18. ledna 2015

Ukrajina odevzdá svou půdu Monsantu výměnou za půjčku 17 miliard dolarů od MMF

http://www.zvedavec.org/komentare/2015/01/6299-ukrajina-odevzda-pudu-monsantu-vymenou-za-pujcku-mmf.htm
Originál: http://www.globalresearch.ca/ukraine-agreed-to-a-monsanto-land-grab-to-get-a-17-billion-loan-from-the-international-monetary-fund-imf/5424058

Ukrajina odevzdá půdu Monsantu výměnou za půjčku MMF

Christina Sarichvíce o autorovi > )

16.1.2015

Světová banka a Mezinárodní měnový fond pomáhají biotechnologickým korporacím vést poslední válku na Ukrajině. Nemylte se, to, co se nyní děje na Ukrajině, hluboce souvisí se zájmy Monsanto, Dow, Bayer a dalších velkým hráčům hry na otravu potravin.

Monsanto má na Ukrajině kancelář. Zatímco to ještě neznamená provinění, neliší se to nijak od amerického zvyku umísťovat své základny na místech, která chtějí politicky ovládnout. Otevření této kanceláře se kryje se zábory půdy související s úvěry od MMF a Světové banky jedné z nejnenáviděnějších světových korporací – to vše na podporu převzetí z jejich strany.
Dříve existoval v této zemi zákaz vlastnictví půdy soukromým sektorem – ale ten byl zrušen „právě včas“, aby si Monsanto na Ukrajině prosadila své.
V podstatě trocha politického manévrování MMF zajistila Ukrajině půjčky 17 miliard dolarů – ale pouze pokud se otevře biotechnologickému zemědělství a prodeji jedovatých plodin a chemikálií Monsanto – čímž dojde ke zničení zemědělské půdy, která je jednou z nejstarších v celé Evropě. Prodejce zemědělského vybavení, Deere, spolu s výrobci osiv DuPont a Monsanto, budou mít žně.
Pod maskou „pomoci“ byly vzneseny nároky na obrovská zemědělská bohatství Ukrajiny. Ta je třetím největším světovým vývozcem kukuřice a pátým největším vývozem pšenice. Ukrajina má hlubokou bohatou černozem, na které lze pěstovat téměř cokoliv, a její schopnost vyprodukovat velká množství GM plodin je to, co přimělo biotechnologický sektor k tomu, aby si pospíšil ji převzít.
Jak uvedl Ecologist, podle Oaklandského institutu:
„Zatímco Ukrajina nepovoluje používání geneticky upravených organismů v zemědělství, článek 404 dohody s EU, který se týká zemědělství, obsahuje klauzuli, která prošla obecně bez povšimnutí: uvádí, mimo jiné, že obě strany budou spolupracovat na rozšíření používání biotechnologií.
Není pochyb, že toto ustanovení naplňuje očekávání agrobyznysu. Jak poznamenal Michael Cox, výzkumný ředitel investiční banky Piper Jaffray: 'Ukrajina a, v širší míře, východní Evropa patří k nejslibnějším růstovým trhům pro zemědělské vybavení Deere, jakož i výrobců osiv Monsanto a DuPont.'“
Tato země BYLA obilnicí Evropy – a nyní se v rámci biologické války stane pustinou, kterou se stalo mnoho amerických zemědělských ploch v důsledku postřikování obrovským množstvím herbicidů, vyčerpání půdy a celkového rozvrácení dokonalého ekosystému.
Cílem subjektů americké vlády je podpořit převzetí Ukrajiny pro zájmy biotechnologických korporací (k dalším strategiím patří, mimo jiné, i prosazení kabalistického bankovního systému, který Rusko odmítlo, svým propojením s BRICS a budováním vlastního systému paralelního se SWIFT). Je to podobné přání biotechnologických korporací převzít Havajské ostrovy a půdu v Africe.
Ukrajinská válka má mnoho úhlů, které nebyly obecné veřejnosti ukázány – a můžete se vsadit, že biotechnologický sektor má v příslovečném koláči své prsty.
Ukraine Agreed to a Monsanto “Land Grab” to Get a $17 Billion Loan from the International Monetary Fund (IMF) vyšel 11. ledna 2015 na Global Research. Překlad v ceně 193 Kč Zvědavec.

10 komentářů:

  1. tak na tuto zradu na vlastní ZEMI je jediná disciplina https://www.youtube.com/watch?v=7xnBTz0Mg-I

    OdpovědětVymazat
  2. Co na to říci? Snad jen http://www.zvedavec.org/komentare/2015/01/6302-gmo-jedi-nemci-opet-zdrave.htm , že se evropanům rozsvítí. Snad.......

    OdpovědětVymazat
  3. Od začiatku ide len o zničenie najúrodnejšej pôdy v Európe Monsatom chemickými látkami a hybridmi 50 na 50% rastlina+živočíšne DNA napr. paradajka + ryba dobré známe z obchodných reťazcov alebo potkan. a ešte ropáci slávnou bridlicovou ropou a plynom.Čo neprešlo po nástupe Putina v Rusku presúvajú bĺbemu GMO čokoládovnikovi veď čo to nie je jeho krajina veď občianstvo má iné tak jak tá celá super vláda pučistov.Každy normalny by ich poslal tam odkial prišeli po skúsenostiach v Indii z bavlnou čo tam tí chemici porobili z rastlinami a pôdou v Juž aj Sev. Amerike z obilninami. A to to všetko aj tak rieši tá nová super zmluva z USA čo sme si tu vydobili horko ťažko sme razom o to prišli . naše košer obilie pojde do košer sračiek a my budeme žrať jak dobytok ich chemické sračky.

    OdpovědětVymazat
  4. ROK 2015- předpověď - http://www.zvedavec.org/komentare/2015/01/6295-podivna-obalka-casopisu-economist.htm velmi zajímavé, i velmi zajímavé dedukce z obrázků-symbolů. Našel jsem pravděpodobně i další z nich, v rozboru nejmenovaných...co vy na to?

    OdpovědětVymazat
  5. Co v médiích neuslyšíte.......
    posílám pár odkazů na "jiné " stránky pro hledače pravdy...
    http://www.czechfreepress.cz
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz
    http://aeronet.cz/news
    http://www.zvedavec.org

    Aktuální -
    Leták Pedigy : http://www.czechfreepress.cz/evropa/preklad-letaku-sireneho-na-demonstraci-pegidy-v-drazdanech-5-1-2015.html
    Konspirace v Paříži : http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1442-konspirace-v-parizi-rukopis-je-jasny-motivy-jen-zcasti-slavny-nastup-evropske-totality-smat-se-bude-trestne-jen-pro-nekoho-kdo-je-a-kdo-neni-charlie-klic-ve-stare-zidovske-anekdote.htm

    Všem lidem dobré vůle přeji šťastné dny!



    OdpovědětVymazat
  6. Putin Orders War Alert, Tells Obama: “Stop Monsanto, Or We Will”
    http://www.whatdoesitmean.com/index1778.htm

    OdpovědětVymazat
  7. Bridlicový plyn je asi minulosťou, tak majú pôdu, veľmi úrodnú pôdu...Porošenko, Jaceňuk a podobné temné indivídua, len toľko pre vás, možno niekto vám to odkáže: Máte možno na chvíľu pozemskú moc, ktorú ste získali silou, lžou a aj zabíjaným. Preto pamätajte, že aj vás už čoskoro dostihne ta vyššia spravodlivosť, ktorú si nekúpite, ktorú lžou neoklamete, ktorú samopalom nezabijete!

    Ešte že to tu končí, ta stará doba, plná zla a temna....Bohu vďaka za to....

    OdpovědětVymazat
  8. Neradujme se předčasně, buďmě stále obezřetní a sečtělí. Protože je jásné, že lidé musí ukázat nadnárodním korporacím, že nejenom nemáme zájem o monsantu, ale naopak považujeme to za terorismus páchaný na přírodě a lidech, ve velkém, hromadném měřítku. Přesně tak to řekl ruský ministr zemědělství. Považujeme GMO, za pakt na úrovni terorismu. A vůbec se mu nedivím, podívejte se jak je těžké se před nimi bránit, celé státy, tisíce farmářů je dává každoročně k soudu a oni ještě mají své armády vojáku, jenž chrání jejich zájmy. Monsanto , je moon satan ... a určitě svý drápy zatnou rádi, do každého, kdo bude sloužit proti jejich zájmům, bez ohledu na to, zda jejich snažení, má pozitivní přínos pro společnost. Z jejich pohledu určitě má, protože zabijí hromadně živou přírodu a lidi, odkazují na farmaceutické společnosti, než zemřou v bolestech, z otravy a jedů. Je to všude kolem nás. Měli by se do toho zapojit, naše vlády, prezident Zeman a ostatní v EU. Jenže oni jsou už v jejich službách a nemůžou couvnout, protože by je to stálo jejich bydlo. A na to bydlo přeci tak dlouho čekali, hovnaři. Mám z toho hrůzu, když to vidím, kam to všechno může zajít.

    OdpovědětVymazat
  9. Ukrajinský zlatý poklad byl odvezen do americké bašty

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.