1. října 2015

Imigrace, světová chudoba a kuličky

Díky čtenáři za připomenutí tohoto videa. Hodně lidí ho už asi vidělo, ale neškodí zopakovat. Stále více dává smysl. 

https://youtu.be/Q9OHapuhzs4




P. S. Orgonet:
Další důkaz upadajícího rozumu Američanů: kdyby byli počkali s vyvoláním syrské uprchlické vlny do Evropy za účelem dosažení jakýchsi svých zájmů až doteď, mohli to ještě svádět na Rusko ( :-)))

12 komentářů:

  1. Přemazali nám paměť...Mnoho lidí podléhá temnářskému Matrixu a věří mu, že je zachrání. Věří ještěřím hlásným troubám, že mají pravdu...Pár slov od Aoliana (20.12.2011 Slunovratové pozdravení):
    ..."Hlavně kvůli Venuši... Už to začínám vidět, má to tady stejný vývoj jako tenkrát tam. Napřed kvanta žabomyších válečných konfliktů, přes které se rozladily vibrace vesmírného orchestru, potom technokratická zástavba a manipulace počasí. Spousta z nás tam byla a nechali jsme se nachytat na "zlaté pozlátko". Když došlo ke zhroucení ekosystémů nadbytkem vodní páry v atmosféře, všem nám přemazali paměť. Ale teďka se mi postupně začíná ta paměť vracet a začíná se mi ukazovat, co klíčového jsme tam přehlídli a z kterých časových smyček je potřeba vybřednout, aby došlo k odkotvení celé té uměle oživované holografické temnářské Matrix.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. z ktorých vybřednout . ?

      Vymazat
    2. Koukám, že sci-fi je vaším denním chlebem :-)

      Vymazat
  2. No můj bože to jsem netušil že je tolik lidí co pracuje pod nebo za 2 ikdyby za 5 dolaru na den.. Vím už dlouho o tom že existují místa kde opravdu úmorně dřou za tyto částky, ale vůbec jsem netušil že je to skoro polovina planety. Chápete to ?! Hoďte si mincí, orel afrika bída chudoba utrpení smrt, panna evropa či jiné "bohaté" oblasti... bylo to vážení půl na půl takže fakt štěstí, druhý narozený hned po vás už nejspíš umřel v africe hlady. Kdo má odvahu nechť zapřemýšlí a dojde si kdo za to vlastně může, je pravda že, z velké asi většinové části veškeří bezcitní nenažraní zazobanci, bankéři, šejkové kteří budou chtít pořád víc ale z části si musíme přiznat že i my... Od té doby co jsem viděl dokument o džínech, pracovních podmínkách ve kterých téměř pracovníci umírají, nebo umřou do pár let co z práce odpadnou, soboty neděle dvanáctky... úplně jsem se shrozil a už si odmítám kupovat levné džíny, boty, mám stochutí, chytit někde pár bravků a udělat si z nich pončo a z čeho si to ten robinson dělal ty boty, vlastně ty nejsou třeba.. já si nemůžu pomoct, ač se stále v civilizaci nacházím, duchem už jsem někde v lese, čím dál víc se mi příčí být zapojen v této promyšlené továrně na utrpení, asi si půjdu vyzkoušet jak dlouho vydržím v lese, a budu se takto učit přežít, a až budu vědět dost k přežití dám sbohem celé civilizaci a klidně sám jak robinson budu žít někde hluboko v lese, lidská společnost mi nikdy nijak nechyběla, jelikož jsem v ní krom pár vyjímek nikdy nenašel nikoho komu by se dalo věřit, krom rodičů ti už mají svoje roky, a jak příde jejich čas, nebudu mít to co bych chtěl, dostatek k tomu změnit svět, dám sbohem civilizaci a už mě nikdo nikdy neuvidí.. jo musim to prostě udělat jinač zde pojdu a jediné co si sebou vezmu je NIC a špatný pocit ze sebe sama, to ne, to se nesmí stát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Člověče, nešilte jako na drogách. To není vůbec nutné. Stačí, když budete meditovat, budete pozitivní bytost, a budete trpělivě snášet svůj kříž, který je každému při narození do života přidán. Utíkají jen zbabělci !

      Vymazat
    2. Michal P pomalu ani nevím jak to napsat, ale tento text, který jste napsal mě neuvěřitelně udělal radost a vyvolal fakt dobrý pocit, že nejsem sám. Jak píšete s tím lesem, tak přesně něco takového mě taky napadalo. A vlastně by to nebylo vůbec špatný a bylo by to veliká výzva. A samozřejmě je to velice reálné. Když se to všechno opravdu dobře promyslí mohlo by to být velice zajímavý dobrodružství cestovat jen tak volně krajinou přes lesy, údolí a takto se úplně odpojit od civilizace. Vidím v tom velice hodně kladných věcí. Pročistí se úplně mysl, protože nebude pořád přijímat informace z počítače, televize, rádia, školy, zaměstnání a všeho podobného. Budete mít klid. Budete zdraví, protože budete mít hodně pohybu. Je to opravdu zajímavá myšlenka, která by šla realizovat a mohlo by to stát za to. Prostě se úplně odpojit od společnosti a jen tak volně žít v lese a krajině svobodně, mít klid. Přeji hodně štěstí všem! Hlavně těm, který ho potřebují a mají ten horší osud!

      Vymazat
    3. Ak sa nechcete v tom lese a na prechádzkach nudiť, musíte sa odpájať postupne.
      Ono totiž keď to nemáme tak to chceme, a keď to máme tak "máme skoro dosť". Lebo zvyk - železná košeľa.
      Poznáte to ? "..až já budu v dúchodu..." a potom mnohí žiju pár rokov a odchádzajú.

      Vymazat
    4. Před osudem nikam neutečete, ani do lesa !

      Vymazat
    5. Archonti ukotvují Matrix. Osud lidí programují Archonti. Spoustu věcí lidé považují za sv. Boží vůli, přitom to je výsledek úsilí Archontů, Archontům mimo jiné jde o to, aby lidi drželi pokud možno co nejdále od pravdy. Čili jejich vliv na lidi je nepříznivý. Většina lidí se nechává od Archontů nachytávat na nejrůznější zlatá pozlátka. Archonti chtějí být za scénou a tahat za nitky. Naštěstí, Někdo po nich jde a v dnešní době Archonti začali ztrácet sílu.

      Vymazat
    6. Ten, kdo po "nich" jde, je samotný Stvořitel, Bůh všeho co jest. Přichází totiž doba, kdy temnářům vyprší jejich moc, kterou jim Bůh ponechal i přesto, že byli svrženi z Jeho blízkosti jako padlí andělé. Oni to moc dobře vědí, a vědí také moc dobře, co je za ta všechna svinstva, co ve vesmíru a na Zemi provádějí, čeká. Proto chtějí zničit a vzít s sebou do věčného zatracýbení i lidstvo. A tak se Bohu pomstít, že Mu chtějí sebrat Jeho Boží děti. Bůh dal lidem do času na výběr, aby se sami rozhodli, pro koho se rozhodnou - pro Boha nebo pro satana. Řekněte ale sami celkem logicky, může být víc a mocnější bytost stvořená (satan, před pádem pův.nejvyšší stvořená bytost v nebi), než-li její Tvůrce ? Sami jistě dospějete k závěru, koho přijmout a koho odmítnout, byť by vám ten zavržený předváděl zázraky a sebevětší a sebedokonalejší eskamotérské kousky, a sliboval modré z nebe.

      Vymazat
    7. Kdo co kotví ? Kotvit můžete akorát tak lodí v přístavu.

      Vymazat
  3. kde je asi Aloan? dnes mu začínám víc rozumět..Aloane.halo...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.