2. ledna 2015

Katastrofa italského trajektu a zásahy klimateroristických zbraní v oblasti

Katastrofa italského trajektu a viditelné zásahy klimateroristických zbraní  v oblasti 
Sepsal Orgonet

Mnozí z nás s napětím sledovali záchranné práce při požáru italského trajektu v období mezi svátky.
Zcela dobře to nedopadlo, 13 lidí tam zemřelo a stále údajně zůstává nezvěstných 98 lidí (viz http://news.sky.com/story/1400364/ferry-fire-98-people-still-unaccounted-for). Doufá se, že je to nepořádkem v lodních seznamech, či že ti lidé byli zachráněni, avšak opomenuta evidence jejich záchrany. Doufejme.

Hlavní příčinou obtížných záchranných prací bylo mimořádně rozbouřené moře. Viz např.
http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/nekolik-set-lidi-stale-ceka-v-jonskem-mori-na-zachranu-z-horiciho-trajektu--1437003

"Největším nepřítelem záchranářů je počasí. Vítr zesílil a loď se zmítá ve vysokých vlnách. V oblasti je prudký déšť s krupobitím a síla větru dosahuje desátého stupně na dvanáctistupňové Beaufortově škále.
Podle námořního kapitána Karla Zemana tak silný vítr zvedá vlny až do deseti metrů. Strhává taky pěnu z hřebenů vln, což snižuje viditelnost."

Když se podíváme okem satelitu Eumetsat (http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/, segment 17), jak takové extrémně bouřlivé počasí odshora vypadá, zjistíme, že některé struktury oblačnosti jsou stoprocentně umělé, čily byly vytvořeny klimazbraněmi.

Například 27. 12. se vytvářely pásy pravidelných kruhů oblačnosti, které byly zřejmě dílem radiace z námořních haarpových zařízení, ať už mobilních či stabilních. Jeden z pásů prochází místem nehody trajektu, úžinou mezi "podpatkem" italské body a Albánií.



28. 12., procházel úžinou pás umělých bouří se silným větrem, které se poznají podle rozbrázdění nahoře. 


Zajímavostí v tvorbě oblačnosti je tam mnohem více, poukazuji jen ty nejnápadnější.

Takže můžeme spekulovat, že požár a katastrofa lodi nebyly asi náhodné, a že tam klimateroristé přinejmenším trénovali své zvrhlé manévry, pokud nešlo přímo o záměr zničení ...  



17 komentářů:

  1. Orgonete, dík za tvou práci.Jsi jednička a přeju ti nejen pro tento rok, ale na věčné časy, aby se ti dařilo vše a abys měl boží ochranu také na věčné časy.
    Ty jsi protiváha těch keců našich oficiálních médií.
    Zprávy jsou plné nevysvětlitelného. Počasí , tak to je výsměch.
    Dnes ráno např. řekli,že je oblačno a mě nádherně svílilo slunce do východního okna. Jenže už byly vidět ty čáry na modrém nebi a již se sestavovaly do předpovídané oblačnosti.
    Zrovna tak je podezřelé, že prý v moři u Itálie je další loď a bez posádky.
    Naše média jsou prostě černou kronikou neb nejspíš nic jiného nezbývá.
    Dál nám řekli, že minimální mzda podle zákona je 9200,-. V Německu mají uzákoněnou minimální mzdu za hodinu 8,5 euro, ...další výsměch..
    Hlavně, že byl opět podpořen příchod Nového roku detonacemi a sírou. Divný zvyk...
    Nechápu, jak má být člověk spokojen s tím, co vidí a slyší....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když miliony lidí baví se na ty zprávy dívat a potom se o tom ještě do nekonečna bavit a soudit a nakonec si stěžovat, jací jsme všichni chudáčci, že za nic nemůžeme (čili loutky), tak se není co divit, že takováto forma médii existuje a bohatě existuje. Včetně bulváru, to snad každej druhej nemůže žít bez toho, aniž by věděl, co dělají celebrity a samozřejmě jsou to prvotřídní objektivní pravdivé informace... Hahaha a když má někdo poněkud odlišné názory, tak je automaticky blázen, debil, idiot, prostě nedrží hubu a krok, tak je nebezpečnej a nepřijímanej... Ale chuj s tím... Lepší je aspoň někde něco napsat, když už to nemáš komu říct, než to v sobě dusit.

      Vymazat
  2. skoda komentovat...este sa orgonet mozno vyhovori na haarp, ktory uz pol roka je odstaveny...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdo je tu zase až moc chytrej že ?

      Vymazat
    2. Co to meleš? HAArp nejen že není odstavenej ale budujou další viz třeba v Japonsku pod rouškou pseudoradaru, ale temným silám dochází energie kopou kolem sebe jak hluchá svina musíme se spojit a vyrazit do protivky a já věřím že zvítězíme, držme si pěsti fandím Vám všem z Orgonetu a těm co mají pozitivní myšlení Hola Hola.

      Vymazat
    3. jj jeden odstavený s další desítky v provozu, a ještě blíže nám:-((. Trolíku:-)))

      Vymazat
    4. jj pěsti jsou štěstí, palce jsou naopak kopance :-)

      Vymazat
  3. Tuhle jsem se se známým pohádal, prý to není možný ovládat takhle počasí ale na deset centimetrů sněhu v arizonské poušti neřekl raději nic, každopádně některé úkazy jsou evidentním důkazem že to není jen přírodním manévrem ale jistojistě tomu někdo pomáhá či přímo to ovlivňuje... Známý před pětadvacetilety obeplul zeměkouli a co mi nedávno povídal, prý kolem grónska a na severu bylo mnohonásobné množství ledu, až se sám diví, kam to všechno zmizelo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jono :D za posledni dva roky se pocasi tak brutalne zmenilo az mne udivuje ze to nikomu neprjde divny :D

      Vymazat
    2. Máte dobrý postřeh : pravé temnářské tóčo s počasím skutečně nastalo po 24.12.2012 :-)

      Vymazat
  4. nenapada vas souvislost s proudenim oblacnosti a je zaporoží ?

    OdpovědětVymazat
  5. Pre : Anonym /2.ledna 2015 12:05
    --------------------------------------------------------
    Ako vieš,že HAARP je odstavený už pol roka ?

    OdpovědětVymazat
  6. možná byl na palubě nějaký ten LOMIKAR OBRTEL,co potřeboval být zmizen...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...... to mi připomíná ten starej dobrej forek : Jeden muž spáchá zločin a po nějaké době, co ho nechytnou jde za vědmou. Ta se koukne do karet a řekne mu, že mu nikdy nikdo nic nedokáže a že zemře na palubě zaoceánské lodi - že to je spravedlnost Boží. Přesto, že muž miluje plout na lodi, mnoho let se na moře neodváží. Až jednou slyší, že byla vyrobena největší loď na světě s milionem míst pro cestující. Řekne si, že přece by Bůh kvůli němu nezabil dalších 999 999 lidí a klidně si koupí lodní lístek. Vyplují a po dvou dnech bouchne lodní kotel a loď se začína pomalu potápět. Muž si klekne a začne volat do nebes " Bože, jsem veliký hříšník. Usmrť mě, ale samotného. Ušetři přece ostatní cestující, vždyť oni jsou nevinní". Rozestoupí se obloha a na muže vykoune hlava Boha : " Nikoho neušetřím!!! Víš co mi to dalo práce dostat vás celej milion na jednu loď?!? " :-D
      Mimochodem - málo se jako národ smějeme. A přitom je smích lékem na temnotu v jakékoli podobě..........
      JW

      Vymazat
  7. Orgonete, není ostuda být paranoidní.. Ostuda je tvářit se, že jen já jsem v pořádku, kdežto s celým světem je něco špatně..

    OdpovědětVymazat
  8. Tady se nikdo netváří, že "jen já jsem v pořádku, kdežto s celým světem je něco špatně". Snažíme se překonávat rozdělení a společně se dobrat k tomu, jak to vlastně je, protože pravda je nám po tisíciletí zatajována. Orgo-net udělal moc dobře, že začal lidem otevírat oči ve věci manipulací s počasím. Přečtu na netu, jdu ven, dívám se na oblohu a vidím, že tam ty letadla a nepřirozené čáry máry jsou. Vidím tu jejich úpornou snahu začárovat slunce např. při východu/západu, aby nebylo vidět. Celá řada diskutujících na základě vlastního pozorování zde napsala mj. ke klimaterorismu poučné komentáře. Takže si člověk mohl udělat obrázek a vložit další sklíčko do mozaiky, jaká že se to na nás hraje hra. Vlastně to ani není hra, ale terraforming, což je zločin proti přírodě a proti lidskosti. Některé zločiny jsou zjevné a některé zločiny jsou pod utajováním s pomocí silných technologií, aby si toho lidé nevšímali a ještě se jim v zajetí od temnářů líbilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejhorší na celé věci je to, že Stvořitel pro nás Zemi terraformingoval dokonale, abychom zde mohli v pohodě žít na věky. A my lidé ho chceme trumfnout v tom, že Mu to celé přeterraformingujeme myslíc, že Mu ukážeme, že to dokážeme líp. Proto jsou blbost lidská a vesmír nekonečné.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.