9. ledna 2015

Inscenace teroristického útoku v Paříži?

http://leva-net.webnode.cz/news/hollywood-v-parizi/

Hollywood v Paříži

08.01.2015 18:36
ТаuRus |
Zajímavá verze o tom, že v Paříži přece jen byla inscenace teroristického útoku.
Podozření vzniklo poté, co se Holland objevil na místě ter. útoku hned po 10 minutách, aniž by se místo prohledalo a zabezpečilo.
Vypadá, že schůzka 4 hlav státu v Astaně, kde mělo proběhnout jednání o Ukrajině se zruší. Místo toho Holland výzval Rusko, aby se spojilo se Západem v boji proti islámskému terorismu. Také údajně měl prohlásil, že letadlovou loď do Perského zálivu pošle.
V odkazu je několik fotografii z průběhu ter. útoku a záchranných akcí, které sámi o sobě jsou dost výmluvné.
Zajímavé momenty :
- útočníci řekli náhodnému kolemjdoucímu, že jsou z Al Kaidy,
- výstřel na policistu byl mimo,
- policista leží svlečený v kaluži krve, stopy po zranění na těle nejsou, jen na hlavě rána, kterí neodpovídá použité zbraní ani náboji.
- žádné lidé (a to v 11 hod. dopoledne ve středu města), žádná jiná videa, kromě jednoho z okna,
- příjely jen dva!! záchranné vozy (víc asi nebylo třeba:),
- zraněné (opět svlečené bez stop zranění) zachraňovali stejné lidé,
- na okno redakce někdo vystřelil z ulice, proč?
-chybí záběry kamer uvnítř budovy.
- hned navečer se koná stotisícová "spontanní" akce Pařížanů,
- dnes celoevropská akce novinářů za svobodu projevu, která se projevuje také tím, že redakce novin začaly zběsile zveřejňovat hánebné obrázky proroka Mohhameda.
http://www.russiapost.su/archives/39813

Celý svět je "otřesen". Zajímavé, že nebyl otřesen, když v Oděse pálili lídí, když ve Volgogradu byly 2 ter. útoky. Když nedávno podobný ter. útok proběhl v Groznem. Nebyl "svět" otřesen ani z války v Sýrii, Íráku, Libyi, Ukrajině atd. Jen z toho, že někdo si vyhrazuje právo ztrestat zvrhlou redakcí za pokleslý humor. Mimochodem, tito obrázky byly zveřejněny už před 2 roky. Trochu dlouhá doba pro Al Kaidu na pomstu...A hned tentýž den teroristi zaútočili i na sinagogu, aby ani ve snu nikoho nenapadlo, že za vším mohou stát sionisté.
A na závěr, co by se stálo, kdyby podobné obrázky dehonestovaly židovskou víru, prošlo by to někomu?



P. S. Orgonet:
Jak tak nahlížím do francouzského tisku (Le Monde), mají tam vše absolutně zmatené. Nikdo v podstatě neví, co se děje. Lidi se tam ptají online, odpovědi jsou velice vágní. Pár postřehů:

Francouzská média nejprve uváděla, že tři pachatelé uprchli, pak že jeden je zabit a dva zadrženi, pak že se neví, kolik jich je ...Oficiální verze průběhu událostí se co chvíli mění, starší verze se mažou. 

Neví se např. ani, jak policie přišla tak okamžitě na jména pachatelů (že podle dokladů zanechaných v autě? ty tam atentátníci určitě nenechali omylem...) 

Nikdo např. netuší, co vlastně davy policistů s veškerou technikou právě teď už druhý den provádějí v lese Longepont, kde se údajně skrývají pachatelé. 

Na bezpečnostní akci k zadržení pachatelů "Charlie Hebdo" a "plán Vigipirate" je v celé Francii mobilizováno 88 150 příslušníků bezpečnostních složek. Jak to, že tolik lidí není schopno zatknout dva pěší pachatele v lese (pokud tam jsou, a pokud jsou to pachatelé, že.)

Nikdo nedokázal upřesnit,, kdo natočil videa se střelbou, kterými nás bombardují všechna média. Sousedé, náhodní svědkové z okolních budov? Policie? 

Zastřelení policisté údajně jeli jen tak náhodně kolem na kolech a neměli s sebou zbraně. (Tenhle údaj tam byl ještě včera, ale dnes už je pryč a nemůžu ho dohledat.) 

Je nepochopitelné, jak to, že při veškerých špehovacích opatřeních proti terorismu, která fungují i ve Francii, stát neuhlídal ony muže, kteří to údajně spáchali, když byli policii známi a jeden z nich dříve odsouzen za účast v džihadistickém hnutí.. 

Je nepochopitelné, že zrovna nedávno byla zrušena policejní ochrana, která hlídala redakci Charlie Hebdo, které bylo již několikrát vyhrožováno a jednou byla vypálena. 

Francie má výjimečně tolerantní vztah k Arabům; je jich tam hodně a dnešní mladší dospělá generace se tam již narodila, takže jsou chápáni jako Francouzi, a většina Francouzů s nimi nemá problém. Když už by se podařilo takovouhle akcí Francouze proti nim poštvat, tak to už by bylo vážné ... Nevím, jak by běžní čeští diváci zkousli, že o teroristickém útoku informuje televizní hlasatel jménem Mohammed X., jak to bylo včera na TV Monde (:-)

Vedle atentátu proběhlo včera i dnes několik zvláštních incidentů (střelba, výbuch auta, atd.), jejichž spojitost s atentátem se chvíli popírá, chvíli připouští. 

Oficiální místa buď nevědí, co se vlastně děje, anebo si nejsou jista, co všechno je třeba tajit, aby se to hodilo později do krámu, a komu vlastně? 

Zajisté nešlo o soukromou akci několika naštvaných mohamedánů, ale o plánovanou inscenovanou akci rozpoutávající hysterii proti islámu. Cui bono? Pro koho je to dobré? O tom můžeme spekulovat, ale je jasné, pro koho je to špatné: utrpí tím jako vždy běžní nezúčastnění občané bez rozdílu náboženského přesvědčení ...

36 komentářů:

  1. v těch nákladních autech se tísní nejen evropští propagátoři NEOMARXISMU A FRANKFURTSKÉ ŠKOLY.Výhledově tam vypátráme UHLA ŠABATOVOU STEHLÍKOVOU a celou havloidní garnituru http://cassad.net/tv/videos/616/

    OdpovědětVymazat
  2. Na "gúúgli" je čierna stužka na pamiatku obetí ? Že by skryté priznanie organizátora ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je dobře známo že soukromé, reklamou se živící firmy často organizují teroristické útoky.

      Vymazat
    2. njn... a po masakri v Odesse to "gůgl" nepovažoval za potrebné, že ?

      Vymazat
    3. Už to zase leze na denní světlo, že poslední tzv.teroristické útoky ve Francii jsou zase jen "hollywoodské" zpravodajské hry NSA a CIA. Americká vláda dává brutálně spojencům NATO v Evropě na srozuměnou, kdo je jejich výhradním pánem, a koho budou bez vytáček poslouchat, když dostanou rozkazy z Bílého domu. Evropa začíná ty hry prohlédat, a proto se stále častěji stavět na zadní, a americký tyran se proto chystá svého evropského vazala exemplárně potrestat. Jak ? No naplavit do Evropy co nejvíce muslimského živlu, a pak s nimi vyvolat občanskou válku. A to by bylo, aby Evropa nakonec nezobala amíkům z ruky !

      Vymazat
  3. Temnáři na nás strojí jednu boudu za druhou a lidi jim to zatím ve svém většinovém rozhodnutí žerou i s navijákem. Proto lze těžko říci, jak dlouho bude oslabování vlivu temnoty - před zásadní změnou, která nevyhnutelně jednou přijde - trvat. Temnáři se teď hlavně opírají o to, že většina lidí je neprobuzená a věří jejich lžím. Záleží na tom, jestli lidé pro své probuzení a znovuzískání původních schopností, které jim temnáři odebrali, potřebují znamení se zdlouhavějším a obtížnějším přechodem do nové éry. Nebo jestli se lidé alespoň ve svém minimálním potřebném počtu otevřou pro revoluci v uvědomění, což závěrečné kroky přechodu zkrátí a zjemní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vám něco povím. Je spousta lidí okolo mě, kteří vůbec nepřipustí, že by jakákoli vláda byla tak zvrhlá, démonická, že by se dopouštěla takových zvěrstev a v podstatě kriminálních činů, činů proti lidskosti. A raději stojí za zprávami a postoji v médiích. Je pro ně přijatelnější "milosrdná" lež, než šokující pravda !

      Vymazat
  4. Je to tak prosté. Rusko se nenechalo zatáhnout do třetí světové války a tak kabala vytáhla další trumfové eso. Není nic snazšího, poštvat proti sobě v Evropě Araby a ostatní populaci. A občanská válka je na spadnutí. Když to nevyšlo na Ukrajině, tak uděláme jedenácté září v Evropě. A mám tu další Majdan, jen o mnoho větší a nebezpečnější. Kdy už konečně těm fašistickým parchantům někdo zatne tipec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O občanské válce v Evropě po roce 2000 se již několikrát mluvilo v US Kongresu. A jak je vidět, k prvnímu impulsu zřejmě již došlo. Američtí temnáři chtějí mít občanskou válku v Evropě, na Blízkém a Středním Východě. Chtějí zde vybít (genocida) určitou část obyvatel, a provést masivní přesuny zbylých obyvatel (podobně jako v SSSR za Stalina !) tak, aby se zničilo vlastenectví, domovina, kořeny kultury, náboženství a tradice. Chtějí z lidí vytvořit kosmopolitní jedince bez "původu" loajální řádu nwo !

      Vymazat
  5. to je karma,važení,nikoliv plynový spotřebič.Když De Gaulle nechal samostatnost Alžíru,tak generál Bidaullt z OAS chtěl nechat prezidenta zlikvidovat..FILM ŠAKAL...Tak si minulé koloniální mocnosti...i ty současné vyžírají NÁSLEDKY svých PŘÍČIN...drancování surovin,otrocké práce skoro zadarmo,ponižování a urážení místních náboženství....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak právě před chvílí jsem něco podobného doma říkala manželovi. Cítím to úplně stejně jak Vy. Helena

      Vymazat
    2. Někteří manželé jsou natvrdlí jak kokos, a nechtějí o těchto věcech ani slyšet, poněvadž to neříkali v TV, rádiu nebo tisku :-))))

      Vymazat
    3. Nechte karmu karmou, nebo vám taky zakroutí osudem, že se budete divit jak malý Karlík v továrně na čokoládu.

      Vymazat
  6. A další poznatek že z 12 zastřelených ukazují foto jen 4 lidí a to může a také nemusí být pravda ani o těch zastřelených ,těch rozporů je hodně jako u všech takových teroristických akcí,každý den je jiná verze a to znamená úvod tohoto článku Hollywod v Paříži je naprosto pravdivý.Co to znamená pro nás ? Přestat vnímat že nám cokoliv hrozí nešířit a neživit tyto destruktivní informace jako realitu,pomalu si lidé začínají všímat maličkostí které do sebe nezapadají,viz neozbrojený policista,střelba na něho zblízka byla vedle,ulice prázdné, o čem to svědčí? že je to hra na lidi.A velice dobrá zpráva je taková že se hned druhý den o všem takto ví,to mě těší nejvíce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte pravdu : ten policista střelený do zátylku na ulici - žádný výstřik krve ani kaluž krve v okolí hlavy !!! Prostě jen dobře zaplacení herci. Viděl jsem před časem jeden videodokument ze Sýrie, kde se natvrdo odhalilo, že Al Džazíra si koupila útok nějakých kriminálníků (jako vojáky Asadova režimu) na obydlenou městskou čtvrť raketami. TV štáb si ukázal prstem, kam mají ty rakety vystřelit, a hned volali jinému štábu, ať jedou tam a tam, že tam bude raketový asadův masakr na civilisty. Pak bylo vidět, jak ty hovada ty rakety skutečně vypálili. TV štáb jásal, že se jim podařilo trefit oblast, kterou chtěli dostat do TV vysílání. Ihned došlo k vyplacení dolarů na místě "za dobrou práci", a TV štáb odjel na místo neštěstí. To se jim to za dolárky v bezpečí dělala válečná reportáž, což? Je to stejná pakáž jako jestřábi z jůejsej !!!

      Vymazat
    2. Inu chyby v matrixu, jsou čím dále častější - body pro nás :-)

      Vymazat
  7. http://svobodnenoviny.eu/zasadni-otazky-kolem-popravy-v-parizi/

    OdpovědětVymazat
  8. tady je dost zásadních informací a o jejich "nepovedené" akci
    média totálně lžou a už ani neví kolik vypustili falešných zpráv
    http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1999-zasadni-otazky-a-zaznamy-ktere-media-opomiji-ohledne-popravy-v-parizi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady vidíte, jak si mocipáni myslí, jak to s námi náramně skvěle válejí podle jejich notiček, ale unikají jim neustále nějaké podstatné detaily, které jejich zvrhlé hry s námi znevěrohodňují ba přímo negují. Inu, pohádka o králových nových šatech je poplatná i za našich časů :-)

      Vymazat
  9. http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1999-zasadni-otazky-a-zaznamy-ktere-media-opomiji-ohledne-popravy-v-parizi

    Zajímavé, že ten údajně zastřelený policista není muž, ale žena, jelikož když leží svlečený/svlečená na chodníku, má přes ramena popruhy podprsenky. Myslím, že j-elita nezvládá rozpoutat válku na Ukrajině, ISIL taky nejde podle plánu, tak se aktivoval plán na občanskou válku v evropě s muslimy. Věřím tomu, že ani toto jim nevyjde, protože jejich doba skončila, oni to ví, ale ještě se pokouší zachránit. Nebude jim to nic platné, pokud lidé budou ostražití a nenechají se chytit na špek nenávisti. Bude lépe a už to možná nebude dlouho trvat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od 11.září si lidé začínali v nezvyklé míře všímat všech podivných událostí ve světě. Všechny podobné šokové akce jsou prohlédány jako účelové, aby zajistily strach a poslušnost obyvatel, nebo aby způsobovaly a rozdmýchávaly jejich nenávist na způsob občanské války - tj.napadali se vzájemně dle důvodů, které jim zastře rozum prostřednictvím korporátních médií !

      Vymazat
  10. Právě teď - oba útočníci zabiti......
    Nic jiného jsem také neočekávala...Byly pouze dvě varianty - nedopadeni nebo mrtvi. V žádném případě např. rozhovory s nimi...
    Již po shlédnutí prvních zpráv o útoku v Paříži mi můj "šestý" smysl říkal, že vše je jinak...( tak jako 11.září 2001, Ukrajina, Sýrie, Egypt, zabití Bin Ládina...atd.).
    Další matrix z mnoha...Možná proto tu "matrix" je - abychom se naučili svůj šestý smysl používat k rozpoznání pravdy a klamání v tom, co je nám předkládáno.
    A také se naučili využívat "zbraně matrixu" proti němu samému ( např. možnosti internetu )....
    Synael

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak víte, že byli dopadeni skuteční vrazi ? A jak víte, že to celé nebylo jen hollywoodské divadlo, které mělo za účel rozdmýchat etnicko-náboženskou válku v Evropě - muslimové versus křesťanská Evropa ?!

      Vymazat
    2. Evropa nestojí za američany v jednom šiku proti Rusku, tak je jí třeba destabilizovat, donutit, aby dupala, jak jí washington nařídí. Vždyť i Merkelová, šéfka nejsilnějšího státu v Evropě, má z amíků a jejich trestů "bobky" jak malá holka. A zobe jim z ruky vše, byť by to byly hovadiny sebevětší. Mají jí v hrsti, protože mají na ni svazky od Stasi (NDR) !

      Vymazat
    3. O této osobě se zmínil i Franz Erdl (www.psitalent.de).

      Vymazat
    4. Alespoň vidíte, že v současných evropských vládách je to samý bývalý bolševik, anarchista, deviant a deprivant. Politováníhodný zvrhlý panteon světské moci, jen co je pravda.

      Vymazat
  11. Neumím si vysvětlit, jak mohla žena uprchnout z obklíčeného obchodu, říká šéf URNA ►http://www.novinky.cz/domaci/358394-neumim-si-vysvetlit-jak-mohla-zena-uprchnout-z-obkliceneho-obchodu-rika-sef-urna.html
    Na útěku je žena útočníka z židovského obchodu. Jak je možné, že žena, jejíž fotografie obletí svět, dokáže nepozorovaně uprchnout z obklíčeného obchodu? Ze zveřejněných videí je přitom patrné, že do obchodu vedou jen dva vchody, jeden hlavní a jeden zásobovací. Ta budova navíc byla neprodyšně obklíčená, a i kdyby utekla mezi rukojmími, nedovedu si představit, že by se dokázala zamaskovat tak, že ji nikdo nepozná a pak navíc, že by zmizela. Jak si to vysvětlujete?
    =Jedna z věcí, která se dělá při reálných akcí a cvičí, je ta, že rukojmí se nejprve zatknou jako potencionální pachatelé.

    Zpravidla všechny rukojmí vyskládáme na zem a prohlídnou se, právě proto, aby se předešlo tomu, že se mezi ně zamíchá pachatel, což se občas ve světě stalo.
    V tomto případě je otázka, jestli tam vůbec byla, protože jak říkáte správně, ten obchod byl obklíčen a já si nedovedu představit, že by z něho někdo vyběhl a policie si ho nevšimla a nezadržela ho. Takže já nevím, jestli tam vůbec byla. Neumím si to vysvětlit.
    Co jsem zaznamenala, tak zaznělo svědectví žen, které se zamkly v chladicí místnosti, a ty údajně potvrdily, že tam byla, protože prý na ně klepala a přemlouvala je, aby šly nahoru.

    Ano, to jsem taky četl a teď je otázka, v jaké fázi to bylo a jestli tam třeba ještě není vchod do domu, to nevím.

    Pokud tam jsou pouhopouhé dva vchody, které vedou na ulici a ta žena tam byla v době, kdy ta budova byla obklíčená policií, tak si to nedovedu vysvětlit. :-)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nad podvody, montážemi a cenzurou na fotkách nebo ve videích nedumejte příliš dlouho, nebo se z toho zblázníte, a docent Chocholoušek z Bohnic jistě nad novým exemplářem zajásá...

      Vymazat
  12. Je třeba být obezřetný, ale některé konspirační teorie jsou, myslím si, zcela mimo realitu a spíš slouží pro změnu jiné propagandě. Nemám rád iracionální propagandu z jakékoli strany. Jsem rád za alternativní výklady událostí, ale v tomhle případě je to hodně přitažené za vlasy. Zkuste si představit, že by se to stalo u nás. Myslíte si, že by šlo zinzcenovat takovýto teátr, jak se snaží vysvětlit jiní? To by nebyl zrovna sofistikovaný postup. Proč by to v tomto případě prostě nemohli být "normální" fanatici. Možná je i někdo schválně extra motivoval. To se nedá vyloučit. Byl by to daleko jednodušší způsob, jak vyvolat událost, která by se hodila do krámu. 12 obětí z redakce jednoho deníku prostě nejde naaranžovat. Jsou to konkrétní lidé. To je jako by u nás přišlo o život 12 redaktorů jednoho deníku. Dokážete si představit inscenaci takovéto vraždy?
    Že islám coby náboženství zrovna prožívá své středověké období (ovládání masy lidí strachem) je vcelku zřejmá věc. Že jsou některé akce zároveň odvetami za americkou zahraniční politiku, nebo spíš zájmy jisté mocné skupiny lidí v pozadí, kteří si budují impérium na úkor arabských zemí a jejich obyvatel, je taky nabíledni. O 9/11 jsou velké pochybnosti. Důkazů je hodně. V tomhle případě si ale myslím, že jde bohužel o "běžný terorismus". A oběť na chodníku je bohužel skutečná oběť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že přihříváte polívčičku temnářům, ale jemně, stravitelně, aby se ovce nevyplašily. To vás vůbec nectí, ba právě naopak.

      Vymazat
    2. Nemohu uvěřit, zda jste tak hloupý/á, kvůli tomu, co tu píšete, nebo jen přihříváte polívčičku temné straně reality.

      Vymazat
    3. Děkuji za reakci... Moc prostoru "zařadit se" mi nedáváte. Buď jsem hloupý, nebo temný :-). Ale rozhodně Vám to nezazlívám. Jsem ten poslední, kdo by chtěl přihřívat polívčičku jakýmkoli temným stranám a že jich je tu požehnaně. Jen se snažím hledat pravdu a nepodléhat všem teorím (zvlášť takovým, jako v tomto článku). Takové jsou podle mě kontraproduktivní, jestli mi rozumíte. Obecně mnohem bližší je mi postoj, který vyjádřil onen francouzský bloger "Já nejsem Charlie".

      Vyjádřil jsem se ale nepřesně, nebo spíš nekomplexně a tudíž to mohlo vyznít i jinak, než si ve skutečnosti myslím a hlavně cítím. To je bohužel pravda. Takže jsem rád za vaší reakci, protože mě pomohla pochopit, že se mám vyjadřovat líp. Přeji hodně světla do dalších dnů pro nás pro všechny! Ať se pravda ukáže! Hezké dny! :-) Mějte se pěkně!

      Vymazat
    4. Ne všechno ve světě (a to i světě lidí) má logiku, jakou očekáváte. Zvykejte si na to, a nebudete překvapen tam, kde to nemáte z podstaty věcí pozemských čekat.

      Vymazat
  13. Na co si to ti vymývači mozků před námi hrají???????
    Zajímavý překlad z původního zdroje:
    http://vasevec.parlamentnilisty.cz/clanky/pc-roberts-charlie-hebdo
    A další info s obrázky:
    http://www.zemavek.sk/articles/view/masovy-osial-charlie-vyvolal-anticharlie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omyl ! Oni si nehrají před námi, oni si hrají přímo s námi, a to velice nechutně a brutálně !

      Vymazat
  14. Hehe ... co že to psali? Že ho trefil do krku? Kdyby ho trefil z metru do hlavy, tak tu hlavu nemá a kdyby ho trefil do krku z metru AKčkem, tak je z krku rudá louže a hlava se mu odkutálí.

    Ale stejně u mě vyhrává : V Pensylvánii se vypařilo celé letadlo dokonce i s motorama a v NY našli pas. :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.