14. října 2015

Rozzlobený Putin povolil sestřelování amerických letadel nad Sýrií

Rozzlobený Putin povolil sestřelování amerických letadel nad Sýrií
http://www.whatdoesitmean.com/index1926.htm
October 13, 2015
Angry Putin Authorizes Shootdown Of US Planes Over Syria
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Ruské Ministerstvo obrany (MO) dnes oznámilo, že prezident Putin povolil okamžitě rozmístit  nad válečnou zónou Levantu  (Sýrie)  dalších nejméně 30 bojových letounů Suchoj-30  vzduch - vzduch Ruských leteckých sil , které právě prokazují, že jsou schopny porazit své vysoce sofistikované protějšky používané americkým letectvem.

Posláním těchto letounů Suchoj Su-30 je, jak vysvětluje zpráva, „odstrašit/zaměřit/zničit“ letadla Obamova režimu, která začala ilegálně shazovat válečné potřeby islámským teroristům  v Sýrii, což je porušením mezinárodního práva, poté, co ruské letecké síly již zlikvidovaly téměř veškerou munici a těžká vozidla ISIS/ISIL v této válečné zóně .

President Putin dnes ve veřejném projevu pokáral Obamův režim za vyzbrojování těchto islámských teroristů, kde řekl: „Nyní oznámili, že dodávají zbraně a munici Svobodné syrské armádě. Kdo je ta Svobodná syrská armáda? Kdyby jen vyložili a shodili tyto zbraně a munici ze vzduchu, kde je záruka, že nepadnou do rukou ISIL, jak tomu bylo při předchozí přípravě Syrské armády?“

Zpráva MO poznamenává, že propaganda Obamova režimu o existenci Svobodné syrské armády se ukázala jako mýtus stvořený jedním z hlavních amerických mainstreamových informačních zdrojů, NBC, který popsal tyto údajné bojovníky takto: „Svobodná syrská armáda je armádou jen podle jména. Je tvořena stovkami malých jednotek, některé jsou světské, některé náboženské - mainstreamové i radikální. Jsou tam i rodinné gangy i obyčejní zločinci.“ http://www.frontpagemag.com/point/203725/nbc-news-admits-free-syrian-army-myth-daniel-greenfield

Jak zpráva dále uvádí, ministr zahraničí Sergej Lavrov, který „nemá pochyby“, že tyto zbraně Obamova režimu padly do rukou islámských teroristů https://www.rt.com/news/318537-us-munitions-syria-rebels/ , dokonce požádal svůj protějšek, amerického státního tajemníka Johna Kerryho, o poskytnutí informací o této „falešné“ armádě http://russia-insider.com/en/politics/lavrov-show-us-your-fake-free-syrian-army/ri10286 , aby Rusko mohlo s ní koordinovat své akce, avšak tajemník Kerry na tento požadavek vůbec neodpověděl. 




Zpráva také hovoří o tom, že akce Obamova režimu na podporu islámských teroristů jsou ze dne na den šílenější, nejen že jim poskytují válečné potřeby, ale začali i pomáhat Turecku bombardovat kurdské bojovníky v Iráku http://www.whatdoesitmean.com/index1924.htm , kterým právě také dodali americké zbraně a munici.

Zpráva uvádí, že poté, co Turecko bombardovalo tyto kurdské síly bojující proti islámským teroristům, měl prezident Putin urgentní schůzku s tureckým velvyslancem v Moskvě, panem Umitem Yardimem, při níž mu řekl: „Řekněte svému diktátorskému presidentu, že může jít do pekla společně se svými teroristy ISIS, a já udělám ze Sýrie „velký Stalingrad“, protože Erdogan a jeho saudští spojenci jsou neméně zákeřní než Adolf Hitler." http://conservativepost.com/putin-to-muslim-turkish-ambassador-tell-your-dictator-president-he-can-go-to-hell-along-with/

Stejné „poselství síly“ sdělil president Putin ministr ministru obrany Saudské Arábie šejku Mohammedu bin Salmanovi, když se o minulém víkendu setkali http://www.theguardian.com/world/2015/oct/11/vladimir-putin-saudi-defence-minister-syria-talks v reakci na to, že saudští klerikové vyhlásili válku Rusku http://www.dailymail.co.uk/news/article-3270466/Saudi-Arabian-clerics-declare-jihad-against-Assad-Putin-s-forces-urging-Sunni-Muslims-join-rebels-shortly-rockets-fired-Russian-embassy-Syria.html .

„Verbální obraz“ presidenta Putina, v němž srovnává bitvu o Stalingrad za Velké vlastenecké války (Druhé světové války) s tím, co se nyní děje v Sýrii, Turecku a Saudské Arábii, by měl být chápán co nejvíce doslova, protože strategická konfrontace s Hitlerovým nacistickým Německem byla vedena o ropné zdroje v té oblasti – a sám Hitler přesně popsal její velký význam slovy: „Pokud nedostanu ropu z Majkopu a Grozného, pak musím tuto válku odepsat.“ https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Stalingrad#Prelude 



A jestliže Stalingrad byl „mezníkem“ https://en.wikipedia.org/wiki/Linchpin , který určil osud Ruska proti nacistickému Německu ve druhé světové válce, totéž znamená dnes Sýrie pro Obamův režim a jeho západní spojence, kteří nadále podporují krutý, barbarský a despotický režim islámské teokracie v Saudské Arábii a jejích monarchiích Zálivu, jejichž společnosti jsou natolik pozadu za společnostmi moderního světa, že je lze označit pouze středověkými termíny.

Protože energie je základem Ruska, jeho ekonomiky, jeho vlády a jeho politického systému http://www.zerohedge.com/news/2015-10-06/russia-plotting-bring-down-opec , zpráva uvádí, že v posledních letech se množí hrozby pro ruský energetický průmysl ze strany stále zoufalejšího Západu vedeného Obamovým režimem, a zesilují až do té míry, že nyní představují existenční hrozbu pro průmysl http://www.zerohedge.com/news/2015-10-06/russia-plotting-bring-down-opec , a tím i pro ruskou ekonomiku, čili i pro Rusko samé.

Zpráva dále uvádí, že to, co živí tento konflikt, jsou ropovody (existující i plánované) http://www.zerohedge.com/news/2015-09-10/competing-gas-pipelines-are-fueling-syrian-war-migrant-crisis vedoucí přes Sýrii a Irák, které se Západ snaží kontrolovat, ale Rusko je odhodláno to nikdy nepřipustit.

Západ ví o tom, že v tomto konfliktu je ohroženo přežití Ruska, a proto Obamův režim a jeho spojenci chrlí svým lidem propagační lži ohledně důvodů této války, což vede některé komentátory v Americe k otázkam, zda se prezident Obama skutečně snaží zahájit třetí světovou válku. http://www.infowars.com/is-barack-obama-actually-trying-to-start-world-war-iii/

Americký senát nyní navrhuje šílenou věc, že syrští uprchlíci by měli být použiti jako lidské štíty k ochraně islámských teroristů http://www.infowars.com/us-senate-hearing-discusses-using-refugees-as-human-shields-in-syria/ , a dokonce i americký senátor Rand Paul musel svůj stát varovat před touto akcí, která by vedla ke třetí světové válce https://www.washingtonpost.com/news/post-politics/wp/2015/10/07/rand-paul-no-fly-zone-in-syria-could-lead-to-world-war-iii/



Rusko je nejbohatším státem světa, pokud jde o přírodní zdroje, jejichž hodnota je 75,7 triliónu dolarů http://247wallst.com/special-report/2012/04/18/the-worlds-most-resource-rich-countries/3/ , a má ve srovnání s tím nicotný dluh 246 miliard dolarů http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/russia . Zpráva uzavírá tím, že celkové přírodní zdroje USA mají hodnotu 45 triliónů dolarů http://247wallst.com/special-report/2012/04/18/the-worlds-most-resource-rich-countries/3/ , avšak šokující dluh 116 triliónů dolarů http://www.usdebtclock.org/ (18 triliónů skutečných a 98 triliónů v nepodložených závazcích), což jasně ukazuje, proč zbankrotovaný Obamův režim potřebuje zničit Rusko.

Koneckonců, tyranské impérium vládnoucí nad nevědomou populací je jenom tak úspěšné jako státy, které může drancovat. Je vysoce pochybné, že jedním z nich bude Rusko. 




October 13, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.




39 komentářů:

  1. není to zase nějaká blbost? Předtím se šuškalo, že Britové dostali povolení sestřelovat ruská letadla.. to se ukázalo jako nesmysl. Teď že by zase Rusové dostali povolení sestřelovat Američany.. nevim no. Netvrdím, že by to tak nemohlo být, ale přijde mi to podivné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyz vezmeme na vedomi ciny USA ,nepochybovala bych o tom , pouzivaji ( USA ) nepovoleny vzdusny prostor k podpore ISIS. Takze , cemu se divimw ?!

      Vymazat
    2. a jak víš že používají ? nikdo je tam neviděl ...

      Vymazat
  2. Jak je to s těmi trilióny? Díval jsem se do slovníku a v Británii trillion znamená trilión, kdežto v USA bilión, tj. tisíc miliard. Já se přikláním k druhé možnosti. (Analogicky miliardě Američané říkají billion.)

    LK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V našich končínách keď zvyšuješ násobky 10^3 (horný index 3), potom na 6, 9 atď., tak sa hovorí tisíc 10^3, milión 10^6, miliarda 10^9, bilión 10^12, biliarda 10^15, trilión 10^18, triliarda 10^21 atď. V Amerike majú len tisíc 10^3, milión 10^6, bilión 10^9, trilión 10^12, kvardilión 10^15 atď. U nás medzi nimi máme názvy s koncovkou -arda, čiže po milióne je miliarda, po bilióne biliarda atď. Prečo tak tomu je, to ti už nevysvetlím :)

      Vymazat
    2. Protože jsme v Česku a ne v primitvních usa

      Vymazat
  3. Tohle je zajímavá zpráva: Země BRICS táhnou za jeden provaz:
    http://www.hlavnespravy.sk/cina-na-asadovej-strane-podporuje-ruske-protiteroristicke-opatrenia-v-syrii-a-jej-vojnova-lod-je-uz-v-stredozemnom-mori/695233
    Daří se jim: http://www.nwoo.org/2015/10/14/ctrnact-dni-uderu-a-vsechno-je-jinak/
    Ano, temné síly v Sýrii/Iráku rozpoutaly vláku, protože v první řadě chtějí znesvěcovat a potlačovat vortex Bohyně, který je právě v této oblasti velmi silný. Uvedený portál má zřejmě zcela zásadní význam, je to snad nejsilnější portál na světě? Je všeobecně známo, že temnáři portály Bohyně od svého nástupu k dirigování obsazené planety zcela systematicky ničili. Jak už zde bylo k tomu na orgu uvedeno: Anonymní 8. prosince 2014 15:54 "Ano, ženský aspekt projevu Božství byl temnáři systematicky potlačován, protože dobře věděli, co nejvíce překáží uskutečňování jejich zvráceného konceptu. Ale tento životodárný ženský aspekt Božství (síla Bohyně) se jim nikdy nepodařilo úplně potlačit, protože by to bylo proti samotné přirozenosti. Právě mimořádně zaktivizovaná energie Bohyně způsobí velké jiskření a probouzení, které v brzkém čase pro temnáře znamená to, že půjdou od válu a pravda vyjde na povrch. Síla Bohyně vykoupe celé Univerzum v energii přicházející přímo ze Zdroje. Vždyť se otevírá nový věk..."
    Anonymní 11. července 2015 12:36: ..."Vím, že to zní šíleně, ale TUTO PLANETU NEŘÍDÍ LIDÉ! Skrze nastrčené loutky .. ovládají lidstvo negativní energetické a zároveň velmi inteligentní bytosti ... a čerpají z lidí životní energii jako z baterií (umělecky je to ztvárněné ve slavné filmové trilogii Matrix)...jestli toto nepochopíme, utrpení lidstva se bude dále prohlubovat, protože démoni chtějí žrát víc a víc a jinak než z jiných bytostí energii brát neumí. Problém vidím v tom, že většina lidí si tuto možnost ani nepřipustí, protože jsou v zajetí oněch astrálních parazitů, je to bludný kruh ze kterého je obtížné vystoupit, ale nezbývá než se o to alespoň pokoušet. Žijeme v době, kdy je možné tuto negativní tendenci definitivně zvrátit a nasměrovat lidstvo k všeobecné prosperitě...je to ve skutečnosti naše povinnost a životní úkol".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. entity které popisuješ ...vydávají různá prohlášení, svědectví, a to taková...že na ně reagujete negativně, se zlobou až nenávistí, ....viz většina reakcí zde !!! tím tyto entity podporujete...

      Vymazat
    2. Anonymní zde uvedl 25. února 2015 9:43 k těmto útlocitným rozumbradům, kteří to dokážou "dobře" srážet:
      Brainwashing neboli vymývání mozků je součástí americké Agendy 21... Jedná se v podstatě o rozsáhlou diverzní agendu, která má docílit toho, že se z lidí stane manipulovatelné stádo. Které navíc samo bude umlčovat ty, kteří budou mít svůj rozum, a budou prohlédat tyto diverzní akce proti nám.

      Vymazat
  4. Urobil dobre, ak tak to ozaj aj rozhodol...Veď nie je možné, aby niekto dodával a pritom sa tváril, že aj on bojuje proti ním....Amíkovi sa fakt nedá veriť, vlastne, niekedy sa vôbec dalo???

    OdpovědětVymazat
  5. Někdo tady v diskusi před časem napsal něco ve smyslu, že málo děkujeme Orgonetovi. Tak mu děkuji a posílám mu krátkou hudbu:
    https://www.youtube.com/watch?v=2-doq2Kl8i4

    OdpovědětVymazat
  6. A tohle je pro diskutující:
    https://www.youtube.com/watch?v=_ijOYhAxi3c

    OdpovědětVymazat
  7. WhatDoesItMean
    Co to znamená

    to nikdy nesklame :-D

    OdpovědětVymazat
  8. a já udělám ze Sýrie „velký Stalingrad“
    Tak už to začíná houstnout. Pokud je Biblické proroctví u Daniela pravdivé, že Damašek bude zničen, tak už čekám jen na to až se to opravdu stane. A potom má nastat velké soužení jaké nenastalo od počátku světa a jaké už nenastane.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť Rusové, Asadovci a Íránci jsou na válečném tažení, a Damašek je hlavním cílem porážky povstalců, alnusranů, isiláků i alkaiďáků. Sýrií ta mela neskončí, ale naopak začala.

      Vymazat
    2. nenastane.....

      Vymazat
  9. Je naozaj revolúcia v oku pyramídy? Keď sú tie správy tak dvojstranné .Mne to tak pripadá že jeden deň vladne jedna strana druhy deň druhá ktorá pomali a iste stráca vplyv dúfam že to prežijeme v miery a konečne začne ten Zlatý vek pre všetkých ludí na tejto planéte.
    Aký názor mate Vy čo je bližšie k pravde
    http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/news/chazarska-mafie-utika-zatimco-si-vojaci-spojenych-statu-vzali-na-starost-spolecnost-federalnich-rezerv/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Globální prediktor postavil proti sobě svá dvě křídla, atlantické a euroasijské, s tím, že dá moc tomu, kdo z této bitvy vyjde vítězně, ale ne jako podlý, zákeřný a prohnaný lotr. A to se obamovcům tuze nezamlouvá, poněvadž na tomto poli si nejsou jistí v kramflecích.

      Vymazat
    2. Globální prediktor = archonti. Asi už brzy dopredikují.

      Vymazat
  10. Díky za tento článek, to je síla. Musím se z toho tlaku otřepat...
    Sílo, znič všechny nástroje satana zde na zemi a v okolí země! Děkuji Ti za to, že se tak děje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale bude nás to ještě hodně bolet, než se to stane a dokoná na věky věků. Krásná to představa, že pak už nikdy nebude nikde žádná válka a zabíjení.

      Vymazat
  11. Napíši to sem zcela jasně. Já nemám pochyb o tom, že prezident Putin posílá své jednotky do války do těch končin proto, že hodlá zabránit nejhošímu. A pokud skutečně nazval Braka Obavu diktátorem, odsouzeným do pekla (viz. "řekněte svému diktátorskému prezidentovi.." ), pak zajisté ví, o čem mluví a nevyhrožuje naprázdno. Nikdy jsem také nepochybovala nad tím, že pan prezident Putin ještě svým tajným vojenským arzenálem překvapí.

    A zdá se mi, že se mi rozbřesklo i v poslední pasáži , které jsem stále nerozumněla, u proroka Daniela, když mu archanděl Gabriel vysvětluje, jak chápat vidění (také možno říci zjevení. Je to totéž) Neboť to poslední, co se má stát před pádem poslední říše zběsilého, zaznělo:
    44"Ve dnech těch králů dá Bůh nebes povstat království, které nebude zničeno navěky, a to království nebude předáno jinému lidu. Rozdrtí a učiní konec všem těm královstvím, avšak samo zůstane navěky,
    45 neboť jsi viděl, že se utrhl ze skály kámen bez zásahu rukou a rozdrtil železo, měď, hlínu, stříbro i zlato. Veliký Bůh dal králi poznat, co se v budoucnu stane. Sen je pravdivý a výklad spolehlivý.“ (Daniel 2,44-45)

    Ještě je v Bibli psáno, ve stručnosti." Neboť Já (Bůh )jsem jim vložil do srdce, aby provedli můj záměr ! Oni ukončí konec všem těm věcím ! " a také ještě, kdo má chuť rozumnět, přidávám Boží nářek nad zvlčilým lidem :
    "Vystavěli také obětiště Tofet v údolí Ben-hinom, aby tam pálili své vlastní syny a dcery v ohni – to jsem jim přece nepřikázal, to mi nepřišlo ani na mysl!" (Jeremiáš 7, 31 )

    A tak, zdá se mi, že v dobách "úžasných" technologiích, schopných zasahovat cíl s jednometrovou odchylkou, bez lidských pilotů, začíná i poslední proroctví v Bibli dostávat jiný rozměr. A lze zcela bez fantastických vizí pochopit i ten "letící kámen bez zásahu lidské ruky " Letící meteorit či srážka naší planety s jinou, není v žádných proroctvích biblických proroků zmíněna ani jednou !
    Omlouvám se za delší komentář. Myslím si, že některé věci jednodušeji sdělit nejdou. A tak, čtěte, kdo máte chuť

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nový zákon vše staré zrušil ....

      Vymazat
    2. anonymní 22:47
      Ano, Nový zákon opravdu vše staré zrušil ! Ale až po Mojžíšově Nových tabulkách. Přečtěte si ten Exodus ještě jednou ! Opravdu si myslíte, že Bůh-Otec, o kterém Ježíš šířil zprávu, si liboval ve vydírání Egyptského panovnííka ? Rozlišujte dobře Hospodin Bůh a Bůh- Otec. Jen jeden je pravý

      dan.

      Vymazat
  12. A co takhle vyhlásit Sýrii za bezlatové pásmo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takový nápad, poažadavek, to už je za horizontem událostí. To by se stalo jablkem těžkého sváru mezi těmi, co už tam létají anebo bombardují. Těch zemí je tam z obou stran už účastno celkem 11 ! Docela silná rozbuška na atomovou válku. Ale Putin není žádný cap jako bušovci nebo obamovci, a proto to nedopustí.

      Vymazat
  13. Začíná to smrdět..nezbývá nic, než upřímná modlitba za uklidnění světa........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je velmi smutné a politováníhodné, že mnohým lidem přijde na mysl se modlit až ve chvíli, kdy je téměř pozdě na jakoukoli záchranu. Lidé Bohu už jinou možnost nedali, než skrze vlastní utrpení, strádání a bolesti, aby si Jej všimli, aby se k Němu navrátili. Proto jsou v tomto směru možná islamisté trestem na od křesťanství čím dál více odpadající Evropu.

      Vymazat
    2. Bůh totiž lidstvo netrestá tak, jak jsme my zvráceně zvyklí tady na Zemi trestat své bližní. On jen něčemu nezamezí, nezabrání apod., a tím jsou pak lidé kolikrát velmi nemile překvapeni. Bůh je až přespříliš trpělivý a shovívavý k našemu páchanému zlu. Až ale přijde skutečný Boží hněv, nechtějte ho zahlédnou ani koutkem oka, jaké hrůzy a pohromy se spustí. Před tou nezměrnou mocí se nezmůžete na nic jiného, než padnout na kolena, vzdát čest a slávu, a prosit o odpuštění. I satan, když přichází k Bohu škemrat své požadavky, padá na kolena a vzdává mu čest, moc a slávu, aniž by to mohl jakkoli ovlivnit nebo tomu dokonce zabránit. A už jenom tím je podán jasný důkaz, kdo všemu, co jest skutečně vládne, a kdo si na vládce jenom drze a nestoudně hraje. Ale i jeho (satanově) moci byl vymezen jistý čas a prostor ve vesmíru. Až mu to skončí, již NIKDY se jeho moc a zlo neobnoví, ani nerozšíří. Bude se svými zavrženými obývat (budou tzv.odříznuti) jistý hermeticky izolovaný kvadrant vesmíru, odkud nebude nikomu úniku. A tam sami mezi sebou zlý mezi zlými budou zažívat opravdové peklo.

      Vymazat
    3. Bůh nikoho netrestá !!!! nikdy....

      Vymazat
  14. Odpovědi
    1. Nejste vy náhodou spíše než Petr Dvorský jakýsi pan Hajsinka Přecitlivělý ?!

      Vymazat
  15. A co když je křesťanství obdobně zmanipulované jako i jiná náboženství? To jen dlouho trvající přeprogramovávání člověka to zabraňuje vidět.
    Církve světa masově slouží matrixu.

    OdpovědětVymazat
  16. Oprášíme si ruštinu?

    OdpovědětVymazat
  17. Oprášíme si Aoliana?
    Kak skazal 7.7.2013: "je potřeba aktivním způsobem zapracovat na změně vnímání naší reality: skličující pocity zajatectví vyměnit za klidný postoj pozorovatele a koumáka, který si dělá jasno v tom, co patří k životu a co k falešným pozlátkům".

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.