26. října 2015

Teroristický útok na francouzský autobus, při němž zahynulo 43 lidí, je spjat s Islámským státem

Teroristický útok na francouzský autobus, při němž zahynulo 43 lidí, je spjat s Islámským státem
http://www.whatdoesitmean.com/index1932.htm
October 26, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Ruská Zahraniční zpravodajská služba (SVR) vydala dnes zprávu pro vnitřní potřeby Kremlu, v níž informuje, že v pátek 23. 10. asi v 7:30 ráno u města Puisseguin blízko Libourne (východně od Bordeaux) byl napaden islámskými teroristy francouzský turistický autobus, přičemž zahynulo nejméně 43 lidí.

Podle zprávy SVR toho dne ráno čtyři občané Saudské Arábie zastavili na venkovské silnici u města Puisseguin naložený bulharský kamión, podezřelý z pašování; měli v úmyslu zmocnit se jeho nákladu, který směřoval do atlantického přístavu Bordeaux.

Zpráva říká, že když se saudskoarabští občané úspěšně zmocnili ilegálního nákladu tohoto kamiónu, umístili do vozidla termobarickou munici, určenou k zahlazení veškerých známek tohoto útoku (Poznámka Orgonet: o termobarických zbraních česky info wiki zde, ukázka termobarického granátu české výroby zde.)  Tato munice však při své detonaci nanejvýš nešťastně vzala s sebou i turistický autobus, který se náhle objevil na scéně tohoto zločinu.

Termobarická čili vakuová zbraň, jak uvádí zpráva, používá kyslík z okolního vzduchu, aby vytvořila intenzívní explozi o vysoké teplotě, která je jasně patrná na fotografiích obou vozidel.



Poznámka: Fotografie podávají důkaz, že autobus do vykradeného kamiónu nenarazil , ale zcela zastavil, když spatřil na scéně kamión. 

(Poznámka Orgonet: Jak mě právě upozornil čtenář v komentáři, druhá z předchozích fotek je chybná, je z roku 82; správný obrázek přikládám níže. I Sorcha Faal se sekne... Ani tady to nevypadá, že došlo k nějakému nárazu. Francouzi však dělají, jako by došlo k obrovskému nárazu, a už vymysleli teorii, jak se to stalo, že to tak hořelo (docela komickou): jakýsi metrový kus kovu, který je součástí kabiny kamiónu, při nárazu prorazil rezervní nádrž v zadní části kabiny, nafta odtud postříkala obě vozidla a ta shořela na padrť (:-))))) ) Zdroj fotky a teorie zde.




Dalším důkazem, že tato vozidla byla zničena termobarickou zbraní, je to, že ani jedno z nich nevykazovalo nejmenší poškození způsobené hořením obou palivových nádrží – a protože obě vozidla byla na dieselové palivo (60% vozidel ve Francii jezdí na diesel), množství paliva, které by muselo totálně shořet v tak krátkém čase a za tak vysoké teploty, daleko přesáhlo kapacitu paliva, kterou mohla mít obě vozidla. Nehledě na to, že palivová nádrž autobusu byla umístěna vzadu, a nikoli vpředu; a autobus do vyloupeného kamiónu vůbec nenarazil, nýbrž zastavil před ním.

Ihned po tomto útoku začali analytikové elektronické rozvědky SVR sledovat čtyři saudskoarabské občany odpovědné za tento útok; všichni později toho dne nastoupili do soukromého tryskového letadla na letišti Merignac v Bordeaux, jehož destinací byl Hail v Saudské Arábii.

Zpráva dále uvádí, že když se toto soukromé letadlo přiblížilo k pobřeží Libanonu, ruské letecké síly „způsobily“, že muselo přistát v Beirutu na mezinárodním letišti Rafic Hariri, kde tři ze čtyř podezřelých saudskoarabských teroristů, pilot a kopilot byli zadrženi libanonskou policií, která zjistila, že převážejí přes dvě tuny amfetaminových pilulek Captagon, které ukradli z kamiónu ve Francii – což je dnes označováno za největší pašeráckou operaci, která kdy byla v Libanonu odhalena. (Pozn. Orgonet: Viz též Saudský princ zatčen s dvěma tunami drogy pro bojovníky ISIS na palubě svého letadla). 


Foto: dvě tuny zabavených drog v Libanonu, zdroj: http://www.arabnews.com/featured/news/826026

I když to není na Západě široce známo, experti SVR ve zprávě vysvětlují, že amfetamin Captagon (Fenethylline) financující válku v Sýrii je označován jako „tajná zbraň“ teroristů Islámského státu, protože jim generuje stamilióny dolarů ročních příjmů; tato droga pomáhá těmto barbarům vydržet v dlouhých vyčerpávajících bitvách.

Bulharsko je jedním z hlavních světových výrobců Captagonu; experti SVR dále ve zprávě vysvětlují, že pašerácké trasy používané k dopravě léku z tohoto východoevropského státu vedou přes jižní Francii do atlantických přístavů, a jsou dávno známy, ale policie států EU s tím dosud nic neučinila.

Proč je tomu tak, bylo oznámeno nedávno Federální drogovou kontrolní službou (FSKN), která odhadla, že islámští teroristé vydělali na těchto drogách více než 350 miliard dolarů, jimiž rovněž podplácejí všechny, kdo jim přijdou docesty.

Pokud jde o spoluúčast francouzské vlády na hrozné smrti 43 vlastních občanů na vlastním území z rukou islámských teroristů ukradnuvších kamión pašující drogy, o tom zpráva nehovoří; ale vzhledem k tomu, že 15% francouzských občanů podporuje ISIS, rozumí se samo sebou, že vládní zakrývání faktů o této tragédii bude dále pokračovat. 


"Mondialisujme rozhořčení!"

October 26, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

http://dai.ly/x3aq9rb


Puisseguin: les images de l'autocar calciné et... by ITELE




P. S. Orgonet: 

Více o drogách používaných ISIS:
http://orgo-net.blogspot.cz/2015/10/captagon-tajna-zbran-isis.html

21 komentářů:

  1. Jedno je z fotek jasné. Autobus se s kamionem nesrazil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když projedou myčkou taky se nesrazí

      Vymazat
  2. Hneď ako som videl ten obrázok tak my to nesedelo kabína ťahača z hora otvorená ako keby bola len z plastu pritom strecha je plech len vrchný spojler je plast. Úplne skrížený ťahač viac ako 90 stupňov ako keby sa pomaly zosunul na autobus kde je vlastne palivová nádrž ťahača základná býva má viac ako 200 l nafty špeciálna výbava okolo 1200 l nafty len že tu je veľký problém ako tú naftu zapáliť skratom to nejde aj keby mali prehriate bubny na brzdách tak to nevybuchne a najprv začne horieť pneumatika ktorá exploduje (normálny tlak v pneumatikách je 7,5 až 8 atmosfér) po určitom čase ale za tú dobu je prázdna kabína ťahača aj autobus. Moja reakcia keď som čítal tento článok:

    http://www.hlavnespravy.sk/autobusovy-vylet-dochodcov-na-juhozapade-francuzska-sa-skoncil-smrtou-41-z-nich/699625

    Autobus neukázali pre istotu ani zábery z blízka, lebo kto sa v tom trocha vyzná a zbadá autobus z neporušenými stĺpikmi tak mu je jasné že do kamióna nenarazil ešte aj držiak zrkadla na strane vodiča je tak ako býva po havárii je väčšinou dokrivený a v kabíne alebo vyhnutý pred kabínu .
    Som rád že už nejazdím stačilo sa ocitnúť v pravý čas na nesprávnom mieste keď tu boli len mafiáni(2x mierili na mňa devinou a raz ma vyfackali v kabine lebo som im skrížil cestu) a nie tieto sfanatizované vražedné monštrá čo ťa zbijú len tak.

    OdpovědětVymazat
  3. naprosté selhání člověka na vůdčí pozici..zde je vidět, že náprava MUSÍ přijít jenom z nitra člověka a žádný -izmus, KOB, náboženství to nespraví
    "Člověče poznej sama sebe!" to byl a je stále aktuální odkaz moudrých z minulosti

    Orgonete, co myslíš, kolik toho bude ještě třeba, než-li se probudí aspoň polovina lidí? Kolik času, událostí, změn...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tomto případě konce obzoru v nedohlednu

      Vymazat
  4. Strašný....ale naši politici také bodujou.Hlavně Sobotka-poslal USA naše zbraně za 160 mil.,kteří je hned přeposlali do Sýrie,aby s nima mohli bojovat proti Asadovi,většina těch zbraní skončí v rukou IS.Taky paráda.Místo aby zbraně nechali u nás doma na případnou domobranu,tak zbraně skončí v rukou teroristů.Někteří členové naší vlády jsou taky super chameleoni,Když vidím v televizi Sobotku jak tam něco srdceryvně vypráví tak je mě z toho na zvracení......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebojte se, na jeho hlavu taky nakonec dojde, a vůbec se mu to líbit nebude

      Vymazat
  5. Milý Orgonete něco se mi na tom nezdá. Píšeš zde,že naložený kamion pašuje drogy.Proč by Bulhaři pašovali drogy "klaničákem"(to je návěs na přepravu dřeva),který je na obrázku?
    Dále k vyhořelé střeše.Pokud ten tahač je Iveco tak má plastovou střech a ta může shořet.
    Tímto nechci nějak zpochybňovat důvěryhodnost tohoto článku,protože některé informace jsou pravdivé a doložitelné viz.odkaz http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/384589-saudsky-princ-si-z-bejrutu-odvazel-dve-tuny-amfetaminu.html.
    Dále zde vzniká otázka proč tolik obětí? Ten náraz nemohl být tak silný že by byli všichni nějak postiženi aby se nesnažili dostat ven z autobusu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. (:-))) A proč by nepašovali drogy klaničákem? To je dokonce dobrý nápad, pytle či krabice s drogami se pod náklad dřeva snadno schovají. Určitě to měli vychytaný... - Pašovat se dá vším, co jezdí, i pohřebákem (:-)))
      Proč tolik obětí: ti lidi nezemřeli nárazem, ten autobus totiž vůbec nenarazil, jak je v článku několikrát! uvedeno.
      Přečti si z odkazů v článku o termobarických zbraních, Výbuch vyvine tak vysokou teplotu, že vše ve vnitřním prostoru shoří.

      Vymazat
    2. Aby bylo jasno, o žádný klaničák se nejedná. Vy nevíte, že mnoho kamionů má návěsy konstruované jen z ocelových nosníků a přes ně přetažené plachty, ukotvené k rámu korby pomocí ok a průvlečných lanek nebo pásků ? Kování děr je na okraji těch plachet. Těmi se prostrčí ty oka, a skrze oka jsou provlečena ta lanka nebo pásky. Jezdí ta auta kolem vás dnes a denně, ale nevšimnete si toho, ani kdyby u vás přímo stála ? Pak tu nešiřte nepodložené hovadiny. Ne všechny kaminony musí podle vás mít kovové nebo laminátové pevné skříně !!!

      Vymazat
    3. me by zase dost zajimala vypoved lidi, co prezili. pry to byl autobus se seniory a nekolik jich prezilo bez zraneni.

      Vymazat
    4. Nevim, ale clanek je lehce pritazeny za vlasy. Autobus mel udajne narazit do kamionu s nakladacem dreva, ridic a jeho trilety syn byli mistni...

      Vymazat
    5. S tým pohrebákom to v piatok spravili v Rusku, ale miesto drog tam mali Čierny kaviár...

      Vymazat
    6. Klaničákem jo to byl fór jak vod malýho kluka

      Vymazat
  6. "Fotografie podávají důkaz, že autobus do vykradeného kamiónu nenarazil..." No nevím, co považujete za důkaz, když např. na té druhé fotce je jednak úplně jiný autobus a fotka je navíc z roku 1982. (http://1url.cz/E67h) Skutečné fotky z nehody jsou např. zde http://1url.cz/q67Z
    Nějak se poslední dobou nemůžu zbavit dojmu, že důvěryhodnost informací od Sorcha Faal se limitně blíží k nule...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou druhou fotkou máš pravdu, je to z roku 82. I Sorcha Faal může mít výpadky (někdy si ověřuju, co se mi nezdá), ale velmi vzácně, asi 2x co překládám jsem mu/jí něco opravil (fotky). Ale pořád je to pro mě poctivý zdroj na 90%. Nula, to jsou novinky, idnes atd. ..
      Ten shořelý autobus ale určitě vypadal velmi podobně, a určitě ta vozidla nebyla v sobě. Přidávám video, kde je to vidět.

      Vymazat
    2. Tak nám to sem Orgo hoď na sklo když se ti něco nebude zdát když budeš mít podezření na false flagy :-)

      Vymazat
  7. Dívám se na první fotku a připouštím, lepší místo pro tajnou akci opravdu najít nemohli ! Všude samý strom i zdá se, že široko daleko nikdo. Až na tu vyjímku, kdy se tam do zatáčky dostal autobus s lidmi. Očití svědci v takových čachrech machrech musí zemřít. Velký prachy jsou holt, velký prachy ! :-(((

    dan.

    OdpovědětVymazat
  8. Nechcem byt premudrely a tento web mam rad. Tento raz sa mi to zda s termobarickou zbranou totalna kravina. Staci si pozriet videa s pouzitim tejto zbrane a informacie o nej. Kazdu exploziu doprevadza tlakova a kedze ju prirovnavaju k jadrovej zbrani tak to bude tlakova vlna poriadnej sily. /Efektem zbraně je podtlak vzniklý v prostoru výbuchu po odchodu tlakové vlny./
    Dobre si pozrite okolie! Cesta je uzka a vedie lesom kde stromy su tesne pri ceste. Vidite tam vyvratene stromy od korenov smerom od epicentra? Alebo aspon konare v tesnej blizkosti tzv. explozie?
    - Nejvíce se termobarické zbrani daří v uzavřených prostorách a pod oblečením vojáků. Dynamický tlak vzniklý výbuchem rozptýlené směsi doslova rozdrtí vše v jeho dosahu. Vyhořením následně vznikne téměř vakuum, resp. silný pokles tlaku. Způsobí závažné poškození plic. Palivo bomby zabíjí lidi i svou jedovatostí. Pokud mají „štěstí“ a jsou dále od epicentra výbuchu, může je postihnout „jen“ potrhání plic, poškození vnitřních orgánů po vdechnutí spalin, Nešťastníci, kteří by zázrakem přežili „první vlnu“, se ocitnou v pekelné výhni hořícího vzduchu, sálajícího žárem až 3000 °C.
    A teraz sa pozrite na tie skelety vozidiel su vcelku zachovale. Kedze zelezo sa tavi pri teplote 1758 °C a tu by mala byt takmer dvojnasobna. Dane "zelezo" tvoria profilovane tenkostenne plechy do 1mm pouzivane v automobilovom priemysle a nie hrubostenne profily typu zeleznicne kolajnice. Videl som pouzitie termitu (2800 °C teplota horenia)na osobnom vozidle a to sa doslova roztieklo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že se mezi teroristy určitě najde termobarický granátek správné ráže, který udělá potřebnou práci a nemusí vyvracet kolem stromy. Možná by posloužil i tenhle http://www.zeveta.cz/index.php?url=cs/katalog/reaktivni-termobaricky-granat---68mm-rtg

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.