů, které se blíží. „Chci být tím, čím jsem, a nástroje nepotřebuji, neboť co potřebuji, vždy s sebou mám….. Láska – víra – a naděje, že se člověk jednou skutečně probudí a právem bude moci spočinout v náruči Stvořitele (obrazně řečeno).

Děkuji MOC za kladné ohlasy a za podanou ruku, moc si toho vážím.

Pro mé příznivce: 30.1 natáčíme na Cesty k sobě.cz další pokračování, možná budoucího seriálu…každý díl bude jinak zaměřen a doprovázen fotografiemi kosmických lodí a plavidel různých typů a dimenzí.

Moc se budu těšit.

Mám ovšem jen jedinou podmínku! A to, že mě, lidičky, budete brát takového, jaký jsem.

Se zuby či bez nich. Věřte, že dělám co mohu. Žiji teď a tady, proto jsem zvolil tuto variantu. Pokud bych čekal na POTOM, tak by vše ještě dlouho trvalo! A než by se objevil někdo jiný, tak by to už nemuselo být důležité a naléhavé ! Doufám, že tím dodám odvahu i těm, kteří nám mají co říci, ale jen pro takovou prkotinu se neodváží mluvit na veřejnosti. Tak to snad přežijete, ne?

Po zhlédnutí si můžete nalézt a otevřít třeba katalog „dokonalých lidí“ v kvádrech se spoustou peněz se zuby nejvyšší cenové kategorie. Ale ti Vám nic neřeknou. Nemají Vás rádi. A proto Vás a vaše děti dokonale otravují jedy z postřiků chemtrails, uměle je přidávají do velkovýroby potravin, jedy jsou všude ve vodě, v zemi, ve Vás samotných, a to, že mě nebudete soudit, bude možná Váš první krůček k osobní svobodě.

Mnozí byste do toho určitě nešli, jen kvůli názoru těch povrchních. atd… já jsem ale vždy pro to jít do všeho natvrdo, a můj osobní zájem musí jít stranou. A co VY?

Já sám mám z toho hodně dobrý pocit a moc všem fandím a pokud budu moci (ze zdravotních důvodů), budu pro Vás dělat . Pomaličku rozjíždím cyklus přednášek po Čechách a Moravě. Mně vyhovuje spíše povídání pro malé skupiny hledačů. Považuji za důležité o těchto věcech diskutovat přímo. Nemám příliš rád diskuse na internetu a podobně. Já raději mluvím s někým, koho vidím a cítím atd. Zatím jen jednu přednášku měsíčně. Už mám obsazen leden, únor, březen, duben. Ještě mohu květen a červen, pak jsou prázdniny a kruhy v obilí a má pozorování. Dále mám ještě volné – září, říjen, listopad až do dušiček. V tu dobu mám nejvíce práce s dušemi bloudících.

Zdravím všechny přátele, myslím na Vás ! Děkuji za podporu. Doopravdy mi to dává pocit, že to vše má smysl. Nepřátele snad nemám. Sledujte prosím veškeré dění, aby jste nebyli zaskočeni. Každý den k nám přichází jemné energie z nitra našeho vesmíru, o které si žádáme. Vesmír plní naše přání, avšak pozor na to, co si přejeme! Přejeme si mír lásku a blaženost a to pro Všechny bytosti celého vesmíru (kterého jsme součástí).

S láskou

Pavel Roško

P. S. Orgonet:
Je pro mě velkou poctou, že jste se, pane Roško, ozval, a děkuji za upřímné sdělení. 
Vaše informace jsou se mnou naprosto rezonující, a samozřejmě mám zájem zveřejnit váš článek.
Těším se na další rozhovory, a bude-li někde v mém dosahu Vaše přednáška, určitě ji nezmeškám! 

P. P. S. Orgonet: Jedna z Pavlových fotek z Olomoucka. Zdroj: Exopolitika.cz)


36 komentářů:

  1. Napadl mě k tomu jeden film co jsem viděl.. tak si udělejte v tomto mlžném smutném čase na něj chvilku.. určitě nebudete litovat... Snažte se přežít prvních 20 minut, pak to má grády a ta HUDBA http://www.youtube.com/watch?v=fwCKg16moGs
    Nebo film je i na uloz.to pod názvem: "Náš Domov"
    PS:Včera jsem se na něj po 2 letech koukl a hned se mně pročistily oční kanálky ;) a to jsem chlap..tento film má každému z nás co říci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejpozoruhodnější na tom filmu je to, že to NETOČILI AMÍCI !!!

      Vymazat
  2. Děkuji za ta krásná slova a držím palce :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji p.Pavlovi,at je svůj,víc takových lidiček.Dík Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Je to tak, berte mě takového, jaký jsem, ale když my máme ty svoje vzory v televizi a mezi célebritami, sem pan Roško vůbec nezapadá a proto ho nelze poslouchat. Takhle je to nastavené a přes to nejede vlak. Vidím a slyším to všude kolem sebe, s "normálními" lidmi se nedá moc bavit, je to jen prázdné plácání. A jsou fakt hloupí, to si víc pokecám se svým psem a svými kočkami, ti si na nic nehrajou. Nebyl by, prosím, kontakt na pana Roška? Judit

    OdpovědětVymazat
  5. VĎAKA, súzním s panom Pavlom. Vďaka Orgoneti. B

    OdpovědětVymazat
  6. Moc všechno pěkné, rezonuji s tím a prosím Pavla o termín v květnu 2014. Možná jsem přehlédl jeho mail. Nejsem taky žádný fenomén na počítači a stačí mně jen pár webovek a to je všechno. Samozřejmě Orgonet je mezi prvními... :-)
    Mám kolem sebe skupinku lidiček, kteří by se rádi setkali a popovídali. Můj mail je: ktk.jicin@seznam.cz
    Jsem z Jičína /od Rumcajse... :-) /
    Zdraví vás všechny moc Ladislav a s velkou pokorou děkuji. Všem zdraví, lásku a veselou mysl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tú "skupinku lidiček" vám celkom závidím :) Ja v okolí nemám ale že nikoho. Ešte aj vlastný muž mi hovorí, že som extrémistka. Ste šťastný človek.
      Všetko dobré a nech sa Vám prednáška vydarí.
      IvH

      Vymazat
    2. Velmi děkuji a přeji Vám ty lidičky. Oni se ukáží, uvidíte. Hezké dny. Ladislav.

      Vymazat
  7. Pavle Roško, přeji mnoho sil, štěstí a lásky, cesta kterou jste se vydal - tedy pomáhat lidem - a to i přestože to pro některé z nás nemusí být pochopitelné, někteří to mohou posuzovat, někteří třeba raději ignorovat, nebot nechtějí připustit jakoukoli manipulaci...Neberte ty diskuze osobně, nenechte se tím zranit, jsme tomuto systému posuzování a odsuzování a hodnocení bohužel učeni celý život a je to jakási automatická reakce - velmi špatný návyk. Je mnoho lidí, kteří Vás mají rádi. Já si například vyslechnu tyto rady, ale většinou jen ze zvědavosti, nechám je sebou projít a odejít a dál se řídím srdcem a intuicí. Moc krásně jste na vše zareagoval, bez egocentrismu, bez uražení, bez zlosti....cítím ve vás lásku, vyrovnanost, vnitřní jednotu a touhu pomáhat. Tím jste mě oslovil nejvíce. Tím co je ve Vás. Přeji Vám spoustu lásky, ochrany a síly.

    OdpovědětVymazat
  8. Četla jsem příspěvky od čtenářů ,po shlédnutí diskuze s Alžbětou.Každý má jiný názor ,ale proč tady řešíte kdo má zuby nebo kdo jak moderuje.Všichni tito lidičky jsou přece úžasní už proto ,že to dělají pro Nás.A my se musíme začlenit kam patříme .Kdo na videa nechce koukat má divný pocit ,tak to vypne a víc se tím nezabývá.Spíš mám pocit ,že s diskuse je spousta negativní energie ,ale to je asi určitý záměr.Jinak držím Pavlovi i Alžběte svoje palce.Hlavně vydržte a těším se na další video.Wanda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáte v pořádku rozlišování Vlasto. Paní Šorfová je klasická esoterická businessmanka, živí se tím a navíc brala špinavé peníze od Antonína Koláčka z kauzy Mostecká Uhelná Společnost uznaného vinným z okradení českého státu o miliardy kč..

      Vymazat
    2. :)) souhlasím až na tu negativní energii,tu jsem nezaznamenala.

      Vymazat
  9. Článek a vzkaz čtenářům od pana Roška mi udělal velkou radost. Úplně mi prozářil páteční odpoledne. Naprosto chápu co v článku pan Roško sděluje a jeho postoj je velmi správný zasluhující si reflexi v nás. V lidech této planety.
    Určitá spolupráce s tímto webem jak pan Roško sám navrhuje by byla určitě přínosem.
    Pokud se bude pan Roško případně ke komentářům nějak komplexně vyjadřovat měl bych jednu jedinou otázku která se týká piktogramů v obilí. Bylo by tedy možné sdělit nějaké informace týkající se tohoto celosvětového fenoménu ?
    Samozřejmě, že bych měl řadu otázek, ale třeba se takové informace objeví postupně například ve videu apod.
    Díky za zveřejnění článku.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  10. PROSIM PEKNE, mohl by pan Pavel Rosko zverejnit kde se konaji jeho mini-prednasky v nejblizsi dobe - misto a cas i cenu vstupne, radi bychom tam prisli.

    Moooooc dekujeme

    OdpovědětVymazat
  11. Ja pana Pavla nesudim a prajem mu vela šťastia a zdaru , ale pan Pavel by mal uznat ze ludia maju aj svoje nazory a ked je nazor tak vznika diskusia a to je potrebne.Zuby riesit a riesit cloveka na základe vzhladu je chladne a krute .Toto neuznavam .
    AsgarD

    OdpovědětVymazat
  12. Orgonete . Dobrý den, nemáte prosím bližší informace(datum, místo) o přednáškách p. Roška . Děkuji

    OdpovědětVymazat
  13. Přesně tak, každý jsme na jiné vlně vibrce a někdo shlédne krvák, či krimi film a řekne úžasné, super, někdo po pěti minutách jej musí vypnout, pač nesnese tu negativitu, a tak je to i v případě tohoto videa,jsem názoru toho, že kdo žije ve strachu, má klapky na očích tak to s ním lomcuje a začne se tomu bránit, ovšem ten kdo je otevřen duchovním kvalitním energiím, tak ten má z pořadu pěkný zážitek.
    díky

    OdpovědětVymazat
  14. Viděli jste filmy, četli jste příběhy... Přátelé já se s nimi setka tváří v tvář a to co s epal stalo s mým životem, tomu byste nevěřili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemôžete o tom napísať niečo viac ?

      Vymazat
  15. https://www.youtube.com/watch?v=Pg6VTzacb9I#t=141

    OdpovědětVymazat
  16. Zdravím.

    Není důležitý ksicht, ale obsah slov a zpráv, které jsou a mají být předávány dál. Jinak fotky jsou bomba a povídání s Alžbětou také nemělo chybu.

    Pavel Roško byl hostem v roce 2012 na záhadologickém setkání v Chotěboři. Tak vám to sem dávám, kdyby to někoho zajímalo. Video zaznamenal Milan Knob.
    1. část: http://youtu.be/TChfNOcDqU4
    2. část: http://youtu.be/z-B8StXFCcM

    S Láskou a Světlem
    Honza Freedom

    OdpovědětVymazat
  17. Video i tohle sdělení mi zase něco dalo, i sebemenší informace se kterou souzním mi vždy dá hodně :) Proto děkuji, obzvlášť za video, protože se k němu dostane více lidí a i ti, kteří by se k němu nebo podobným informacím dostat nemohli. Jsem velmi rád za každého láskyplného člověka či bytost, která chce a pomáhá ostatním s poznáním. Spousta lidí je na to sama a objevovat pravdu už jako dítě není jednoduché :) Přeji lásku, zdraví, štěstí a mír všem bytostem.

    OdpovědětVymazat
  18. Děkuji Pavlovi i Alžbětě za jejich rozhovor v natočeném videu vystaveném i zde na Orgonetu ( jsou krásní a svý , moc si toho vážím ) . Bylo jasné, že ti kteří mají ještě stále ve své mysli zakódovaný starý systém hodnocení , jak jej známe, bude jim překážkou k cítění a vnímání důležitých věcí. Ale všechno je naprosto vpořádku, protože všichni jsme na cestě odvahy našeho srdce otvírání se čisté lásce a to pro naše ega často není vůbec lehké. Všechno co se tu děje má obrovský smysl, jsem šťastná, že se tak děje. Děkuji Pavlovi Roškovi za jeho upřímná slova zde , ale hlavně to, že je tu s námi a za jeho sdílení poselství, kterým napomáhá procesu probouzení i tady u nás . L.

    OdpovědětVymazat
  19. http://www.nakridlechandelu.cz/archandele-bohove/privolavani-archandelu-nanebevzatych-mistru

    OdpovědětVymazat
  20. díky za info, pane Roško, mám jednu připomínku, mráz mi přechází po zádech (a nakolik vím, i mnoha lidem kteří se zabývají "našimi" tématy...) když slyším, slovo "lidičky", "človíček", a pod.... zamyslete se nad příčinou, proč to používáte, určitě na to přijdete... nedovedu si představit, že by třeba Osho nebo Tolle nazval své posluchače "lidičkami", vidím v tom analog, kdy pracovníci kléru používají slovo "ovečky"...
    ale jinak dík za vaši práci, každá ruka dobrá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zamysli se radši proč ti to vadí ...

      Vymazat
    2. Tak tak, nechci Tě urážet, ale zamyslet by jsi se měl. Oslovení lidičky je upřímné a neznehodnocující a ani povyšující. Naopak srdečné a přátelské človičku zlatý :-)

      Vymazat
  21. Chcela by som vedieť : bola ISSON kometa ? alebo nebola a bola to materská stanaica s množstvom sprievodných plavidiel. Kde sú teraz ? Pán Pavel Roško to iste Vie. Prosím Orgoneti, opýtaj sa ho. Ďakujem. B

    OdpovědětVymazat
  22. Andělé nosí bílé košile. Bílá barva souvztaží s čistotou, moudrostí a nevinností.
    Petr D.F.

    OdpovědětVymazat
  23. Se zájmem kvituji Vaši práci. Nejste první vlaštovka jenom delší inkarnace. Jenom se nemohu zbavit pocitu že jste něco prošvihl a toto je něco jako odčinění? Je fajn znát všechny věci jak je to s dimenzema s vesmírem, mimozemštany atd. To se člověku vyjeví až když je připraven a to v okamžiku. Co člověk to jiná cesta, ostatně to největší co nám bylo dáno je svobodná vůle. Já jenom, k čemu všechny ty informace? Přijde mi lepší naučit lidi aby se na to podívali sami, vesmír nám ukáže co chceme. Ve 13-ti jsem se naučil 'létat' a do pár týdnů jsem věděl o vesmíru téměř vše co jsem chtěl. Stačila k tomu jedna kniha. Lobsang rampa- Purpurové roucho. Samo i ostatní jeho knihy. Tím vším že jsem spíš chtěl podnítit lidi aby místo hltání 'informací' se věnovali sami sobe a svému já a rozkvetli láskou a vesmír se jim dříve nebo později odvděčí. Tak to je. Jakub

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každá cesta je dobrá , i tá informačná, či osvetová, čo nás inšpiruje, aby sme sa nad sebou zamysleli.

      Vymazat
    2. Vím že ano, proto je to už v první větě. :-)

      Vymazat
  24. Ráda bych pozvala v červnu p. P.Roška na besedu pod bájnou horu Blaník. Bylo bymožné předat mu moji mail.adresu? janapotancokova@seznam.cz Mockrát děkuji za zprostředkování. Janka

    OdpovědětVymazat
  25. Jsem velmi, velmi vděčná za to, že jsem měla možnost narazit na články pana Pavla Roška. Bydlím také kousek od Olomouce a tyto články mi otevřely oči =) věřím, a pevně v to doufám, že jednou budu mít tu čest se s Vámi setkat i osobně. Vážím si toho, co pro lidi děláte, ať už někteří chtějí vidět a slyšet a nebo ne, je to jejich volba. Mě jste velice pomohl. Přeji Vám na Vaší cestě mnoho, mnoho úspěchů! DĚKUJI =)

    OdpovědětVymazat
  26. Také se moc a MOC těším na další video p. Roško u A. Šorfové - a je mi to fuk, že A. Š. "skáče ráda do řeči" :-). Zve si samé zajímavé lidi, viz pozvala přece i pana Roško. :-) Moc za to děkuji a těch videíček ať pro nás, kteří pana Roško hodně "můžeme" - tak ať natočí ještě spoustu. :-D )))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.