12. dubna 2014

Mrak "mammatus" nad sídlištěm v ČB

Letošní jaro je ve znamení režimu sucha nad ČR. Dá to zřejmě klimateroristům dost práce a starostí, aby odvraceli vodu nesoucí "fronty". A ty, které sem experimentálně pustili, se jim podařilo udržet "v suchu"...
I když v minulých dnech nějaké přeháňky nad ČR, ba i "stacionární" umělé bouřky z ničeho, byly, tady v ČB spadlo vody opravdu  minimálně. Moje zahrádka je jako troud.
Ale roztodivné mraky byly pilně uměle šlehány, viz tento slušně vyvinutý "mammatus" ("prsatý mrak") předevčírem nad naším sídlištěm. Nespadla z něj však ani kapka (:-(



7 komentářů:

  1. Zřejmě nastala doba, kdy si začneme všímat toho co nám u nás škodí a chemáky vezmeme jako součást systému. Nebudeme se ptát proč to dělají, ale proč u nás neprší a proč nesvítí slunce. Když připustíme, že za to někdo může, lze ho soudit a odsoudit.Ti vědci co to dělají, to dělají na něčí pokyn, na něčí objednávku a i v čechách budou lidé kteří se toho byznysu účastní...je otázka jestli v náš prospěch nebo jen ve svůj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ona spíše přijde doba , kyd poznáme , že ne vše co vidíme na nebi , mají na svědomí harfisti ....ad.

      Vymazat
    2. To je nejspíš pravda, ale harfisti do toho pořádně pekelně fechtujou svýma hračkama, a to nepřidá nic k dobrýmu

      Vymazat
    3. jenže tady jde už o jinou hru konečně jsme na pojeni na střed galaxie, Země se posunuje ..do vyšších oktáv, takže ty změny na ní jsou hlavně pro To !

      Vymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=X_jC9fB53aE

    Vyrobte si vlastný dážď !

    OdpovědětVymazat
  3. Nechtěl by někdo toto video přeložit?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.