6. ledna 2015

Noční chemtrails

Výrazné noční chemočáry k přitažení masy studeného vzduchu od Severního moře do střední Evropy 6. 1. 2015, zdroj: NOAA, http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html.







6 komentářů:

  1. Dobrý den , tento můj příspěvek se nevztahuje přímo k 6.1.2015. Chci pouze informovat o jedné noční scenérii, která předchází Vaše příspěvky ( 5.1.2015 - neděle , Znojemsko ) a přímo imituje pohádku o Dvanácti měsíčkách . Mezi 21.hod. a 22.hod.se z čista jasna přiřítila sněhová bouřka ( během 20 min napadlo 10cm sněhu ) a zároveň se blýskalo a hřmělo jako v létě.Na CHMI zrovna táhla oblačnost od Prahy přes středočeskou vrchovinu směrem dolů ve dvou pásech ( pás, nic , pás nic )
    Trochu jsme se vyděsili.
    Ptám se odborníků , jestli je to normální přírodní jev ?? Já jsem to nikdy neviděla a to mi táhne na padesát let . S pozdravem M.Ž .

    OdpovědětVymazat
  2. Samozřejmě, že to není normální přírodní jev. Je mi 64 let a také jsem to v životě nezažila, aby v lednu padal sníh a přitom se blýskalo a hřmělo. Což jsme měli v Praze před několika dny- už tedy nevím přesně kdy. Já ty anomálie počasí už ani příliš nesleduji a nezapisuji si tak jako dřív, protože už dávno vím, že počasí je dnes veskrze skutečně se vším všudy umělé.

    OdpovědětVymazat
  3. Tieto klimatické zmeny nie sú v súčasnej dobe ničím nezvyčajným. Sú spôsobené práve chemickými látkami, ktoré sú vypúšťané prostredníctvom pary zo špeciálnych dopravných lietadiel. Táto para dokáže putovať aj niekoľko desiatok kilometrov práve vďaka tomu, že si udržuje konštantnú teplotu a kondenzuje nad presne určeným miestom, práve v závislosti od vonkajšej teploty. Pre moment kondenzácie je rozhodujúci len 0,01 stupeň celzia. Vo vašom prípade je možné, že sa naraz zrazilo viacero mrakov a preto padlo aj také množstvo zrážky.

    OdpovědětVymazat
  4. Chodím ráda bosky ve sněhu když napadne. Poslední 3-5 let jsem po takové krátké chůzi měla téměř vždy "ekzém" na ploskách. Neuměla jsem si to vysvětlit. Až jsem přišla s poznáním na chemtrails a po takové chůzi bosky na sněhu jsem si vždy IHNED osprchovala nohy. a je po problému :-))) Přemýšlím, ty sra*ky padají všude.....i do nádrží s pitnou vodou....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si pište, že padají, a ještě to za drahé peníze (Veolia) pijem !

      Vymazat
    2. Asi není náhoda, že se v posledních letech platí kromě vodného a stočného také něco jako prškovné, tedy to, co naprší na střechy staveb, a je svedeno do kanalizace. Viděl jsem fakturu jednoho známého, co má velkou budovu s obchody. Na vodném a stočném mu za rok napočítali 23 m3, ale prškovné bylo v objemu 456 m3 za rok ! Nehorázné svinstvo . platit za to, co údajně naprší. A navíc žádné měřáky, žádné doložení výpočtu, jak se k té sumě došlo ! Prostě imaginární množství krát reálná sazba, a majiteli střechy plať jak hrbatý fakturu v řádech desetitisíců za rok do 14 dnů od doručení !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.