19. ledna 2015

Amedy Coulibaly byl policií popraven

Článek v němčině a video ve francouzštině přináší důkazy, že Amedy Coulibaly, který zadržoval rukojmí v obchodě v pařížské čtvrti Porte de Vincennes, byl popraven/zavražděn policisty.

http://alles-schallundrauch.blogspot.co.at/2015/01/amedy-coulibaly-wurde-hingerichtet.html

Překlad by byl fajn, ale není nezbytně nutný (zkuste když tak google translator),  vše důležité je vidět na videu, které bylo vysíláno francouzskou televizí. Ukazuje policejní zákrok na dobytí obchodu, při němž byl údajný terorista usmrcen.

Je vidět, že muž, který vyběhl po výbuchu několika granátů ze zadní části obchodu, má spoutané ruce, a je zastřelen několika policisty z pistolí. Když už byl spoután, proč ho nezatkli živého? Proč stříleli na bezbranného? Kdo vytáhl roletu, což lze pouze zevnitř obchodu? Amédy Coulibaly? A byl to vůbec on? Nebo je to vše součástí tajného scénáře tajných služeb, které si uspořádaly v Paříži megacvičení s několika souběžnými akcemi ?





http://youtu.be/OcBF6xlER7E




Dodatek Orgonet:
Pokud jste snad náhodou ještě neviděli video s (falešnou) střelbou na (falešného) policistu před budovou Charlie Hebdo, tak zde je. Dle oficiální verze terorista surově zabíjí ležícího raněného policistu střelou do hlavy. Nesrovnalosti: Ležící policista prý asi prosil onom gestem střelce o milost, ale dle konspiračních francouzských jazyků říká: Je to dobrý, šéfe!  Střela do hlavy zblízka, ale nikde žádná krev. Tělo se při "zásahu" ani nepohne. Obláček kouře prozrazující slepý náboj...

http://youtu.be/EwRY0NWMxSw



25 komentářů:

  1. dnes vyjdu z pevnosti APAČU v Bronxu,pardon v Praze..mohu dostat nakládačku z nedaleké ubytovny,dělat obří slalom na čerstvých psích extrementech s pádem na zem a exitem..Těch příležitostí je fura.Karmický scěnář je neomylný a umrtnost na silnicích je statisticky přibližně stejná..Čili po seznámení s těmito fakty se netrápit tím,že francouzský lojza NEPRÁVEM sejmul francouzského frantu..Ten Franta to měl karmicka tak nastavené...a kdo ví,co si oni navzájem udělali kdysi dávno v minulých životech?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ak si aj niečo obaja urobili, tak to neznamená, že môže niekomu vziať život, dokonca vedome...!!! NEZABIJEŠ!...bolo nám pred 3 500 rokmi povedané...A to platí a bude stále platiť....

      Vymazat
    2. Příroda nezabíjí, milý Anonyme?

      Vymazat
    3. Ako to myslíš, niekomu vziať život..to sa dá ťažko predstaviť, nedá sa niekomu vziať život, nikdo nie je vlastníkom života aby mu bol vzatý, muselo by po ňom niečo zostať..vezmeš život a čo zostane? Je tu niekto kto by mohol svedčiť čo zostalo ako bol život z tela vzatý? Snáď by sa dalo povedať že telo bolo poškodené natoľko že jeho životné funkcie nemohli byť obnovené, ale to čo robilo telo živým nie je žiadna vôľa, nedá sa žiť vôľou, buď telo žije alebo nežije..ale s vôľou tu žiadny súvis nie je..toto je dosť kľúčová otázka k pochopeniu, možno je čas vrátiť sa od konceptuálnejšej Ivanky k priamejšiemu Eckhartovi..ale možno ešte nie je kairos, ľudistvo tak nejak tie podobenstva asi potrebuje..ako v biblii..v matusovom evanieliu je zopar skvostov..

      Vymazat
    4. jenoimže milý anonymní,on to udělal NEVĚDOMNĚ,,,

      Vymazat
    5. Kdyby si takový Franz Erdl (na orgo-netu pochválený Aolianem) myslel, že to všechno je dobré, že to máme karmicky nastavené, tak by se nikam nedostal. Erdl i Aolian uvádějí myšlenku, že se lidé mají bránit a že na to schopnosti mají (i když temnáři dělají všechny věci proti). A že lidé nemají podléhat iluzím a sedět s rukama a s myšlenkama v klíně... Nejrůznější náboženské směry o pravdě pravě nevypovídají, protože jsou zmanipulované temnáři tak, aby se podílely na přeprogramování lidí a umrtvování jejich touhy osvobodit se z matrixu. Co nám tady duchovně vyvinutí mohli ponechat, když byli temnáři systematicky vyhledáváni a vražděni a jejich učení bylo temnáři propíráno tak, aby se to pro ně nepohodlné odstranilo, resp. pokroutilo. Jelikož se v alexandrijské knihovně nacházela celá řada pravdivých nepřekroucených spisů, tak ji temnáři dali spálit a nějaké zbytky si odvezli do Říma. V rámci vymývání mozků zasáhla katolická církev, aby zničila všechny chrámy Bohyně a pozůstatky starých mystických škol. Ještě do r. 325 bylo uctívání Bohyně Isis rozsáhlejší než celé křesťanství. Ale pak začali stále více řádit Archoni a dnes vidíme nechvalné výsledky...Temnáři chtěli vyměnit pravdu za iluzi, ale to se jim nepodaří. Životadárnou energii Bohyně (ženský aspekt Zdroje, ze kterého jsme vzešli) nepotlačí. Průlom potlačeného božského Ženství nastává a to ve velkém. Při tom se temnáři rozhodně neudrží na svých místech (a taky proto, že se na těch místech nedrží ve prospěch života, ale proti životu).

      Vymazat
  2. kabod: Hezky řečeno. To, že dělám orgonet, je pouze díky tomu, že to takhle beru (:-))); a žasnu neustále, jak ten pámbu ty lidičky na těch nožičkách dokáže tak přesně vodit, aby si vzájemně dělali, co si mají dělat (:-)) Illumináti si mimochodem říkají illumináti proto, že tohle dobře vědí a s tímto vědomím jednají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po načatí článku som chcela niečo zapotiť o karme - ale vy dve stálice :-) kabod a orgoneti ste to už urobili. Tha, mlčím..., len otázočka - bývanie v Bronxu je tiež karmické ?
      BED

      Vymazat
    2. Samozřejmě,že to je karmické...Být v PŘÍTOMNOSTI ve křoví a na CIZÁCKÉM VÁCLAVAKU,to je rozdíl.....

      Vymazat
  3. je to sice mimo témy, ale aktuální... Lekce ze žurnalistiky, kterou ČT neodvysílá - Bangladéšská TV o demolici OP Prostějov...
    http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/2003-lekce-ze-zurnalistiky-kterou-ct-neodvysila-bangladesska-tv-o-demolici-op-prostejov

    OdpovědětVymazat
  4. Jste policista- poběží k vám islámský terorista který už zastřelil několik lidí,má něco v rukou(svázané?to je otázka) a vy máte pár vteřin na rozhodnutí co asi uděláte?Obejmete sebevražedného atentátníka?(může mít na sobě výbušniny).
    Výkladů tohohle videa bude hodně.
    Já bych střílel a pak se ptal.Navíc si uvědomte,že jsou na to školeni.Policisté ze zásahovky musí reagovat ve vteřině,a i to je někdy strašně moc dlouhý čas.Adrenalin a stovky hodin školení a drilu.Šli zabíjet.Nebyla jiná možnost.Stejně tak zemřeli i druzí dva atentátníci.Vyběhli ven a policisté je popravili.Já osobně si myslím,že právě tam byla velká šance dostat je živé.Ale mrtvola nemluví.

    OdpovědětVymazat
  5. Mě osobně je od začátku jasné, že celý atentát v redakci je rukopisem tajných služeb a byl sehrán za jasným účelem. Spíše by mě překvapilo, kdyby se prokázalo, že jsem se mýlila. Vždy a kdybych to slovo mohla podtrhnout platí, že pokud se na médiích typu bbc objeví bombastiské zprávy , strhující naše emoce, jde vždy o práci tajných služeb. A je i lepší je nesledovat, neboť pak člověk není schopen rozumově sám zhodnotit, co se vlastně přihodilo. K těmto událostem bych zařadila wtc, Londýnsjý útok v metru, atentát na letišti v Moskvě, Ukrajina a ještě plno dalšího.
    Je úžasné, když se podaří všímálkům najít v těchto akcích chyby. Chyby jsou totiž vždy. Je to taková Božská zákonitost, že Božský prstík nenápadně ukazuje na pachatele nepravostí. Bohužel, většina lidí si před tím zakrývá oči i uši, a ospravedlňuje to "rozumem" .A uvěří pak bludům. Jen někteří nosí s odvahou nálepku konspirátor a fantasta.
    Takže, co naznačuje video ? Prakticky vše, cose v redakci přihodilo. Lidé umírali, až když tam vpadli ozbrojené jednotky. Ne dříve. Jediné, čeho se asi nikdy nedopátráme je, zdali byli k zavraždění použity skutečně zaměstnanci nebo jiné oběti. Můžeme však vycházet ze skutečnosti, že nezabijí nikdy "svého člověka". Takového vždy nenápadně uklidí. A s chladnokrevností pozabíjí lidi, kteří jim (vyšším politickým kruhům) nemají co nabídnout. Tj.např. vědci, kteří mají patent na Know-how mají co nabídnout. Písalkové a kreslíři blbých obrázků by jim byli k ničemu. Takže, hledej pravdu a ona se ti odhalí.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím to asi takto...
      Je to len daľšia svinskosť ako rozpútať chaos a nevraživosť medzi národmi...
      Sme na tejto planéte ako mravci v jednom mravenisku...
      A kto to kedy videl aby sa mravci z jedného mraveniska medzi sebou zabíjali???
      Niekto nás tu medzi sebou rozoštváva,ale nie je z tejto zeme, lebo mu nezáleží na tom ako to tu dopadne...

      Vymazat
    2. Tam je takových nesrovnalostí víc, jako třeba hlavní média o tom informovali příliš bezprostředně a že tam Holande hned jede když je to naprosto vyloučeno a ochranka by ho tam nepustila. I při normálním provokačním telefonátu dokad nevyčistí a nezajistí okolní prostor, kde může být spousta výbušniny nebo sniper na to existují příliš ostré předpisy které ani prezident neobejde. Tady to asi nebylo potřeba. Rovněž Ti postřílení kteří už byli očíslování mi připadá divný. Taky divný, že podle dostupných fotek zvládly akci dvě sanitky a dvě jejich osádky. U nás ve vsi když ze zatáčky výlít motorkář a odešel po svých tak tam byli taky dvě sanitky + Dvoje hasičská auta a přiletěl i vrtulník. Celý mi to připadá jako velký divadlo, ale hodně odfláknutý

      Vymazat
    3. anonymní 21:16
      Děkuji za Váš názor a další postřeh "chyb". Máte pravdu, co by tam dělal Holande ? Stejné, jako při pádu malayského boeingu nad Ukrajinou. Jakto, že anglicky mluvící novináři byli na místě dříve, než ukrajinská vyšetřovací služba atd atd.. stejný rukopis

      dan.

      Vymazat
  6. http://www.nwoo.org/2014/12/28/holandsti-vysetrovatele-zapomneli-vzit-s-sebou-kusy-trupu-boeingu-mh17-s-dirami-po-kulkach/

    OdpovědětVymazat
  7. Lidi, jeden policajt uz ve vnitr, tak ho asi zastrelil clovek se spoutanyma rukama..vybiha a polisi do nej strili tak, ze je div, ze se nepostrileli navzajem...nehlede na to, ze policie ma strilet az kdyz neni vyhnuti. No, ale ..co naplat..Pridam jednu osobni z let divokych 90tych...Sam jsem zazil co policajti jmi na bezbranem, nebudu vypravet podrobnosti, je to poprve co to presentuji nekde..Nic jsem neudelal, ba naopak jsem byl 3mi opilci napaden,cizinci, prijela policie nalozila nas, odvezla, misto vyslechu jsem dostal na sluzebne pres cunu a jako navdave mi strelili do stehna..pistoli..ten dukaz si nosim na noze ji vic jak 20 let..misto vysetrovani, prislo vyhrozovani. Epizoda by to byla na knihu. Proste se smirme, ze v techto slozkach nepracuji lide smyslejici "NORMALNE".


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro mdnamur
      Věřte tomu, že ta vyšší vyšetřovací složka (ne policie) takové zmatky nedělají

      dan.

      Vymazat
    2. Neveřim, to vím, jen to jeste neznamena, ze jednaji čestne.

      Vymazat
  8. Jeste dodam, ze ty zabery jak mu strili do hlavy, jsou smesne, pro mne, vim co udela vystrel z "pistolky", natoz z takoveho kveru jaky pouzili na toho leziciho na chodniku.

    OdpovědětVymazat
  9. Sorry za offtopic, ale tohle je sranda. http://zpravy.idnes.cz/studie-o-politickem-presvedceni-a-vire-v-konspiracni-teorie-pl0-/zahranicni.aspx?c=A150119_123059_zahranicni_jw#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

    Už je to zase tady, už se z nás stali radikálové (blázen už je asi slabý slovo, je třeba přitvrdit). Asi je potřeba pojistit si své stádo, aby ovečky nezačaly přemýšlet vlastní myslí. Takže jednoduše řečeno, všechny alternativní zdroje jsou bláboly, pravda je pouze v mainstreamu. Tak to vám řeknu, to budu klidně radikál a klidně ať mě za to někdo zastřelí, mě je to jedno, do stáda se prostě nezařadím.

    Jinak na idnes se dívám pouze na počasí a tohle bylo na prvním místě hned vedle, proto jsem se na to podíval. Ostatní herberg mě nezajímá.

    OdpovědětVymazat
  10. dva dna po pádu Dvojčat ráno se posadím v posteli a povídám žrně....To je podvod,jako s požárem Říšského sněmu.Čili,intuicí z vlastního ZDROJE jsem dostal PŘESNOU informaci...Nenechat se zblbnout rozumováním redakturku typu J.X,Doležala,Palaty,Bojovníka Šinágla,Jocha,Zieglera,etc,etc...

    OdpovědětVymazat
  11. nooo,facebook pod jiným jménem,jinými fotkami,jiným datem narození,jiným bydlištěm jsem zrušil loni začátkem prosince http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/2016-facebook-zmrazil-ucet-

    OdpovědětVymazat
  12. Rozkaz znel jasne,nebyl cas ptat se kdo je kdo,muz s kozenou brasnou nesmi projit! Tri davky.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.