7. října 2015

Rok 2015 je divný (videa)

Tímto upozorňuji na youtube videokanál Last Messages, jehož autor dělá pěkné kompilace videozáznamů různých zvláštních meteorologických i jiných jevů, i s pěknou hudbou...

Nejnovější video ze září 2015 (už 17. díl za letošní rok...)

https://youtu.be/--zwrU-53iQ



Předchozí díly (a více) najdete snadno na zmíněném kanálu.






9 komentářů:

  1. V tomto roce zesílila řada věcí, mimo jiné boj mezi Východní Aliancí a kabalou. Před časem započala na přání Světelných sil společná meditace za mír v Evropě a na zklidnění situace kolem značně důležitého portálu Bohyně v Hassuna-Samara v Sýrii (dříve pravděpodobně v Iráku). Temnáři se snaží tento portál Bohyně potlačit, stejně jako potlačovali sílu Bohyně předtím až uctívání Bohyně vymýtili a důležité portály obsadili (např. v dřívější Konstantinopoli Hagia Sofia). Společná klidnící vlna probíhá každý den od 19. hodin našeho letního středoevr. času:
    http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/celosvetova-meditacia-za-uzdravenie-europy-20-9-2015-19-00 (překlad z původního zdroje)
    https://www.youtube.com/watch?v=XN7KQIQiFlc (video každodenní meditace od 19. hod. návod v čj)
    Je zde zajímavá synchronicita, že účinná ruská intervence v Sýrii započala pouhý týden, co mluvčí RM k této meditaci vyzval. Dnes byly k tomu uvedeny další věci s prosbou, aby tato meditace pokračovala: http://2012portal.blogspot.cz/2015/10/the-great-forgetting-of-1996.html http://2012portal.blogspot.si/2015/09/meditation-for-europe-report.html
    Je to velmi jednoduchá technika, jak to svým dílem zklidňovat a zároveň společné dílo posilovat: Jde o to si představit tento kus starověké Halafiánské keramiky, jak rotuje nad celým územím Sýrie/Iráku - ta věc vyrobená před 7 000 lety obsahuje kódy posvátné geometrie, které se zesilují rotací po směru hodinových ručiček, aktivují a zesilují přitomnost Bohyně a odstraňování a pohlcování temnoty světlem ze všech 4 světových stran. Tuto zprávu dnes přinesla řada alternativních webů ve světě, např.: http://www.theeventchronicle.com; https://kauilapele.wordpress.com;
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Koho zajímá, co se ve světě opravdu děje každý den s počasím, tomu tohoto autora vřele doporučuji ! Nejen, že se leckomu otevřou oči a pochopí, že každý měsíc dochází k velmi extrémním projevům v klimatu, v přírodě, ale i k nepochopitelně náhodným událostem ze života.. Proměny, jakých si běžně v souhrnnu "Denních událostí" uprostřed balastu žabomyších válek mezi politiky, silničními tragickými nehodami a mluvících papoušku " Na konec" všimnout nemůžeme. Autor svá videa tvoří již od roku 2011 za příspěvků svých fanoušků z celého světa. Takže některé záběry jsou opravdu šokující.Také díky autokamerám.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po světě už nějaký čas vytrubují pověstné polnice, a zdá se, že to nikoho příliš nevzrušuje. A dál se bez skrupulí hmotaří, žere a zabírá.

      Vymazat
    2. Faraón byl také veliký ! A poslední polnici nepřežil. Rány šly, pokud je vám známo, na Egyptský dvůr jedna za druhou. Zkuste místo polnic prostudovat " 10 Egyptských ran" . V souhrnu jde stále o jedno a totéž. Zákon všehomíra !

      dan.

      Vymazat
    3. dan se možná nevědomky plete, ale zákony všehomíra = zákony satanovy. To jenom na vysvětlenou. Doporučuji si hlouběji osvojit používané termíny, neboť i ony mají svou nezastupitelnou moc a energie, když se používají.

      Vymazat
  3. Přesně tak. I kdyby z nebe padaly medvědi,stádo neprohlídne a tlampači předpovědi počasí budou dál papouškovat data.. Víte,co je nejhorší? Co je příčinou všeho zla? Co je opakem lásky?? Ano - je to LHOSTEJNOST! A teď babo mudruj.....

    OdpovědětVymazat
  4. Indové používají mudry podobně jako islamisté používají súry nebo křesťané žalmy.

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní 8. října 2015 17:46
    Polnice? To je pravda, sem tam to troubí, ale kdyby to byly Andělské polnice, museli by je slyšet všichni lidé v ten den zároveň, jak jinak zajistit spravedlivý proces varování lidstva? A Bůh spravedlivý je a dá všem šanci se vzpamatovat.
    Spíše se tedy jedná o podvody ze strany Satana a jeho démonů, stejně jako UFO a podobně, blbosti typu vesmírní přátelé a spol. Ostatně polnice v Bibli jsou symbolické a jen představují vyřčení jednotlivých soudů nad zemí i lidmi a je v nich popisována jedne určitá událost. Takže troubení v starém období Bibl.dějin když Izraelci chodili pod hradbami sedm dní má podobnost ve varovném poselství Boha před příchodem zničení lidského panství dnešních dní. Poslední tři bědy budou extra, tak poslouchejte Bibli, začněte s pravými křesťany studovat než bude pozdě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak se pozná pravý křesťan od nepravého ? Jaké zvláštní brisury mají ti praví ?

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.