12. dubna 2014

Slovenské meteoradary 8. 4. 2014 zobrazují kruhy čili vyrábějí srážky

Pro připomenutí, jakým způsobem v současné době funguje počasí:

Pokud klimateroristé naplánují srážky, pak musí být v atmosféře dostatek chemikálií - kondenzačních jader (dodáno letecky - chemtrails) a dále je třeba použít radiofrekvence, které způsobí kondenzaci dešťových kapek a spad srážek. Tyto frekvence vydávají tzv. "meteorologické" radary, což jsou v ČR radary Brdy v Čechách a Skalky na Moravy.

Přirozené srážky v dnešní době již neexistují, vše je pod kontrolou klimateroristických technologií.

8. 4. 2014 bylo na Slovensku vydáno varování před silným deštěm a větrem.

Samozřejmě že slovenské radary Malý Javorník (nedaleko Bratislavy) a Kojšovská Hoĺa (východní Slovensko) (umístění snadno poznáte - je to ve středu vydávaných kružnic) v době této meteorologické události ukazovaly kruhové  radiační pulzy, což znamená, že vysílaly příslušné frekvence k aktivizaci a intenzifikaci srážek.

Slovenský SHMÚ, zřejmě jako jeden z posledních na světě, používá dosud zastaralé zobrazení, které jasně ukazuje radarové kruhové pulzy i během běžné výroby srážek. Většina evropských meteorologických služeb, které zobrazují srážky pomocí haarpových radarů, které již zřejmě všechny mají americkou technologii systému NEXRAD, už změnila zobrazení tak, aby kruhy spjaté se srážkami byly méně nápadné. (Mimořádné pulsy pro výrobu extrémů počasí viditelné stále jsou.)

Kruhové pulsy slovenských radarů 8. 4. 2014

Kruhy šířící se z Malého Javorníku:



Kruhy šíříce se z Kojšovské Hole:



Animace na videu: 
http://youtu.be/22ctNVTkWA0








3 komentáře:

  1. Vädermanipulation i Slovakien/ protest v Stockholm: http://ivansbj.blogspot.se/2014/04/vadermanipulation-i-slovakienprotest.html

    Pre tých korí chcú dostat kompletnejsí obraz o tom co sa deje som prelozil jeden svédsky dokumentär do cestiny na nasledovných odkazoch.

    http://ivansbj.blogspot.se/2014/03/svedska-spoluucast-na-manipulacii.html

    alebo na orgonete:

    http://orgo-net.blogspot.sk/2014/03/svedska-spoluucast-na-manipulacich.html#more

    OdpovědětVymazat
  2. nebuďme proti všetkým zrážkam! Teraz ked je suchá jar, je vodu treba ako soľ. Za každú kvapku som vďačný.Východné slovensko je absolútne suché, ta troška vody, čo teraz ušla klimateroristom, aspoň trocha naklíčila moju zeleninu. Lenže akosi stále pravidelne po tomto maličkom zavlažení, sa zdvihne vlna dvojňového (80km/hod.) vetra, ktorý to hned vysuší! Ale stále pravidelne.a to ešte je aj na Slovensku fúra nezodpovedných gifterov, čo postavené TowerWandy nechajú trčať dohora dňom a nocou!!! Preto máme sucho! Ano, ja viem, že TowerWandy sú užitočné na chemickú deku, ale má to aj nevýhody = trvale bránia dažďu, aby pokropil suchú zem. A stačí tak málo: zložiť do dole do vodorovnej polohy v smere zemským magnetických siločiar - na juh.

    OdpovědětVymazat
  3. Docela zajímavý příspěvek. Jen tak zkusmo 'sem si porovnal animaci snímků ze slovenských radarů se snímky z těch českých (na pocasi.idnes.cz). Měly by se shodovat (aspoň v oblastech poblíž hranic) A taky se shodují ... teda až na cca 90minutový posun. Tak nevím co si o tom myslet.

    Tomáš

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.