22. ledna 2015

Channelingy, odhoďte masky! (1)

Už mnoho měsíců trpělivě čekám, že se někde objeví článek o channelingu, rezonující s učením Ivanky. Určitě někde někdo ví, jak to doopravdy funguje. Protože i mě ty channelingy dost dlouho vodily za nos (Archanděl Michael, Salusa, Matthew ...). 

Už sice nějakou dobu chápu, že jsou to částečné i vysoké pravdy promísené s nehoráznými klamy za účelem manipulace vědomi. Ale kdo to dělá a jak? A vysvětlení přišlo z Francie.


Článek napsali "hledači pravdy", kteří už v r. 2012 ukončili svůj web, protože "vše už bylo řečeno". (Pochází odtud i včerejší článek o Internetu.) 


Tento článek mi udělal velkou radost, tak se o něj podělím.

Kanály, sundejte masky!
Text, který pobouřil New Age
Auteur: Joël Labruyère
2010 
Přeložil OrgoNet

„Channels“, „kanály“ jsou média, která předávají vzkazy z druhé strany. Veřejnost má věřit, že tyto informace pocházejí od věhlasných duchovních bytostí, ale pravda je zcela jiná. Ve skutečnosti se jedná o operaci ovlivňování a propagandy pod kontrolou entit, které se v 19. století označily jako „Mistři Velké bílé lóže.“ Prostřednictvím zasvěcence zvaného „Tibeťan“ oznámila tato lóže svůj záměr nastolit „Nový světový řád Nového věku“. Za svou fasádou tvářící se jako odhalení je tento Nový věk (New Age) v podstatě totalitární podnik ovládaný Illumináty vysokých stupňů. (Pozn. Orgonet: Česky si o učení Velké bílé lóže můžete přečist např. zde: http://www.jitrnizeme.cz/view.php?cisloclanku=2003112704 )

Toto okultní bratrstvo v průběhu staletí operovalo z tajných center v Tibetu, a jako zástěrku využívalo tibetský lámaismus. Do čela byl stavěn dalailama, aby se zakryla skutečná moc tashilamy – černého papeže tibetského řádu. Tito okultisté mají telepatické schopnosti, které jim umožňují ovlivňovat svět technikou „fokalizace na jeden bod“. Rozšířili spoustu myšlenek, které pokládáme za moderní, použitím opakovaných rituálů lámaismu, které slouží jako zesilovač a rezonanční skříň. Promítají své myšlenky do atmosféry z výšin Tibetu, a buší do nich magickými rytmy, až se fixují v našich vědomích. Východní lóže je spojena smlouvou s jezuitským řádem, ale nevíme, kdo koho ovládá.


Tito zasvěcenci, vystupující pod přívětivým jménem Velká bílá lóže, ovlivnili média, aby šířila propagandu Nového věku. Tato operace duchovního podvracení chce rozpustit všechna náboženství do „nového světového náboženství“, které oznamuje médium Alice Bailey, žákyně tibetského Mistra. New Age připravuje jediné náboženství Nového světového řádu tím, že mate principy a obrací naruby původní zjevení a vytváří kult světa a člověka. Je to duchovně korektní satanismus. Nový věk je zcela luciferovský.

Poselství kanálů a teorie guruů Nového věku jsou napájeny jezuitským učením Tibeťana. Demagogické proslovy jsou uspořádány kolem ideálů „záchrany planety“ a „sjednocení v lásce“. Ale skutečný záměr této nabídky „světové dobré vůle“ veřejnosti uniká, protože lidé nechápou, že tato moudrá slova mohou mít politický význam. Operace Nový věk má úspěch ve všech prostředích, protože odpovídá nadějím na Zlatý věk, který má nastoupit po našem současném černém věku. Avšak v kosmických análech není oznámeno nic takového. Podle hinduistické chronologie začal černý věk, který se nazývá kalijuga, 3000 let před Kristem, a má trvat ještě 600 000 let. Propagandisté Nového věku se své iluze nevzdají, i když je to podvod, protože tito prodavači snů si učinili ze Zlatého věku základ svého obchodování.

Konečným účelem této strategie je realizovat největší podvod všech dob: předat světovou vládu prozřetelnému spasiteli tak, že bude obratně hráno na strunu očekávání Mesiáše, jak je zakořeněno v tradičních náboženstvích. Je zajímavé, že tento plán je na Západě znám již dlouho, protože byl prorokován v knize Apokalypsy.

Propaganda Velké bílé lóže dokonale funguje už celé století. Díky finančním a politickým sítím pod kontrolou kruhu Illuminátů jsou připraveny i kulturní a vědecké kruhy.

Kanály napájejí duchovní sféru poselstvími, které odpovídají potřebám kompenzace veřejnosti zmítané politickými manipulacemi a dušené materialismem. Postupně se víra New Age prosazuje ve všech prostředích, protože nabízí přímé spojení s neviditelným světem (průvodci, světelné bytosti, andělé...). Čili, tyto falešně vznešené bytosti jsou pouhé obskurní odhmotněné bytosti ztrácející vitalitu, které hledají kořist. Některé osvícené kanály prodělaly negativní okultní vývoj, který je spojil s jejich „karmickým nadjá“, s „hlídačem prahu“ - odtud pochází jejich pýcha a jejich tituly, zrovna tak oslňující jako groteskní. Jsou to oběti kolosálního klamu, a v dobré víře klamou ostatní. Pokud jsou konfrontováni s protimluvy, utíkají se do postoje duchovní nadřazenosti, který vylučuje debatu.

Tato desinformační poselství, jejichž původ nelze ověřit, ale která jsou prezentována jako „vyvěrající z „jemných úrovní“ jsou ve skutečnosti hypnotické příkazy, zabraňující veřejnosti uvědomit si skutečnou světovou situace. Protože události pro mistry operace Nový věk neprobíhají dobře. Síla jejich propagandy závisí na míře destrukturace jejich říše na neviditelných úrovních. Aby čelili krizi, která jim hrozí, musejí do toho jít plnou silou, protože vidí, že mohou být svrženi mocnými kosmickými silami. Proto se kanály předhánějí v imaginaci, aby odradily hledače pravdy k fantasmatickému jinému světu osídlenému duchovními vůdci, světelnými bytostmi a vzestoupenými mistry, což není nic jiného než upíři, jimž hrozí vyhnání mocnými obnvujícími silami věku Vodnáře. Pro ty, kteří jsou intoxikováni sny a vzdušnými zámky o jemných úrovních, je těžké tomu uvěřit! V posledních desetiletích propagada nejprve zdůrazňovala astrální úroveň, pak v souladu s tím, jak experimentátoři navštívili tato místa, kde sídlí mrtví a zpátečníci starých zasvěcení, se postoupilo na další úroveň, do úrovně mentální, dále do úrovně intuitivní, až po kauzální. Dnes kanály tvrdí, že jsou v kontaktu s neprojevenými dimenzemi, ale informace, které prý pocházejí z těchto plánů, prý nelze převést do slov! V každém případě, buďme si vědomi, že existují autentičtí zasvěcenci, kteří mají skutečně k dispozici interdimenzionální vědomí. Tyto vizionáře nelze směšovat s cestovateli do astrálu a s dalšími poutníky operety Šambala. Rozpoznat to je však těžké.

Proč by „bohové“ sídlící na hranici našeho vesmíru se starali o naše záležitosti, a proč by nařizovali politická opatření, aby změnili svět? Je třeba skutečně být neznalý metafyzických zákonů, aby člověk věřil, že karmický osud lidstva by mohl být změněn tak, aby se líbil idealistům Nového věku, kteří vyžadují život pro sebe příhodný, i když po milióny let si sami vytvářeli svá neštěstí! Mystifikace bije do očí každého, kdo ví, že člověk je živá duše, která sestoupí do hmoty a tím se dobrovolně vzdaluje od centra božského univerza. V této situaci, namísto abychom poníženě připouštěli, že naše pravá vlast je jinde, se raději přimykáme k hmotnému světu a vzýváme nebesa, aby změnila Zemi v ráj. Ideologie New Age je nesmyslnost, která neodpovídá ničemu ve vesmíru. Proto se odvolává na uznávané autority, aby zamaskovala svou prázdnotu: Kristus, Buddha, nebo velcí mudrcové z antiky. Heslem kanálu je: „Význam toho, co se říká, se posuzuje jen podle autority, která se přisuzuje tomu, kdo to říká.“

Kanál se cítí v bezpečí, protože nedělá nic jiného než předává poselství. Necítí se odpovědný za psychické škody, které způsobuje. Ale jeho lži zabíjejí duše. 

.....

Dokončení překladu (tohle je asi polovina článku) bude asi zítra. =Orgonet=

Dokončeno, druhá polovina je tady: http://orgo-net.blogspot.cz/2015/01/channelingy-odhodte-masky-2.html .

47 komentářů:

  1. do mozaiky kanálov , pre mňa iný, bashar.org

    OdpovědětVymazat
  2. 12.2.2013 jsem autorovi blogu psal e-mail v kouskem rozhovoru s Levašovem kde popisuje jak funguje podvod s channelingem.
    Tohle samozřejmě nemusíte zveřejňovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl by nějaký odkaz na toho Levašova?

      Vymazat
    2. http://www.osud.cz/pricinou-starnuti-je-poruseni-harmonie-rika-nikolaj-levasov-vyznacny-rusky-badatel-ucitel

      Vymazat
  3. verim tomu, co rikal ve svych vykladech EDGAR CAYCE. mimojine hodne podobne s tim, to co rika IVCA ADAMCU, skoro stejne
    pa MIRCA

    OdpovědětVymazat
  4. Toto "kontaktérství" je jednoduchý. Je to uplně to samé, jako když Vám zazvoní telefón z neznámého čísla. Vy ho zvednete a hlas na druhém konci se představí jako prezident! Věřili byste mu?

    Samozřejmě někteří tvrdí, že existuje serie otázek, položením kterých si můžete volajíciho ověřit, zda li je to skutečně prezident? Ale to je jen sebe-klam! I pak to může být Pepa z budky u hospody.

    OdpovědětVymazat
  5. Kniha " pojednání o bílé magii", to je kniha A.A. Baileyové. Říká se v ní spousta tvrzení, nicméně postačí si všimnout 2. vět. 1. zní " bůh je jeden", což se určitě nesmí pochopiti tak že jen jeden bůh!!! 2. zní "řekl jsem vám, jste všichni dětmi nejvyššího", což by se dalo vyložiti že každý z nás musí pochopiti své božství a pak ho projeviti.

    Nic více zde není, krom logiky magie kde se dá těžko souhlasit s dělením na tzv. Bílou a Černou magii. Uvědomíme-li si že o magii zde jde jako o sílu duše, což je starobylé" ma kvuez", doslovně síla duše. Musíme konstatovat že síla duše není možná v nejmenu, čili protiprincipialním. Ale pouze ve jménu duše které se touží projevit. Pak se můžeme dostat přes propast které se klene mezi chtíti a přáti. V.V.

    OdpovědětVymazat
  6. https://www.youtube.com/watch?v=izPDQsV4U4o
    Pěkné povídání..

    OdpovědětVymazat
  7. S tímhle pohledem na channeling naprosto souhlasím :-) New Age v podstatě znamená totéž co Třetí říše nacistů nebo NWO používané ilumináty, jen v jiném kabátě. Je nanejvýš divné, jak jsou channelingáři přímo posedlí tím, co jim ty vyšší bytosti říkají, tam jde o čistý fanatismus.

    Důrazně bych však chtěl varovat s házením všech do jednoho pytle - pak člověk udělá přesně to, co podvodníci chtějí - kvůli těm špatným přestane slyšet i ty dobré. A to je další z jejich cílů.

    Orgo, nevím, jak moc znáš díla R. Steinera, ale občas se zmiňuje i o tzv. sedmi Orákulech - Slunečním, Merkurově, Venušinu, Vulkánovu, Marsickém, Jupiterském a Saturnském. Příslušníci Venušina, Merkurova a Vulkánova Orákula, kteří se nechali svést luciferskými vlivy na scestí, jsou právě ti channelingáři, o kterých je v podstatě tenhle článek. Chci tím říct, že jsou i další, a ne všichni jsou špatní. Vyšší moudrost se totiž nemusí předávat jen channelingem, ale jsou i jiné, lepší a bezpečnější metody. Zasvěcenci těch třech channelingářských orákul mají taky naprosto odlišné metody zasvěcení. To jen pro pořádek.

    A mám ještě jednu poznámku - oprav si prosímtě údaje o Jugách, je totiž naprosto mimo, že Kali Juga bude trvat 600.000 let (odkud to máš?). Trvá 432.000 let. Navíc, v rámci jedné velké Kali Jugy jsou i menší cykly, kratší období světla a temnoty, a rokem 2012 jsme vstoupili do "malého dne", do dílčího období světla v rámci té velké Kali Jugy - to jen aby někdo nepropadl iluzornímu pesimismu, že to tu dalších 600. tis. let bude vypadat takhle, to je hodně nebezpečná iluze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda.

      Cykly jsou obrovske a mensi. Podobaji se nasemu DNA. A my jsme nyni od 21. 12. 2012 v novem nekolika tisiciletem cyklu

      Vymazat
  8. Heuréka Orgonet! Kóóónečně střípek odjinud. Ještě se trochu odpoutat od Ivanky a jsi svobodná bytost. Pak už budeš poznávat a rozpoznávat lehčeji. Chápu, člověk své první krůčky má vždy pod vedením nějakého guru...a snad je to i dobře, pokud se nenechá doslova unést melodií jeho hlasu a slov. Každý máme v určitém období někoho, ke komu vzhlížíme, a je to dobře, ale vždy bychom si měli nechat určitý odstup a zapojit svoji Intuici (duši) zda dobře rezonuje se vším, nebo ne a pak to "ne" podrobit svému zkoumání, tj v sobě sama..
    Jsme v období věku, které je popsáno v Bibli : „Mnozí falešní proroci vyšli na svět.“ (1Jn 4,1) Ježíš říká: „Varujte se falešných proroků, kteří k vám přicházejí v ovčím rouše, ale uvnitř jsou draví vlci. Po jejich ovoci je poznáte.“ (viz původní symbol Fabianské společnosti, který toto přesně měl ve znaku-vlka v rouše beránčím:-))))) „Moje ruka je pozdvižena proti prorokům, kteří mají šalebné vidění a předpovídají lež...“ (Ez 13,9) „Znovu a znovu svádějí můj lid slovy ‚Pokoj‘, ač žádný pokoj není. Lid staví chatrnou stěnu, kterou oni nahazují omítkou.“ (Ez 13,10)
    Ne nejsem vyznavač ani odborník na Bibli, ale tzv informace jsou všude. To jen na ty falešné proroky- chanelingy- je to přesné :-)
    Takové ty fantastické novinky Reiki, Shambala a jiné nesmysle jsou pouze rituálním zasvěcením - tj. zamčením bytosti do pasti.
    Než to lidé prokouknou, dlouho ještě budou blouditi a pak lízat si své rány. (podobné praktiky energeticky poškozují bytost)
    Je tu mnoho klamu, kolem nás.....jedinou Pravdou jsme my sami, uvnitř sebe. Dostat se však k ní, je mnohdy velmi náročné, těžké. Je tu neustálý boj mezi "dobrem a zlem" a pamatovat si jedno základní je: "že zlo se vydává za dobro jen proto, aby činilo zlo " :-))


    OdpovědětVymazat
  9. jediny kanal u nas, co koresponduje a rezonuje s ucenim Ivanky je jednoznacne MARCEL VANEK...a dovolim, si tvrdit, ze jeho informacie su čiste a mozno aj objektivnejsie..kto neveri, nech sa sam presvedci a vyhlada si tento kanal osobne..je naprosto dostupny a všetko robi zadarmo..a hlavne, mame ho doma v cesku a nemusime hladat za hranicami...staci si precitat niektoru z jeho knih, alebo pocuvat CD, prist za nim a presvedcit sa..a hlavne on stoji nohami na zemi, a zije obycajny zivot..www.milahelp.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Takže Matthew tě vodil za nos? A když jsem to psal, mazals mi komentáře...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeho knihy jsou čisté. Do channelingů se mu pak zřejmě nabourali "ti druzí", a než si to člověk připustí ...

      Vymazat
    2. Veru Veru aj ja som veľa krát písal o channelingoch a ich klamstvách ako ľudí odvracaju od cesty životom. A Orgonet mi to zmazal alebo neuverejnil príspevok. Pravdou je že sa na Orgoneta nehnevam a vďačím mu za veľa . Všetko je kontrolované a pravdu možno nájsť len v sebe .Prorokov a Guru je dosť a netreba sa nechať mýliť. Ľudia čo vidia hlboko do systému a chceli by vídať knihu alebo šíriť informácie by boli odstránený. Po kúskoch sa dá pravda nájsť ale hltanie bludov je záhuba mysle aj ducha.

      AsgarD

      Vymazat
  11. Iva Adamcová, dle mého mínění, patří rovněž ke kategorii "duchovních zlatokopů", o kterých se mj. zmiňuje i tento článek. "Shůry", nebo-li "inspirací" je vedena stranou temna. Až i to pochopíte, tak se Vám uleví od Vaší závislosti na "duchovních" dealerech. Pak teprve objevíte napojení na přímou páteřní pravdu universa.

    Míla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mílo, jak dobře ji znáš? Kolik jsi toho naposlouchal? Asi hodně málo.

      Vymazat
    2. :-D jo jo jo :-D a každej má tu svojí páteř ( někteří špatně zakřivenou. A navíc - některá zakřivení páteře jsou holt normální :-D )

      Vymazat
    3. Milo, neznam ji, ale mam podobny nazor jako ty. Cetl a shledl jsem nektere jeji prednasky a moc nerezonuji. Nadruhou stranu, asi nejspíš mnoha lidem pomaha. Ja osobne, mradsi volim cestu sebe poznávání jinak.

      Vymazat
  12. Temnota leze všude. Bylo to vidět i v uměleckém zpracování reality v trilogii Pán prstenů až do Návratu krále. Temnota leze i do zmanipulovaných a tím pádem falešných náboženských přesvědčení, duchovních nauk i channelingů. Je potřebné přestat podporovat tyto temnářsky zmanipulované "duchovní" věci - vlastně jde o část z mnoha forem tak rozšířeného terraformingu.

    OdpovědětVymazat
  13. Ano dalajláma je falešný duchovní učitel... viz tento odkaz: dalajláma podporuje nwo...
    https://www.facebook.com/191418830905126/photos/a.475908492456157.102931.191418830905126/490261941020812/?type=1&fref=nf

    Poslední dobou mi přijde, že žádný duchovní učitel není pravý a nemluví čistou pravdu... a zvýšil se u mě skepticismus vůči všem duchovním názorům, myšlenkám a směrům... nechce se mi v nic věřit i když moje pocity nebo uvažování říká, že je to pravda, dává to smysl a ikdyž jsou hmatatelný důkazi... myslím, že skutečnou čistou pravdu nelze přečíst na internetu ani v žádné knize... myslím si, že budhismus ani křesťanství není čistá pravda... ani bible, spíše se to hemží channelingy, new age, tisíce falešných proroků... podle mě ani eckhart tolle není čistý... přece když je to jeden z nejpůsobnějších duchovních učitelů, jak by mohli ti černí mágové dovolit, aby učil něco čistého... přece by zakročili, nebo ne? Zajímavé je... že většina těch učení lidem pomáhá... většina skrze různé učení najedou smysl štěstí, zlepší se jim život, ale stejně si myslím, že to není čistý... ani ivě adamcoví bych 100% nevěřil a nepovažoval její učení, za krásnou pravdu... Ještě bych doplnil, že jako jediný 100% čistý zdroj na této planetě vnímám přírodu... přijde mi dokonalá, nezkažená, čistá.... Omlouvám se za můj přehnaný skepticismus, jen sem měl pocit, že se chci s Vámi podělit, jak to vnímám já. Mějte se hezky

    OdpovědětVymazat
  14. Česká televize na opakování nemá autorská práva...Kdo umí anglicky,najde si to komplet na youtube http://uloz.to/x8NU6CJM/vts-05-2-3g2

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za odkaz, kabod...
      Na tenkém ledě - Shirley MacLaineová http://www.fdb.cz/film/na-tenkem-lede-out-on-a-limb/13393 - - -
      http://ulozto.cz/xvghrmYX/vts-05-1-3g2 http://uloz.to/x8NU6CJM/vts-05-2-3g2 http://ulozto.cz/xKX9dEiW/vts-05-3-3g2 http://ulozto.cz/xAGVgTxY/vts-05-4-3g2

      Vymazat
  15. I když s ním má spousta lidí problém, všem doporučuju, přečtěte si něco od českého mystika Květoslava Minaříka. Jednoduše - vše projevené je omezené ve svém vědomí, tzn, že každá forma (klidně neviditelná), má ještě ego. A co způsobuje ego, to je celkem patrné... V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K. Minařík se mi zdá dúvěryhodný a z publikujících mystiků je jeden z mála, kteří stojí oběma nohama na zemi. Zvlášť oceňuji jeho častá a jasně formulovaná varování abychom se nedostali na scestí. Jeho díla jsou metodickými příručkami jak sám vlastními silami dosáhnout prozření. Čili nenese nám pečeného krocana na talíři, ale učí, jak si ho ulovit a upéci. - Pavel Jan

      Vymazat
    2. Květoslav Minařík je dobrý, šel za "poznáním" přímo, tvrdě, i přes vlastní mrtvolu. Proto se nemusí líbit všem ....

      Vymazat
  16. nejaky Viliam Poltikovic moc toho nenakeca,ale o to jsou jeho pohyby ust opravdovejsi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera odvysílala čt 2 prví díl dokumentárního seriálu od pana Poltikoviče Brána smrti. Budu se těšit na každý čtvrek,má to 13dílů:-)

      Vymazat
  17. ... anebo je to všechno úplně jinak, a až zjistíme jak, tak se budeme neskutečně smát :o)

    OdpovědětVymazat
  18. Nevim, asi si sedim na vedeni. Nejak jsem vse nepochopila v tomto clanku. Pri pravidelne meditaci, kdyz nekdy pozadam o spojeni se svym andelem (myslela jsem si, ze ho kazdy mame), tak se mi objevuje na par sekund ten samy oblicej .... to je teda podvod, falesna bytost, co vidim ? Parkrat jsem astralne cestovala, pri probouzeni mam nekdy vize (vidim obliceje, krajiny, symboly ....) ..... to jsou jako taky bludy ? Muze mi to prosim nekdo vysvetlit. Zadne zasveceni nemam, dopracovala jsem se k temto pravidelnym zazitkum sama, channelingy nectu. Cemu mam ted verit. Zazitky, co mam, jsou pravdive nebo jen nekym podsunute, jak to chapu z clanku ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zážitky jsou pravdivé, ale není to ještě cíl, jímž je "smrt ega".

      Vymazat
    2. Hmmm ... a co je presne smrt ega ? A kdo na to prisel, ze smrt ega ma byt cil ? Ja osobne to ZATIM citim tak, ze ego patri k cloveku, ze jde spise o rovnovahu a pokud ego ztracim, uz nejsem clovek, jsem pryc z teto reality. V astralu jsem mela moznost se videt, co jsem .... svetlo (ve tvaru neohranicene koule) tam jsem zadne ego nevnimala, byla jsem jen vedomi. Takze ja ego v lidskem tele jako problem nevnimam. Vnimam to tak, ze jsem zde dobrovolne, abych si uzila hmoty a vse s tim spojene. Je ale mozne, ze jsem vedle jak ta jedle a vse je uplne jinak. :-) To se vse stejne jednou dovim a jestlize opravdu existuje jen TED (vsechny casy bezi soubezne), tak uz to vlastne vim, jen k teto informaci jeste nemam obnoveny pristup.

      Vymazat
    3. jo, to je, teda podle mého, jediná pravdivá cesta - přes vlastní srdce... tam nikdo a nic nemůže...

      Vymazat
    4. anonymní 10.33 :-) Dle mě "smrt ega" Je vlastně opravdová naše smrt ve fyzické hmotě tady. Ego JE součást nás, ego je motorem našeho života. Ovšem, je pravdou, že musíme se naučit ho ovládat a krotit, dát mu meze, aby nevyčnívalo do prostoru přes okraje naší bytosti :-) Takže cíl není smrt ega, ale dle mě poznání a přijmutí, učení se zde a zároveň učit, (tím že jsem) postup bytosti jako takové ve vibracích. Tím je řečeno vše, si myslím.
      Hezký den

      Vymazat
    5. Lidičky, Ego neni nadavka a ani nemelo by byt zesmesnovano! Bez Ega by nebylo poznani na Zemi. Je to spise o spolupraci..Ego a Duch. Vazme si Ega.

      Vymazat
    6. Věř svým prožitkům...tomu co cítíš...je to v pořádku...jen ty sama víš nejlépe, co se s tebou děje...nenech se zmást, nepochybuj...pravdu nalezneš v naprostém tichu ...beze slov...nezaplétej se zbytečně do žádných komentářů...vibrace, které se šíří tvým tělem při tvých prožitcích cítíš a prožíváš jen a jen TY... a jen TY víš, že to tak je...nikdo jiný...nepotřebuješ to nikomu sdělovat ani to, co prožíváš vysvětlovat či dokonce obhajovat...Je to tvé...a pochopí jen ten, kdo má či míval stejné prožitky :) jsi tak daleko, že už blíže ani být nemůžeš... ;)

      Vymazat
    7. Vsem mooooc dekuji za odpoved/nazor na muj dotaz, jak je to s tim egem a zda me zazitky jsou pravdive ci nekym/necim podsunute. Nejvice souznim s nazorem pod casem 0:12. Ano jsou to jen me zazitky, jen ja k nim mam pristup a jen ja z nich muzu vycitit jak to je a nemusim je vlastne pred nikym obhajovat. Jen obcas prijdou pochybnosti, zda tem zazitkum opravdu verit, protoze jich mam tolik a casto tak neuveritelne, ze mi nekdy vyskoci otaznik. Hlavne proto, ze jsem prece jen uplne neverila, ze me otazky, zadosti o konkretni zazitky opravdu prijdou. A oni skutecne vsechny, postupne behem casu prisly a to me zaskocilo. Tim mi to potvrdilo, ze VSE JE MOZNE, ze jsme stale napojeni na zdroj a vzajemne propojeni, jen to vetsina z nas nevnima/nevidi. Veta ..... jsi daleko, ze uz blize ani byt nemuzes .... me pohladila. DIKY. Pokud mas podobne zazitky rada bych si o nich s tebou promluvila. :-)

      Vymazat
    8. Já ego vidím jako takový SW na prohlídku/zážitek z hmotného světa - tak, jak jsme si to kdysi sami vybrali, že tuto zkušenost chceme zažít. Není Ego - nenačteš to, nemáš čím to prohlížet.
      Lvice

      Vymazat
  19. Ano chenneling jen mate, je to ale stále stejné, pokaždé přijde někdo s textem, kde se vysvětluje minulost, přítomnost a budoucnost.

    A texty z přednášek svých učitelů budete číst a učit se je pochopit až do vlastní smrti , tito vaši "osvícenci" budou neustále přednášet, učit, vydávat knihy a to také až do vlastní smrti.

    Člověk se snaží neustále pochopit, uchopit ale NEMOCÍ ČLOVĚKA JE, ŽE NEPOZNÁVÁ SVOU NEVĚDOMOST

    proto najdi v klidu střed ve středu, který není......to je vše


    Přeji hezký život, Tomáš

    OdpovědětVymazat
  20. Přidávám pěkné shrnutí od Merlaina:
    http://www.dobresdeleni.estranky.cz/clanky/odpoved-na-otazku-co-je-to-mysl.html

    Hezký den Danda

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Orgonet, preco nedas konecne nieco od Aoliana, ten je najlepsi, najviac ludi posunie ku konstruktivnemu mysleniu. Prosim, napis, preco uz nedavas Aoliana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aolian mi nedávno napsal, že je právě plně zaměstnán ochranou přírody, až bude moci, tak se ozve.

      Vymazat
  22. Uznávam Merlaina, jeho syn je prijímač, mamka reproduktor, otec vykladač.
    dajte si dúšok.. http://www.dobresdeleni.estranky.cz/clanky/odpoved-

    OdpovědětVymazat
  23. Já čtu Thovta, Brány Atlantidy, zatím mi ta kniha dává dost. Je možné, že časem narazím na něco, co nebudu schopná přijmout za své, ale zatím vidím převahu toho dobrého, z čeho můžu brát. Je to zas krůček od něčeho jiného k něčemu dalšímu, vybrala jsem si to sama, jinak jdou chanellingy mimo mě, je tam dost přešperkováno:)

    OdpovědětVymazat
  24. Mějte si své vzdušné zámky, jsou falešné jak "pětnik" kdysi......zdraví Kocour v botách :-)))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.