15. listopadu 2014

Ruské lodi u Austrálie na ochranu Putina před možným atentátem Obamova režimu


Ruské válečné lodi se blíží k Austrálii, americké loďstvo v hrůze prchá 


Sorcha Faal
http://www.whatdoesitmean.com/index1818.htm
14. listopad, 2014
Překlad: OrgoNet


Ruské Povrchové námořní síly (NFS) upřesnily zprávu ruského Ministerstva obrany o tom, že Rusko před třemi dny „urychleně vyslalo“ do mezinárodních vod při pobřeží Austrálie křižník Varjag z Pacifické flotily, nesoucí řízené střely, a torpédoborec Maršál Šapošnikov spolu s doprovodnými loďmi. Doplňují, že australské loďstvo vyslalo do oblasti další ze svých válečných lodí, celkem již třetí. http://www.news.com.au/national/third-australian-warship-sent-to-halt-russian-flotilla-bound-for-g20-in-brisbane/story-fncynjr2-1227122396768




Vstříc ruské flotile vyjely již dříve australské válečné lodě HMAS Parramatta a HMAS Stuart, a k nim se nyní přidal zásobovací tanker HMAS Sirius.

Jak jsme již dříve oznámili v článku z 12. listopadu „Ruské loďstvo spěchá k Austrálii, jsou obavy z vraždy prezidenta Putinahttp://www.whatdoesitmean.com/index1817.htm , ruské Federální bezpečnostní síly (FSB) rozhodly o nutnosti vyslat loďstvo k Austrálii, neboť mají zprávy o „spiknutí“ Obamova režimu, který by mohl napadnout letadlo prezidenta Putina během jeho návštěvy na schůzce G-20 http://www.abc.net.au/news/2014-11-12/g20-what-you-need-to-know/5882382 v australském Brisbane o tomto víkendu. 



Zpráva Ruských bezpečnostních sil dále uvádí: ruské lodě, jejichž posláním bylo původně testovat dosah své působnosti pro případ, že by musely provádět výzkum změn klimatu v Antarktidě, učinily odchylku od své mise, aby chránily prezidenta Putina, což veřejně též potvrdilo Ruské velvyslanectví v Austrálii. http://www.news.com.au/national/third-australian-warship-sent-to-halt-russian-flotilla-bound-for-g20-in-brisbane/story-fncynjr2-1227122396768 .

Obavy analytiků ruské rozvědky zvyšovalo i to, že letadlo prezidenta Putina má přelétat některé z oblastí, které letos v březnu přelétal let MH-370 Malajských aerolinií, který byl „tajemně unesen“ a zmizel v rukou amerického námořnictva operujícího ze své vysoce utajené základny na atolu Diego Garcia v Indickém oceánu http://www.whatdoesitmean.com/index1753.htm . (Pozn. OrgoNet: viz česky např. http://orgo-net.blogspot.cz/2014/03/zmizely-let-mh370-je-stopou-k-11-zari.html )

 FSB rovněž varovala, že dosud není vysvětleno sestřelení Letu 17 Malajských aerolinií nad Ukrajinou letos v červenci, které mnozí z bezpečnostních expertů pokládají za možný pokus zavraždit prezidenta Putina, protože cesta jeho letadla se protínala s cestou MH-17, a z důvodu vnější podobnosti těchto dvou letadel sestřelily dva bojové letouny ukrajinského letectva omylem letadlo MH-17, což je fakt, který je potvrzen na dvou nově objevených radarových snímcích http://rt.com/news/173672-malaysia-plane-crash-putin/ http://vineyardsaker.blogspot.com/2014/11/mh17-more-proof-that-ukies-did-it.html?m=1 .




Zcela šokující je zmínka ve zprávě NFS, že Obamův režim nařídil veškerým americkým lodím v australské oblasti, aby se nepřibližovaly, ani žádným způsobem neprovokovaly tyto ruské lodi, neboť se obává, že by mohlo dojít k podobnému incidentu jako s lodí Donald Cook.

USS Donald Cook je raketový torpédoborec třídy Arleigh-Burke, a je pokládán za jednu z nejsilnějších válečných lodí, či vůbec nejsilnější loď v americkém arsenálu. Při zmíněném „incidentu“ byl však letos v dubnu zcela vyřazen z provozu ruskými silami v Černém moři .

Ve zprávě Russia&India News Service se o tomto incidentu praví http://in.rbth.com/economics/2014/05/15/russia_surges_ahead_in_radio-electronic_warfare_35247.html:

„Ruský taktický bombardér Su-24, který se přiblížil k lodi Donal Cook, nenesl žádné bomby ani rakety, ale kontejner s vojenským radioelektronickým systémem Chibiny, který zcela vyřadil z činnosti radar americké lodi, bojové ovládací okruhy a systém výměny dat. Jinými slovy, dálkově vypnul celý elektronický systém. Poté Su-24 simuloval raketový útok na „slepou a hluchou“ loď, a tento manévr opakoval 12x. Když ruský letoun odletěl, Donald Cook spěchal do rumunského přístavu a už se nikdy více nepřiblížil k ruským vodám.“

Jak potvrdilo americké ministerstvo vnitra ve svém protestu Rusku, viz http://www.voltairenet.org/article185860.html , tento „incident“ byl pro americké loďstvo tak demoralizující, že 27 námořníků z lodi Donald Cook požádalo, aby bylo postaveno mimo aktivní službu, poté, co jejich válečná loď byla zcela vyřazena z provozu technologicky vyspělejšími ruskými silami a zcela bezbranná. (Pozn. OrgoNet: Pěkný jízlivý článek o tomto "incidentu" česky zde: http://neviditelnypes.lidovky.cz/svet-chibiny-c95-/p_zahranici.aspx?c=A140903_230422_p_zahranici_wag )

Raketový křižník Pacifické flotily Varjag, vyslaný na ochranu prezidenta Putina, je vybaven nejméně třemi novými a vysoce utajenými bezpilotními drony Altius http://www.flightglobal.com/news/articles/pictures-secret-russian-uav-design-revealed-382274/?cmpid=NLC%257CFGFG%257CFGUAV-2013-0218-GLOB%257Cnews&sfid=70120000000taAj , které všechny nesou jak rušící zařízení Chibiny http://www.deagel.com/Aircraft-Protection-Systems/Khibiny_a002981001.aspx , tak zbraňový rušící systém Borisoglebsk-2 http://eng.sozvezdie.su/news/r1_p/multifunctional_ew_complex_has_been/ , a tak není divu, že americké loďstvo „prchá v hrůze“, aby se nesetkalo s touto lodí.

Zpráva se nezmiňuje, zda i sám prezident Putin se obává spiknutí k jeho zavraždění. Ale vzhledem k jeho včerejšímu prohlášení, že ruská ekonomika nebude ovládána americkým „dolarovým diktátem“ http://sputniknews.com/politics/20141114/1014725978.html , a vzhledem k tomu , že minulý týden mohutně nacpal ruskou pokladnici dalšími 55 tunami zlata pro boj se západními měnami nepodloženými zlatem http://www.zerohedge.com/news/2014-11-13/putin-prepares-economic-war-buys-stunning-55-tonnes-gold-q3 , nezdá se, že by ve svých plánech na přežití této rostoucí ekonomické války ukazoval známky únavy. 


November 14, 2014 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


P. S. Orgonet:
Rusko chce válku! Podívejte se, jak blízko našich základen si dali svoji zem!




17 komentářů:

  1. Orgonet, tomu "P.S." som nejak nepochopil...

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marku, Marku, chytrostí jen kypíš, ale rozpoznat satiru, ironii, vtip, humor, to je mimo tvou mísu, zdá se :-)

      Vymazat
  2. Mne sa informácie zmiešané s desinfo moc nepáčia. Údajne je toto lož: "sestřelení Letu 17 Malajských aerolinií": http://www.auria.sk/blog/podrobna-sprava-ociteho-svedka-cestujuci-letu-mh-17-boli-celkom-urcite-maso-z-konzervy
    Tam kde nájdem info a desinfo, tak mávam podozrenie na "manipulace s lidskou myslí": http://forum.upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=128177#p128177
    Zrejme je to iba fiktívna zámienka na zaslanie vojenských lodí pre zabezpečenie "mieru".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně někdo, kdo si je jist, co je info a co je desinfo; mohl bys nám naznačit, jak to rozpoznáš? Nebo že by vám to říkali na školení? (:-)))

      Vymazat
    2. Precital si si prilozene linky, ci si nauceny spontanne reagovat ?

      Vymazat
    3. Krásnej vtip o Rusku a základnách... jenže je to asi příklad toho, že někdo takto myslí a takto nahlíží realitu. Myslím, že v psychologii se tomu říká" projekce". Neodvažuji se to blíže vysvětlit, protože na to nemám vzdělání. Chtělo by to odborný výklad a také poučení jak se před takovými přístupy chránit. Domnívám se, že určité procento lidí "projekci" u sebe nerozezná a také ji nerozezná vně, načež věří naprostému nesmyslu.

      Vymazat
  3. Ach tí Rusi, a nedajú a nedajú si povedať...))) https://www.youtube.com/watch?v=kG2F3apEcnI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až na tebe také bude někdo neustále útočit, a špinit tě, pak si také nedáš a nedáš pokoj :-)

      Vymazat
    2. No já nevím, je to celé takové divné. Proč například jsou ruské rakety namířeny na naši republiku a jmenují se satan?

      http://aeronet.cz/news/zapachajici-realita-25-let-po-sametu-pul-druheho-milionu-cechu-pod-hranici-chudoby-2-miliony-lidi-bez-prace-100-tisic-cechu-bez-domova-2-miliony-cechu-v-exekuci-najemne-az-30x-vyssi-nez-tehdy/

      Vymazat
    3. Protože tahle nablblá republika chtěla do NATO tak to má, se vším všudy! I s těmi raketami "Satan" (těžko by se asi mohli jmenovat Andělíček strážníček že?)

      Vymazat
    4. Rakety satan jsou namířeny na naši republiku proto, že si skutečný satan hodlá především z Čech a Prahy vytvořit hlavní stan, odkud bude šířit totalitu nwo do světa. Ještě se budete velmi velmi divit,co se ještě odehraje v ČR během několika příštích let. Vabank o naše duše je totiž připraven !

      Vymazat
  4. Jsem jediny, kdo vidi v logu G20 schovany Hakovy kriz?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, jen o tom nemluvíme. Víme přeci, že korporátní, banksterská a vojensko-průmyslová lobby stojí za vznikem 4.říše (veskrze fašistické satanovy říše) neboli tolik opěvované nwo. Mocnosti Západu nikdy nepřestali podporovat bývalé nacisty, bývalé i současné fašisty po celém světě. Zfašizované USA nyní importuje svou doktrínu do EU, a nutí ji přijmout americkou Agendu 21 ! Tím, co lokajové těchto fašounských struktur předvedli v pondělí 17.11.2014 na veřejných místech v ČR, jenom potvrdili, že si naše republika zaslouží rovněž jaderný holokaust...proto ty rakety z východu namířené i na města v ČR ! Putin to řekl jasně : kdo bude chtít vyhnat medvěda z tajgy, se zlou se potáže, protože medvěd ji nikomu dobrovolně nedá !

      Vymazat
    2. Nie je tam v 0 je zahnutý do prava musel by isť v ľavo . Ten hákový kríž nepovažuj za najhoršie to len šlohol ten nepodarený potomok Jakoba zo služkou zo svastiky napriklad Fíni ho použivajú pár storoči tak isto v Indii.Tomu zmetkovi sa ten križ asi len zapáčil alebo že by gebels???

      Vymazat
    3. Od všeho trošku zdá se

      Vymazat
  5. Doporučuji: http://www.nwoo.org/2014/08/06/nova-kniha-gary-allen-spiknuti-se-nerika/ Po přečtení si říkám, že speciálně Rusové musí mít v nelásce NWO. Tomu možná odpovídá i současné dění a NWO se snaží vedení Ruska zkrotit, a ono nechce,a chce zlobit. Podobně Čína. Komunistický stát, co opustil komunismus. Číňané jsou pyšní na svou 5000 let kontinuálně pokračující civilizaci. Jdou to těžcí nacionalisté. Neidealitzujme si je. Tak ti také musí mít vztek na NWO. Zejména za 3 opiové války v 19. století...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.