19. listopadu 2014

Klimateroristický stroj na počasí v USA: systematická výroba polárních vortexů pomocí sítě radarů NEXRAD

V článku 14. 11. 2014 s názvem Manipulace počasí v USA: polární vortex má opět přinést extrémní chlad jsme psali, že světoví/američtí klimateroristé plánují zahájení letošní sezóny "polárních vortexů" již nyní na podzim, a co pro to dělají.

Začátek se jim tedy vydařil, Arktický ledový vzduch pokryl Spojené státy až po Floridu. (Viz česky např. http://zpravy.idnes.cz/spojene-staty-zasypal-snih-pod-nulou-je-i-na-floride-fye-/zahranicni.aspx?c=A141119_072735_zahranicni_jpl )

Viz tabulka dnešních teplot ve °F, nahoře graf k převodu na °C.


Oteplovat se má začít ve druhé polovině týdne.

Video od amerického pozorovatele manipulací počasí o tomto vortexu. 

Autor ukazuje zejména umělé tvoření vodní páry a mraků pomocí generátorů umístěných zejména v elektrárnách, a řízení chodu těchto oblaků a srážek pomocí systému radarů Nexrad.

Z komentáře:
Publikováno 16. 11. 2014
"Ve videu jsem se pokusil jasně ilustrovat realitu, že výroba počasí v této zemi je zcela systematická a funguje jako každý jiný stroj. Má své vstupy a výstupy. Můžete vidět, že dopravní pás přinášející polární vortex a pole nukleace ledu se po celý týden ani nepohnou - navzdory silně vanoucím větrům. Obojí je nastaveno ve fixní pozici.

Americký systém stroje na počasí může být zajisté programován/konfigurován na různá rozložení, ale toto je z nich nejefektivnější a nejběžnější. Mnohá z mých nedávných videí ukazují přesně to samé rozložení, a mohu předpokládat, že stejná grafika se objeví i příští týden.

Připomínám, že toho může být dosaženo pouze pomocí sítě více než 250 radarů Nexrad v USA, pouhým HAARPem by se toho dosáhnout nedalo. Geoinženýring v USA je operace prováděná pomocí generování vodní páry a jejího ovládání pomocí radarů Nexrad."

Poznámka Orgonet:
Já s autorem nesouhlasím, co se týče tvorby mraků pomocí strojních zařízení. Určitě to je možné, ale  je to nemotorné a složité, a jak hustě by musely být ty "elektrárny" rozmístěny? K tomu, bydlím blízko Temelína, a na vlastní oči vidím, jak nepatrnou část oblačnosti ta stále pracující elektrárna generuje.

Světový klimateroristický stroj na počasí podle mě umí "zahájit" tvoření husté oblačnosti v kterémkoli bodě zemské atmosféry, nikoli jen v bodě stroje/elektrárny. Potřebnou vodní páru umí dostávat do ovzduší nepřetržitě či dle potřeby mikrovlnným vypařováním (viz štítek Vypařování pod článkem), a tato pára se jistou frekvencí může "srolovat" do oblačnosti. Ta frekvence se vyšle jako paprsek, který po své cestě "víří" páru a vytváří oblak. Je to tak rychlé, že se to jeví až jako výbuch.

Takže to nakonec vypadá, že oblak je generován z jediného bodu, ale to je vlastně konečný bod tam, kde se ten paprsek zastavil. (Může být použita i "mrakotvorná linie", když vyšlou více paprsků.) Můžeme si to představit asi tak, jako když auto jede prašnou silnicí a víří oblaka prachu.

Na blogu už mám o tom psáno víckrát, někdy to probereme znovu.

http://youtu.be/SpHmPF2OmNE




6 komentářů:

  1. v diskuzi na novinkach kdosi psal ze tam maji 13C tak nevim

    OdpovědětVymazat
  2. Nevim jak kde , ale v Chicago a okoli je dost kosa . bezna teplota kolem 50F , ale tento tyden tu je tak 25F . Na vikend se ma oteplit na 40F . Navic dost neprijemny vitr . Na novinkach pisou kraviny .

    OdpovědětVymazat
  3. Já už jim roky nevěřím ani ty zprávy o počasí...
    web kamery New York

    http://www.lookr.com/cs/lookout/1349805009-New-York
    http://www.lookr.com/cs/lookout/1349805003-New-York
    http://www.lookr.com/cs/lookout/1335963769-New-York

    Buffalo
    http://www.lookr.com/cs/lookout/1198192462-Buffalo
    http://www.lookr.com/cs/lookout/1239969478-Soldiers-Place

    Boston
    http://www.lookr.com/cs/lookout/1341937808-Boston

    předpověď počasí USA
    http://www.yr.no/place/United_States/

    … prý mrzne i na Floridě.
    http://www.yr.no/place/United_States/Florida/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jsem dneska našel článek o zasněženém NewYorku a chudinkách zmrzlících v americe
    http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/354134-po-dvoumetrove-nadilce-snehu-hrozi-new-yorku-povodne.html

    tohle je online webkamera v místech kde má být údajně 2 metry sněhu, není tam ani vločka! Je to aktuální pohled, je tam datum i čas, takže kdo nám lže?
    http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/?cam=tstwo_hd


    A další věc, prý mrzne i na floridě.
    http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/353861-spojene-staty-sevrela-zima-mrzne-i-na-floride.html

    Podle předpovědí počasí je tam cca 12stupňů a očekávají 28 a slunečno. Co mě hodně zarazilo jak to že mají předpověď na každý den až do ledna? ??? není ti to divný?
    http://www.accuweather.com/cs/us/miami-fl/33128/november-weather/347936

    OdpovědětVymazat
  5. a není vám podezřelém že problémy mají hlavně v Americe ?

    OdpovědětVymazat
  6. Já jen netuším, jak chce autor specifikovat "konečný bod" - místo určení u paprsku. Podle mne to nejde, paprsek a to jakýkoli, světelný, mikrovlnný, zvukový, magnetický... za předpokladu, že se nerozptyluje, slábne s překážkami, které musí překonávat, až zcela zanikne. Jedinný způsob, jak určit bod, je použití min. dvou protínajících se paprsků(proto výbuch) a pak je i řízení polohy brnkačka.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.