27. března 2009

Cloudbuster pro začátečníky


Vidím, že návody na výrobu orgonitu mají celkem ohlas. Tak přidám pár praktických zkušeností. Na fórum mezi giftery se s tím neodvážím vylézt, ale jsou to věci, které mi fungují, a třeba to někoho inspiruje. Čím víc orgonitu na světě, tím líp!

Napíšu teda, jaký byl můj první "cloudbuster" vyrobený asi před rokem, pokud si zaslouží to jméno (zaslouží, stále perfektně funguje). Všechny ty návody a video z netu se mi zdály dost složité a trubky zase drahé. Nicméně jdu do toho. Přítel daroval použité, poněkud rezavé vodovodní trubky. Ovšem po nařezání na patřičnou délku (180 cm) vážily dohromady asi 40 kilo a bylo těžko si představit, že to bude ještě zalito v 10 kg orgonitu... Ale když už ty trubky byly doma, tak z nedočkavosti a zvědavosti byly svázány dohromady (1 uprostřed, 6 okolo), do každé vsunut 1 krystal malý jednohrotový a zalepen tam lepicí páskou. Tyče byly postaveny do kýblu na dno vyložené TB a celý kýbl byl poté naplněn TB. Trubky se opřely do rohu na na balkóně, aby ukazovaly na oblohu. V té době už bylo rozdáno do okolí tak 40 kg orgonitu.

Po asi 15 minutách vykouknu ven. Zázrak: tam, předtím byla všude bílá chemická polévka, teď tam byla modrá obloha, a pořád se rozšiřovala! (Však taky nad mým balkonem byla založena okamžitě pravidelná aerosolovací linka.) Zanedlouho se setmělo, hvězdy jasně svítily...

Tak zůsatalo zařízení na balkóně jak bylo. A činilo se. Mnohokrát byly nad námi nafukovány bouřkové mraky, které se od místa, kam mířil cloudbustr, dále nepohnuly a tiše se rozplývaly. Plánované velké bouře a průtrže mračen v okolí se nadále zmírnily na přiměřené deště. Od té doby tu vlastně nebyly žádné mimořádné škody způsobené umělým počasím.... A na to vše stačil jeden naprosto nepředpisový CB... (taky proto, že okolí je teď obdarováno TB v radiusu od 20 do 50 km.) Působí na vzdálenost 60 - 100 km (měřeno kyvadlem, záleží na množství TB v kýblu).

Další dva moje podobné modely v luxusním provedení (nové hliníkové tyče, velké laserové krystaly, kýbl plný TB) fungují na dalších dvou místech. (I když se mi zdá, že obyčejné vodovodní tyče fungují nejlépe.) Tato sestava vzniklá vlastně z lenosti mi přijde i praktičtější než kompaktní CB, který míří pořád jen nahoru. Tyče v kbelíku múžete nastavit (opřít) šikmo, jak potřebujete. A taky to nemusí stát zrovna v zahradě, kde předpisový CB působí sice efektně, ale trošku nápadně, což nemusí být žádoucí. Můžete to umístit třeba do kůlny, na půdu, kde do toho neprší (nebo provrtat kbelík a nechat na dešti)...

Zkušenost s tímto provizoriem byla sdělena i Donu Croftovi, autorovi nejrozšířenějšího modelu CB (viz videa). On mi k tomu připsal zkušenost jisté giferky z Texasu, která neměla CB, ale před blížícím se tornádem sestavila dohromady to samé co já, a měla to ve sklepě, kde se skrývali. Tornádo u nich nedosedlo a nezpůsobilo škody!

Orgonit je velmi přizpůsobivý a funguje ve všech formách a nemusí se vyrábět úzkostlivě předpisově. Předpisové věci ovšem zaručeně fungují, nemusíte nad nimi bádat, postup je vymyšlen tak, aby byl co nejjednodušší. Takže doporučuji: pokud trochu múžete, vyrobte si předpisový TB - nebo objednejte součásti (bázi s krátkými trubkami, nebo i celý CB) na orgoniseafrica.org. (A v případě potřeby poslouží i varianta kýblbustr.)

Lidé si dělají třeba i minicloudbustery do menšího kyblíku s kratšími nebo méně trubkami, nebo jen jednu trubku zasazenou do orgonitového květináče atd. Vozí to ssebou autem, na chatu apod. Na netu je o tom dost videí.

Co můžete čekat od cloudbustru:

  • Nový CB umístěný v oblasti, kde dosud není orgonit, způsobí zcela jistě vyčištění chemické oblohy. Ale když bude náhodou jasno nebo rychlé proudění, nebude to vidět. Tak jestli chcete mít radost z konfirmace, vyberte si den tzv. "chemické polévky". Vzbudí to jistě paniku sprejovacích letadel. (Vyjasnění je ovšem dočasné, příroda si pak nově dodaný orgon přerozdělí a taky letadlům se dříve nebo pozdějí podaří vše zaneřádit. Ale CB přesto neustále pracuje a chrání vás.)
  • CB v oblasti, kde už je orgonit, se nemusí viditelně projevit, přesto chrání, stahuje vše zlé z oblohy, chrání před extrémy počasí: větrem, přívalovým deštěm, blesky atd.
  • CB nerozhání veškeré mraky, nýbrž jenom ty umělé (to jsou dneska skoro všechny).
  • CB stahuje DOR (zhoubnou energii) a chemikálie z oblohy na vzdálenost až 120 km (i do výšky). Pokud jsou ale kolem neogiftované věže a zdroje DOR, nabírá na sebe nejprve jejich energii, takže nedosáhne tak daleko.
  • CB nemůže odstranit všechny umělé mraky, které jsou zrovna v hojném množství vytvářeny klimatickými zbraněmi. Ale jakmile je přestanou šlehat, obloha se od nich vyčistí. (Bohužel v poslední době šlehají téměř neustále.)
  • Nečekejte po instalaci CB okamžitý zázrak, ale myslím, že zažijete situace, které vám tak budou připadat.

15 komentářů:

  1. Mini CB asi doporučit nemůžu, poněvadž délka trubek 180cm u klasiky je zjištěna a nastavena tak, aby CB nejvíc účinkovalo právě na výšky kde chemtraily stříkají. Je v tom nějaká rezonance. Takže 120cm bude pravděpodobně fungovat hůř.

    ok

    OdpovědětVymazat
  2. Vážený(á),pracuji s orgonitem delší dobu, výsledky dosahující u chembustru o menších rozměrech jsou stejné ba ještě někdy lepší než u chembustru 180 cm.Záleží na vloženém kódu daného do chembustru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je mi smutno z toho jak se tu vsichni dohadujete , misto abyste se meli radi a respektovali nazory druhych , pac ten kdo nerespektuje nazory druhych , sam se odevzdal nekomu jinemu , je to strach z vysmechu a z kritiky ostatnich , proc se nam lide smeji kdyz mame jiny nazor , protoze odevzdali svou moc statu a mysli si ze ten je bude chranit , osvobdte te se .. jste lidske bytosti , nikdo nam nedal na vyber , nikdo se nas na nic neptal , zadne dnesni politiky jsem nevolil ani vladu , zadne vladni predpisy jsem neschvalil ani zadny zakon , tak proc bychom meli nekoho poslouchat , dali jsme snad nekomu souhlas .... proc se mame ridit jinou vuli a ne pouze tou svou , tohle neni svoboda , tohle je diktatura iluze svobody

      Vymazat
  3. jakém kódu?? nevím zatím nic o cb.

    OdpovědětVymazat
  4. kód=naprogramovat krystaly.

    OdpovědětVymazat
  5. Hledím teda co to tu řešíte za chytrosti. Jak to funguje? A bylo by nějaké video z oblastí nad tím chembusterem? A kolik jich v republice je? A je nějaký kolem Vsetína, Zlína, Valmezu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhání to ty sračky co nám sypou na hlavu a dělá jim to v té poklice díru. Právě dávám dohromady materiál na výrobu a počítám že do jara bude jeden ve Vizovicích a druhý ve Vsetíně :)

      Vymazat
    2. Zdravim vsechny priznivce i probuzene , je tu nekdo kdo mi poradi osobne s vyrobou nebo me necha se ucastnit pri praci, kdyby byl nekdo s okoli Havirova tak bych byl moc rad , dekuji Vam , email unrites@gmail.com

      Vymazat
    3. Čtyři roky stará diskuze, zajímací...
      Takže na Valašsku něco funguje? Dolní konec Valašské Bystřice moc často modrou oblohu nevidí.
      Ozvěte se Valaši, přijedu se kouknout, jak na to :)

      Vymazat
  6. wow, lidi davaj na balkon kybl s trubkama aby rozehnali cary od letadel...No to tak je na me moc !!!

    OdpovědětVymazat
  7. Co znamená zkratka TB? :)

    OdpovědětVymazat
  8. nehnevajte sa ale ocom to tu tocite? Ako dokazu vase trubky znizit koncentraciu aerosoly v ovzdusi? Mam pocit ze z chemtrailu ci jako to volate sa raz vsetci zblaznia. Neobsahuje to nahodou lsd ?

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravim
    Dozvedel jsem se, ze se ty krystaly zanasi... v hlave mam plan jak dane krystaly v pohode vytahovat a cistit a prenabijet a posleze umistnit zpet.
    Jenze ke konstrukci se jaksi nemam, jelikoz jsem v panelaku a neco tvorit v byte bych nerad...
    Rad bych vedel veskere infa co by bylo nejlepsi za matros.. protoze to co planuji bych rad pro celou oblast ve velkem meritku.. tudiz zadny 10kg kyblik, ale opravdu masivni s pusobenim do sirokeho okoli vsemi smery i s moznosti vytahovani krystalu bez potizi k cisteni...
    Rad bych vedel nejakou pryskyrici, ktera je hodne absorbcni a nesmrdi tolik pro panelakovou tvorbu, dale pak jake trubky jsou nejlepsi material, delky, tloustky pro velke i blizke vzdalenosti.. predem dik muj mejl nacchi@centrum.cz

    Na druhou stranu si rikam... nevyhlasujem takto valku mracnum ? Ale kdyz se podivam na pyramidy... asi ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. drzim palce a jestli budes mit nejake nove zkusenosti , prosim zverejni , dekuji

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.