8. října 2015

Odkud má ISIS luxusní Toyoty? Krade je v Austrálii.

Článeček, co mě pobavil: v posledních dnech naše média informovala, že ISISáci používají jako ozbrojená vozidla [luxusní, prestižní, velmi drahé] dodávky Toyota, kterých mají celé kolony, a jak skvěle se hodí pro jejich účely. 

Článek Novinek si pochvaluje, jací jsou ISISáci fajnšmekři, kteří si umějí vybrat nejlepší kvalitu... Z článku: 
"Pick-upy japonské automobilky se objevují takřka na všech propagačních videích Islámského státu. Vedení Toyoty se ale dušuje, že netuší, jak se mohly její často nová auta do rukou džihádistů dostat."
Výrobce se nemá z čeho radovat, reklama je to silně pochybná. A bohužel na tom ani nevydělává, protože ISIS ty auta nekupuje, ale krade v Austrálii. Viz níže uvedený článeček z Austrálie (:-))) 

=Orgonet=

Viz foto Novinky: Islámský stát jezdí v Toyotách.


Pochybná pocta: Dodávky Toyota Hilux ukradené v Sydney „jsou preferovanými ozbrojenými vozidly“ bojovníků ISIS na Středním východě

Zdroj:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3201073/Stolen-Toyota-Hilux-prestige-utes-Sydney-shipped-Middle-East-used-armoured-vehicles-Islamic-State.html
By CINDY TRAN FOR DAILY MAIL AUSTRALIA
PUBLISHED: 16:13 GMT, 17 August 2015 | UPDATED: 18:16 GMT, 17 August 2015
Překlad: Orgonet
  • Experti na terorismus se domnívají, že ukradené Toyoty Hilux jsou dodávány do válečných zón Středního východu.
  • Téměř všechna auta ukradená v Sydney mezi lety 2014 a 2015 byly Toyoty Hilux.
  • Ve zmíněné době bylo ukradeno 834 modelů Hilux.

Experti na terorismus informují, že do válečných zón na Středním východě je dodáván alarmující počet ukradených luxusních dodávek Toyota Hilux, které jsou tam používány bojovníky ISIS jako ozbrojená vozidla. Téměř všechna vozidla ukradená z ulic Sydney byly dodávky Toyota Hilux, a mezi lety 2014 a 2015 jich zmizelo podle "The Daily Telegraph" 834.



Expert na globální terorismus profesor Greg Barton se domnívá, že tyto prestižní modely s pohonem na čtyři kola jsou exportovány v lodních kontejnerech do Turecka a pak dopraveny po vlastní ose do Sýrie. 



„Je velmi věrohodné, že tato ukradená auta jsou dodávána na Střední východ. Víme, že terorismus je často spjat se sítěmi organizovaného zločinu a nelze nepřipustit, že tito teroristé mají konexe v Sydney, které využívají k tomuto druhu pašování.“

Ray Carroll ze Státní rady pro snižování krádeží motorových vozidel rovněž prohlásil, že většina nenalezených ukradených Hiluxů, jejichž maloobchodní cena je až 50 000 dolarů, směřovala k teroristickým skupinám za mořem. 







37 komentářů:

  1. Turci v tom samozrejme nemaju prsty...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žišmárja, vždyť to je blbost. Jo, a sám Baghdádí jim proplácí převoz loděmi přes půl zeměkoule. Je to kachna jako labuť.A ještě dailymail.co.uk, jim se dá věřit půl na půl!
      Takže 834 vozidel? Tady nejde o to, že by Toyota prodala komukoliv, co zaplatí, ale o to, že Hiluxy mají nějak podezřelé elektronické zabezpečení proti krádeži! Tak lehce překonat elektroniku jako na páse! Neni to divné? Právě na tyto vozy by Toyota podělala elektroniku? Článek je kachna na zakrytí jednoduchého kšeftu. Od Toyty to koupil nějakej sponzor, a ten to předal Baghdádimu. No, a to je celé!! Phech, prý ukradene, ....no trápota jako věž!

      Vymazat
    2. Orgonete asi te ctou i v austrálii ze se odtud ozval paseracky gang my nic my muzikanti :DDDDD

      Vymazat
    3. Jo Turci jsou vždycky muzikanti, když jde o nějakou všivárnu, která jim přinese výhody. To už nám předvedli v historii mnohokrát, a nezměnili se ani o píď.

      Vymazat
  2. To první auto v koloně asi nebude ukradené z "ulic v Sydney" ,nemůžu si pomoc ale má levostrané řízení. ..volant a směr stěračů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No někdo si může paradoxně myslet, že centrum anglosaských kolonií je v Austrálii a ne v UK :-)))

      Vymazat
  3. Dobrá ptákovina, a kradou jen jednu barvu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Písková maskovací pouštní barva, speciální úprava - levostranný řízení - to si určitě nechali ukrást australané. Spíš jim to objednal a zaplatil nějaký saudskoarabský sponzor a ochotně dodali turci. Tfuj tajbl, a to jsou naši spojenci?

      Vymazat
    2. jojo mají barvu jak němečtí taxikáři.... někdo jim to dodává.... a kdo je fuk...mají to

      Vymazat
    3. Krade sa vo veľkom . - To ako v našej fabrike zmizol stoh pozinkovaného plechu.
      Haha, že robotníci, haha, ja ti dám robotníkov. Tí to odniesli po jednom kuse , že ?
      Ten ukradol, kto mal na žeriav a spec. nákladniak....

      Vymazat
    4. hmm. Uz je to par rokov, ale toto je spomienka jak ...
      Pred vianocmi v jednom roku si jedna pani dala do kabelky klbko medenneho drotu. Vznikalo to ako technologicky odpad pri nejakej operacii na automatckej linke.
      Zobrala to pre vnucata aby v skolke robily ozdoby na vianoce...
      Na vratnici jej to SBS dement v kabelke nasiel..A vypoved...
      Asi tyzden na to afera ze zmizlo asi 2400 kg medenneho drotu.
      A nikomu sa nic nestalo....

      Vymazat
    5. mne sa zda, ze v australii maju volanty v autach na pravej strane a iSSisaci na fotke jazdia v autach s volantom nalavo, tak ako to je ?

      Vymazat
    6. zjisti si v kterých státech na blízkém východě se jezdí vlevo a v pravo , jinak prodávají ropu a archeologické památky ...takže peníze mají

      Vymazat
  4. Nic není nemožné, toyoooota, vše je možné. Je možné z křesla domova sledovat válku, je možné sledovat z pohodlí domova popravy lidi na youtube, jako podřezávání a podobně. Hrubneme, sledujeme přenosy a s kldem u toho třeba jíme, nanejvýš se šokneme a pohoršíme, debatujeme a získáváme tu otrlost, kterou snad ani kat takovou neměl.Nedívám se, vím ,ale že možné to je.Vypínám nasílí, vím o něm, je mi odporné. Čím krmíme mysl, to roste.
    Denodenně vidíme v přímém přenos násilí a to je vývoj společnosti k lepšímu? Těžko si lze udržet rozlišovací schopnost v záplavě informací, překroucených pravd, lží a překrucování dějin, těžko si je chránit hodnoty které budují mysl a duši.
    Politice, politkům něvěřím, žádné politické straně. Politika je věc špinavá, nikdy politická strana nechránila obyčejné lidi, neznám z dějin nic takového. Po volbách utvoří koalici s kdekým a karavana jede dál..Vše je v lidech, na jednotlivcech, na jeho vztahu k přírodě, vytvoření si hodnot, bez falešných proroků, politiků.
    Člověk vládně člověku na jeho vlastní škodu. EU má plán Agenda 2030-utáhne nám opět opratě?
    TTIP, migrace, Agenda2030,chemtrails, agresivita některých náboženství ....vše dílo lidí.
    Nevidím řešení pro lidi, jenom pro jednotlivce, kteří jsou v sounaležitostí a s láskou a i pokorou k zemi, i přírodě.
    V žádném hnutí, v politickém, náboženském, fanatickém a já nevím v čem ještě, v tom nevidím řešení a získání radosti ze života na zemi.
    Život nás má těšit, ně děsit. Opak začíná být čím dále pravdou.


    OdpovědětVymazat
  5. Další informace z webu, který má orgo uvedený vpravo v seznamu stránek se spřízněným obsahem: O Putinových narozeninách...
    http://www.nwoo.org/2015/10/08/cestna-salva-kaspicke-flotily-k-putinovym-narozeninam-teroristum-z-is-radost-neudelala/ Za zmínku stojí i to, že se tam na nwoo.org často velmi dobře diskutuje...
    Včera někdo na jednom americkém webu přirovnal ruské boje s isisákama k bitvě u Stalingradu na podzim 1942 do zimy 1943, která znamenala zásadní obrat ve vedení války (https://cs.wikipedia.org/wiki/Bitva_u_Stalingradu). Ten jeden z diskutujících si myslí, že se zde nabízí historická analogie s úspěšným bojem východní aliance s kabalisty...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasné, že kabbalisti dostanou pořádný klepec, a jejich hloupí slouhové půjdou pod drn v první linii.

      Vymazat
  6. Nejak jste zapomnel obvinit USA!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Komentár hodný oddaného amihujera. Tak aby nebolo pánovi ľúto http://ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2015/october/09/the-mystery-of-isis-toyota-army-solved/

      Vymazat
    2. To už je tak profláknuté, že to nestojí ani za zmínku. Když víte, že je něco tuze špinavé, tak se tím přece nebudete dnes a denně stále dokola znečišťovat. Kdo by to furt pral.

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 12. října 2015 9:32
      To bylo dobré, amihujer. Už tu máme eurohujery, a teď toto. Čekám, že se brzy objeví i islamhujeři :-)

      Vymazat
  7. Jedna z cest, kterou lze auta vézt:
    http://www.thegatewaypundit.com/2014/09/isis-army-parades-in-43-new-toyota-hilux-trucks-donated-by-us-taxpayers/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím vás, jaké krádeže ?! Podívejte se, kam všude odstavují automobilky (vč.japonských) vyrobená neprodaná auta (ono se už totiž předem vědělo, že se neprodají !), jako letiště, přístavy, různé další velké opuštěné manipulační plochy. A za více než 2/3 těchto ploch platí automobilky drahé pronájmy ! Není nic jednoduššího, než dojednat velkou slevu při odběru třeba několika sérií jednoho typu takto odstavených aut, a isisáci mají auta nová hned a za hubičku. Za cenu, za kterou je ani jako ojeté tady v Evropě nikde nekoupíte !

      Vymazat
  8. Isisáci a esesáci mají mnoho společného, mimo jiné touhu po prolévání krve nevinných obětí a všemi prostředky utajovanou a zištnou spolupráci s mimozemskými negativními entitami zaměřenou proti lidem. A nabízí se zde další historické analogie: Jako muselo být zatočeno s esesáky, tak je nezbytné zatočit i s isisáky. A tak, v minulosti i nyní mnoho temnáři zkoušení a pokoušení Rusové, se dostavili na scénu:
    http://www.nwoo.org/2015/10/08/ruske-nalety-za-jeden-tyden-znicily-ctyricet-procent-infrastruktur-isil/
    http://zvedavec.org/komentare/2015/10/6610-syrie-20.htm
    http://outsidermedia.cz/syrska-armada-presla-do-utoku/
    http://czechfreepress.cz/blizky-vychod/rusko-ostreluje-is-z-kaspickeho-more-irak-take-zvazuje-pomoc-ruske-armady.html
    http://czechfreepress.cz/emil-kalabus/rusky-uspech-v-syrii-bude-ostudou-pro-usa.html
    http://www.hlavnespravy.sk/demagogia-cnn-a-vtipna-odpoved-hovorcu-ruskeho-ministerstva-obrany/693060
    http://czechfreepress.cz/jiri-bata/putinovi-k-narozeninam.html

    OdpovědětVymazat
  9. Ruské lodě ostřelují IS z Kaspického moře.

    https://www.youtube.com/watch?v=iMasnaAf_H4

    OdpovědětVymazat
  10. http://afinabul.blog.cz/1510/vsetky-pripady-masovej-strelby-na-verejnosti-za-poslednych-20-rokov-maju-spolocneho-menovatela-a-zbrane-to-nie-su

    OdpovědětVymazat
  11. Nechal jsem si vyhledat fotky Toyot ISIS a na všech jsou vidět volanty na levé straně a stěrače rovněž odpovídají vozidlům s levostranným řízení. Takže jestli jsou ukradený, tak z Austrálie neee... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holt jsou mezi námi všímálkové, kteří rádi upozorní na to, jak ostatním média lžou "jako když tiskne". Pravda si ale velmi často najde svou vlastní cestu ven z temnářských obručí. A to ty samozvané pyšné trubce s mocí samozřejmě vytáčí jak mixer na trojku.

      Vymazat
  12. nebo že by 3D tiskárna? :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně 3D tiskárna na plech ! Se prober člověče, a mysli hlavou ne kýblem.

      Vymazat
  13. Hele jaká je tu plodná diskuse kolem isisáckých toyot. (:-))) V Americe mezitím to tajemství rozluštili, viz článek http://www.thegatewaypundit.com/2014/09/isis-army-parades-in-43-new-toyota-hilux-trucks-donated-by-us-taxpayers/ . Ale, v tom článku se přiznává jen oficiálních 43 vozidel, které dodal Obama syrské svobodné armádě, a celkem asi 11 pickupů, co dodalo UK. A isisáci dle tisku mají toyot stovky až tisíce...
    Takže, když si oficíální médii přiznaná čísla z USA a UK znásobíme nejméně dvaceti, tak už to nějak vychází. Plus nějaké objednávky od Saudů...
    Ale mně se stejně pořád líbí myšlenka, že jim je vozí z Austrálie. Myslím, že pravostranné řízení v té poušti by jim až tak nemuselo vadit, a když jo, tak si to předělají, stejně si t auta předělávají k obrazu svému ... (:-)))

    OdpovědětVymazat
  14. To znamena, ze je to dobre auto !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo ví, zda to mohl být záměr automobilky, vyvinout takové auto pro budoucí události, jako je tato. Nemáte mnozí ani potuchy o tom, co se v civilním sektoru děje za našimi zády ve prospěch nwo. A ještě to kolikrát našimi daněmi doplácíme.

      Vymazat
  15. Asi brzy dojezdí:
    http://www.nwoo.org/2015/10/11/ruske-letectvo-v-syrii-znicilo-29-taboru-isis-za-24-hodin/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Putin řekl jasně vyčistit, takže se tak i děje. Když ti Rus oznámí pomstu, tak ji ber smrtelně vážně, a ne jako, že tě chtěl jenom postrašit.

      Vymazat
  16. Toyoty dodali američané a britové ...
    https://poznamkypanabavora.wordpress.com/2015/10/14/toyoty-dodali-americane-a-britove/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://cz.sputniknews.com/karikatury/20151013/1392282/toyota-oblibene-auto-is.html

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.