19. listopadu 2014

Ron Paul varuje, že americká Nadace pro demokracii (= převraty režimů) má na mušce Česko

Díky čtenáři za odkaz na mimořádně důležitý článek.

Ron Paul upozorňuje, že mistr převratů Gershman z Nadace pro demokracii nespouští Česko z očí

Zdroj: http://www.ronpaulinstitute.org/archives/neocon-watch/2014/november/17/neds-regime-change-tsar-eyes-czech-republic/, Daniel McAdams, vyšlo 17. 11. 2014

Překlad: onlooker, vyšlo 19. 11. 2014 na
http://streetzurnal.cz/ron-paul-mistr-prevratu-z-ned-nespousti-cr-z-oci/



National Endowment for Democracy (NED – česky Národní nadace pro demokracii) je velmi nepříjemná instituce. Je prakticky zcela financována americkou vládou, ale jako nevládní organizace není vůbec odpovědná ruce, která ji krmí (ani kapsám těch, kteří to krmení poskytují. Tento vztah je vzájemně výhodný: Americká vláda může Nadaci pověřit zajištěním změn režimů v zahraničí a přitom si zdánlivě zachovat čisté ruce, zatímco NED nemá žádné otěže, které by jí bránily v uskutečnění takové mise (změně režimu) bez dohledu vlády.


Jak řekl jeden ze zakladatelů NED, Allan Weinstein: „Mnohé z toho, co nyní děláme my, bylo před 25 lety prováděno skrytě ze strany CIA.“

Prezident NED Carl Gershman perfektně ztělesňuje fakt, že je špatný nápad, aby si Spojené státy držely nezodpovědnou organizaci pro subverzi a destabilizaci v rámci stabilní zahraniční politiky. Třebaže NED během dekád utratila mnoho miliónů dolarů amerických daňových poplatníků na změny režimů v zahraničí, nikdy nedošle ke změně v NED. Gershman, bývalý trockista, je doživotním prezidentem této organizace. Svrhává vlády v zámoří, ale nikdy do jakékoliv funkce nebyl zvolen.

S trvale překypujícími financemi a stále na pozoru vůči možnosti změny režimu, je faktem, že pokud někde spočine zrak Carla Gershmana, budou určitě následovat potíže.

Proto by se měla mít Česká republika na pozoru.

Včera totiž Gershman vyjádřil v novinách Washington Post poplach ohledně českého prezidenta Miloše Zemana. Ve článku s názvem „Vzdávají se Češi morální odpovědnosti?“ Gershman varoval, že český prezident se „drasticky odchýlil“ od dědictví zesnulého Václava Havla. Havel, pro Ameriku svatý Havel, byl ve svém neutuchajícím zaměření se na kolektivismus a lidská práva, ve výrazném kontrastu s dnešní Nemesis, bývalému prezidentu a předsedovi vlády Klausovi, který hájil osobní svobodu a postkomunistickou státní suverenitu.

Jaký to hrozný zločin spáchal prezident Zeman, že na sebe přivolal hněv Carla Gershmana? Na zářijovém summitu NATO měl kuráž diskutovat s neoconským švédským ministrem zahraničí Carl Bildtem o jeho nařčení, že Rusko uskutečnilo invazi na Ukrajinu.

Zeman měl i tu drzost, že osočil amerického chráněnce a protiputinovského oligarchu Chodorkovského a zalitoval, že více kriminálních oligarchů v Rusku ještě nebylo uvězněno. Člověk by řekl, že by tím mohl naopak zabodovat u americké vlády, která právě poučovala maďarského předsedu vlády o účelnosti Riot act vůči korupci, ale ovšem pokud je to oligarcha oddaný Západu, pak USA na něj koukají slepým okem.


To všechno bylo špatné, ale to, co doopravdy rozčílilo Gershmana bylo to, že český prezident nedávno potvrdil v Číně, že jeho země je připravena na rozšíření obchodních styků s Pekingem a nebude klást „lidská práva“ jako předběžnou podmínku pro obchodní vztahy. Gershman přímo funěl vzteky nad pražskou politikou „smiřování se s Putinem a položením ekonomických vztahů nad „lidská práva“.

Ale ani toto nebylo to nejhorší. Car Gershman dostal málem mrtvičný zásah nad rozhodnutím českého ministra zahraničí, že Česko přestane financovat operace na svržení režimů na Kubě, Bělorusku a v Číně prostřednictvím programu „TRANS“. Tento program byl až do minulého měsíce částí vládou poskytované podpory Sorosovým publikacím Transitions Online, které úzce sledují cíle americké zahraniční politiky.

Gershman napadl náměstka ministra zahraničí Petra Druláka za odmítnutí toho, co Drulák nazval „falešným universalismem“, který se snaží vnutit ostatním představu „ideální společnosti“. Rozčílil se nad Drulákovým odepsáním Havlova kultu jako „balíku idejí amerických neo-konzervativců“ (právě Gershmann je Havlovým zbožňovatelem).

Pravda bolí a Gershman je zřejmě znepokojen Českou republikou. Když je ovšem Gershman znepokojen, obvykle následuje destabilizace a brzy to vede k plnému záměru na změnu režimu.

Praha by si evidentně měla dávat velký pozor. Pokud český prezident Miloš Zeman má dost rozumu, měl by vypovědět operativce NED nebo různé organizace, financované americkou vládou jako je International Republican Institute a National Democratic Institute. Tyto organizace bezpochyby plánují podminování české demokracie.

Copyright © 2014 by RonPaul Institute. Povolení k přetisku vcelku nebo částečně je ochotně poskytnuto, pokud bude uveden zdroj a odkaz.


http://www.ronpaulinstitute.org/archives/neocon-watch/2014/november/17/neds-regime-change-tsar-eyes-czech-republic/

Překlad: onlooker / http://streetzurnal.cz

31 komentářů:

  1. Demontáž Evropy zřejmě právě začíná u nás v ČR. Globalisti zřejmě končí experiment nwo uprostřed Evropy, a budou za sebou zahlazovat stopy - jak jinak než destabilizací, chaosem a pokud možno též válkou - to už nám ostatně předvedli též v 1.sv. i ve 2.sv.válce, co jsou to za nelidské parchanty. Navíc Schwarzenbergovo ...konec míru v Evropě... k tomu nepřidává nic dobrého.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omyl. Demontáž Evropy začala v Maďarsku. Především Orbán dělá politiku, která se EU nelíbí. I když není zrovna šálek mého čaje, některé jeho kroky jsou velmi rozumné.
      My jsme zase až ti druzí !

      Vymazat
  2. Jo takhle, odtud vítr vane!
    Docela věřím, že mazaný Zeman měl už dříve o plánech těchto amerických vlčáků avízo, a své aktivity minulých dní včetně silných slov dělá záměrně, aby se amíci odkopali, nejen oni, ale i česká mediální stoka ...
    Další vývoj bude asi docela zábavný, myslím že i Zeman do toho jde z gustem, a doufám že nedopadne jako Janukovyč ... ale i to by zvládl ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť těm americkým provokatérům na Albertově 17.11.14 řekl jasně a zpříma do očí : ŽE SE JICH NEBOJÍ !!! Takže se jich nebojme ani my, když už víme, kdo, co a proč dělal v ČR 17.listopadu proti této zemi a jejímu lidu. Když se někdo v Českých zemích ukázal jako zemský škůdce, byl vyhnán i s rodinou na věčné časy ze země, a majetek mu byl zkonfiskován. A jak to panečku platilo !

      Vymazat
    2. Uvidíme s jakou přijede z USA Sobotka.

      Vymazat
    3. Kdesi v nějakém interviu se Zeman nechal slyšet, že pokud by ho chtěl někdo jako politika zabít (jako atentát nebo nešťastná náhoda), že je s tím smířen, že nemá při svém věku a zdraví už co více ztratit. Takže si myslím, že u plného vědomí se staví na odpor atlantické tyranii tak, aby ji zcela otevřeně, veřejně odhalil celému světu.

      Vymazat
    4. Další vývoj nebude asi příliš zábavný, bojím se, že bude tragický....

      Vymazat
    5. Dle Vyššího principu prý vražda na tyranu není zločinem !

      Vymazat
  3. Ten článek je tak neuvěřitelný, že jsem si skoro myslel, že si někdo dělá srandu. Posuďte sami:

    Exkluzivní výpověď spoluorganizátora demonstrace proti Zemanovi: Díky Američanům si vás teď koupím všechny



    Adam Vopička. Jeden z vyškolených zaměstnanců americké ambasády, kteří stojí za rozdáváním červených karet na pondělní demonstraci proti hlavě státu.

    Celý článek zde:
    http://g.cz/exkluzivni-vypoved-spoluorganizatora-demonstrace-proti-zemanovi-diky-americanum-si-vas-ted-koupim-vsechny/?fb_action_ids=745120752242198

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ups! tady někdo nepochopil, že jde o IRONII a ne skutečnou výpověď nějakého Vopičky! Podívejte se na odkaz na stejném serveru:
      http://g.cz/10-duvodu-proc-ma-cenu-jit-demonstrovat-proti-zemanovi/
      Když už chci použít argument, tak je potřeba rozlišovat a necitovat pravý opak ;-)

      Vymazat
    2. Že by nějaký Ironmann na politické scéně :-)

      Vymazat
  4. Miloš Zeman je asi dost dobrý stratég a v jeho možná sebevražedném tažení spatřuji narušení NVO plánů i kdyby se mu nic nepodařilo minimálně přesunul pozornost a poskytuje čas někomu jinému a možná bude pokračovat jiný presiden a toho amerického soudruha budou honit po Evropě minimálně narušil časování a někoho nastal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo jo někomu pořádně hnul žlučí :-)

      Vymazat
  5. Za sebe musím říct, že dřív jsem Zemana považoval pouze za ochlastu, vyžraný prase a neslušnýho hulváta. ... Ale ve světle nedávných událostí, toho, jak se odvážně staví proti západosionistický mašinérii, to je opravdu hodný obdivu. V mých očích tím hodně stoupnul a začínám si ho dost vážit. Doufám, že dosáhne nějakých opravdu hmatatelných výsledků a žádnej Majdan ani další velký plány NWO se u nás realizovat nebudou.

    Už jsem slyšel i názory, že jsme tak malá a bezvýznamná zemička, že by o nás USA nezavadily ani koutkem oka. S tím dost nesouhlasím, protože pro ně je významnej každej kousek země, tím spíš, když jim nežere a nepapouškuje všecko, co mu naříděj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale Zeman je sionista - navenek je sionismus jednotný (proti společnému nepřítel nebo při společném lupu) ale dovnitř se potírají různé židokliky, a významná část sionistů se už docela dost dlouho ometá kolem Kremlu, vědí že jejich Golém Emerika se rozsypává, Zeman není český vlastenec, samozřejmě je menší zlo než Šlafenberk, ale nic víc...

      Vymazat
    2. Spiiiidy20. listopadu 2014 12:27

      Přesně. Československo je i v rozděleném podání velmi významná země. Vypadá to, že to tu samý Člověk:)
      S tím Zemanem - stejný překvapení to bylo i pro mě ta jeho otočka ve vyjadřování,
      ale tyhlety postupy - to je ta naše česká Švejkovina o čem píšu už dobu. Ale kdovíproč takhle "uzrál", jen becherem to nebude :)

      Vymazat
  6. Jo, doufat můžeme. A to je vše. Kdo jim zabrání, když budou potíže s převratem, aby Zemana neotrávili, jako Chavéze, Dilmu Rouseff, nebo jiné (Arafat)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obvyklý způsob likvidace V.I.P. osobností spočívá v tom, že je jim nenápadně vstřelena plutoniová jehlička do těla skrze šaty. Oběť ucítí jenom malinké píchnutí jak od komára, a případnou malou červenou tečku s pupencem, když ji náhodně nalezne, mu to jen potvrdí, že ji "něco štíplo". Od toho okamžiku nastává těžká otrava, která ale svou oběť zabíjí velmi pomalu. Radioaktivní plutonium je vysoce toxické, a na jeho následky ještě nikdo nepřežil !

      Vymazat
  7. B.Cibulkové bylo již před 40. lety řečeno, že vše co májí lidé na planetě prožít, bude nejdřív ukázáno v České republice. Začínalo to rozdělením státu a teď se ukazuje že je potřeba bránit svúj stát. Je jenom na nás jak obstojíme. Přeji nám všem moudrost a statečnost, rozvahu a jistotu. Lidi nebojte se. Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  8. Jenže mnohde na planetě už to dávno proběhlo nebo probíhá. Neříkala B. Cibulková, že to bude "i" v České republice?

    OdpovědětVymazat
  9. čili ten NED je v podstatě židovská agentura

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obyčejné židy nechte napokoji. Avšak sionisty, zednáře, satanisty a různé válečné štváče z jejich řad nikoli !

      Vymazat
    2. ani nejde o to zda židovská... Jde o to kdo tahá za špagáty. Židé to možná vůbec nejsou / nemusej bejt.

      Vymazat
    3. Benjamin Fulford tvrdí, že jsou to Hyksósové, klanějící se černému rohatému kozlu a černočerné krychli podobnou kábě.

      Vymazat
  10. Každý z nás může v tomto boji pomoci už jenom tím, že o těchto věcech nebo o tomto článku řekne co největšímu počtu svých známých, aby i oni prohlédli.

    OdpovědětVymazat
  11. ...já si vždycky myslel, že tyhle státní převraty a vládní puče se dějí jenom v "banánových republikách",
    že NÁS ve středu Evropy se to netýká... ale když tak vidím obchody plné banánů, začínám pochybovat
    a bojím se, že to může snadno nastat i u nás.
    A když jsem viděl v akci prezidentskou ochranku, tak se bojím, že by to tu dokázala převrátit i banda
    chuligánů, která si dá o pivko víc---
    Smutné, moc smutné

    OdpovědětVymazat
  12. Ta jména jako Weinstein a Gershman říkají vše! Jejich soukmenovci instalovali v roce 1917 na válkou oslabené "Svaté Rusi" tzv. "židobolševismus" (antisemitskou, nacistickou nadávkou se tento termín stal až později - v době Trockého a Lenina pouze neutrálně popisoval faktický stav: Rusové a Ukrajinci tvořili pouhých asi 10% členů Ústředního výboru Leninovy komunistické strany!), jehož výsledkem mezi lety 1917-21 byla genocída elity ruského národa - vzdělanců, šlechty, měšťanstva a duchovenstva -10 000 000 mrtvých! (Viz 2. díl u nás konfiskované knihy A. Solženicyna: "200 let pospolu"). Zajímavé, že i ve svobodnějších 60. letech bylo toto téma u nás tabu - přetřásaly se jen zločiny pozdější, Stalinovy éry). Mám silné obavy, že američtí a vůbec mezinárodní bankovní "upíři", zase něco připravují.

    OdpovědětVymazat
  13. Ač se to nezdá, máme ve své moci silný prostředek, předkládat svá stanoviska a prosby o pomoc nejvyšší režii a svrchovanosti nad životem.Kdo věří, ať se probudí ze spánkua zapjí se.
    Nebude na škodu si připomenout Komenského:Náprava věcí veřejných:
    Každý národ /království / má mít: svoji řeč
    svoje území
    svoji měnu
    být soběstační
    sama sebe spravovati ... Bořek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ale nwo chce za každou cenu po celém světě rozvrátit a zničit !

      Vymazat
  14. Kdo to ještě neví,tak dle pramenů byla Havlova rodina židovská a proto je tak veleben v USA,neboť světovou politiku ovládají židé!Zeman se projevil jako správný čech a je zajímavé,že Ti zaprodanci EU a USA každého kdo nesouhlasí s agresí USA hned pojmenují komunistou!Kde ti umělci-komedianti byli,když já jsem vedl jako 21 letý bojůvky v roce 1968,ale léty jsem procitl a dnes vím že bývalý režim byl ke všem stejný a nikomu nenadržoval.Aby soudci měli společně s politiky kteří jsou vesměs zkorumpovaní,nehorázné platy,to by se nemohlo stát!p.Babiš v senátu pronesl že se za pozemky bude platit větší daň a senátoři po něm plivali!Dnes postavit dům je nadstandardní a proto daň bohatým zvýšit.Peníze senátoři chtějí brát a kdo je má zaplatit,lidé s platem 6 tisíc!? Senát zrušit,jsou to žáby na prameni a zaprodanci

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.