10. listopadu 2014

Kampaň proti Zemanovi pochází od Američanů, na konci má být Babiš prezidentem a dostavba Temelína


Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví, na konci má být Babiš prezidentem a dostavba Temelína. Víme první!

Převzato: http://aeronet.cz/news/hystericka-kampan-proti-zemanovi-pochazi-z-dilny-americkeho-velvyslanectvi-na-konci-ma-byt-babis-prezidentem-a-dostavba-temelina-vime-prvni/

5. 11. 2014


Nikdy se s tím nesmířili. Nikdy nespolkli a nestrávili lidovou volbu, vůli lidu danou výsledkem prezidentské volby. Nikdy se nesmířili se silnou personou v roli prezidenta, který hájí výhradně průmyslové a ekonomické zájmy naší země nad zájmy jiných států. A udělají všechno proto, aby nám tuto volbu již příště nedali a udělají to tak, abychom je o to sami požádali, aby nám tuto volbu odebrali. Zeman překročil rubikon a jeho čas nyní už odměřují jiní. Je před námi odvolání prezidenta, změna ústavy a zrušení přímé volby. K čemu došlo, o tom si povíme v tomto článku.


FOTO] Miloš Zeman jako první, přímo lidem volený, prezident

Miloš Zeman neměl být zvolen prezidentem, neboť to nebylo v plánu. Dokonalými kandidáty měli být pro-američtí koně, Karel Schwarzenberg a Jan Švejnar. Mezi nimi se měl odehrát syntaktický americký model boje, kdy bez ohledu na to, kdo by vyhrál, každý by razil stejnou a předem nalinkovanou politiku podle zadání a notiček z americké ambasády. Taková hra na volbu, jakou mají američtí mazlíčci rádi. Dodnes totiž tomu obyčejní Američané věří, že když máte na výběr ze dvou katů, že máte možnost lepší volby a nepřijít o hlavu. Málokdo prohlédne za oponu a připustí si myšlenku, že nejde o volbu lepší alternativy, ale o volbu té samé alternativy, avšak v jiném ustrojení. Zvolte si, do jakého košíku sáhnete, s kobrou nebo mambou? Máte možnost volby, tak do toho! Republikáni nebo demokrati? Socialisté nebo konzervativci? Levá nebo pravá hlava téže saně?

Iluze volby sebevraha, provaz nebo kyanid?

Ve skutečnosti možnost volby nemáme. Protože nikdy nedostaneme možnost hlasovat pro své dobro a prospěch. Kdo by se o to pokusil, dopadl by jako Angela Merkel. Ta ještě donedávna se sbližovala ekonomicky s Ruskem natolik těsně, až to vypadalo jako selanka. Poté ale přišlo varování zpoza moře a americký velvyslanec v Berlíně pohrozil nebohé Angele zveřejněním její minulosti, včetně telefonních odposlechů. Angela má ve své minulosti několik nepěkných epizod, od nerozvážné podpory Frakce Rudé Armády (RAF) až po účast ve výcvikovém kempu německé Stasi v polovině 80. let. Ve skříni Angele chrastí zdaleka více než jenom jeden kostlivec. A tak nezbývá Merkelové nic jiného, než skákat podle not americké operativní buňky CIA v Berlíně a rušit kontrakty a vztahy s Moskvou, i když to ohrožuje německé podniky a hlavně její kancléřské křeslo.

Pád vlády na objednávku Bílého domu

Jenže když přijde politik, který není manipulovatelný, který si jde tvrdě za svým, rukavičky jdou dolů a začnou se používat metody diskreditace. Není-li špína a bordel přímo na jedinci, hledá se oběť v jeho těsné blízkosti. Právě toto byl případ kauzy Nečas. Sestřelení premiéra přímo nebylo možné. Pan „Čistý“ nezískal tuto přezdívku náhodou. Byl extrémně opatrný. O Nečasovi se v kuloárech proslýchalo, že se bojí někdy i podat ruku některým podnikatelům na kongresech ODS, protože se bál, že ho někdo vyfotí a ve Photoshopu domaluje do ruky podnikatele obálku a Nečase potom nepřátelé uvnitř ODS obviní z přijetí úplatků. Jak je vidět, paranoia byla u Petra Nečase namístě. Pojďme si rychle osvěžit historii, co vedlo k pádu premiéra.
[FOTO] Petr Nečas a Vladimir Putin v Moskvě, Květen 2013
Petr Nečas byl koncem května 2013 na státní návštěvě v Moskvě, kde se kriticky nejprve vyjádřil k Pussy Riot [1]. S delegací podnikatelů pomohl uzavřít lukrativní průmyslové zakázky, ale to hlavní se odehrálo v Kremlu a posléze v Gorkách u Moskvy na setkání s Medvěděvem. Nečas utrousil poznámku, která rozhodla o tom, že americká ambasáda v Praze ve spolupráci s Janečkovo protikorupčním fondem zahájí operaci na sestřelení Nečase z pozice premiéra skrze jeho přítelkyni Nagyovou, která rozhodně „čistá“ nebyla. Nečas totiž v Moskvě pronesl, že ruský Atomstrojexport má nejlepší předpoklady pro vítězství v tendru na dostavbu Temelína, a to zejména kvůli mohutným offsetovým pobídkám na ruské investice v Česku.
Westinghouse v té době, podle našich informací, byl už mimo hru. Neměl vyhrát tendr, jeho nabídka ceny totiž byla skandálně vysoká a navíc vyžadovala, aby některé technologie v Temelíně instalovaly výhradně americké firmy, bez účasti českých firem, dokonce včetně kamer a CCTV okruhů, které by odesílaly data do USA, neboť technologie prý obsahuje jakési embargované elektronické obvody a kryptování a Američané je budou chtít mít pod svým online dohledem. Američané by tak možná měli k dispozici i dálkový „kill switch“ na dálkové odstavení (odpálení amerických čipů a obvodů reaktoru) Temelína přímo z USA. K čemu by to potřebovali? K vydírání naší země, že nám odstaví zašifrovaný kontrolní modul reaktoru, pokud budeme „zlobit“?
V České Republice se média snažila navodit dojem, že za kauzou Nagyová stojí pracovití policisté a kriminalisté, kteří Nagyovou zaměřili náhodně v souvislosti s vyšetřováním okolo lobbisty Rittiga. Absurdní na tomto tvrzení bylo, že dosazení státního dozorujícího zástupce z Ostravy bylo účelové, aby se o sledování v Praze nikdo nedozvěděl. Ve skutečnosti to bylo celé jinak. Nagyová byla mezi českými zpravodajci „asset“ a chráněná osoba, jejíž zatčení bylo možné provést kdykoliv anebo vůbec nikdy, podle povelů a zadání. Nebýt nešťastného výroku v Moskvě, Nečas by zůstal premiérem a kauza Nagyová by nevznikla. Podle informací, které máme k dispozici, byl totiž na jaře 2013 Westinghouse přesvědčený do poslední chvíle, že pravicová vláda Petra Nečase nehraje „levou“, že stále ještě hraje podle pravidel a že nedopustí ruské vítězství v tendru. Výroky Nečase v Moskvě o Atomstrojexportu ale odpálily pod premiérem bombu. Američané nemohli riskovat vítězství Rusů a mamutí ruské investice do české ekonomiky.

Prezident, který neměl být aneb velká čára přes rozpočet

A touto obklikou se dostáváme konečně k Zemanovi. Ten vyhrál prezidentské volby nečekaně, protože nikdo nepředpokládal, že lid zvolí do funkce důchodce odkudsi z Vysočiny. Vůle českého lidu je tudíž Američanům a jejich poskokům, havlistům a sluníčkářům, na obtíž. Demokracií a volbami se ohánějí jen do té doby, dokud výsledek voleb je podle jejich plánu. Pokud není, demokracii odmítnou respektovat, viz. americké odmítnutí výsledků voleb v Palestině (kde zvítězil Hamás před lety), odmítnutí demokratické volby na Krymu (v Kosovu volby naopak Američané uznali), odmítnutí voleb v Luhansku a Doněcku. Zeman byl jako prezident dosud trpěn, ale trpělivost přetekla.
Pokud se domníváte, že onou poslední kapkou byla sprostá slova, jste na omylu. Sprostá slova byla jen záminka. Zeman si znepřátelil americké lobbisty a tajné služby svými výroky na konferenci na ostrově Rhodos, kde se vyjádřil k tomu, aby sankce vůči Rusku byly zrušeny a zejména svojí návštěvou Číny. Výroky o Tibetu byly jenom folklórem, Zeman leží kulturní frontě v Česku v žaludku už hodně dlouho, ale dosud se do věcí neangažovali američtí zpravodajci. To se změnilo s příchodem nového velvyslance Andrewa Schapira do Prahy.
Pan velvyslanec se netají tím, že bude prohlubovat spolupráci s českými neziskovkami v boji proti bezbřehé „korupci“ [2] (neziskovky jako právě zmíněný Janečkův protikorupční fond) a že bude pomáhat v Praze prosazovat zájmy amerických firem. Proto nás zaujala zmínka o Westinghouse, který podle posledních zpráv stále usiluje o dostavbu Temelína. Ta byla ČEZem po volbách 2013 zrušena, prý kvůli negarantovaným výkupním cenám energií z Temelína, ale to byla výmluva. Ke zrušení došlo kvůli Američanům, kteří neměli šanci tendr v konkurenci s Atomstrojexportem vyhrát, a tak byl ČEZ dotlačen k zastavení tendru. Andrej Babiš navíc hned po volbách upozornil na možnou náhradu v podobě těžby břidlic. Jenže tahle bublina už začala splaskávat i v USA a v Evropě je proti frakování plynů z břidlic takový odpor, že se v EU ani nijak nerozšíří, takže Temelín se nakonec bude asi dostavovat [3], ale už bez Atomstrojexportu, díky ruské izolaci kvůli Ukrajině. Chápete? Teď už to Westinghouse prý vyhraje.
[FOTO] Andrej Babiš je prototypem politika NWO, tedy korporátní magnát s politickou neomezenou mocí
A kdo je nyní favoritem? Zmíněný Westinghouse, protože kvůli Ukrajině nemá Atomstrojexport moc šancí, z politického hlediska, ale Zeman toto odmítá a chce, aby ruské firmy nebyly v tendru diskriminovány. Tenhle schizofrenní stav je pro Američany nebezpečný. Efekt „Ukrajina“, který dočasně izoloval Rusko od EU, nebude trvat věčně. Evropské země brblají, že sankce na Rusko nic neřeší, naopak poškozují země EU a že je třeba je „přehodnotit“. V diplomatické mluvě to znamená: „Sankce je třeba zrušit!“. Putin to ví, proto se usmívá. Ví to i Zeman, proto hýří úsměvy, jezdí do Číny, setkává se s ruskými podnikateli a láká je, aby investovali v Česku. Vědí to ale i havlisté a mediální fronta v Česku, která z toho skřípe zubama. A proto je třeba Zemana odstranit.

Prezident na odpis, Westinghouse strikes back

V televizi se už zcela otevřeně mluví o odvolání prezidenta pro nepříčetnost [4], navrhuje se změna ústavy, omezení pravomocí přímo voleného prezidenta, což je de facto útok proti lidu a útok proti voličům, jako kdyby politici říkali, že nechtějí, aby prezident volený přímo hlasem lidu měl pravomoci, naopak, aby je měl co nejmenší. Odvolávání prezidenta je zákeřná hra. Má tendenci se dříve nebo později obrátit proti těm, kteří takové odvolání do ústavy prosadí. Kdo zaručí, že kromě Zemana třeba v budoucnu levicový parlament neodvolá pro-amerického pravicového prezidenta? To je ta zákeřnost, které jsou si někteří politici vědomi.
My se ale podíváme na zajímavou a de facto klíčovou souvislost. Jak už jsem uvedl v minulém článku [5], v redakci jsme zaznamenali, že kampaň proti Zemanovi řídí především Mafra a její periodika. To znamená Babiš. Ten se sice dušuje, že do vydávání novin a serverových zpráv nezasahuje, ale to mu snad věří jenom naivní blázni. Co stojí za útoky a kampaní proti Zemanovi? Není to nic jiného, než dokonalý kšeft. Andrej Babiš vymění křeslo prezidenta za souhlas s dostavbou Temelína pro Westinghouse! Je to natolik průhledné a průzračné, až se člověk diví, že jim to může projít. Korupce za bílého dne!

[FOTO] Dostavba Temelína byla od začátku politickou hrou, tendr byl účelově zrušen po pádu Nečase
Američané chtějí dostavět Temelín a chtějí odsunout Zemana. Pravdoláskovci a mediální fronta chce také Zemana pryč. A Babiš chce na Hrad, chce kandidovat na prezidenta, ale potřebuje pomoc havlistů. Takže Babišova média namíří americké mediální rakety (ala Nečas) na Zemana, aby ho zdiskreditovaly, oslabily a tím umetly cestu Babišovi jako spasitelovi. Babiš ale ví, že potřebuje podporu z americké strany. Bez ní nemůže být akceptován na západě jako prezident, kde na něho koukají, ehm, jak to říct slušně, no prostě jako na oligarchu. Co dostanou Američané za pomoc a za podporu Babišovi od Babiše na oplátku? Dostavbu Temelína! Ruka ruku myje!

Budeme svědky Majdanu na Václaváku?

Štvavá kampaň proti Zemanovi řízená z Babišových médií, která nakoupil před volbami 2013, tak sleduje jediný cíl, totiž oslabit Zemana a jeho důvěryhodnost a připravit půdu pro jeho odvolání. Vypadá to, že nechtějí Zemanovi dopřát ani dokončení mandátu, že ho chtějí odstranit už teď. Je to ale nebezpečná hra, protože Zeman je přímo volený prezident. Pokus o sesazení prezidenta by mohl zažehnout v naší zemi barevnou revoluci na způsob Majdanu. Voliči Zemana by se s tímto rozhodně v klidu nevyrovnali. A s barevnými revolucemi, s tím mají Američané sakra dobré zkušenosti, viz. Arabské jaro, viz. Sýrie, viz. Majdan.

[FOTO] Andrew Schapiro a Miloš Zeman. Prezident možná netuší, s kým si podává ruku
Je snad toto cílem nového amerického velvyslance v Praze? Nepřepočítal se náhodou Babiš? Destabilizace Česka uvnitř EU by oslabila celou Evropu, oslabila by Euro a tím pádem posílila dolar. Ukrajina nevyšla, je snad Česko a jeho destabilizace záložním plánem ve věci záchrany dolaru? Vypadá to tak, bohužel. Vidíme, že americká rozvědka kontaktuje české kulturní kruhy, mobilizuje na internetu mladé proti Zemanovi, zasévá mezi občany pravo-levou nenávist, sundavání obrazů prezidenta ve školách, facebookové výzvy proti Zemanovi zakládané v USA z amerických IP adres. Tohle má všechno prvky barevné revoluce a všimněte si toho načasování. Za pár dní je tady výročí, čtvrt století od 17. listopadu 1989. Symbolika, náhoda nebo plán? Nevěřte na náhody, žádné neexistují.
Až vy mladí půjdete do průvodu, který právě teď v těchto hodinách chystá a plánuje americká ambasáda v Praze ve spolupráci s Literárním klubem (havlistická líheň neskutečných pošahanců) proti Zemanovi, zamyslete se, za čí zájmy těmi svými klíči cinkáte. Abyste neudělali stejnou chybu jako my starší v roce 1989, když jsme vyhnali čerta z východu, abychom si sem následně nakvartýrovali Satana zpoza Atlantiku. Nenechte Američany rozpoutat v Praze druhý násilný Majdan. Demokracie je ohraničená volební urnou a volebním obdobím. Ten, kdo toto ohraničení nerespektuje (tak, jako se stalo v Kyjevě na Majdanu), není demokrat ale fašista! Upozorněte na to své poslance a politiky, že kdokoliv by chtěl narušit demokratický princip přímo voleného mandátu prezidenta, bude to chápáno jako útok proti lidu se všemi důsledky z toho vyplývajícími. Toto je varování nám všem! Buďte ve střehu, Američané jdou naší demokracii tvrdě po krku, právě teď v těchto hodinách. Bůh ochraňuj naší zemi!
-VK-

26 komentářů:

  1. "Demokracií a volbami se ohánějí jen do té doby, dokud výsledek voleb je podle jejich plánu. Pokud není, demokracii odmítnou respektovat..." Trefně řečeno!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak kdysi pravil svým úředníkům a členům svého dvora samotný císař Rudolf II:"Darebáci, taškáři, kujóni, podvodníci a zloději jste ! Všechno ven ! Všechno ven ! Ať vás tu již víckrát nevidíme !

      Vymazat
  2. No tak vidíte, aká je to paralela. U nás sa vláda R.Fica rozhodla pristavať ďalší modul atomového reaktoru v Jaslovských Bohuniciach , a navýšiť v ďalších rokoch výrobu elektrickej energie. Nehľadiac na výlevy opozície, že to zapričiní nadvýrobu, a s tým spojený odbyt, tiež extrémné výdaje zo štátného rozpočtu. Mlčí sa ale, KTO bude stavať ďalšie jadro! A tento článok (vďaka tebe Orgo) už mnohe naznačuje. Amíci sa poistili, ak nie v Čechách, tak potom na Slovensku.Technologia Westinghouse, kamery, ovládanie z "centa", - dialkovo riadená bomba v Strednej Europe. Rád by som sa ale mýlil, možno Fico uprednostní ruskú technologiu. Avšak Rusi nám peniaze neposkytnú, (dodržujeme predsa sankcie)! Ale Westinghouse financie presadí cez ECB, určite. Mimochodom, Slovensko má dočasne pre korupciu pozastavené dotacie z EU. Takže Slovensku ide o veľa. -- iba toľko som chcel....povedať . *tibor

    OdpovědětVymazat
  3. Jedno staré proroctví říká, že všechny světové války vzniknou v Evropě, včetně té poslední - Matky všech válek. Pokud se Evropané nepoučili z obou předchozích světových válek, budou si ji muset znovu zopakovat, s o to obludnějšími následky. Dnes by se oběti počítaly ne na miliony, ale na miliardy ! Možná víte, možná ne, ale toto je součástí americké Agendy 21, která se právě postupně nenápadně realizuje jako konečný plán nastolení nwo nad světem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Video Bob Dean - tomu verím , Orgo to video bolo na tvojom blogu, ale nevadí si ho pripomenúť.
      http://www.pratele-nebe.cz/index.php/kontakteri-vypovedi/769-bob-dean-ukazali-me-novou-zemi-pro-lidstvo

      Vymazat
    2. Nastolení nwo se nepodaří. To, co je teď, je maximum temnářského tlaku a brzy to skončí. Jen žádný strach - strach snižuje naši vibrační frekvenci. Trpíme, protože temnáři uvalili na Zem a pozemšťany karanténu a izolaci. Ale už se z toho dostáváme, karanténa se začne rozpouštět, Centrální Slunce a Světlo všechno prozáří, temnota bude transformována. Očistný systém probíhá. Např. Aolian zde 23.1.2013 napsal:"Veškeré dění je profiltrováno, všechen balast spálen a na vnější straně kruhu se otevírají další brány opatrně propouštějící ven vše, co souzní s přirozeným řádem života. Ono to asi nebude náhoda, že celý tenhle očistný systém se jmenuje helion. A jelikož dokáže bez problémů očistit veškreré přírodní systémy od nepotřebného balastu včetně celé iluze temnářů, byl jimi okamžitě označen za ďábelský, přímo vyvrhelský systém hodný zavržení, za peklo hell".

      Vymazat
    3. Moc to těm chanelinkářům nepapkejte, nebo z toho budete mít brzo různé trhání a cukání

      Vymazat
  4. Už se skládá puzzle před koncem roku 2014. V roce 2015 by měl přijít zlom....důležitý pro všechny... kam to nakloníme? Do světla nebo tmy? Je to i na nás samých.
    Přeji hodně slunečných dní ☼

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dílem pozitivních mimozemšťanů (a to zejména Plejáďanů), dílem vyspělých bytostí z Agharty a dalších světelných bytostí zde trvá osvobozenecké hnutí od r. 1975. Jde o to udolat temnáře, aby už nemohli rozprostírat své paskvily. Vítězství Světla nad temnotou mohlo přijít 21.12.2012. Ale nepodařilo se - temnáři dělali, co mohli a mnoho lidí nebylo na masovou změnu k lepšímu připraveno. Však víme, jak je to těžké - většina lidí má existenční starosti a bohužel, vymývání mozků nejrůznějšími způsoby zanechalo stopy...V Čechách je prý hodně star seeds vtělených do člověka z Plejád, ale nevědí o tom...Kdyby měli pozitivní mimozemšťané nechat všechno na nás, tak by probouzení lidstva trvalo dalších x let. Láska způsobila, že se to stane přibližně v době, kdy se to stát mělo, tzn. za 2 roky (či za necelé 3 roky) po r. 2012. Světlo na konci tunelu se již objevuje.

      Vymazat
    2. Mne fascinuje to vaše nesutálé škatulkování na "temnáře" a "světláře". Zase jeden přemoudřelý "prorok". Kdybyste raději místo těch vašich prorockých keců šel dělat něco užitečného. Kecalů je přemnoženo...

      Vymazat
    3. Nechte konečně Plajáďany, Agharty atd. na pokoji, a začněte především každý u sebe samého. Chanellingová deviace se již natolik rozrostla do obludných rozměrů, že jen těžko se ti, co jsou do jejích tenat takto chyceni, sami z toho vyhrabou. Nefantazírujte pořád o tom, že nás někdo z našich sra.ek bude za nás vytahovat. Co jsme si nadrobili, to si taky sníme.

      Vymazat
  5. Sakra, to se mi udělalo zle. Takhle to dopadá, když jsou lidi "zaměstnáni" bojem o práci a kus žvance. Proto byl zlikvidován náš průmysl, výrobní podniky, až na malé výjimky, aby tu byla nezaměstnanost, závislost na dovozu. Dokonalé vazalsví a ve spolupráci s médii i vymývání mozků. Vskutku dokonalý plán. Ale jak dál? Kolikrát se pokouším lidem okolo sebe předat info, ale někdo "radši" nechce vidět a slyšet a dále se stará o své statky. Někdo se pravdy bojí. To se to tu potom kují pikle... Opatrujte se, s láskou JanaR.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jano mate pravdu .ale co ma delat obycejny clovek?Kdyz si vse co vi promitne do bezneho kazdodeniho zivota .Jsem ve veku kdy mluvim jen pravdu bez predsudku her a zastirani ,pobavi me ty vydesene pohledy ten starch z pravdy ,mluvite mi z duse.Jen nevim jestli se lide uz probudili ,nekteri ano A co delat?S odvahou mluvte pravdu Bronislava L.

      Vymazat
    2. Měla byste vědět, že ČR byla již dříve vybrána jako pokusná dílna globalistů-temnářů k vytváření různých modelů pro nwo - nový světový řád

      Vymazat
  6. I zavítal jsem dnes do bio prodejny zakoupit něco,co se nepodobá Babišovým dobrotám,vulgo ropným produktum,I cvičil tam mladík s rudlem a vykládlal tam zboží.Vypadlo z něj,že je od Znojma,že denně vstává ve tři ráno a domu se vrací v osmnáct hodin.A jelikož mám sloní pamět, vzpomínám si,jak Svobodná Evropa v roce 1976hlásila,že se UVAŽUJE o čtyřdenním pracovním týdnu...Tedy v západně vyspělé společnosti... http://www.ulozto.cz/xaEzTSu/svobodne-sireni-kopie-mp3

    OdpovědětVymazat
  7. Nutno říci,že ..Zeman Američanům ..notně pomáhá....:-)) Vy jste konspirátoříci :-))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně, že si tu zase nějaký troll prostituuje svou nevymáchanou hubu

      Vymazat
    2. Anonyme 17:55, souhlasím s tebou, ale bacha, píš to jakou nový komentář! Když klepneš na "odpovědět", trollovi se připočítají penízky! Jenom tolik! Jo?

      Vymazat
  8. Každá mince má dvě strany. Vždy to tak bylo, je a bude. Vsudě na světě se bohužel lidem stále dokola ukazuje jenom ta jedna, co se hodí do krámu. Kdo viděl filmy jako "Vrtěti psem" nebo "Jak ulovit miliardáře", už má možná jasno. Ostatní nechť si svůj názor udělají sami. Hezký článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Hluchým, slepým a němým" je marné něco sdělovat, protože neslyší, nevidí a nepřijímají syrovost pravdy a reality. Lidé stejně jako satan si náramně libují ve lžích !

      Vymazat
  9. Bohuzel se po celem svete siri chlapska jesitnost a blbost.ta jejich nabubrelost jednou znici tento svet.v roce 2060 maji byt skoro vsichni neplodni, tak se snazi jeste poradne vyblbnout.snad do te doby neznici vsechno....

    OdpovědětVymazat
  10. "Bohuzel se po celem svete siri chlapska jesitnost a blbost.ta jejich nabubrelost jednou znici tento svet."

    Hmm, a co teprve blbost a nabubřelost takové paní Albrightové? To je teprve síla, co?

    Jinak ty kecy od vesmírných lidí tady, tomu se může jenom smát. To snad ani není možné...

    Jiří Konečný, Vysoké Mýto

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale je. Blbost lidská a vesmír jsou totiž nekonečné !

      Vymazat
  11. Taky si nedělám žádné iluze o tom, že nás spasí nějací vesmířané. I kdyby se tu vůkol nějací vyskytovali, co by z toho měli za prospěch, aby se snažili spasit nádoby plné nectností, závisti a nenávisti? Takže: to, co jsme dopustili, aby se na Zemi rozšířilo jako plíseň, to si taky až do posledního drobtu vyžerem. Těch miliardářů, co za vším tím světovým doslova sajrajtem stojí, je hrstka - kdyby neměli kolem sebe ty, kteří je chrání, jsou zcela bezzubí i se svými penězi. Pitomci, kteří jim dělají ochranky, nebo kteří skákají podle jejich píšťalky, protože za to dostávají víc než slušnou mzdu, by si v první řadě měli uvědomit fakt, že pro tyhle lidi jsou míň, než kámen u cesty, do kterého kopnou, protože dalších se kolem válí habaděj. Začala bych u maminek - aby své děti vychovávaly tak, aby rostly s rovnou páteří a nikdy se nenechaly (ani za nevímjakou mzdu) najmout na věci, jako je zabíjení druhých ve válkách, jako je ochrana dacanů, jako je jakákoli činnost směřující k potlačení lidské svobody. Až pak bude na světě dobře, protože ta hrstka prachatých hajzlů to jen sama nemá šanci všechno ošéfovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto bojují o další a další zisky, aby si mohli všechno a všechny uplatit.

      Vymazat
  12. Ale jim je jedno kolik lidí ve válce pomře, jasně sdělili, že jim stačí aby na světě zůstala jen miliarda otroků, kteří je uživí, ostatní jsou předem odepsaní takže se budou snažit tu válku uvést ve skutečnost. Jo a co se týče ET, byl bych rád, kdyby nás tu hlídli, ale kde jsou, že jsme spolu spřízněni tvrdí oni, ale možná by to chtělo něco víc než si na YouTube přečíst nějaké zprávy že tu jsou že nám fandí. Nevím , ale na jejich místě bych asi taky nezasahoval do těch ho.en kam jsme se s tou demokracií dostali. Na komanče jsem nadával pokud tu byli, ale dnes bych je za tuto demokracii vyměnil, k čemu je mi že můžu do Ameriky, ale za co, dnes po 50 nikdo práci nesežene. Byl bordel ale každý měl co potřeboval k životu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.