8. ledna 2015

Pařížský masakr je součástí plánu totální války v Saudské Arábii

Pařížský masakr jako součást plánu totální války v Saudské Arábii
http://www.whatdoesitmean.com/index1830.htm
7. ledna 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: OrgoNet


Chmurná zpráva ruské Zahraniční výzvědné služby (SVR), která došla do Kremlu dnes v pozdním odpoledni (7. 1. 2015), varuje, že Saudská Arábie zahájila svůj scénář „totální války“, poté, co francouzská vláda odmítla o minulém víkendu dbát na saudská varování před hrozícím teroristickým útokem. K němu dnes dopoledne skutečně došlo. Islámský stát Irák a teroristé Levanty (ISIS) zaútočili na francouzský satirický týdeník Charlie Hebdo  v Paříži a zabili nejméně 12 lidí http://www.zerohedge.com/news/2015-01-07/its-butchery-11-killed-terrorist-attack-french-satirical-magazine-charlie-hebdo .




Podle této zprávy varoval francouzského ministra obrany Jeana-Yvese Le Driana  před hrozícím útokem na Charlie Hebdo http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2015/01/05/Saudi-crown-prince-meets-French-defense-minister.html saudský korunní princ Salman Bin Abdulaziz Al Saud  tuto neděli, avšak francouzské úřady nijak nereagovaly (snímek ze schůzky výše).



Princ Al Saud, jak uvádí zpráva, speciálně varoval ministra obrany Le Driana, že frakce spřízněné s ISIS v Saudské Arábii, vedené princem Muqrinem bin Abdulazizem , majícím nastoupit http://www.businessinsider.com/the-saudi-dynasty-succession-crisis-2015-1 po smrtelně chorém králi Abdullahu ibn Abdulazizovi , hodlají rozpoutat válku na celém Středním východě z důvodu strachu před pádem amerického dolaru, což ve spojení s rozsáhlým růstem ruských, kanadských a amerických zásob ropy http://seekingalpha.com/article/2799865-u-s-russia-saudi-arabia-who-is-going-to-win-in-the-oil-price-stand-off by zničilo jejich království.

Důležité je, jak uvádí zpráva, že král Abdullah (90 let) nastoupil na trůn v r. 2005 jako šestý král své země. Jeho bezprostřední následník, korunní princ Salman Al Saud, je ve věku 79 let a údajně rovněž chatrného zdraví, a král Abdullah označil letos v březnu jako dědice koruny jeho mladšího bratra prince Muqrina.

Jak praví analytikové SVR, rovněž je významné, že princ Muqrin, bývalá hlava saudskoarabského Generální výzvědného úřadu (GIP) je chráněncem prince Bandara bin Sultana , který rovněž dříve vedl tento úřad, a v srpnu 2013 vydal tichou hrozbu prezidentu Putinovi, že dá provést teroristické útoky v Rusku na Zimních olympijských hrách v únoru 2014 http://www.infowars.com/saudis-threaten-russia-with-olympic-terrorist-attacks-unless-it-abandons-syria-support/ , pokud Ruská federace bude nadále podprovat Assadův režim v Sýrii.

Putin, jak uvádí zpráva, tehdy zareagoval na saudské výhrůžky tím, že nařídil masívní odvetná opatření http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13921011000510 , pokud by Saudové provedli nějaké útoky proti Ruské federaci, avšak francouzské úřady neudělaly pro ochranu svých občanů nic.

Zpráva dále uvádí, že i Obamův režim měl „více než pravděpodobně“ předběžnou zprávu o útoku proti Charlie Hebdo, protože americké speciální komando DEVGRU  provedlo v noci 14. srpna 2014 v blízkosti Porte de la Chapelle v severní Paříži bezostyšný útok na konvoj 11 saudskoarabských vozidel, která vyjela ze saudskoarabské ambasády a mířila na letiště Le Bourget.

Podle dřívější zprávy ruské SVR http://www.whatdoesitmean.com/index1796.htm o srpnovém útoku na saudský konvoj v Paříži, a jak bylo potvrzeno různými mediálními zdroji http://www.chinatopix.com/articles/7130/20140818/commando-looking-men-attack-saudi-princes-convoy-in-paris-take-off-with-200-000-euros.htm , konvoj chránil dosud nejmenovaného saudského prince, který byl krátce zadržen těmito vysoce trénovanými členy komanda DEVGRU. Ti nejenže celou operaci provedli bez střelby, ale rovněž dokázali zajistit „citlivé dokumenty“, po kterých šli.

Pokud jde o konkrétní „citlivé dokumenty“ zadržené Američany v tomto saudském konvoji, dle ruské zprávy jde o úplný „válečný plán“ saudskoarabské Generální výzvědné služby GIP, kde je obsaženo i to, co ISIS označuje za „mučedníky s ebolou“ http://www.whatdoesitmean.com/index1795.htm . O nich tento týden prohlásila Světová zdravotnická organizace WHO, že se nyní objevili Iráku http://www.sciencetimes.com/articles/2395/20150105/biological-warfare-on-the-horizon-isis-soldiers-may-be-infected-with-ebola.htm . A což je pro Saudy ještě více poškozující, odhaluje i „penězovody“ http://www.thedailybeast.com/articles/2014/06/14/america-s-allies-are-funding-isis.html , používané pro financování těchto teroristů.

Největší obavy Ruské federace ohledně saudského/ISIS útoku na Francii 7. ledna 2015, jak praví zpráva, vyvolává to, že proběhl ve stejnou dobu, kdy teroristé ISIS začínají útočit na samotnou Saudskou Arábii http://www.ibtimes.com/isis-claims-attack-saudi-arabia-border-signals-strategy-change-militant-infiltration-1773754 , a současně íránští jestřábi nutí poklidné Šíity ve východní Saudské Arábii, aby se bouřili proti vládnoucí Saudské dynastii http://www.voanews.com/content/iran-accuses-saudis-of-oil-conspiracy/2587985.html .

Pokud jde o to, že cena ropy nyní padá pod 50USD http://sputniknews.com/middleeast/20150107/1016604280.html , Saudská Arábie, která svou budoucnost vsadila na přísahu http://money.cnn.com/2014/12/22/news/economy/saudi-arabia-oil-production/ , že bude provádět ropnou strategii „hop nebo trop“ a ani za nic nesníží svou produkci http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/energy/11321739/Saudi-Arabia-bets-its-future-on-Berlin-or-Bust-oil-strategy.html , jak se zdá, svým útokem na Paříž se „obrací na temnou stranu“. Avšak analytikové SVR zdůrazňují, že Saudové nemají nikterak v úmyslu se odtud stáhnout.

Pokud jde o důsledky pařížského útoku, je zajímavé uvést, že jeden z nejpřednějších amerických miliardářských investorů Jeffery Gundlach  tento týden rovněž varoval, že: „Ropa je právě teď nesmírně důležitá. Pokud spadne na 40 USD za barel, pak si myslím, že zisk pro státní pokladnu půjde na 1%. Doufám ale, že nepůjde na 40 dolarů, protože pak by bylo se světem něco velmi a velmi špatného, nejen s ekonomikou. Geopolitické následky by mohly být – lidově řečeno – hrozivé.“ http://www.zerohedge.com/news/2015-01-05/jeff-gundlach-if-oil-drops-40-geopolitical-consequences-could-be-terrifying

Abychom viděli, jak se tato globální válka o ropu http://www.aljazeera.com/programmes/countingthecost/2014/10/oil-wars-saudi-vs-world-2014102414216788197.html hrozivým způsobem rozvíjí, stačí se podívat do zkrvavených ulic dnešní Paříže... avšak je třeba se ptát, proč Francouzi ani Američané neudělali nic, aby to zastavili. Putin přece byl schopen zabránit útoku Saudů/ISIS na Ruskou federaci, tak proč nemohli oni?


January 7, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.



28 komentářů:

  1. Putin zradil NWO. Proto i bránil teroristickým útokům v Soči. Ale díky Soči dal příležitost k převratu v Kyjevě 22/2/2014. Francie je plně zapojena do NWO - proto i přes varování nic neřešila. NWO je plně zaměstnána tvořením chaosu. A platí Ordo ab chao. NWO může být plně přijato obyvateli Země, až ti si to sami budou přát, neb chaos pro ně bude již nesnesitelný...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Putin možná zradil nwo, ale ne globalizaci, ke které muselo stejně jednou dojít. Lidstvo se dostalo konečně do fáze možného sjednocení do celoplanetárního lidu, občanství. Je to zřejmě jedna z nejdůležitějších podmínek pro možné mimozemské kontakty, spolupráci, výměnu apod. Zatím jsme drženi v karanténě - jsme dosud příliš nebezpeční pro "ty z venku"...

      Vymazat
    2. Len môj názor...
      Nemyslím si, že by sme boli pre inú civilizáciu nebezpečný. Museli by byť menej vyspelí ako my. A to by sme ich asi museli my prvý niekde nájsť.
      Sme možno pre niekoho nepezpečný len kvôli tomu že sa zabíjame medzi sebou horšie ako zvieratá. Tie vyspelejšie civilizácie už o nás dávno vedia a možno nás berú ako nevyspytateľné tvory, ako kanibalov čo žerú sami seba a s namy nechcú mať nič spoločné.
      Alebo využívajú našu tuposť a robia medzi nami rozbroje v ích prospech.
      A čo sa týka Putina...
      Je to vodca na svojom mieste, bývalý špion s chladnou hlavou. Všimli ste si že ked začne amerika svoju propagandu voči nejakému štátu, tak zachvíľu je tam bombardovanie za demokraciu. Ale u Putina narazili na tvrdý orech...Amíci len behajú okolo ruska ako nejaký pes čo je hladný ale bojí sa do svojej koristi zakusnúť.
      On má v zálohe také zbrane, že ani Star trek by sa nemusel hambiť. A vôbec to nie su zbrane ako atomové bomby a podobné vykopávky...
      Sú to také hračky ako tektonické zbrane(niečo ako americký HAARP),
      Elektromagnetické zbrane na ovládanie mysli celých davov ľudí atd...

      Vymazat
  2. Stačili mi dva odstavečky, ani jsem to nedočetl do konce, není to nutné, jedná se stále o ty a samé informace, každopádně děkuji hlavně kvůli ostatním za překlad...

    Z jiného pohledu, ještě před 20 létypáně určitě né-li více, jsme byli drceni zprávami jak ropa brzo dojde, jak díky šlechtěným rostlinám (o GMO se raději mlčelo) bude umořen celosvětový hlad, jak díky novými technologiemi budeme v budoucnu všichni lépe žít a tak podobně, tyto vyhlídky byli velmi příjemné, divné ale i smutné zároveň, nějaký čas uběhl a z posledních zpráv si nejsem jist, zda-li se lidstvo ubírá správným směrem, bohatí ještě více bohatnou, chudí ještě více chudnou, ropy je nakonec dostatek, protože se už vědecky ukázalo, jak tato uhlíkovodíková břečka není pozůstatek na živou historii země nýbrž se jedná o výsledek jednoduchého frakčního procesu pod povrchem země a jenom díky novými technologiemi se dále daří nalézat neuvěřitelné naleziště tohoto nechutného svinstva (ropa je svinstvo pro populaci, nikoliv jako souhrn obsahu vlastností látky aby bylo rozumno). Dále podstatněji, namísto aby stoupala energie lidských bytostí tak energie klesá, vybrace řídnou a prohlubují se, pouze ti, kteří se dokáží oddělit od hlavního programu, který nám všem na celém světě je tak drze vtloukán do hlavy (až na vyjímky původních obyvatel tzv. křováků), ti dokáží pozvednout svého duchy ve vibrací a vidět více, probudit se a vidět, že toto není budoucnost, kterou by jsme si mi všichni přáli, toto není budoucnost, kdy hladoví jsou nakrmeni, žádný zbytečně neumírá a hlavně, kde všichni jsou si rovni, je to smutná pravda, je to smutná realita, tomuto nelze zabránit, opravdu nelze jakkoliv se kdokoliv o to bude snažit, je to v plánech našeho osudu, osud každého závisí, do jaké úrovně dokáže transformovat své vědomí, nyní probíhá ta doba TRANSFORMACE a PROBUZENÍ, nikoliv tak jak bylo mediálně probíráno, nýbrž uvnitr každé duše, uvnitř každého z nás a je pouze na každém z nás, do jaké míry chceme naší budoucnost prožít a věřte, život smrtí nekončí... Mějte se krásně, klid a mír všem, Milan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milane, vidím, že rád píšete. Nehodnotím obsah, ale projev. Zkuste zapracovat na pravopisu. Také stylisticky by se Vám vyplatily kratší a jasné věty. Dlouhá souvětí nemohou podtrhnout myšlenku, dá se v nich jen zabloudit. Jazykový korektor

      Vymazat
  3. Dávám úryvek z knihy Totální světovláda

    Lidé provládní a ti odsouzení. Vraťme se zpět k tomuto tématu. Dokázali jsme si, že snahy tajné vlády o světovládu jsou v plném proudu a v tomto plánu jsou lidé a světová populace, jako taková, jen číselným počtem kusů masa, se kterým se může beztrestně manipulovat nebo je po milionech likvidovat podle potřeby.

    A ze svého pohledu to již nevidím tak černě protože jakmile se přijde na příčinu přestává nemoc fungovat protože se jde ke zdroji všech problémů a za další tzv.totalitní světovládu nevytváří lidé ale vetřelci kteří se sem vtělili v podobě lidí a chtěli by ovládnout planetu Zemi...jsou to bytosti které neumí nic tvořit jen ničit...vypadá to že je to jako z cifi filmu ale je to současná realita a jako lidé máme neobyčejnou schopnost se s nimi vypořádat už jen tím že se odhalí a tím se jim vezme veškerá moc nad vším děním které se zde vyhrocuje...jsou to bytosti nelidé kteří se začali ve velké míře rodit v 80 letech a dnes jsou ve věku 30-40let,narodili se do hutnějších těžších energií aby to měli ulehčenější.Síla lidí je mnohem větší které se bojí proto vytváří takové násilí pod hlavičkou islámu.Stále častěji slýchám toto přeci nedělají lidé a mají pravdu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už dávno som niekde čítal jeden článok a tam bol citát nejakého prezidenta, alebo nejakého vodcu jednej z rozvojových krajín a ten povedal: Ja som človek a mám dušu človeka, ale na popredných miestach vládcov na celom svete sú niektorí čo vyzerajú ako ľudia ale ich duša nie je ľudská...

      Vymazat
    2. Ano, ďábel vám slíbí a dá všechny poklady a moc světa, ale bude za to něco chtít - vaši duši !!!

      Vymazat
    3. Veľa krát som prišiel do konfliktu s niekym...
      Ale zarazila ma raz jedna vec...
      Pohádal som sa z priteľkou ale už veľmi naostro. A ked mi chcela skoro vyškriabať oči, som sa jej pozrel do očí, ale tie neboli jej.
      Spýtal som sa jej: kto si? A čo chceš odo mna?........
      Za 10 minút si nič nepametala a bolo po hádke...

      Vymazat
  4. od tychto hadrmanov staci prestat kupovat ropu a razom su tam, kam patria...
    v praveku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už vás vidím, jak nekupujete pohonné hmoty, auto vám stojí v garáži, a vy raději chodíte všude pěšky :-))))

      Vymazat
    2. Ano je to tak... pred nikoľkimy mesiacmi som mal haváriu a teraz chodím všade pešo...
      Aj autobusom...
      A cítim sa omnoho lepšie. Som medzi ľudmi a nie len zavretý sám v tej konzerve čo si hovorí auto.....

      Vymazat
    3. No teď nevím, zda si děláte srandu nebo to myslíte vážně.

      Vymazat
    4. Nie to nie je sranda. Myslim to uplne važne... prežil som haváriu a som vazne rad ze nemusim jazdit autom....
      Prezil som skoro celnu zrazku..
      Ochranil ma len motor vpredu....

      Vymazat
    5. A potom som sa po nejakom zivotnom neuspechu rozhodol zobrat si si zivot..a tie svine ma zachranily... neviem preco ale vytiahli ma sem do tohto zivota naspet...

      Vymazat
    6. A to je len uplne mala zla vec co sa mi mohla v zivote stat...
      Su horsie veci, na ktore si musime dat kurevsky pozor!!!

      Vymazat
    7. pozdravujem kamosov v cechach...

      Vymazat
  5. Myslím, že to nebyla náhodná akce, kdy se dva mohamedáni naserou a jdou postřílet ty co jim haněj Proroka. Určitě je to připravovaná akce řízená z těch nejmocnějších světovládných pozic. Důvodů může být víc. Třeba přiživit chaos, přiživit strach, odvést od něčeho pozornost, připomenout společného nepřítele a pod. Proto bych uvažoval o útoku pod falešnou vlajkou. Uvidíme jak dál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si pište, že všechny podobné události jsou typu "false flag". A mají ke své smůle navíc velmi podobné příčiny, projevy a účinky. Takže je už můžete poznat, aniž byste museli dlouho pátrat a přemýšlet, kde se to tu zničehonic vzalo :-))))

      Vymazat
  6. Želajme si mier...sila myšlienky je obrovská, tu žiadna bomba neporazí....

    OdpovědětVymazat
  7. Ale predsa, je to umenie poštvať proti sebe bratov? Vyznávačov islámu. To chce v ústredí CIA skutočne nielen náboženských odborníkov, psychologov, ale i prognostikov! Tí sú najdôležitejší. Vedia, ako to dopadne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás máme prognostiků celý ústav i vládu, a kam to s nimi vede, vidíme a víme i bez nich.

      Vymazat
    2. Tak nejdůležitější v tomto ústředí nejsou prognostici, ale černí mágové.

      Vymazat
    3. Nebojte se, na ně taky dojde, a věřte tomu, že až to přijde, vůbec nebudou ani trošku rádi.

      Vymazat
    4. Niekedy pred niekolkimy rokmi som vyskusal aj ciernu magiu...
      Da sa velmi ublizit hoci komu a hoci ako, ale tie nasledky nechcite zazit...
      Je to silna zbran... ale ako obojstranna sekera. Trosku nepozornosti a zaseknes do svojej hlavy...

      Vymazat
  8. A taky u nás máme: za přimalovaná tykadýlka na Pankrác!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koloval na vojně jeden takový vtip : co vypadne, když hodíš blbce do automatu ? Lampasák, policajt nebo člen strany s VUMLem.

      Vymazat
    2. Myslite vulkanickeho ucitela marxizmu a leninizmu??? :-)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.