10. března 2015

Chemtrails: evidujme je, ale nenechme se rozhodit.

Děkuji čtenáři za zaslání následujícího videa k včerejší chemoakci nad Moravou, která je popsána v článku http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/chemtrails-nad-cr-9-3-2015.html 
Čtenář octoval, snažil se, pak to vzdal ... bylo toho prostě moc.

Zdravím Tě Orgonete!
Dnešní ráno při pohledu z okna jsem se zděsil..Uviděl jsem tu spoušť na obloze a rozhodl se zakročit! Video mého snažení posílám Tobě, můžeš ho uveřejnit! Odpařoval jsem kyselinu citronovou v prášku na sucho v ešusu(hrozný smrad:)) a v hrnci jsem odpařil 2L octa! Sice se to nade mnou protrhávalo ale letadla se na mě zaměřili a začali mě křižovat! Přilétávali další a další.. Začal jsem hned ráno o půl osmé! Po hodině a dvou litrech octa a čtyrech balících kyseliny jsem své snažení ukončil.. S pozdravem Tvůj čtenář..


link na video:        http://youtu.be/Da2CuFKO110



Komentář Orgonet: Chemtrails: evidujme je, ale nenechme se rozhodit.



Nejprve prosím všechny, kteří se spravedlivě rozhořčili nad včerejšími chemtrails: nepodléhejte strachu, beznaději ani vzteku, škodíte tím jen sami sobě. Chemtrails jsou na světě již desítky let, a zatím se neukázalo, že by jejich geoinženýrská forma byla bezprostředně a akutně ohrožující lidské zdraví a život. - Naproti tomu obavy, zlost a deprese vaše zdraví zcela spolehlivě bezprostředně narušují. 

Pokud cítíte potřebu jednat, pak konejte tělem to, co je ve vašem postavení možné - evidujte, informujte ostatní, rozdávejte třeba orgonit, octujte, ale nic z toho fanaticky. 

(Pokud ovšem máte postavení takové, že se znáte s těmi, kteří chemosprejování ve svém zájmu organizují či provádějí, například s bankami vydělávajícími na derivátech na počasí, se společnostmi obnovujícími oblasti zničené umělými  "přírodními" katastrofami, s armádními generály NATO, kteří potřebují chemtrails k provozu svých pokročilých tajných zbraní, s různými geoinženýry, co ochlazují svět, či přímo s chemopiloty, apod., pak je samozřejmě můžete zkusit přemluvit, aby to už dále nedělali, ale není pravděpodobné, že toho dosáhnete. Do násilí proti jmenovaným se asi pouštět nebudete.) 

Nespoléhejte ani na to, že je tady někdo (stát), který má nějakou povinnost chránit lidi před poškozováním jejich zdraví, a že když mu to oznámíte, honem honem bude dělat opatření. Víme přece dobře, že stát dělá vše jiné než by se staral o zdraví vlastních občanů (leda tak starost o zdraví předstírá, aby vydělal na jedovatých vakcínách), navíc na tom geoinženýrství má určitě taky nějaký finanční zájem.) (:-)))

Chemtrails je tak nesmírně obrovský celosvětový systém, že může skončit jedině spolu se změnou světového systému ovládajícího tuto planetu, a k tomu musí dozrát čas. On určitě dozraje.

Octování na chemtrails a umělé mraky nepochybně funguje, ale proti celému světovému geoinženýrsko-vojenskému systému toho zmůže velmi málo. Třeba proti včerejší geoinženýrské akci nad ČR nemělo šanci.

Octováním si však můžeme účelově a na pár hodin vylepšit místní počasí. Výrobci počasí se to sice okamžitě snaží překrýt dalším sprejováním, a když to nefunguje, tak na zaoctované místo časem dotlačí jinou "kontrolovanou" vzduchovou hmotu, avšak  těch pár hodin nám obvykle bohatě stačí k aktivnímu vyžití (:-))).

Příklady účinného octování 

(vše mnou mnohokrát vyzkoušeno, ale už to nepoužívám, neb se již nepotřebuji bránit (:-)). Není to samozřejmě stoprocentní, výrobci počasí mohou třeba zrovna použít velmi silné kalibry, ale pravděpodobnost účinku je velká. )

1. Je krásný den, chceme se vydat odpoledne na koupaliště, a ono se začne mračit. V takovém případě vylití octa na sluncem rozpálenou silnici udělá divy - znemožní na několik hodin vytvoření bouřkového mraku, a my si to v klidu na koupališti užijeme (případně ještě sem tam přioctujeme). 
2. Malá petka s octem do batohu se doporučuje jako ochrana před zmoknutím na výletě - v případě potřeby cvrndat na kameny, chodník, silnici. (Ne preventivně, ale když se stahují mraky.) Dobré je vézt na kole namočený hadr tak, aby se vypařoval cestou (pozor na korozi, dobře zajistit). Samozřejmě superúčinné je vézt takový hadr na autě (já např. pod zadním stěračem - velký pozor na korozi!, jednou mě s tím zastavila policie a informovala, že mám na zadním okně zapomenutý hadr (:-)). To pak udělá jasno po celé dráze několika desítek km přesunu, někdy dokonce i v případě "žluté deky" - nízké umělé "inverzní" oblačnosti, kterou bez pohybu octa nelze rozpustit. 
3. Jsou-li hlášeny pro naši oblast silné bouře s kroupami atd. a my považujeme za potřebné se bránit, hodí se zaoctovat (vylitím nebo vypařováním na vařiči) v okamžiku, kdy se začne vytvářet bouřkový mrak. Ocet způsobí, že místo přívalového deště nám příjemně sprchne.  
4. Chceme usušit venku prádlo a začne se zatahovat. Utěrka namočená do octa pověšená na šňůru přivolá slunce. (:-)))
5. kreativitě se meze nekladou, ale hlavně tím nechtějte bojovat proti systému a zachraňovat svět.  To nejde. 
(A pak možná jednoho dne vám dojde, že se vlastně chránit nepotřebujete ...)








37 komentářů:

  1. pořád vídím toho chazara Grunsteina,jak cpe Švejkovi chinin a povídá..Tohle vypijete HNED...A vibračně nastavený Josef Š.nikoliv Kafkuv Josef K. to vypil jako nic...Tak i s nějakým hnojem na obloze...Koho se to týká,ten ten si to CHOROBNĚ odkaká..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chazarkove jsou panovačne krvelačné bestie předvadi to po celym světě

      Vymazat
  2. Ahoj Orgo. Pozri link.
    http://www.topky.sk/cl/10/1461101/Slovenka-mala-obrovske-stastie--Romantika-sa-premenila-na-zazracny-ukaz-na-FOTO-

    OdpovědětVymazat
  3. Chemtrail jsou jen dílek skládačky k ovlivňování počasí, přidejte vysokoenergetické zařízení HAARP a zrcadlo na orbit a můžete distribuovat vysokoenergetické záření po celé atmosféře a když budete míti ten správný chemtrails můžete vytvářet chem reakce a tím třeba vzestupné či sestupné proudy či bariéry atd. atd.....o zdraví NÁM jde především v LEVNÝCH POTRAVINÁCH!!! VĚTŠINOU TO JSOU TY JAKOBY ZLEVNĚNÉ VĚCI O PŮLKU A VÍCE A POZNÁTE TO TAK ŽE SE ANI PO ROZBALENÍ A PO SKONČENÍ DATA SPOTŘEBY nekazí!!! Schválně vyzkoušejte!!!

    Vezsenyi Václav

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, prosím, mohl by mě někdo vysvětlit, jak jste dospěli k názoru, že odpařování kyseliny octové odstraňuje chamtrails, který se nachází v několika km nad zemí? Začala jsem totiž řešit překyselení, nejenom mého organismu, ale i země. Uvědomujete si, že ocet je kyselina, tedy má nízké pH a že se tím octováním se podílíte na zvyšování kyselosti?
    Překyselení vede k závažným chorobám a není to vůbec jednoduché převést organismus do správného pH. Těch zásaditých potravin je celkem málo. Nebylo by lepší působit na chamtrails třeba silou mysli?
    Zdeni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, koukni na začátek tohoto webu. Je toho sice mnoho, ale má to tu pán slušně uspořádaný podle témat. Jelikož ho sleduji od jeho počátků, tak tvá myšlenka působení chemtrails myšlenkami není opravdu nic nového. Navíc majitel webu na začátku mazal podobné komenty, že by působení meditací a myslí mohlo pomoci. Pak se prostě vyvinul a probudil a připustil (tady bych poděkovala jeho vyššímu Já), že věci mohou být i jinak. Teď je na pozici, že vše je dobré tak, jak to je. Takže až uzraje na další stupeň, který má co dělat s tím, že člověk je tvůrce ( a spolutvůrce) - na to je potřeba přijmout svůj životní plán a úkol vědomě - tak se určitě dočkáš i nějakých dalších zajímavostí. Jinak pokud budeš googlovat, tak zjistíš, že se občas na světě organizuje celosvětová meditace na téma návrat počasí k jeho přirozenosti. V čeětině jsem to ještě nečetla. Nejvíc mě zaujalo, když se v meditaci posílala energie myšlenek využívající stávajícího systému antén a chemtrails v ovzduší. Jen se prostě nevysílají info o negacích, ale o lásce, míru,soucitu,Bohu a takovejch vibracích. Používají se k tomu různá božsta ( to víš, člověk má tak lepší energii, když má pocit, že mu v tom pomáhá nějaká entita, které věří, než, že je na to sám).Jestli se někdy dostaneš do ašramu v Indii, tak se i tam na to medituje.
      Taková Bohyně Kálí má sílu odstraňovat temnotu. Navíc pokud se usměješ,zmizí kyselost prvotně z tvé tváře. To si mnoho lidí ani neuvědomuje, ani to nepoužívá. K tomu si přidej, že citrón je sice kyselej, ale pokud ho posleš do žaludku, tak se tam smíchá se žaludečníma šťávama a stane se zásaditým pro tělo.

      Vymazat
    2. Ocet, kyselina octová , rozpouští oxidy nacházející se ve vzduch, oxid hliníku, železa, atd. Takové bárium po vdechnutí, dokáže udělat divi, třeba i rakovinu. A ocet tyto oxidy, neutralizuje. Ocet je nabitý zápornými ionty, prospěšnými pro život, dokáže pročistit vzduch a je to prokázané i na rostlinách, oxidy tak nezničí listy při dopadu na ně. Protože se neutralizují, neaktivují se pak v těle. Takže něco jiného je pít ocet a aplikovat ho ve vzduchu. Pro rostliny stromy , je to prospěšné. A pro člověka, třeba octové zábali, nebo léčení exémů v teplé octové vodě. Ocet je dosti důležitá věc pro život. Kdybychom ho v těle neměli, není možná fuknce organismu. Něco si o tom přečtěte, stačí zadat v seznam.cz "prospěšnost octu"

      Vymazat
    3. Ahoj Orgo.
      Nad tým som aj ja rozmýšlal,ale ohladne toho pH,ale nebude to mat dopad zvyšování kyselosti .
      Kyselina stúpa hore ,presnejšie molekuly a zražajú sa z chem bordelom ktorý ide smerom dolu-to sú tie tašie častice.
      Tie lahšie ktoré majú aj vačší objem zreagujú s tým octom , a vzniká neutralizácia.a až pri velkej koncentrácii octu može prevládat kyslost ,ale to v niekolko kilometrovej výške.Potom nastávajú zrážky a voda padá dolu aj zreagovaný ocot.a pomer octu a vody je tak meuveritelný ,že to nieje ani stopove množstvo.
      dalej slnečné luče tam hraju svoju rolu v stúpaní octu a jeho premene a neutralizácii s vodou a chem bordelom.
      tot vsio.

      Vymazat
    4. Prosím VELEVÁŽENÉ čtenáře aby nepodnikaly žádné pokusy s ENERGIEMI!!! POKUD TOMU NEROZUMÍTE A NEOVLÁDÁTE TYTO PRINCIPY TAK ABYSTE JE MOHLI KDYKOLIV OPAKOVAT A NAVÍC POKUD NEMÁTE URČITOU ENERGICKOU VYBAVENOST...JEN SE OSLABÍTE A NIČEHO NEDOSÁHNETE JELIKOŽ ÚČEL JE NADŘAZEN PROSTŘEDKU TIM ŽE JE V HIERARCHII JAKSI NAD NÍM JE TŘEBA NEJDŘÍVE ZNÁTI JINAK NIC NETVOŘÍTE ANI NEBOŘÍTE!!!! JEN SE VYČERPÁVÁTE!!! JE TO TAKHLE JASNĚJŠÍ!!!!

      Vezsenyi Václav

      Vymazat
    5. Také k tomu tématu kyselosti!!! Když chcete snížit kyselost, nepoužijete alkalické zásadité látky anóbrž opět kyselé ovšem "mírně kyselé" látky a a činidlo tak abyste kyselost jakoby zredukovali, v opačném případě dojde k reakci mezi kyselím prostředím a zásaditým prostředním a vznikne tzv. SLOUCENINA která opět bude reagovat na TLAK, TEPLOTU, SVĚTLO ČI TMU....ATD ATD. V PODSTATĚ JAKÝSI ŽIVOT!!!! NÁBOJ

      Vymazat
    6. to Vezsenyi Václav 10. března 2015 21:39

      Zkuste vypnout capslock a bude to možno po vás i přečíst.
      Takhle mě to vždy odradí, číst ego s vykřičníky nějakého Vaška...

      sv.

      Vymazat
  5. Ty domy pod těmi elektrickými dráty, také není košer,to by mě vadilo víc.

    V.K.

    OdpovědětVymazat
  6. to iste uz dva dni na svk

    OdpovědětVymazat
  7. co se týká překyselení organismu, tak ocet stejně jako citron naopak překyslení pomáhají snížit, stačí pár kapek do vody a pít. Naopak třeba takové sladkosti kyselost podporují. To jsou celkem základní informace. Jinak samozřejmě síla vědomí je mocná, ostatně o tom tenhle článek asi je. Na co se zaměřím, to si přitahuji.

    OdpovědětVymazat
  8. Nad Prahou dneska jenom smogtrails "díky Bohu" :)

    OdpovědětVymazat
  9. Orgonet má v tomhle pravdu a tímto ho chci podpořit. Chemtrails opravdu nemá až tak obrovský vliv, jak se zdá. Vemte si, co všechno škodí zdraví- cigerety, alkohol, málo pohybu, éčka v potravinách, nezdravé cukry a tuky a mnoho dalšího. Tudíž pokud si myslíte, že je vám špatně z chemtrails, tak za to můžou jiné živly nebo vlivy. Pravda je taková, že pokud budete v dobré náladě, šťastní, zdraví tak na chemtrails nebudete mít vůbec čas věnovat nějakou pozornost, i kdybyste věděli, že existuje a je to pravda. Tudíž podle mého názoru jde zkrátka o vývoj, kdy člověk si láme hlavu nad tím, že mu 10km nad hlavou lítají práškovací letadla. Za nějaký čas si řeknete: Jak sem mohl trávit tolik času zlobou na chemtrails a všechny ty špatné věci- může to být třeba pár měsíců nebo let, zkrátka každej to máme vývojově jinak. Nikdo jiný zase za celý život o chemtrails nebo podobné věci nezavadí ani vláskem. Každý máme nějaké cesty vývoje a poznání... může to být různé, ale možná pomůže uvědomit si to ZDÁNLIVĚ škodlivé chemtrails. Ještě bych doplnil, že když si budete číst na internetu různé články o chemtrails a dívat na různá videa, jen vás to utvrdí, přesvědčí a vtáhne do toho, jak moc to škodí celé planetě. Ale takto to funguje- úhel pohledu, přesvědčení a pozornost. Když ste právě naplno v tom přesvědčení, jak je to špatné a budete to tak prožívat, tak když se dostanete později na druhý břeh je to opravdu obrovský rozdíl. Uvědomíte si jaká to byla iluze zlobit se na chemtrails.
    Mějte se krásně.

    OdpovědětVymazat
  10. Slováci Octujte 11.3.
    Vdaka .

    OdpovědětVymazat
  11. ZJIŠTĚNÍ VÝŠE UVEDENÉ JSEM JIŽ PSAL SPRÁVCI TOHOTO WEBU!!! PROČ PŘIKLÁDÁ TAKOVÁTO"SUPER" VIDEA. MOHU VÁM TO UKÁZATI JINAK NEBUDETE SCHOPNI TO PŘIJMOUT!!!
    VEZSENYI Václav

    OdpovědětVymazat
  12. V neděli byla ráno nad Prahou nádherně modrá obloha,pak začala letadla spreyovat a já to napsala na Novinky pod článek o počasí.Vůbec se nepodařilo příspěvek do diskuze odeslat.Prostě nás kontrolují ve všem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes 25.3. ráno také modrá obloha a po ní nálety křížem krážem a mlha, sedělo to nad hlavami asi tři hodiny a nedalo se ani pořádně dýchat. Už jsem se naštvala a zavolala na policii české republiky i když policajt si nikdy ničeho nevšiml, tak mne vyslechl a se zájmem mluvil, že se pokusí zjistit, co se děje, podívá se i na internet. Tak si myslím, že je třeba neustále octovat ty naše ochránce a zákonodárce upozorněními a dotazy, ať se konečně začnou zajímat.

      Vymazat
  13. https://www.metabunk.org/files/chemtrails-chemistry-manual-usaf-academy-1999.pdf

    OdpovědětVymazat
  14. Nádhera ! Já opravdu zbožňuji takové lidičky, co jsou tak krásně nadšeni pro svou věc! Víc takových ! Čemu věříš, to ti bude dáno ! ...je psáno. Chápete ? Svoji moc, schopnosti i nadání si člověk musí nějak vybudovat. Samo to nepřijde. Jen tak dále, milý pane !

    dan.

    OdpovědětVymazat
  15. Tvrdím že na této stránce se nám někdo snaží pohnout bodem POZORNOSTI tím že nám"TŘÍŠTÍ" PRAVDU PO KOUSKÁCH A VZDY V JINÉ FUNKCI/PRINCIPU!!! TEDY ŽE. SE SNAŽÍ ZATEMŇOVAT NÁM MYSL NESMYSLY ABYCHOM NEPROKOUKLY. KDO MNE POŽÁDÁ O PŘÁTELSTVÍ NA FB UVIDÍ DŮKAZY!!! on FB "všesinosímvesvýhlavě". Vezsenyi Václav

    OdpovědětVymazat
  16. Ono, když je človek přiotráven jedem, jedy, tak je ovlivněno jeho chování, prociťování, jednání atd., tak pak i téžko se může plne radovat a proživat život i radost. Vetsina lidí, mili milá pisateli, se nezlobi na chemtreils, ale na ty "lidi", kteří to provádí. Hnev je naprosto zdravá emoce, stvořena stejným stvoritelem jako emoce ostatní. Jen jako každá, musi být dobre ovládána. Asi tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hněv vznikne reakcí nepochopení vyššího principu menším!!! Tedy dojde ke konfliktu!!! Což ale není nutné pokud druhé straně předložíte funkci tzv. vyššího principu. To potom dojde k ZCELENÍ potažmo sdělení!!!! Je mi ROZUMĚT!!!

      Vymazat
    2. Rozumí jen ti s vyšším principem, pro ostatní je to španělská vesnice.

      Vymazat
    3. A byl jsi někdy ve španělské vesnici?

      Vymazat
  17. Každý nějak začíná, dobrý článek, ale k dobrému úspěchu 2 litry octa opravdu nestačí. Při těchto útocích je vhodné použít 7 až 9 litrů octa. nebo koncentrované kyseliny octové, občas používám i mravenčí také s dobrými výsledky. To, že se díru nad Vámi snaží zalátovat je špatně, když budete úspěšný začnou lety ohýbat, kroužit okolo ale Vaší ionizovanou díru nechají napokoji, protože nemají šanci. Pár příspěvků nahoře, okyselení organismu vlivem octa a vznik rakoviny to je super, ale potřeba trochu více čerpat informace, některé kyselé potraviny v tělě působí acidotvorně viz. lečba vitamínem C respektivě kys askorbovou. Ocet nebo jednoduché karboxilové kyseliny stoupají lehce vzhůru k jejich pohybu lze využít jejich prostředky zejména BTS vysílače. Zkuste si nějaký odlehlý najít a ve vzdálenosti caa 400 m od něho odpařujte za pomocí přenosného vařiče_budete překvapeni. Sprejování je většinou prováděno ve výšce 1 až 5 km (vše co tam naháží do 11 hodin spadne) to co je nad 10 km jsou většinou contrail, je zajívé, že v této výšce jsou to výhradně letadla saudské arabie_asi evropu opravdu milují. Internet je plný informací. Sprejování je plánováno do roku 2025 (některé zdroje uvádí 2032), každým rokem se má zvyšovat o 5 %. Je investována hromada peněz, přináší job možná statisícům lidí v podstatě není žádná šance to zastavit. Můžete jim práci kazit, zmenšovat účinnost, pokud bude dost aktivních lidí vememe jim vítr z plachet.
    Jandera

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jandera má velmi zaujímavý omentár a súhlasím s nim.

      Vymazat
  18. https://www.youtube.com/watch?v=uRWORKAQu6s
    https://www.youtube.com/watch?v=3gCE-a3hyK0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pěkná videa.
      Videa: Měsíc a chemtrails, Chemtrails Holíč.
      (Když posíláte videa, pište k nim prosím název, ať mě to nezdržuje při moderování komentářů. Díky.)

      Vymazat
    2. Pardon, na názvy som zabudol.

      Vymazat
  19. Čéče Orgo nemáš to jednoduchý :-D snad tě to nepřestane bavit ......

    OdpovědětVymazat
  20. K octování:
    Vážně nestačí 2 litry octa pro modrou oblohu, obzvlášť když letí cca každý 2-3 minuty nějakej smeták nad náma a práší se mu od ocasu. (letadla)
    Každej dle svých možností = mám vyzkoušenej dvojplotýnkovej vařič, jedu pouze na tu velkou, velkej širokej hrnec (15litr), a jakmile začnou lítat a dole zapnu naplno, nepovede se jim nade mnou zatáhnout.Pouze sleduju tu leteckou přehlídku, a že jich je! :)
    Občas do placu přihodím i litr octa jentak na asfalt, a celá sranda stojí cca 8-10 litrů octa/den a trochu energie, nechávám v tomto případku "jejich" energii pracovat proti nim...
    Jak řekla Anastasia, tak je učiněno.
    Ať se daří, Sílu všem Vašim světlým myšlenkám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyrábět já ocet, hned si založím podobné stránky a za půl roku jsem boháč. Neplatí to tady náhodou Babiš?

      Vymazat
    2. Mám to taky tak. A navíc se při tom i dost bavím a cítím nesmírnou vděčnost za to, že si to v praxi můžu vyzkoušet. Jediné co nechápu, je že někdo může napsat, že používání octa je potřeba bránit se. Proč si k tomu nedá jinej záměr? Všechno je o záměru a motivaci.

      Vymazat
  21. Pokud si někdo myslíte, že toto sprejování není škodlivé, tak se mýlíte. V létě r.2014 jsem byla v Dubrovníku, to Chorvatsko bylo 1.léto v EU a NATO. Celé léto už od jara je sprejovala letadla. Zelenina na zahradách zčernala i když vysadily nové sazenice, tak zase uhynuly. Vinná réva zčernala a shnila, také fíkovníky byly seshora celé černé a fíky nedozrály a uschly. Toto jsem viděla na zahradách v Dubrovníku i na ostrovech, např. na Lopudu. V krámech byla dovážená rajčata ze Španělska. To je výsledek a záměr politiky Unie, zničit původní zemědělství a dát prostor pro dovážené povolené potraviny a hlavně v budoucnu MODIFIKOVANÉ. U nás je již povoleno sázet modifikovanou kukuřici a dále to pokračuje. Vláda i Zeman tomu daly zelenou, takže brzy budeme živeni potravinami s časovanými bombami plnými nemocí.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.