3. listopadu 2014

Protiruské tažení

Díky čtenáři za následující odkaz: 

http://votipka.blog.idnes.cz/c/432873/Protiruske-tazeni.html

Protiruské tažení

Josef Votípka, 29. 10. 2014

Pustím televizi a vidím tendenční protiruské zpravodajství, zapnu rádio a nějaký spisovatel varuje před nebezpečím Putina, otevřu noviny a psychoanalytik se tam snaží dobrat příčin, které vedou k „nepochopitelné“ podpoře Putina u nás a v západních zemích. Nejnovějším „hitem“ diskuzí je komentované kvičení, že Putin má rakovinu slinivky břišní s hloupým dovětkem, že se „na každou svini vaří voda“. Každý den jsme zaplavováni protirusky zaměřenými stanovisky politiků, umělců, intelektuálů i „odborníků“, která lidé přebírají. Kde se to ve všech vzalo? Jsou takovými odborníky, vezou se na uměle nastolené agendě nebo ze svých obav a nenávisti chtějí vytěžit nějaký kapitál? 


Někteří politici, umělci, jakož i „odborníci“ a „intelektuálové“ si udělali názor a mají „jasno“. Část z nich má s Ruskem „osobní zkušenosti“, například s vojsky spřátelených armád Vojsk Varšavské smlouvy v roce 1968, a na základě prekoncepce předpokládají, že Rusové jsou vždy špatní na „Věčné časy a nikdy jinak“. U těchto lidí Rusové jako národ skončili a ať udělají cokoliv, vždy v tom budou spatřovat ohrožení svobody a demokracie. Jiní čtou noviny, sledují zpravodajství a dělají si z toho závěry, se kterými pak „žijí“.  Možná si ani nevšimnou, žez tohoco jim prozápadní mainstreamové noviny a televize předkládají, je pravdivých a realistických deset procent, která se týkají nezpochybnitelných událostí. Ostatní prostor bývá využit k záměrné propagandě a manipulaci.
Občas se ale stane, že se některý článek v propagandistickém řetězci uvolní a vypustí do světa věty, které jsou pro dlouhodobě masírované čtenářské mozky naprosto nepochopitelné, protože nezapadají do jejich iluze „skutečné čisté demokracie“, ve kterou věří. Iluzionisté po zveřejnění těchto vět ihned vytvářejí obrannou informační munici, která má odhalenou realitu před veřejností zpacifikovat. Nejjednodušší cestou je cynické konstatování, že jde o konspirační teorii, propagandistické dílo ruských agentů a špionů, někdy je k udržení správného obrazu veřejného mínění potřebné vyvolat diskuzi „odborníků“ s nezvratitelnými fakty“, kteří si povětšinou laickou veřejnost dokáží „omotat kolem prstu“.  
Jedním z uvolněných článků složitého propagandistického řetězce je i Udo Ulfkotte. Tento německý novinář na pokyn „velmoci“ záměrně šířil lži, které měly za cíl vytvořit žádoucí obraz veřejného mínění, odlišný od reality. Jde o standardní nástroj zahraniční politiky „velmoci“. Lhát vždy, za každou cenu, a když hrozí provalení lží, nazvat to konspirační teorií nebo znegovat. Mechanismus získávání spolupracovníků pro tyto špinavé hrátky s veřejným míněním je jednoduchý. Pozvání do „velmoci“ zdarma, například skrze neziskové organizace, navázání kontaktů a získání „správných přátel“, různé dárky a úsluhy, lepší místo, postavení a plat. Za tato privilegia pak tajné služby „velmoci“ očekávají naprostou loajalitu a poslušnost. Prohlášení Uda Ulfkotta o špinavých hrách agentů „velmoci“ s českými titulky zde:


Stejným způsobem je zpracovávána česká, slovenská i ukrajinská veřejnost, média automaticky přebírají zpravodajství ze „schválených a důvěryhodných“ zahraničních zdrojů, které představují „připravení“ redaktoři, jako Udo. Někdy je sami, dle pokynů poradců „velmoci“, přímo vytvářejí. Takto lze do vědomí většiny lidí naočkovat cokoliv, zvláště děje-li se tak s podporou vyvolávání emocí a vášní. V zájmu mamonu a snahy přizpůsobovat svět svým potřebám „velmoc“ nikdy nemá problém zastírat realitu, vyvolat nenávist proti národu, rozpoutat revoluce v klidných zemích a nazvat prokazatelného „megazloděje“ diktaturou poškozeným demokratem a stát, jehož právní systém takovéhoto zloděje odsoudí, nedemokratickým.
Takto zpracovaní lidé vytvářejí a mění své hodnoty tak, jak si přeje „velmoc“. Nejsou to svobodní lidé, i když svoji svobodu považují za to nejcennější a všude s ní argumentují. Oni nevědí co je to svoboda, protože ji sami nikdy nepoznali. Nevědí, že skutečná svoboda nemá s majetkem ani s pozemským cestováním nic společného. Stávají se z nich zmanipulované kvičící figurky, ne nepodobní fotbalovým chuligánům, pro které je důležité kdo hraje, a ne jak se hraje. Výsledkem manipulativního nastolování mediálních agend a „pravd“ pak je, že veřejným souložím, strkáním zachlazených kuřat do vagíny a řezání pravoslavných křížů se v prozápadních demokraciích dostává „veřejné ocenění za kreativní disent“, a ti, kteří chtějí propagaci a šíření nechutných vulgarismů zabránit, jsou nařknuti z nedemokratických totalitních praktik.
Novodobí „demokraté“ směřují veškerou svoji špínu, zvrácenost a zkaženost tohoto světa do jedné osoby – Putin (Rusko). Důvod je prostý. Putin se do „velmocenské“ špíny nenechal zatáhnout, začal se jí zbavovat. Dokonce si dovolil jít ještě dále - začal o špíně a zvrácenosti západního světa informovat světovou veřejnost. Za „trest“ mu „velmoc“ v sousední zemi připravila peklo. Kdo chce, může si z mnoha zdrojů pohledem do historie zjistit, že zatímco Putin říká: „pojďme jednat“, západ uvaluje sankce a podporuje válečné akce. Jen „slepí“ a hlupáci to nevidí, jen „hluší“ a morálně pokřivení to neslyší. Čím větší lump, tím větší strach z Ruska.
Představitelé západních „demokracií“! Špiňte, plivejte, sankcionujte, zbrojte. Ukájejte se v perverznostech, sankcích, ve lhaní, ve válečném štvaní, v podvádění a korupci. Cpěte si břicha, pěchujte konta a soupeřte mezi sebou. Věřte si, že je Putin (Rusko) ztělesněné zlo s cílem všemu škodit. Jsou to vaše postoje a jednání, vaše hodnoty a víra. Slušní lidé se takto nechovajíPutin (Rusko) vás ustojí stejně, jako každý rozumný, racionálně jednající člověk ustojí nepříjemného souseda, … bude se snažit s ním vyjít po dobrém …
Josef Votípka|středa 29. říjen 2014 17:12|karma článku: 42,18|přečteno: 7007 x

14 komentářů:

  1. Výborný článek.
    Orgonetku, zdravím a díky, že jsi se vrátil. N.B.

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.czechfreepress.cz/ladislav-kasuka/to-vas-by-meli-soudit-nikoli-pana-prezidenta-zemana.html

    OdpovědětVymazat
  3. Trochu uzemnění od jásotu nad Ruskem a Putinem přináší dokument soviet story. (titulky nastavíte kliknutím na ozubené kolo settings, pak klik na cc, vybrat čeština)
    http://youtu.be/oVZjyyAE-78

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rusko není Sovětský svaz,zjisti si za jakým účelem vznikl sajuz a kdo ho financoval a kdo stál v jeho čele,Rusové to většinou nebyli. Byl jsi vůbec ted někdy v Rusku já ano po 27 letech tak mám možnost porovnávat, klidně bych se tam ted odstěhoval jak se to tam změnilo a mění k lepšímu!

      Vymazat
    2. A v jaké souvislosti to uvádíte? Víme kde je pravda?
      Dita

      Vymazat
    3. Tak to snad byla trochu jiná doba, né?Vyšinutí lídé páchali vyšinuté věci a plnili vyšinuté rozkazy. Minulé století bylo ještě jiné tisíciletí, nehrabme se pořád v minulosti a řešme věci teď a tady. Putin na Valdajském fóru začal a hodil světu rukavici, měli bychom ji všichni zvednout a začít především sami u sebe. Jak pravil klasik - Chceš-li změnit svět, změň nejdřív sám sebe. Ono to půjde, sice pomalu, ale půjde, musíme tomu věřit, protože v tomto světě se už fakt nedá žít a něco se musí stát.
      Buďme příkladem a nebojme se říkat pravdu a nazývat věci správnými jmény, zvlášť v dnešní době,kdy nejen ve světě, ale hlavně v každodenním obyčejném životě se setkáváme a narážíme na aroganci hladových, nekompetentních, hloupých neodborníků, kteří se nazývají politici, kteří si myslí, že mají patent na rozum a o všem mohou rozhodovat, tito lidé jsou skutečným odpadem společnosti Je to velmi, velmi smutné. Pracuji ve školství a když vidím, jaká s odpuštěním hovada řídí školu, ti, kteří by měli vychovávat mladou generaci a jít příkladem.... to je genocida národa. A jsem přesvědčena, že se to netýká jen školství, ale že je tato hniloba nalezlá ve zdravotnictví, v soudním aparátu, de facto ve všech oblastech našeho života. Přála bych mým dětem hezčí a hodnotnější život než jsme měli my, ale když se zamyslím, tak jim přeji, aby jim bylo dopřáno alespoň to, co jsme mohli zažít my. Jsem ráda, že je mi 50 a ne 20 let.

      Vymazat
    4. Měla byste vědět, že ČR bylo západními mocenskými elitami vybráno jako experimet pro účely nenásilných (bez válek, masakrů, bombardování apod.) aplikací nwo (nového světového řádu) ve světě. Počítá se i s tím, že může být obyvatelstvo ČR z velké části zdecimováno,zničeno a nahrazeno imigrantskými entitami. Stále se totiž predikuje staré pravidlo, že kdo je pánem ned Čechami, je pánem nad Evropou. Satanisté dokonce ustanovili Prahu jako jejich hlavní stan, a očekávají příchod satana a jeho syna satanaela právě v Praze. Jasou prolezlí ve vládě i v senátu, a tajně budují (defraudují daně, rozpočty) satanské megatemply na různých místech pod Prahou, aby zde mohli vzývat svého "rohatého pána". Je to hnus fialový, čemu jsme potupně vystaveni. Prostřednictvím církví byl satanistům dokonce vydán náš legendární a ochranný Velký a Malý Blaník !

      Vymazat
  4. Tuhle mě přišel dopis od české televize,že jsem odběratel elektrické energie od "čezu" a tudíž musím platit televizní poplatky české televizi.
    Totálně mě to nasralo,že jsem okamžitě otevřel okno a mrštil televizí Philips oknem ven,ale pohužel na přední kapotu mého auta. Dodnes jsem nasranej ,ale zároveň potěšen,že už nemusím poslouchat ty žvásty našich televizníc demokratů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byl opravdu husarský výkon, máte u mě poklonu :-)))

      Vymazat
    2. já už daleko od toho kroku nejsem,hodit ten krám oknem,když tam slyším ty strašidelné bláboly,a to nejsem pravid.divák.ale stane se,že někdy ty lži bohužel slyším.tu štvavou,prolhanou propagandu.viz napříč spektrem českých tv stanic.

      Vymazat
  5. pořád jedna a ta samá chamraď

    https://abbartos.wordpress.com/2013/05/25/pravdolaska-5-0-aktualizovany-seznam-pravdolaskaru-200-dalsich-jmen-celkem-700-pravdolaskaru/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně - jako oni dělají tajné seznamy našich jmen pro své černé rejdy, dělejme seznamy jejich jmen, funkcí apod. a zveřejňujme je, kde to bude možné. Uvidíme, komu to déle vydrží :-))))

      Vymazat
    2. to je velice trefné a dokonce i realistické, možná i dokonce jedna z mála věcí která by mohla fungovat a být reálná...lidem by to otevřelo oči a ti nahoře by de mohli začít bát o svá místa......lidi si bohužel neuvědomují jako mají moc ve svých rukou

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.