9. března 2015

Chemtrails nad ČR 9. 3. 2015

Ty nudné chemtrails už ani moc nesleduju, ale dnes to stojí za to. Ráno při procházce se psem mě zaujalo, že totéž sprejovací letadlo, které ze sebe dozadu tlačilo svůj bělostný výkal na modrou oblohu, při vletu do bílé oblasti současně vytvářelo i před sebou v "bílé polévce" tmavou čáru, asi tak na 20 délek letadla. (Fotku bohužel nemám.)

Říkám si, to budou asi nějaké novoty, tak se dívám na dnešní satelitní obrázky, a opravdu, spousta chemtrails nad Slovenskem a východem ČR, byly stříkány už během noci. Tolik jich bývá stříkáno - a přetrvává a jsou takhle ukázkově viditelné - už teď málokdy. Asi zkoušejí nějaký nový experimentální materiál.

Účelem jsou zřejmě manipulace počasí - je třeba udržet nad střední Evropou dlouhodobé sucho.
Na videu lze pozorovat, jak se umělá vláknitá "fronta" od západu prolíná s chemtrailsovou oblastí od východu.
=Orgonet=

Snímky: NOAA http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html










Eumetsat: http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT15/index.htm



Pohyb umělé fronty a chemtrailové hmoty proti sobě. Zdroj: http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html
http://youtu.be/b6s1MKVa7Vk



Bonus: Chemtrails 9.3.2015 z webové kamery, AKS Maruška ((Hostýnské vrchy), zdroj http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/, nebo též http://racamera.com/cs/webcam/1239-AKS-Maruska-Paseky-Host%C3%BDnsk%C3%A9-vrchy-Czechia 

http://youtu.be/7xDcQKlIB7k

80 komentářů:

  1. tiez potvrdzujem onu ciernu hmotu ... popri bielej ... je to ako keby hruby chemtrailovy pas doplnal (ale nezdalo sa mi zeby po celej dlzke len v castiach) pas husteho dymu (sivy ako keby horelo) .... tak to vyzera z dialky ... tiez som sa tomu cudoval lebo chemtrail pozorujem pomerne dlho ale to co sa dialo dneska 09.03 rano (zapadne Slovensko) uz dlho nebolo .........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potvrdzujem pozorovanie cudnych ciernych kondenzacnych stop za lietadlami uzemie Zapadne Slovensko. Pisem v mnoznom cisle lebo ich bolo viac, ani jedno lietadlo nemalo bielu stopu. Teda bielych stop bolo na oblohe viac,ale uz boli ako strikovane svetriky/rozfukane. Este dodam poloha slnka nezodpoveda teorii "vrzeny stin" uz to tu niekto napisal.

      Vymazat
  2. včera v poledne nad pražským Vyšehradem udělal jeden takový podlouhlý extrement...doširoka...

    OdpovědětVymazat
  3. Celá akce začala již včera v neděli 8.3. odpoledne. Nad hlavou, ale zejména směrem na západ(lokalita Olomouc a kolem) bylo nebe tak dočmárané, že jsem to už dlouho tak neviděl a ani ve svém archivu nemám fotku tak intenzivního sprejování. Dnes ráno (6.00)jsem vyrazil z Olomouce na Ostravu po D1 a rovněž celou cestu jsem sledoval masivní sprejerskou aktivitu. Teď je v Ostravě stříbřitá chemodeka, kterou se marně prodírá sluníčko...A media hlásí, že od středy má přijít prudké ochlazení. A o to jim asi jde. K....y jedny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celý den jsem byl ve Zlíně,ale tolik hnoje ,co nad ním stihli vypustit za dnešek,jsem už dlouho neviděl.Jak si může pár rádoby vyvolených něco takového dovolit nad cizím územím,to opravdu nikdy nepochopím:-(...

      Vymazat
    2. Treba sa opýtať priamo Českej aj Slovenskej vlády či sa ešte považujeme za zvrchované štáty kde si nikdo bez nášho dovolenia nemôže prášiť po oblohe čo chce.

      Vymazat
    3. Akce trvala nepřetržitě od půlnoci 7.3. dosud- tj. pondělí 10.3. Ale asi to nepatřilo nám, něco chystají ohledně Ruska-Ukrajiny, dle mě...a potřebují si ionizovat území. Taky se jim daří- v noci a zítra- úterý má sněžit- chemka zas. Zasírali celou střední Evropu.

      Vymazat
  4. Východ Moravy, Hostýnské vrchy ... dnes ráno to tu bylo opravdu nahusto. Taky už ty lajny moc nesleduju, ale dnes to bylo skutečně do očí bijící. Chtěl jsem je fotnout, ale myslím, že už tady toho bylo dost. Nejsme daleko od Marušky a na videu je to naprosto zřetelné co zase vyváděli !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes v UH, koukala jsem na to, že něco takového už dlouho nebylo. Dokonce moje kolegyně, dáma takto velmi jednoduchá, se zahleděla z okna a zeptala se, jestli jsem si všimla, co je na obloze. Nedalo se nevšimnout.Ráno sluníčko a během nedlouhé doby hnusná deka a teplo nic moc.

      Vymazat
  5. nj nieco taketo krasneho mame mmtalne aj mi na Slovensku....

    OdpovědětVymazat
  6. Ty "černé čáry" před či vedle letadel jsou jejich stíny a stíny jejich stop, které vrhá slunce na vrstvu (opar) z chemtrails, která je buď pod, nebo nad dráhou letadla... ;-)
    ...naše skupina na "fízbůku":
    https://www.facebook.com/pages/Chemtrails-Czech-Republic/134186823387005
    ...náš kanál na Youtube:
    https://www.youtube.com/channel/UCUepEiSf6FyxkoCrELQxamQ

    OdpovědětVymazat
  7. Proc se proboha o tohle nikdo nezajima ???? Uz tolikrat jsem psal vsude mozne... Zzdyt to dychaji i oni i jejich deti. dnes jsem to pozoroval take nad valasskem...!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Orgonet zaslouží potlesk.

    OdpovědětVymazat
  9. Je to dnes opravdu úplně šílené, jak píší ostatní, začali již včera odpoledne. Tak mi připadá, že se i hůř dýchá...ale to člověk už neví, zda si to nevsugeruje. Taky mne napadlo, že bych už někde napsala. Ale kam, komu? Založit "něco".. ZA LEPŠÍ VZDUCH...ZA ČISTÉ NEBE...Marnost nad marnost. Lidé "ne-hledající" si toho vůbec nevšimnou. Když je na to upozorním, tak řeknou jojo, a hledí si dál zase jen "pod své nohy"...a povečerech sledují zprávy a přiblblé seriály.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co tak zalozit petici proti chemtrails? Nebo jiz takova existuje? je plno vselijakych petici proc nezalozit i na chemtrails?

      Vymazat
  10. Říká se že pomocí CHEMTRL... také manipulují počasí. Já již delší dobu sleduji počasi a někdo mi posla odkaz na předpověď počasí na celý rok 2015 od Ivany Černé ze stránek http://ponkrac.net/predpoved-pocasi-na-rok-2015. Jak počasí sleduji dle této předpovědi, tak skoro sedí....
    možná manipulují s našim vědomím, náladami a podobně....zkoušejí, co vydržíme...posypeme "mravenečky" DDT a pod....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veškeré počasí už po mnoho let a na celém světě je uměle vyráběno. Počasí se už dávno nepředpovídá, ale PLÁNUJE. To, co ukazují tzv. "přepovědní" modely, je PLÁN počasí, tak jak ho klimateroristé hodlají vytvořit. Televizní meteorologové si buď opravdu naivně myslí, že něco předpovídají, anebo jsou placeni za zastírání skutečnosti umělého řízení počasí.
      Chemtrails jsou samozřejmě součástí systému výroby počasí.

      Vymazat
  11. Také jsem na to dnes ráno koukala udiveně jak zjara. Oni ty čáry nasprejovali našikmo, takže každý soudný člověk by si měl ráno říct- odkdy jsou mraky ve formě dlouhých černých čar a ještě ke všemu na obzoru při vycházejícím slunci našikmo? Ale lidi jsou jako vždy nevšímaví a běda když svému muži ráno při kafi prozradím své obavy. Ani on nechce nic slyšet a vidět. Ale snad až ty šikmé mraky budou jednoho dne kolmo k zemi, tak snad už se konečně tomu podiví?

    OdpovědětVymazat
  12. OrgoNete, v článku popisuješ jev (...při vletu do bílé oblasti současně vytvářelo i před sebou v "bílé polévce" tmavou čáru, asi tak na 20 délek letadla) ohledně tmavé čáry před letadlem. Já už jsem to viděla mnohokrát, poprvé snad v r.2010. Objevuje se to ale velmi zřídka. Mě to připadá, jakoby trup letadla kopíroval nějakou dutou skleněnou trubici. Spíš je to nějaký naváděcí kanál, nevím ale jaké podstaty. Ta čára bývá podezřele dokonale rovná !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to fakt divný. Tmavé čáry bývají, ale poprvé to vidím takhle úplně přesně před letadlem v jeho dráze.
      Někteří říkají, že je to stín od chemtrailsové stopy, ale dneska při mém pozorování nemělo slunce takové postavení, aby ta stopa mohla vytvářet stín před letadlem, v prodloužení jeho dráhy... ono to letělo vlastně skoro proti slunci, takže tmavá stopa by se dala očekávat možná za letadlem, ale před ním těžko... Opravdu to vypadalo jako trubice, kterou si to letadlo nějak před sebou vytvářelo. A proč by ne? Může vysílat před sebe frekvence, které třeba rozpouštějí chemtrailsovou mlhu, a vzníká ta "trubice".

      Vymazat
    2. jjj taky jsem to viděl několikrát, někdy ta tmavá čára byla před letadlem a prodlužovala přímku směru letu letadla a jindy zase byla vedle letadla s malým předstihem před skutečnou čárou, jindy se zase stává, že ta tmavá čára je vidět přímo v chemtrails i pár minut po přeletu se tam drží mezi tím bílím.

      Vymazat
  13. a to je taký problém zostreliť práškovacie lietadlo a potom urobiť rozhovor s pilotom,kto ho platí???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice dobrý, ale utopie jako když vyšije :-)

      Vymazat
  14. U nás na Svitavsku také.Celé dopoledne olověná obloha a velká únava u lidí a můj pes opět nechtěl chodit po venku.Dostal z toho průjem a jen spí...
    Vcera večer byla černá obloha .
    Je jasné, žez toho bude změna počasí a špatná nálada u lidí.Vyvolávají deprese a stavy únavy.
    Tak jen nevim, když někdo říká,že vše je dobré ....;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když je vše dobré, tak přece nemůže být nic špatně. To jen někdo byl na špatném místě ve špatný čas.

      Vymazat
  15. Dnes se nechala při pohledu na oblohu přesvědčit o tom, že je to chemka i má k těmto věcem velmi skeptcká manželka. To vypadá, že se snad už tím ani netají. :-( Rys (Rychvald)

    OdpovědětVymazat
  16. Mozna by to chtelo vyhlasit demonstraci pred Vladou, rozsirit info o ni na facebooku a v diskusich pod clanky. Rozhovor s ni se vede dle jeji pravidel, totiz jestli chemtrails existuji/neexistuji. Pojdme se posunout o kus dale, rict jim, ze jsme informovani a ze trvame na zasadnich krocich vedoucich k zakazu vypousteni jedu, biologicky aktivnich latek a radioaktivniho materialu nad nasim uzemim!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Absolutni souhlas samozrejme media by to neukazala uz jsem si obednal tricko z NWOO s potiskem chemtrails taky budu davat odkazy videii na parlamentni listy do diskuzi i kdyz to trollove tam jsou otravni jak vsi ale cert s tim at uz se konecne lide probouzi

      Vymazat
    2. ČR má s USA smlouvu už z poč.90.let 20.stol. o tom, že US letectvo si může nad naším územím lítat jak chce, a dělat tam, co chce !

      Vymazat
  17. po padesáti dvou letech jsem opět zavětřil duchovní personu grata paní Ivanku Adamcovou..Co by NATO řekla? Evidovat a PUSTIT Z HLAVY,bez EMOCÍ...

    OdpovědětVymazat
  18. Od včera poobede nepretržite sprejujú región žiliny a Oravu. Sledoval som údaje z flightradaru a okrem klasiky Emirates a Qatar ktoré určite leteli nižšie ako uvádzal flighradar lietalo veľa malých lietadiel, ktoré robili postrek ako veľké lietadlá vo veľkej výške. Takže vymysleli niečo nové.

    OdpovědětVymazat
  19. Potvrzuji dnes dopoledne zacali konkretne Trinecko a vubec cele slezsko az nyni do vecera dnes je toho abnormalne co letadlo to koktejl jedu nyni si budu psat letecke spolecnosti ktere nas praskuji podle flightradaru chtelo by to dotahnout k mezinarodnimu tribunalu ale to jsem asi naivni ze? vzdy kdyz vidim ty svine jak nas praskuji tak si ze vseho nejvic preju aby alespon nektere s tech letadel havarovalo probouzi to ve mne takovou zlost ze kdybych mel po ruce toho pilota dokopal bych ho ze by se uz nevzpamatoval normalne premyslim jestli nevybrat uspory a nevyrobit cca 30 cloudbusteru a oblozit jema celou zahradu taky premyslim ze budu neunavne psat stiznosti a zadosti o prosetreni na patricna mista jsem tak neskutecne vy.urveny ze stim malo co mohu delat je o hnus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... ani čiarka, ani bodka, ani veľké písmená, ani podpis, prosto NIČ, čerešnička sprostý výraz, uľavili ste si človeče ?

      Vymazat
    2. Mne sa tiež zdalo že robia niečo nové najmä ma zarazilo že spravili taký glóbus ako zemepisné šírky lietali už v nedeľu od 12:00 sever - juh to boli klasické čiary ale nezvyčajný smer 1.vrstva do toho pustili HAARP a ostatný balast na zemi a vlnili to západ - východ okolo 16:00 začali lietať klasicky západ - východ 2 vrstva pod a potom keď sa zotmievalo urobili 3 vrstvu tak ako to opisuje orgo.A najviac ma prekvapilo že bolo vidieť mesiac pravdaže v slpni a hviezdy a od 9 00 nam v Senci svietilo slnko a na oblohe bola roztrhaná chemodeka.Mám podzrenie že nám blbnú ovocné stromy najmä marhule,mandle už tulipany ,narcisi už vyliezli tak treba spraviť ne aký sucho mráz

      Vymazat
    3. Jojo chtějí ničit úrody, abychom museli jít nakupovat do supermarketů jejich novodobých obžerských chrámů.

      Vymazat
    4. Nebo nebude dostatek urody a EU přistoupí na TTIP.

      Vymazat
  20. Zdravím,poslední dobou sprejují navečer a v noci,ráno to jen dokrmějí,však slunko i tak vylezlo,ale až kolem poledne...Železné hory Seč.....M.

    OdpovědětVymazat
  21. No možná to tu už bylo. Ale pokud ta paní mluví pravdu ta je to hustý.

    Dokument NASA agentúry | plán pre rok 2025 - 1/3
    https://www.youtube.com/watch?v=3d2r6A3DMqY#t=100
    Je zajímavé že chybí 3 část. Ne a ne najít.

    OdpovědětVymazat
  22. pára po palivu odrazí energi neboli teplo od sluníčka ,tak bych se tázal odpovednych_ jenom se dívejte- na ukrajine bylo videno valcove ufo a potom ta valka jestli bude u nas videno tak si kopejte zemlanku .V neděli byla deka pěkna.

    OdpovědětVymazat
  23. Dobrý večer. Dnes jsem šla s vnučkou ven. Podivila se, co je to za mraky. Vycházely z jediného bodu a přes celou oblohu vytvořily naprosto pravidelný vějíř.Neskutečné. Příroda je mocná čarodějka ,avšak na toto tedy nemá. L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu se říká perspektiva, proto vybíhají jakoby z jednoho bodu..

      Vymazat
  24. Včera krásně modrá obloha. Místo pobytu: Beskydy. ;-)

    OdpovědětVymazat
  25. Prečo nevyskúšaťe to octovanie ? Mne sa podarilo už 2-krát zastaviť husté sneženie a behom hodiny ho zmeniť nielen na maličké vločky ale dokonca po hodine prestálo úplne snežiť.
    A to isté mi vyšlo aj pri prudkom daždi.Stačilo aby som každých 20 minút, napríklad v rýchlovarnej konvici - celkom 4-krát po sebe zohrial do varu liter octa a nechal ho pri otvorenom vrchnáku na balkóne odparovať. A aj napriek tomu, že oblačnosť zostala prestalo snežiť a pršať nielen nad mestom ale aj celým okolým až po horizont. Pri zúčastnený viacerých
    by bol výsledok určiťe ešte lepší. Ocot som vždy po odparený doplnoval na 1 liter.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj.zistil som ,že ocot ktorí sa vyparý pomocou slnečnej energie je mnohonásobne účinnejší ako ten ktorý sa odparý pri vysokej teplote z konvice...

      Vymazat
  26. video z dnesniho chemtrailsove utoku z okoli Brna. protiutok octem a kyselinou octovou... https://www.youtube.com/watch?v=Da2CuFKO110

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj OrgoNete.

    Pozdravujem zo stredneho Slovenska.

    Prosím vás Slovaci zaoctujme v najbiších dnoch.

    Ja octujem 9-timi Litrami .

    Aj dnes 9.3 na strednom Slovensku sa to rozpadalo ,ale na západnom SR už tak nie.

    OdpovědětVymazat
  28. booze...ta tmava ciara pred lietadlom alebo vedla bielej je teda obrovska zahada , ale myslim ze sa to vola tieň :D

    OdpovědětVymazat
  29. když já tomu octování prostě nevěřím...

    Nevěřím tomu ve více směrech - jednak čistě fyzikálně - když odpařím např. 1 litr octa, je to ve srovnání s objemem okolní atmosféry úplně směšné množství - a jak by se pak ty páry dokázaly šířit nějak rovnoměrně do výšky a do šířky - a ještě chemicky reagovat s něčím, co je v atmosféře?
    A hlavně: to sprejování musí být finančně ohromně nákladná záležitost - vezměte si jen samotný provoz letadel, pohonné hmoty, údržba, k tomu pak ty chemikálie, spousty lidí, kteří se motají nějakým způsobem kolem (od pilotů přes různý nelétající personál až po "mozky" řídící operaci) - opravdu si myslíte, že by si to nechali kazit někým, kdo si koupí ocet za pár korun a bude jim jejich snahy kazit? Já myslím, že by s takový člověkem byli rychle hotoví.... a nebo by byl ocet jen na příděl;-)

    Přijde mi to - a nezlobte se na mě - jako nesmysl... Ale kéž bych se mýlil...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 21:36
      Možná platí, že na množství nezáleží, stačí víra, abys mohl hory přenášet !

      dan.

      Vymazat
  30. https://www.youtube.com/watch?v=TvTA12MTBtM

    OdpovědětVymazat
  31. V Ostravě dnes šílené. Je mi tak smutno, ta beznaděj. Bože, co dělat?

    OdpovědětVymazat
  32. 8.3. Na Karlovarsku od brzkého rána svinili jak sjetý. A tak krásne mohlo být, misto toho chtelo se blít. X ka a podobné čmáranice, dlouho nebyli tak videt, ale to jen dik tomu, ze litají pred svitánim a nebo nad zamracenem.

    OdpovědětVymazat
  33. Pro anonim 15:14..fakt dobrý..vypadá to, ze z nás mají dobrou prd.l , jak si hrajou na astrologi.

    OdpovědětVymazat
  34. Včera som bol v hore praškovači pracovali ako besný,ale to neskutočne ticho, ktore tam vládlo bolo totalne neprirodzene až neprijemne nato ako bolo pekne sa mali vtačence zblaznit a spievať osto šest,ale absolutne nič a dnes božie dopustenie take sračky tu už davno neboli

    OdpovědětVymazat
  35. Laska 9.3.2015 Jezis povedal:"môzete robit to co Ja,ba este viac.Ja prosim anjelov Slnka :anjeli Slnka rozhnte zaclony a preziarte vsetky bakterie a viry svojou silou, aby boli zlikvidovane a pred Slnkom vytvarajte stale cistu oblohu.Alebo chemtrailove ciary jednoducho odfuknem do miesta pôvodu.Zatial mi to funguje. Zacala som ziadat ochranu pre celu Europu.A budem pokracovat pre celu maticku Zem.Verte Jezisovi a stane sa.

    OdpovědětVymazat
  36. Laska 9.3.2015 Jezis povedal:"môzete robit to co Ja,ba este viac.Ja prosim anjelov Slnka :anjeli Slnka rozhnte zaclony a preziarte vsetky bakterie a viry svojou silou, aby boli zlikvidovane a pred Slnkom vytvarajte stale cistu oblohu.Alebo chemtrailove ciary jednoducho odfuknem do miesta pôvodu.Zatial mi to funguje. Zacala som ziadat ochranu pre celu Europu.A budem pokracovat pre celu maticku Zem.Verte Jezisovi a stane sa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ptala jsem se Bytostí světla jak to je.A bylo mi sděleno že vše je pravda ale neškodí nám to tak moc, jak si myslíme.Ale škodí.Ptala jsem se i matky Země co ona na to.A do hlavy mi "přišla sms"-brzy se oklepu a toto svinstvo ze sebe shodím.Čechy a Slovensko jsou chráněny Bohem, proto se tu kumulují duchovně založení lidé.A ti musí vytvořit stěnu proti zlu.Povede se,ale snadné to nebude.Slunce v duši všem.

      Vymazat
  37. Tak ja som spozoroval velku chem aktivitu uz v piatok, cely vikend vidatne sprejovali, a hlavne v noci. Ten cierny pas pred lietadlom som spozoroval uz pred par rokmi, a doteraz som to uz par krat videl. Akoby to lietadlo letelo v linii tej ciernej stopy. Musim oprasit kanvicu a nakupit ocot

    OdpovědětVymazat
  38. Neda se nic delat, cekame, az to dojde i vetsinovym Contrailistum :) Pokud si neni nekdo(a bohuzel je to valna vetsina lidi) dat 2 + 2 dohromady, cili pocty prvni tridy, tak je neco spatne ... asi my :)) Jedine vlastni zkusenosti, zde negativni, se muze neco masove zmenit k lepsimu. Kazdopadne mame listky do prvni rady, promita se v 5D, tak bryle sebou :)
    B.T.

    OdpovědětVymazat
  39. Zase sem to prošvihl, já se to vždy dovím zpětně až tady. Co mám udělat, abych viděl chemtrails a to letadlo na vlastní oči?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. koukej na oblohu ve dne a nic neprošvihneš
      r.m.

      Vymazat
    2. A jak poznám, že je to chemtrails a ne obyčejné čáry za letadlem?

      Vymazat
    3. Anonymní 9:22
      Jen klid, já vám také nevěřím, že jste neviděl. Vy to tady jen zkoušíte, viďte ?

      dan.

      Vymazat
    4. Jak mi můžete nevěřit, mám jako důkaz fotku modré oblohy.

      Vymazat
  40. Je třeba zbrzdit nástup jara do tabulkových hodnot. Jsou to kokoti.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  41. Slunce je toho příčinou, že sprejují jako o život. Zdroj záření, který k nám na Zem od něj proudí je to, co je v Bibli označeno jako Božský dech ! Věřte- nevěřte. Podívala jsem se dnes na oblohu a viděla takové ty "ocásky" co se táhly do nebe, tvarem mi připomněly tornádo. Napadlo mě jen, že to vypadá, jako by se jim ta chemodeka nějak srážela a vypařovala. Plánovači už jsou prostě šílení

    dan.

    OdpovědětVymazat
  42. Pro anonim co nevěří na octování : neni nic jednoduššího nez to vyzkouset.

    OdpovědětVymazat
  43. máte problém ,to chce puk- pukama na ně a čím větší problém tím větší puk lepší malé cb než nic http://pukmaster.rajce.idnes.cz/chembuster-_antipusifuk/

    OdpovědětVymazat
  44. a taky vás tak bolela hlava ? já měla migrénu a ničím alternativním to nešlo zmírnit

    OdpovědětVymazat
  45. V nedeli 8.3. jsem jel z Prahy do Mannheimu a sprejovali jak sileni celou mou cestu. V Nemecku jeste vic nez nad CR.

    Libor

    OdpovědětVymazat
  46. Přišel mi email s videem přímo z takového letounu.Místo sedaček tam jsou složené barely s tím svinstvem a je tam vidět jak pracovník nasazuje barel na jakousi trysku.Potom je záběr z druhého letounu a ten natočil sprejování z blízka nad a za sprejujícím letounem.I laik pozná že o kondenzačních parách nemůže být řeč,jak se nám šmejdi snaží nalhat.Chtěla jsem email přeposlat Orgonetu,ale zmizel mi z PC.Poprosila jsem všechny adresáty kterým jsem to přeposílala ať mi email pošlou zpět.Tak uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  47. posílám odkaz na You Tube, nevím, jestli to znáte: Trojské oblaky
    https://www.youtube.com/watch?v=1j0fngKZg24#t=53

    OdpovědětVymazat
  48. Zase nás nad Prahou a asi nejen zasypávají.Není to teď navečer moc vidět,asi čekají na tmu,moc se o tom píše a mluví.

    OdpovědětVymazat
  49. Take jsem z pocatku neveril..ale uz par let me trapi spatny cich (nekourim) a tezky dech..a to je mi teprve 25! Snazim se zit zdrave,jist zdrave potraviny..ale nic se nemeni.Jen se to horsi.Vim,ze jsem zdravy..ale citim,jak se mi zas*raji plice.Je mi z toho smutno.Radsi bych si snad ani nedelal deti :-)
    Neverim sice moc v to,ze tyto pokusy probihaji kvuli omezeni populace,spise pro valecne pokusy ovlivnovani pocasi..ale i tak je to hnus a musi se s tim neco delat..zacnu tyto informace a dokunenty sirit vsude,kde jen to pujde..velka skoda tech mezinarodnich nato smluv..to je obrovska sibenice pro nas pro vsechny.Ja porad premyslel,jaka svinstva jsou antibiotika a rustove hormony v mase,ktere jime..pak geneticky modifikovane hnusy od Monsanta,ze kterych vymira vcelstvo a z lidi se stavaji autisti..ale kdyz jsem se dozvedel o tomhle moru..no je to fakt smutne :-(

    OdpovědětVymazat
  50. Mám dojem, že to má dopad na včely, je jich mnohem a mnohem méně venku.
    V lese, u pole, na loukách-málo.

    OdpovědětVymazat
  51. http://m.vk.com/club89262385
    FOTIM CJEMTRAILS A TADY SDILIM FOTOV.MAM TAM I 9.3

    OdpovědětVymazat
  52. http://m.vk.com/club89262385
    Fotografuji chemtrails a mam tam i z 9.3

    OdpovědětVymazat
  53. nevěnovala jsem těm čarám pozornost ale syn mě na to upozornil je to téměř po celém světě a vlády mlčí řekla bych že je to pomalé zabíjení lidstva na novém zélandě stávkují nic platné dnes 26.3 017 létají ta letadla od rána

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.