5. ledna 2015

Chemtrailsová oblačnost s křížením linií

Motto:
Meteorolog Snowman nám už v r. 2011 napsal na blog do článku o chemtrails
"Pamatujte si - v přirozeném mraku, zvláště u vysoké cirrovité oblačnosti, se !nikdy! nekříží linky, a už vůbec nikdy ne do pravého úhlu..."

Ukázky křížené oblačnosti z posledních dní
Sepsal Orgonet 5. 1. 2015


Je třeba si uvědomovat, že v současné době neexistuje ani ten nejmenší meteorologický jev, který by nebyl ovlivněn/vyvolán chemicky a radiofrekvenčně klimatickými zbraněmi majitelů počasí. Ani kapka deště či mlhy, ani vločka sněhu nespadne bez "pošimrání" atmosféry příslušnou frekvencí...

Chemtrailsová oblačnost vytvořená se ze zřetelných křížících se linií je častou a nedílnou součástí klimateroristické výroby počasí.



Snímek oblačnosti nad ČR 23. 12. 2014
Zřetelné křížící se linie. Že by to dokázala příroda??? Ne, byly to klimatické zbraně, jejichž frekvence rozbrázdily nízkou (žlutou) oblačnost v kolmých směrech.


Animace této oblačnosti:
http://youtu.be/bnxbzLsdSKc



Snímek oblačnosti nad ČR 5. 1. 2015
Křížící se linie. Příroda??? Nikoliv, opět klimatické zbraně. Tentokrát vzniklo křížení rozbrázděním spodní žluté oblačnosti radiofrekvencí, a křížící linie horní bílé oblačnosti vznikly z paralelních chemtrailsových čar (chemtrails se jim totiž nestačily úplně rozplynout do souvislé vrstvy (:-) ).


Animace této oblačnosti:
http://youtu.be/IAlc8FpNJVY



Ještě snímek z NOAA, povšimněte si nejen chemočár, ale i roztomilých vlnek na horní oblačnosti.




Pohybující se oblačnost, ale nehybné srážky

Dnešní křížená oblačnost byla vytvořena za účelem sněžení. Animace ze srážkového radaru ukazuje, že i když se oblačnost jakoby pohybuje od severu k jihu, zelené srážkové pole (silnější sněžení) se během několika hodin nepohnulo z místa. To znamená, že radiace vyvolávající sněžení byla o celou dobu zaměřena na danou oblast ve středních Čechách (a Vídně).

http://youtu.be/MAFed7ybysU




5 komentářů:

  1. Vďaka za aktualizáciu manipulácie počasia, mnohí už tomu aj prestali veriť. Prosím, pridaj aj niečo od Aoliana, veľmi mi chýba. Monika

    OdpovědětVymazat
  2. na tom prvom videu je krasne vidiet. oblaky sa pohybuju ale vlny nad slovenskom stale stoja na mieste. ved to sa da len radarom .ked su oblaky napustene nejakymi casticami. ja casto pozorujem tieto oblaky aj u nas. hovorim tomu rybie filee..to file je tak krasne umele to nemoze videt len clovek v hypnoze..ale ludi to nezauima.je im to jedno. ze dychaju nejaky hlinik alebo co. je to asi tim ze su zhypnotizovani z TV.proste pokial budu pracujuci cumet telku.tak stale v hypnoze v matrixe.

    OdpovědětVymazat
  3. O víkendu je jizerská padesátka, tak se není co divit. Nejspíš si zaplatili sněžení. Funguje to každoročně. A taky to fungovalo na mistrovskví světa v roce 2009. Bude toho nejspíš po repiblice trošku víc .....

    OdpovědětVymazat
  4. Promiňte, tohle není komentář k tématu. Mám jenom postřeh a nevím, kam bych ho měla napsat a kde bych mohla dostat nějaké vysvětlení. Už víckrát jsem si všimla, že v noci je jasno, svítí měsíc a ráno a celý den i večer je zataženo, šedivo. Myslím, že nám někdo úmyslně schovává sluníčko. Dá se s tím něco dělat?

    OdpovědětVymazat
  5. Pánové...vůbec netušíte, co se děje ...spěte i nadále , http://www.2012portal.blogspot.cz/2015/01/return-of-light.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.